شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم رب الشهداء والصدیقین
سلام دوستان یک سوال داشتم
شما فرض کنین میخواین منو متقاعد کنین که بالا بستن مو ها
یا همون شبیه کوهان شتر اشتباهه؛
چی بم میگین؟؟
اصلا بزارین یه جور دیگه شروع کنیم:
کلا اشتباه هست یا نه؟
اگه هست چرا؟
سلام
این نوع بستن مو باعث ایجاد برجستگی و جذب جنس مخالف می شه ، و نوعی زینت محسوب میشه ، بر زن مسلمان واجب هست زینت خود رو بپوشونه ، و از ایجاد شرایطی که مردان رو به خودش جذب کنه بپرهیزه.
چرا باید ایراد داشته باشه؟ چرا باید مشکل داشته باشه؟
مگه قراره روسریتون رو بردارید؟
شما مختارید زیر روسری یا شال یا چادر یا توی خونه، دربرابر محارمتون هرطوری که دوست دارید موهاتون رو درست کنید!
فقط طبق شرع در برابر نامحرمان نباید موهاتون معلوم باشه و گردی صورتتون می تونه معلوم باشه..
دیگه مابقیش (مدلش و رنگش) یه چیز کاملاً شخصی و سلیقه ایه!

من شنیده ام که
زنانی با موهای کوهان شتری از علایم آخرالزمانه ست.
درسته؟
سرکار خانم، من نمیدونم این حدیث سندیت داره یا نداره..
برای بررسی صحتش باید به متخصصین علوم حدیث مراجعه کنید؛
اما این که پرسیدید، هیچ جای دین نیومده که بالا یا پایین بستن مو فی نفسه ایراد داشته باشه..
سلام
البته بحث حجاب فراتر از شکل ظاهری مو و .... هست ، اگر برآمدگی در بدن ایجاد بشه که باعث جلب توجه و تهییج مرد نامحرم میشه قضیه فرق داره.
شما فرض کنین من با حجاب کامل و چادر
ولی موهام رو بالا میبندم
گویا طبق نظر علما این مدل بستن مو جایز نیست
ولی خوب مسلما در منزل و بین محارم هیچ منعی برای ظواهر وجود نداره
دلیل هم فقط اینجا عبودیت و اطاعت از دستورات شرع است .
متاسفانه ما شرع رو باب میل خودمون میخواهیم . و دنبال چیزی میگردیم که با نفسمون جور باشه . ولی باید دنبل چیزی باشیم که نظر حق تعالی است تا نفسمون درست بشه هر چند برامون گران باشه
در پناه خدا
(۳۰/دی/۹۱ ۱۹:۲۱)zryy نوشته است: [ -> ]شما فرض کنین من با حجاب کامل و چادر
ولی موهام رو بالا میبندم
سلام.
دوست عزیز مشکل بیشتر ما اینه که حجاب کامل رو صرفا چادر فرض میکنیم،خیر اینطور نیست.حجاب کامل حجابیه که باعث جلب نظر نامحرم نشه.حالا همونطور که مشاهده میکنید گاهی یه خانوم با چادر بسیار بیشتر از یه خانوم مانتویی جلب توجه نا محرم میکنه.
بالا بستن مو به شکل کوهان شتر هم همونطور که خودتون هم مشاهده میکنید به شدت جلب توجه میکنه،پس با معنای حجاب مغایرت خواهد داشت.
یعنی تمام مشکلات دنیا حل شده فقط مونده مدل بستن موی خانوما...
آخه این چه سوالیه؟ آخه این چه تاپیکیه؟
شما هر مدل که حال میکنی ببند...
واقعا سطح مباحث تالار خییییییییلی پایینه.