نقل قول:«وَ لا تَسبُّوا الَّذِینَ یَدْعُونَ مِن دُونِ اللَّهِ فَیَسبُّوا اللَّهَ عَدْواً بِغَیرِ عِلْمٍ؛ شما مؤمنان به آنانکه غیر خدا را میخوانند دشنام مدهید تا مبادا آنها از روى دشمنى و نادانى خدا را دشنام گویند»
بابا من نگفتم تو عید الزهرا کارای درستی انجام میشه یا نه من در مورد اصل نطرم گفتم ، قلبم از اینکه فلان کس مرده تاپتاپ میزنه از خوشالی.
نقل قول:به چه حقی افرادی که خلاف فتوای مراجع تقلید شیعه عمل میکنند رو شیعه مینامید اونم با این تاکید؟!
این سوال خوبیه ؟ ( شما به چه حقی در مورد مخالف سوالتون )
یعنی هر کی با حدیث مسائلش رو حل میکنه ضد علمای شیعه است؟ پس نعوذبالله امامان (علیه السلام) چیزی جز اسلام فرمودند.
و عملا گفتی حرف علمای شیعه با امامان (علیه السلام) فرق داره چون داری میگی : "افرادی که خلاف فتوای مراجع تقلید شیعه عمل میکنند "
منظورم تاکید به عمرکشون نیستا چون فکر کنم اصلا همچین چیزی نداریم.
در هر صورت ما توی دینمون داریم هر کس باید به اندازه ی لازم توی دین تفقه داشته باشد پس توهین نکن به من داری میگی من چهار تا حدیث یاد گرفتم اومدم دارم چرت و پرت میگم تو بهار النواره یعنی داری این کتب رو زیر سوال میبری.
تازه یه تاپیک برای اظهاره نظره دیگه منم نظرمو دادم فک کنم دیگه بسه چون اگه بیشتر پیش برم حکم کافر بودن و اعدامم رو میگیرم .نه ؟
"
کسی را که رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) لعن کند مستحق سبّ و لعن است.
اهل سنت نقل کرده اند که حضرت رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) لشکری را به ریاست اُسامه ، برای حفاظت شام مهیا نمودو أبوبکر و عمر هم جزو همان لشکر بودند.
رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند : لعن الله تخلف عن جیش أسامه ؛ یعنی خداوند لعنت کند کسی را که از لشکر اسامه روی گرداند .
ابوبکر و عمر به بهانه ی بیماری نرفتند و از دستور ایشان تخلف کردند.
"
ابن ابی الحدید : در شرح نهج البلاغه (ج4 ، ص 56) می نویسد : شیخ ما ابو عثمان جاحظ میگفت: معاویه در آخر نماز جمعه میگفت : اللهم انّ أباترابألحدفی دینک و صدّ عن سبیلک، فالعنه لعنا وبیلا ، و عذبه عذابا آلیما ؛ ( یعنی(

نعوذبالله)خدایا ،أبوتراب( علی (علیه السلام) ) دین تو را ناقص کرد و راه تو را به روی مردم بست ، پس اورا لعن کن ، لعنی بزرگ و آشکار ، و او را به عذابی دردناک کیفر ده .)) و به خطبای تمام شهرهای اسلامی که در قلمرو او بود نوشت که این جمله را در خطبه ی نماز جمعه بگویند ، و این کار تا زمان عمربن عبدالعزیز ادامه داشت تا او ممنوع کرد چیزی حدود 40سال علی (علیه السلام) را لعن کرد و باعث شد پس از مرگش 70 سال علی (علیه السلام) را لعن کنند.
امام صادق (علیه السلام) فرمودند : خدا رحمت کند شیعیان ما را آنها در راه ما اذیت کشیدند، ولی ما از قبل آنها اذیتی ندیدیم،شیعیان ما از ما هستند ، و از فاضل تینت ما خلق شده اند، و خمیر شده اند بنور ولایت ما ،راضی شده اند که ما امامان آنها باشیم و ما هم راضی شدیم که ایشان شیعیان ما باشند ،مصیبت ما به آنها می رسد و به حزن ما محزون می شوند و به شادی ما شاد می شوند ،تا اینکه فرمودند : خدایا زنده دار شیعیان ما را در دولت ما ،و باقی دار آنها را در ملک و مملکت ما، خدایا شیعیان ما از ما هستند اضافه گردیده شده به سوی ما هستند ،پس هر که یاد کند مصیبت ما را ،و بگیرد برای ما خدا حیا میکند از اینکه او را عذاب نماید.
"
نقل قول:تفرقه بینداز و حکومت کن.
همه می دانیم که این شعار انگیلسی ها در حکومت داری است.
البته با وجود این که همه این شعار را می دانیم ولی بازم هم در دام آن گرفتار می شویم.
این هر را میزنید بعد میگویید ما تفرقه بین شیعه وسنی می اندازیم و بعد به تفرقه ای که بین شیعیان انداخته اید ناآگاهید.
ببینید من نه عمر کشونو رد میکنم نه تاکید من شخصا دوست دارم در خوشحالی ائمه (علیه السلام) خوشحال باشم و این خوشحالی را با بعضی تقسیم کنم ولی این یک طرفه رفتن شما نامردیه در حق بعضی که این کار را میکنند و الان به دلیل بی اطلاعی از بحثهای ما کافر خوانده میشوند و قدرت دفاع از خود را ندارند.
انشاءالله خداوند قلب هممون پر از محبت ودوستی ائمه (علیه السلام) کند و نور ایمان را در دلهایمان لبریز کند تا تفرقه ی بینمان از بین رود و به امید ظهور منجی موعود (علیه السلام)
یک صلوات محمدی پسند
یا علی (علیه السلام)