تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: فیلم ویلای من
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
دوستان عزیز خواهش می کنم با لحن بهتری با هم صحبت کنید و از کنایه زدن پرهیز کنید.Smile
چند ارسال کمی ویرایش شد.
همه ی مواردی که عنوان می کنید باید در چارچوب قوانین تالار باشد. لطفا رعایت کنید.
در صوتی که همینطور ادامه پیدا کند تاپیک بسته خواهد شد.
سلام

(۲۷/اسفند/۹۱ ۱۳:۱۰)Shiva نوشته است: [ -> ]فکر نمیکنین توی این سایت همه توهم دارن که دیگران یا دشمن هستن یا ماسون یا صهیونیست یا .....
یا یه منظور بدی دارن؟!!!

قانون شماره 7 تالار

نقل قول: 7- کارشناسان گروه بیداری اندیشه با نماد مشخصی از سایر مدیران و کاربران متمایز هستند. نظرات و عقاید سایر مدیران و کاربران کاملا مستقل از آراء و نظرات گروه بوده و الزاما مورد تایید نیست. همچنین مسئولیت صحت مطالب «نقل قول شده» از رسانه ها (روزنامه ها، سایتها و ... ) بر عهده خود آنهاست.
هر چیزی پیراهن عثمان نکنید.
این نقد داره ولی شما دارید با این کار نسنجیده راه رو بر نقد درست آن توسط اهل فن میبندید.
لطفا وقتی چیزی نمی دونید پست نزارید و کار را به اهل فن بسپارید.DodgyDodgyDodgy
نقل قول:
هر چیزی پیراهن عثمان نکنید.
این نقد داره ولی شما دارید با این کار نسنجیده راه رو بر نقد درست آن توسط اهل فن میبندید.
لطفا وقتی چیزی نمی دونید پست نزارید و کار را به اهل فن بسپارید.[تصویر: dodgy.png][تصویر: dodgy.png][تصویر: dodgy.png]

سلام بر شما

بنده در همان صفحه اول گفته ام که به اندازه مطالعه ام صحبت می کنم.

حقیقتا من تا به امروز هیچ جای دیگری ندیده ام که کوچکترین انتقادی از این طنز شود چه انتقاد سنجیده یا نسنجیده

به هر حال من تحلیل شخصی خودم را تا الان نوشتم و دیگران هم آزاد هستند تا با دلیل و مدرک و سند این فیلم را نقد کنند
یا تحلیل من را نقد کنند بنده هم باز تکرار می کنم که من تحلیلم را وحی منزل نمی بینم

اتفاقا به نظر منن تحلیل درست یا غلط من کمکی برای پژوهشگران خواهد بود و بازدیدکنندگان نباید که تحلیل شخصی من را دربست قبول کنند
با سپاس از نظر مودبانه شماRose

در ضمن توجه شما را به مطلب زیر که در وب خواندم جلب می کنم:

ایا در سریال ویلای من نماد های فراماسون دیده میشود؟

با ذکر این مقدمه که در سریال قهوه تلخ بسیاری از مقاطع در دقیقه ها وثانیه ها نماد ها و علامت های ماسونی دیده شد.براستی ایا اینها همه تخیل هستند و ایا همگی اتفاقی هستند در قسمت هایی از این سریال علامت هایی دیده شد که شاید دیدن ان ها خالی از لطف نباشد.
[تصویر: 54878669642236339815.jpg]
در ابتدا این عکس اولیه که نماد دوستون که میتوان به مبعد سلیمان ان را تشبیه کرد.

[تصویر: 60949212841154830678.jpg]
این تصویر که خود گویاست.در قسمت 9 این سریال مدیری به این جمله اشاره میکند که من مسیر انسان ها را عوض میکنم؟ وبا دست خود این علامت را نشان می دهد.

[تصویر: 93685034535013593895.jpg]
و...............

[تصویر: 50459749127234703104.jpg]
وووو.........نشان دادن سی وسه وتکرار مرتب مهران مدیری وسیامک انصاری.......

[تصویر: 54437625088250875847.jpg]
چرا باید چشم چپ جمشید مشکات ضربه بخورد چرا نباید چشم راست آن ضربه بخورد؟
در پایان منتظر نظرات شما دوستان هستم.

مطالب بالا به نقل از آدرس : http://soaluni.mihanblog.com/post/152

که من همین مورد را در ادامه تحلیل هایم نوشته بودم و قرار بود که بذارمش که وب بالا پیش دستی کرد و آن را زودتر قرار داد.

راستی دوستان عزیز یک نکته را فراموش کردم بگم
اون هم اینکه مهران مدیری در هنگام اهدای جوایز دستکش سیاه دستش نبود که حتما تصویرش را میگذارم ولی با این وجود با دستکش سیاه
نمادی که وبلاگ بالا به آن اشاره کرده را استفاده می کند

فراموش نکنیم که دستکش سفید در فراماسونری به معنی این است که هیرام را نکشیم و دستکش سیاه برعکس این مطلب.

خدا کنه وقت کنم یک تحلیل اساسی ادامه داستان را بنویسم که البته انشاء ا... شما هم با حوصله بخونیدش نه مثل پست اولم که خیلی ها
نخونده بهش تاختند.

نوروز بر شما و خانواده هایتان مبارک

یا حق
سلام...
دستکش قضیه داره شما چرا..........؟

نقل قول:براستی ایا اینها همه تخیل هستند و ایا همگی اتفاقی هستند در قسمت هایی از این سریال علامت هایی دیده شد که شاید دیدن ان ها خالی از لطف نباشد.

تخیل محض....

آقای مدیری توی یه حادثه در قلب یخی انگشت کوچیکش قطع شد بعد هم پیوند زدن به همین خاطر دستکش دست میکنه انگشتش هم خم نمیشه....
حالا شما با این انگشتی که خم نمیشه به سه سمت راستت اشاره کن ... ینی شما الان فراماسونی...؟
درضمن شما هرجا 33 دیدی که نباید تهمت بزنی...
من نمیدونم چه دشمنی که با مهران مدیری دارید ...بس کنید دیگه AngryAngry
(۲۹/اسفند/۹۱ ۱۱:۴۸)aleerz نوشته است: [ -> ]سلام...
سلام

(۲۹/اسفند/۹۱ ۱۱:۴۸)aleerz نوشته است: [ -> ]دستکش قضیه داره شما چرا..........؟
شما قبلاً هم یه بار گفتین که به نظرتون این کارها چیه، و همون موقع هم برخلاف میل نویسنده‌ی تاپیک بود که خواسته بود بجای این نوع حرفها و این لحن حرف زدن، به نقد سریال یا صحبتهای ایشون بپردازید.

(۲۹/اسفند/۹۱ ۱۱:۴۸)aleerz نوشته است: [ -> ]آقای مدیری توی یه حادثه در قلب یخی انگشت کوچیکش قطع شد بعد هم پیوند زدن به همین خاطر دستکش دست میکنه انگشتش هم خم نمیشه....
به این میگن یه نقد خوب از صحبتهای ایشونSmile
من الآن در مورد دستکش‌های ایشون و خم نشدن انگشتشون روشن شدم.

(۲۹/اسفند/۹۱ ۱۱:۴۸)aleerz نوشته است: [ -> ]من نمیدونم چه دشمنی که با مهران مدیری دارید ... ... ... ..AngryAngry
از آنجا که از صیغه جمع استفاده کردین، پس گمان کنم شامل من هم میشه. در مورد من، این دشمنی برمیگرده به چیزهای بسیار وقیحی که از ایشون وسط برنامه‌ای دیده‌ام که قرار بوده برای آدمهای باحیا پخش بشه. یک نمونه‌اش رو هم در ارسال 23 ، درست زیر آن یک خط و نیمی که قرمزه ، نوشته‌ام. اگر خواستید باز هم بگم، چون من خوشم نمیاد تا جایی که نیاز نشده، این جور حرفها رو بنویسم. شرمم میاد، آخه من مثل این به‌اصطلاح هنرمندان بی‌شرم نیستم.
بازم سلام...
نه صرفا برای احترام بود...

درضمن ببینید اون پاگشارو کمتر کسی متوجه میشه...تازه مگه فقط فیلمای مهران مدیریه... خیلی دیگه از فیلم ها هستن که اگه دوباره ببینید تازه میفهمید که چی گفته...در ضمن اینا هم که اون قد چیز بدی نیس...

از اینجور موارد به شخصه کلی حفظم...دوبله کارتون هم بخاین میگم...

خلاصه این که دلیل خوبی برای دشمنی و وارد کردن اتهام نیس...
(۲۹/اسفند/۹۱ ۱۶:۱۳)aleerz نوشته است: [ -> ]بازم سلام...
سلام

(۲۹/اسفند/۹۱ ۱۶:۱۳)aleerz نوشته است: [ -> ]درضمن ببینید اون پاگشارو کمتر کسی متوجه میشه
شما حتماً میدونید پیام ناخودآگاه چیه.
اینطور که استاد رائفی‌پور می‌گفت، اگر کسی متوجه بشه، اون وقت خودآگاهش میاد جلوش رو میگیره، ولی ناخودآگاه دفاع نداره و تأثیر می‌پذیره.
من قضیه‌ی اون عبارت رو فقط در حد یه شوخی بسیار بی‌ادبانه تلقی کرده‌بودم، ولی شما قضیه رو روشن کردین.
پس اتهام ایشون رو اصلاح می‌کنم:
استفاده از پیام ناخودآگاه غیراخلاقی، یعنی اقدام به جنگ.

(۲۹/اسفند/۹۱ ۱۶:۱۳)aleerz نوشته است: [ -> ]...تازه مگه فقط فیلمای مهران مدیریه... خیلی دیگه از فیلم ها هستن که اگه دوباره ببینید تازه میفهمید که چی گفته...
بنده هم عرض کردم، و به نظر من خود مردم هم مقصرند. نمونه‌هایی بوده که آشکارا غیراخلاقی بوده و پیام خودآگاه داده‌اند، ولی ما مردم حقشون رو کف دستشون نذاشته‌ایم.

(۲۹/اسفند/۹۱ ۱۶:۱۳)aleerz نوشته است: [ -> ]در ضمن اینا هم که اون قد چیز بدی نیس...
!!!!!!!!! هزار تا علامت تعجب هم بذارم نمیتونه مقدار تعجبم رو برسونه.

(۲۹/اسفند/۹۱ ۱۶:۱۳)aleerz نوشته است: [ -> ]از اینجور موارد به شخصه کلی حفظم...دوبله کارتون هم بخاین میگم...
از شما می‌خوام لطفاً تمام مواردی که بلد هستید رو بیان بفرمایید.

(۲۹/اسفند/۹۱ ۱۶:۱۳)aleerz نوشته است: [ -> ]خلاصه این که دلیل خوبی برای دشمنی و وارد کردن اتهام نیس...
دوست گرامی، پیام ناخودآگاه رو که برای دوستی نمی‌فرستند، غرض دارند. ما این دشمنی رو شروع نکردیم.

(۲۹/اسفند/۹۱ ۵:۰۶)rahbin نوشته است: [ -> ]در ابتدا این عکس اولیه که نماد دوستون که میتوان به مبعد سلیمان ان را تشبیه کرد.
(۲۹/اسفند/۹۱ ۵:۰۶)rahbin نوشته است: [ -> ]در قسمت 9 این سریال مدیری به این جمله اشاره میکند که من مسیر انسان ها را عوض میکنم؟ وبا دست خود این علامت را نشان می دهد.
(۲۹/اسفند/۹۱ ۵:۰۶)rahbin نوشته است: [ -> ]وووو.........نشان دادن سی وسه وتکرار مرتب مهران مدیری وسیامک انصاری.......
نمادها جوری هستند که قابل اثبات به دادگاه نیستند تا واقعاً براشون دردسر بشه. پس حتی در صورت درست بودنِ این مطلب، فقط میتونه نشان از کِرم این موجودات و اربابانشون برای مشغول کردن ما داشته‌باشه.

(۲۹/اسفند/۹۱ ۵:۰۶)rahbin نوشته است: [ -> ]چرا باید چشم چپ جمشید مشکات ضربه بخورد چرا نباید چشم راست آن ضربه بخورد؟
دوست عزیز، اگر چشم راست آن ضربه خورده بود ماسونی‌تر بود، چون قرار هست چشم راست کور باشه و چشم چپ سالم باشه. به نظر میاد این دلایل قویتر از تمایز ایجاد شده بوسیله‌ی کبودی است، پس از هر دو راه میشه بصورتی یکی از دو چشم رو متمایز کرد.
این یکی اصلاً قبول نیست.Smile

(۲۹/اسفند/۹۱ ۵:۰۶)rahbin نوشته است: [ -> ]فراموش نکنیم که دستکش سفید در فراماسونری به معنی این است که هیرام را نکشیم و دستکش سیاه برعکس این مطلب.
خیر دوست عزیز، دستکش سیاه نداریم.
هیرام براشون مقدسه، و دستکش سفید یعنی "ما هیرام رو نکشتیم" و بعضی‌هاشون هم هستند که دستکش دستشون نمی‌کنند. ولی مسلماً کسی دستکش سیاه نمی‌پوشه که معنی‌اش بشه "من هیرام رو کشتم"!
سلام....
نمیشه که هرچی ایهام داره رو به ناخودآگاه ربط بدیم...

در باره ی اون موارد هم گه میخاین تو پیام خصوصی میگم...
دوستان بازم میگم به راحتی به دیگران تهمت نزنید جواب باید پس داد !!
نمادشناسی و مفاهیم نماد به همین سادگی نیست که شما اینجوری تحلیل میکنید!

به امید ظهور منجی بشریت حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع