تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ادامه ی مباحث مربوط به زنان از طرف سرکار ایرانی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
کسی از طرف شما تاپیک نگذاشته.ارسال بی ربطتان به تاپیک قبلی که می تواند بحث جدیدی را ایجاد کند جداسازی شده و به شکل یک تاپیک مستقل در آمده.
در ضمن شما تشخیص نمیدهید که چه تاپیکی باید حذف شود یا نه.
اگر پاسخ منطقی دارید ارائه کنید.

نقل قول:جالبه هرچیزی که از زنان سلب شده حق نیست! یا تکلیف است یا مسئولیت است یا .....

از آن گذشته مردان به چه دلیل به خودشان حق میدهند برای زن تصمیم بگیرند که چه کاری انجام بدهد چه کاری نه؟
چگونه است که مرد می تواند انتخاب کند هر شغلی داشته باشد اما برای زنان تصمیم میگیرند که چه کاری می توانند انجام دهند چه کاری خیر؟ مگر زنان خودشان شعور و درک برای تصمیم گیری ندارند؟

شما که بسیار باسواد هستید باید این موضوع بدیهی را بدانید که قضاوت و مرجعیت یک مسئولیت اجرایی است و نه یک حق.
کسی با مسئولیت های اجرایی صاحب فضیلت نمی شود ولی با حق می تواند صاحب فضیلت شود.
مثال میزنم که بهتر متوجه شوید:
مجتهد شدن یک حق است چون فضیلتی است برای انسان پس اگر زن نتواند مجتهد شود حقش ضایع شده است اما مرجعیت صرفا یک مسئولیت اجرایی است.
مگر اینکه شما به حق و مسئولیت از دریچه جهان بینی توحیدی نگاه نکنید!

در ضمن حتی این مسئولیت هم کاملا از دوش زنان برداشته نشده و برخی از فقها معتقدند که زنان نیز می توانند قضاوت کنند.
اما سوال من اینه:
اگر شما بتونید قضاوت کنید و یا به مرجعیت برسید و یا هرمسئولیتی که بر عهده مردان است را برعهده بگیرید به کمال انسانی خودتون رسیدید؟
شما نتوانسته اید امام زمان را اثبات کنید و کامنت مرا جدا کرده اید تا از اثبات امام زمان شانه خالی کنید؟!!!!!!!
پست مرا به همان تاپیک امام زمان برگردانید آن را اثبات کنید بعد مبحث جدید ایجاد کنید.

نقل قول: اسم امام اول (علی علیه السلام) به عنوان جانشین رسول خدا به تصریح در کجای قرآن آمده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر بخواهید که همه چیز را بر اساس صریح آیات قرآن بپرسید

این تاپیک که عنوانش مبحث زنان است چه ربطی به امام زمان دارد که اینجا پست گذاشته اید؟
چرا در تاپیک مرتبطش ننوشتید؟

هدفتون چیه؟ غیر از خلط مبحث و فرار از پاسخ؟
الان دیدید نمیتوانید به پاسخ زیبای خانوم مشکات جواب دهید و قانع کننده بود . دست به فرافکنی زدید ؟!

خیلی تابلو کار میکنید!
Wink
تاپیکها را درست کنید. از خلط مبحث و اهانت دست بردارید تا پاسخ مرتبط بدهم .

در ضمن جناب مشکات بنده خودم ابتدا گفتم برخی مراجع تقلید قاضی شدن زن را بلامانع دانسته اند!!

حداقل از من کپی می کنید نقل قول هم بزنید تا دیگران بفهمند از نوشته های من برداشت کرده اید و خوشحال نشوند!!!!!!!!!
شما کلا زیادی شاد هستید سرکار خانم.
به جای جواب دادن از حربه های جالبی استفاده میکنید استاد بزرگوار.
برداشت از نوشته های شما؟Smile
اهانت که فقط در پست های شما مشاهده میشه و خلط مبحث هم شیوه شماست برای فرار از بحث منطقی و ادامه دادن به جدل و لجبازی.
اتفاقا تاپیک های جداگانه ایجاد کردیم تا خلط مبحث نشود.
نقل قول: اتفاقا تاپیک های جداگانه ایجاد کردیم تا خلط مبحث نشود.

آهان الان بحث امام زمان را وارد بحث مربوط به زنان کرده اید که خلط مبحث نشود!! بگویید نتوانستید امام زمان را ثابت کنید آن را به اینجا منتقل کردید تا آبرویتان نرود!!!!

من واقعا برای شما متاسفم.

وقتم را به اندازه کافی تلف کرده ام. تاپیکها را درست کنید.
(۸/بهمن/۹۱ ۱۴:۳۶)ایرانی نوشته است: [ -> ]آهان الان بحث امام زمان را وارد بحث مربوط به زنان کرده اید که خلط مبحث نشود!! بگویید نتوانستید امام زمان را ثابت کنید آن را به اینجا منتقل کردید تا آبرویتان نرود!!!!

من واقعا برای شما متاسفم.

وقتم را به اندازه کافی تلف کرده ام. تاپیکها را درست کنید.

شما که علاقه زیادی هم به پیش رفتن به سمت مردانگی دارید،مردانه بگید جوابی ندارم که بدهم.
وقت ما را نگیرید لطفا.
خانوم ایرانی
الان این حرف شما درست نیست
علی اقا یک فرض مطرح کردند و فرض نیاز به اثبات ندارد
حالا شما به جای امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)رو قرار بدید

اگر نبی مکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) شخصا بیان و به شما بگن .....

ولی اگر الان با اثبات امام زمان مشکل حل میشه بفرمایید تا اثبات کنیم

مشکل شما جاییه که احادیث رو قبول نمیکنید . و این جای بحث داره اتفاقا بحث خوبی هم خواهد شد

در پناه خدا
نقل قول: علی اقا یک فرض مطرح کردند و فرض نیاز به اثبات ندارد

متوجه نشدم؟ کدام فرض؟ اینکه من از امام زمان هم دلیل احکام را میخواهم؟
اگر این فرض بوده و نیاز به اثبات ندارد ایشان بر کدام اساس بنده را به شیطان و ابلیس و متکبر و فردی که گرفتار هوای نفس و منیت است و طرفدار افکار سران فتنه است محکوم کردند؟!!! بر اساس یک فرض؟!!!

نقل قول: ولی اگر الان با اثبات امام زمان مشکل حل میشه بفرمایید تا اثبات کنیم

شما برای صیغه هم همین را دقیقا همین جمله را به خاطردارم که گفتید!!!

اما ندیدم در تاپیک اثبات صیغه کامنت مرتبط بگذارید!

بعد این تاپیک اسمش امام زمان نیست. بفرمایید تاپیکها را بر چه اساس به هم ریخته و خراب کرده اند؟ چرا هیچ کس پاسخ قانع کننده به این سوال نمیدهد؟

شما در تاپیک امام زمان ایشان را ثابت کنید!
1. اگر می توانید بر اساس قرآن ایشان را ثابت کنید!
2. اگر نمی توانید بدون رجوع به هیچ منبع دینی و فقط بر اساس عقل ایشان را ثابت کنید! (خودم قبلا در یک تالار اینکار راکرده ام پس نگویید نمیشود!)

در ضمن من گرسنه ام میخواهم کم کم از نت خارج شوم!
بجای اسپم لطفا به اعضا بگویید پست مرتبط بدهند. به نظرم اینان بجز شگردهای خلط مبحث و خراب کردن تاپیکها به شگرد بحثهای فرسایشی و خسته کردن من با بحثهای بی ربط و حاشیه ای رو آورده اند!!!
خوب این فکر خوبیست
شما کلا بفرمایید چه چیز هایی مد نظر شماست . تا چارت بندی و چهار چوب دار بهش بپردازیم.
نقل قول:. اگر نمی توانید بدون رجوع به هیچ منبع دینی و فقط بر اساس عقل ایشان را ثابت کنید! (خودم قبلا در یک تالار اینکار راکرده ام پس نگویید نمیشود!)
اول باید بفرمایید چرا نباید به هیچ منبع دینی رجوع کنیم
و کدام منابع دینی
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع