تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ادامه ی مباحث مربوط به زنان از طرف سرکار ایرانی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

به امید خدا به مباحث مطرح شده از طرف سرکار ایرانی پاسخ می دهیم
ایشان فرموده اند:
(۸/بهمن/۹۱ ۱۵:۰۳)ایرانی نوشته است: [ -> ]امامت جزء اصول دین است و تقلیدی نیست! اگر من آن را با عقلم مورد تردید قرار دهم (که نداده ام) بر اساس مبانی اسلام عمل کرده ام نه مسیحیت !
شما ناظر اصول عقاید شیعه هستید و این را نمیدانید؟

Smile من نمیدانم شاید ایشان کلاً عادت ندارند که وقتی باکسی گفتگو می کنند مطالب طرف مقابل را مطالعه کنند
بنده در این ارسال http://forum.bidari-andishe.ir/thread-23...#pid174599
در گفتگو با ایشان خدمتشان عرض کردم:
(۷/بهمن/۹۱ ۱۴:۱۴)علی 110 نوشته است: [ -> ]
(۸/بهمن/۹۱ ۵:۲۳)ایرانی نوشته است: [ -> ]اگرمی توانید امام زمان، صیغه و ... را بدون استناد به احادیث و روایات اثبات کنید.
مثلا منطقی نیست بخواهیم برای اثبات امامت از سخنان امامان استفاده کنیم!
اگر هم نمی توانید که بحثی نیست. لطفا حاشیه نروید و تاپیک را به انحراف نکشانید. زیرا این شگرد لورفته ای برای فرار از پاسخ است.

اگر کسی حداقل اطلاعات را هم داشته باشد می فهمد که بحث امام زمان و اثبات امامت جزو اصول دین است
صیغه جزو احکام دین است
مورد اول باید با عقل اثبات شود
در مورد دوم باید تبعیت کرد (البته اگر عقل به حقانیت اصول دین رسیده باشد)

و این تازه یکی از موارد متعددی است که بنده در گفتگو با ایشان به این مسئله تصریح و تأکید داشتم!

و اما نکته ی دیگر که ایشان فرموده اند:
(۸/بهمن/۹۱ ۱۵:۰۳)ایرانی نوشته است: [ -> ]اگرمیتوانید یک آیه بیاورید که صریح اسم امام زمان در آن باشد. همانطور که اسم عیسی و موسی و یوسف در قران برده شده
نه آیه ای با تفسیر و تشریح که منظورش این بوده و آن بوده! صریح و مشخص! مثل اسم پیامبران بالا! اسم یک امام زنده باید مهمتر از پیامبران مرده که دینشان منسوخ شده است باشد!!!!!!!

Smile واقعاً برای بنده بسیار جالب است که بدانم آیا ایشان واقعاً پاسخهایی که به مطالب تکراری ایشون داده میشود را مطالعه نمی کنند، دوستان ایشان همین مطلب را در گفتگو با ایشان در این ارسال خدمتشان توضیح داده بودم:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-23...#pid174599
مجدداً پاسخ را تقدیم می کنم:
اسم امام زمان امام 12 که هیچ، نام امام اول (علی علیه السلام) به عنوان جانشین رسول خدا به تصریح در کجای قرآن آمده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (البته نام مولا علی در قرآن ذکر شده است! مراجعه بفرماید به این مطلب: ذکر نام مولا علی در قرآن مجید!!!! ) اما مجدد تأکید می کنم که به صراحت به عنوان جانشین حضرت رسول نام ایشان در قرآن تصریح نشده است!
اگر بخواهید که همه چیز را بر اساس صریح آیات قرآن بپرسید من سوالی از شما می پرسم
مهمترین عمل عبادی که نماز باشد چگونه خواندنش در کجای قرآن آمده است ؟؟؟ تعداد رکعات نماز صبح در کجای قرآن آمده و....
برای فهم آیات قرآن نیاز به این است که مفسر قرآن آن را بیان کند
[/b]یک نکته ی دیگر مخصوص کسانی که میگویند ما فقط هر چیزی که در قرآن باشد را قبول داریم:

حسبنا کتاب الله (کتاب خدا ما را بس است) یکی از کافرانه ترین جمله هایی است که خلیفه دوم در زمانی که رسول خدا امر کردند که چیزی بیاورید که بگویم بنویسید و باعث شود بعد از من گمراه نشوید به زبان آورد
مخالف صریح حکم خدا در قرآن است که میفرماید
این قرآن باید تبیین شود
آنهم توسط رسول خدا و جانشینان بر حقش
وَ أَنْزَلْنا إِلَيْكَ الذِّكْرَ لِتُبَيِّنَ لِلنَّاسِ
ما نُزِّلَ إِلَيْهِمْ وَ لَعَلَّهُمْ يَتَفَكَّرُونَ (44- نحل)
و ما اين ذكر [قرآن‏] را بر تو نازل كرديم، تا آنچه به سوى مردم نازل شده است براى آنها روشن سازى و شايد انديشه كنند! (44)
خدا خیلی چیزها را در قرآن اشاره کرده تبیین آن با رسول خدا و جانشینان بر حقش که میشوند ائمه هست
به طور مثال چگونگی خواندن نماز که ستون دین و مرز کفر ایمان در قرآن نیامده تبیین آن توسط رسول الله بوده

در مورد این گونه جملات:

نقل قول:
فقط قرآن مجید، نه تفسیر

اگر منظور از تفسیر، روایت خود اهل بیت باشد کفر به این آیه و دستور قرآن است:

وَ أَنْزَلْنا إِلَيْكَ الذِّكْرَ لِتُبَيِّنَ لِلنَّاسِ ما نُزِّلَ إِلَيْهِمْ وَ لَعَلَّهُمْ يَتَفَكَّرُونَ (44- نحل)
و ما اين ذكر [قرآن‏] را بر تو نازل كرديم، تا آنچه به سوى مردم نازل شده است براى آنها روشن سازى و شايد انديشه كنند! (44)
و پیروی از یکی از بزرگترین انحرافات اعتقادی تاریخ اسلام است که همانا حسبنا کتاب الله است (کتاب خدا ما را بس است)

و هر کس مانند این شخص یعنی خلیفه ی ثانی کافر باشد به قسمی از آیات قرآن که قرآن به تنهایی کافی نیست و برای فهمش نیاز به تبیین گرش دارد که البته در این داستان به آیات متعدد قرآن که خداوند به اطاعت بی چون چرا از رسول خدا فرمان داده اند هم اینجا خلیفه ی دوم کافر شده است چنین رویکرد هایی را خداوند اینگونه در قرآنش پاسخ فرموده است که:
أَ فَتُؤْمِنُونَ بِبَعْضِ الْكِتابِ وَ تَكْفُرُونَ بِبَعْضٍ فَما جَزاءُ مَنْ يَفْعَلُ ذلِكَ مِنْكُمْ إِلاَّ خِزْيٌ فِي الْحَياةِ الدُّنْيا وَ يَوْمَ الْقِيامَةِ يُرَدُّونَ إِلى‏ أَشَدِّ الْعَذابِ وَ مَا اللَّهُ بِغافِلٍ عَمَّا تَعْمَلُونَ (85-بقره)
آيا به بعضى از دستورات كتاب آسمانى ايمان مى‏آوريد و به برخى ديگر كافر مى‏شويد؟ پس جزاى هر كس از شما كه اين عمل را انجام دهد، جز رسوايى در اين جهان، چيزى نخواهد بود و روز قيامت به سخت‏ترين عذاب بازبرده شوند و خداوند از آنچه انجام مى‏دهيد، غافل نيست

پس تا اینجا اثبات شد که فهم درست قرآن بدون مفسرش کافی نیست به گواه خود قرآن!!!!! و مفسرش هم در درجه ی اول رسولش هست و جانشینان بر حقش که آن را هم خود رسول خدا از طرف خدا معین می فرمایند
اما در خصوص این کلام ایشان:
(۸/بهمن/۹۱ ۱۵:۰۳)ایرانی نوشته است: [ -> ]1. اگر می توانید بر اساس قرآن ایشان را ثابت کنید!

به طرق متعدد میتوان با استناد به آیات قرآن و روایات اهل سنت حتی (بدون استفاده از روایات شیعه!) هم مسئله ی امامت را اثبات کرد و هم امامت امام زمان علیه السلام را
در اینجا بنای حقیر بر اختصار است و یک مجموعه از کدها و لینکها رو تقدیم میکنم
اگر دوستان احساس کردند تا نیاز به ارائه ی مطالب مفصل تر هست مطرح بفرمایند تا هر یک از این کُد ها را تفصیلاً باز کنیم و بیان کنیم إن شاء الله
اما آیات:
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ أَطِيعُواْ اللّهَ وَأَطِيعُواْ الرَّسُولَ وَأُوْلِي الأَمْرِ مِنكُمْ (54- نساء)
اى كسانى كه ايمان آورده‏ايد خدا را اطاعت كنيد و پيامبر و اولياى امر خود را [نيز] اطاعت كنيد
اولی الامر چه کسانی هستند که واجب الاطاعت هستند
چه ویژگی باعث می شود تا رسول خدا واجب الاطاعت باشد
کسی عقلاً باید از او تبعیت محض کرد که از خطا و گناه مصون باشد
البته در روایات تصریح شده است که مقصود از اولی الامر چه کسانی هستند! که همانا 12 امام هستند
حتی در منابع اهل سنت هم روایات مربوط به اینکه جانشین رسول خدا 12 تن هستند ذکر شده است که هر یک از فرقه ها با توجه که نتوانسته اند خدشه ای بر این حدیث متواتر وارد کنند خواستند مصداق تراشی هایی برای آن بکنند که مطلقاً با مسئله ی وجود شرط عصمت برای کسی که باید اطاعت بی چون چرا از او شود قابل توجیه نیست!!! مگر شیعه ی 12 امامی که نام آنها در موارد متعدد مانند حدیث بسیار معروف جابر به نام آنها و نسب آنها تصریح شده است توسط رسول خدا
عجالتاً ببینیم چه کسانی در قرآن از هر گونه رجس و پلیدی آلودگی و گناه و خطا پاک و مطهر معرفی شده اند:
در آیه 33 از سوره ی مبارکه ی احزاب خداوند می فرماید:
إِنَّمَا يُرِيدُ اللَّهُ لِيُذْهِبَ عَنكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيْتِ وَيُطَهِّرَكُمْ تَطْهِيرًا ﴿۳۳﴾
همانا خداوند مى‏خواهد كه از شما اهل بيت هر پليدى را بزدايد، و شما را چنانكه بايد و شايد پاكيزه بدارد (از هر گناه و خطایی)

بسیار ارزشمند است که در خصوص اثبات خلافت مولا علی از این مطالب استفاده بفرماید که در اینها تنها به منابع اهل سنت و آیات قرآن استدلال شده است!!!!!:

حدیث منزلت؛ دلیل دیگری بر خلافت علی (علیه السلام) بعد از رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)

و همچنین این لینک: http://www.yasobeddin.blogfa.com/tag/%D8...8%A7%D9%85
اما در مورد اینکه حجت خدا در هر زمان باید در بین مردم باشد می توان به دلایل متعدد قرآنی اشاره کرد که یکی از آنها را می توانید در لینک مقابل مطالعه بفرماید:
آیات سوره قدر و اثبات وجود امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
اگر نیازی بود که مطالب تفصیل بیشتری داده شود بفرماید در حد وسعم در خدمت هستم إن شاء الله:
اما در خصوص اینکه ایشان فرموده اند:
(۸/بهمن/۹۱ ۱۵:۰۳)ایرانی نوشته است: [ -> ]2. اگر نمی توانید بدون رجوع به هیچ منبع دینی و فقط بر اساس عقل ایشان را ثابت کنید! (خودم قبلا در یک تالار اینکار راکرده ام پس نگویید نمیشود!)

باز هم بنده نمی دانم آیا ایشان مطالب را نمی خوانند؟
قبلاً در این ارسال توضیح داده بودم خدمتشان:

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-23...#pid174599
مجدداً تکرار می کنم که:
می توان بر اساس مبانی عقلی اثبات کرد که خدا از باب هادی بودنش باید اسم هادی اش به صورت تام تجلی داشته باشد
و نباید فیض وجود یک شخص که در هر زمان حجت بین خودش و خلقش برای هدایت را باشد دریغ ورزد و گرنه دیگر هادی بودن خدا زیر سوال می رود و همچنین دریغ به خدا نسبت داده خواهد شد که این ها با کمال مطلق بودن خداوند سازگار نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لذا تداوم امامت از لوازم صفات خدا است به واسطه ی ویژگیهایی که باید امام معصوم داشته باشند و نیازی که مردم به او دارند!
اما اینکه ما جرا 12 امام داریم و چرا 13 امام نداریم و...
این باز میشد پاسخش اینکه وقتی که رسول خدا به عنوان حجت خدا برای ما اثبات شد کلامش در مورد تعداد امامان مفسر تعداد و مصادیق اولوالامر هایی است که در قرآن امر شده است تا باید از آنها اطاعت کنیم
اگر سوالی هست حقیر در خدمتم
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع