تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: (جواب اضافه شد)جایزه کارت شارژ برای کسی که به این سوال جواب بدهد!!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
"دل خسته" جوابای خوبی داد. بنده به عنوان یه قاضی نسبتا عادل اون رو انتخاب می کنم.Wink
(۲۱/بهمن/۹۱ ۰:۴۰)omidman نوشته است: [ -> ]"دل خسته" جوابای خوبی داد. بنده به عنوان یه قاضی نسبتا عادل اون رو انتخاب می کنم.Wink
سلام
شما لطف دارید
البته من گوشیم شارژی نیست ، پیشنهاد آقا وحید از همه بهتره ، خدا خودش ثوابش رو به عدالت تقسیم می کنه.
سلام دل خسته برنده شد البته یک تیکه از جواب رو نگفت ولی بهتر از بقیه بود دفعه بعدی اگر جایزه گذاشتم به کسی که کامل جواب بده میدما
دلخسته پیام خصوصی بده همراه اول میخوای یا ایرانسل
(۲۱/بهمن/۹۱ ۲۳:۰۷)ahmad1300 نوشته است: [ -> ]سلام دل خسته برنده شد البته یک تیکه از جواب رو نگفت ولی بهتر از بقیه بود دفعه بعدی اگر جایزه گذاشتم به کسی که کامل جواب بده میدما
دلخسته پیام خصوصی بده همراه اول میخوای یا ایرانسل
سلام
لطف داری شما
ممنون ، من شماره اعتباری ندارم
به حرف وحید آقا عمل کنی بهتره.
یا اصلا بگذار مسابقه بعدی دو تا کارت شارژ
هر جور صلاحه.
(۲۱/بهمن/۹۱ ۲۳:۱۴)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
لطف داری شما
ممنون ، من شماره اعتباری ندارم
به حرف وحید آقا عمل کنی بهتره.
یا اصلا بگذار مسابقه بعدی دو تا کارت شارژ
هر جور صلاحه.
جدی میگی؟؟؟ کارت شار نمیخوای؟؟؟؟ ضمنا میگم چون جواب قشنگ بود شما نفری یک کارت شارژ بم بدید Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
اقای دل خسته کارت شارژ رو نخواست من 2 هزار تومن میندازم صدقه دیگه چاره ای نیست Confused
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع