تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: (جواب اضافه شد)جایزه کارت شارژ برای کسی که به این سوال جواب بدهد!!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
(۱۷/بهمن/۹۱ ۱:۱۱)ahmad1300 نوشته است: [ -> ]ضمنا جمله شما مثال زدید {هر کس از پل عابر پیاده رد بشه ، مطمئنا بدون مشکل رد خواهد شد} قابل قیاس با این حدیث نیست چون جمله شما شرطیه نیست اما حدیث ثقلین شرطیه است
سلام
خوب من می تونستم این رو بگم "اگر از پل عابر پیاده رد بشوید ، مطمئنا بدون مشکل رد خواهید شد"
(۱۸/بهمن/۹۱ ۰:۱۳)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
خوب من می تونستم این رو بگم "اگر از پل عابر پیاده رد بشوید ، مطمئنا بدون مشکل رد خواهید شد"
بله طبق قواعد اصول فقه این جمله مفهوم مخالف داره یعنی برعکسش میشه اگر از پل عابر رد نشوید مظمئنا بدن مشکل رد نخواهید شد
یا مثلا وقتی به یک نفر میگی :
اگر معدلت 20 بشه جایزه برات میخرم مفهوم مخالفش این میشه که اگرمعدلت 20 نشه جایزه برات نمیخرم
لذا حدیث ثقلین هم چون شرطیه هست مفهوم مخالف داره یعنی اگر به قران و اهل بیت تمسک نکنیم در گمراهی خواهیم بود
سلام
من که قانع نشدم
کاش یک مثال از اهل تسنن می آوردید.معمولا در این موارد مثال از اهل تسنن می آرند که نتونند بزنن زیرش.

(۱۷/بهمن/۹۱ ۱۵:۱۵)R3Z4 نوشته است: [ -> ]اگه هدایت شدیم چرا می گیم هدایت کن و اگر هدایت نشدیم چرا می گیم خدارو شکر؟
سلام
در تایید حرف اوس احمد آقا:

همون طور که انسان لحظه به لحظه برای ادامه حیات نیاز به بازآفرینی داره (یعنی ما دائما در حال آفریده شدن هستیم ، و الا نابود می شیم) ، لحظه به لحظه هم نیاز به هدایت شدن داره ، می دونید مثل چی می مونه ،مثل یک ماشینی که اگر وقتی با سرعت در مسیر صحیح در حال حرکته ، یک لحظه فرمونش رو ول کنی ، یک سنگ بیاد زیر لاستیکش ، می ره به عمق دره.
نقل قول:سلام
من که قانع نشدم
کاش یک مثال از اهل تسنن می آوردید.معمولا در این موارد مثال از اهل تسنن می آرند که نتونند بزنن زیرش.
سلام خب عرض کردم این یک قاعده کاملا پذیرفته شده است و کسی نمیتونه انکارش کنه
با این وجود اگر بخوام یک مثال بزنم ایه 6 سوره حجرات هست که فرموده

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِن جَاءكُمْ فَاسِقٌ بِنَبَأٍ فَتَبَيَّنُوا ( اگر فاسقی برای شما خبری اورد جستجو کنید )
اکثر مفسرین شیعه و سنی از این ایه مفهوم مخالف گرفتند یعنی : اگر عادلی برای شما خبر اورد جستجو کنید
که این ایه رو حجیت خبر واحدی که عادل اورده باشه دونستند این هم یک مثال البته باز هم میگم این یک قاعده پذیرفته شده است و کسی نمیتونه زیرش بزنه

یک سوال مهم
به نظر شما کسی مستحق دریافت کارت شارژ هست؟؟؟؟؟
چرا جواب نمیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نام خداوندي كه منبع عشق و عقل است.
به نظرت من اين استحقاق رو ندارم؟!!!!!!!!!
Big Grin
(۲۰/بهمن/۹۱ ۱۵:۳۴)ويانا مبين نژاد نوشته است: [ -> ]به نام خداوندي كه منبع عشق و عقل است.
به نظرت من اين استحقاق رو ندارم؟!!!!!!!!!
Big Grin
نه اصلا چون جواب شما کامل نبود ضمنا جواب شما رو قبل از شما 6-5 نفر دیگه داده بودند
نقل قول:یک سوال مهم
نمیخوان ریا بشه.Big Grin
پول کارت شارژ رو به نیت همه شرکت کننده ها بده به یه ادم مستحق (محتاج نیازمند)
موفق باشی
به نام خدا.
منم همينو گفتم آقا وحيد قبول نميكنه.
Big Grin
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع