تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بهرام رادان و موزیک ویدیو ضد دین او (جیغِ بندگیِ شیطان)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
سلام
با تشکر فراوان از تحلیل برادر بزرگوارمان جناب انتی ساتان .
واقعا برای چنین لجناتی که با پول بیت المال به این حد از محبوبیت در بین حمقایی مثل خودشون می رسند متاسفم .
در جواب این فرد که به جهنم رفتن خود افتخار می کند ..باید بگویم که بی صبرانه منتظر او و خط دهندگان نادانش بر سر پل صراط هستم ....Angry
یادمه یکی از آشنایانم می گفت من نه طرف ماسون هام نه آخوند ها من راه خودم رو می رم
ولی بیچاره نمی دانست که
هیچ نقطه وسطی وجود ندارد ما یا طرف خیر هستیم یا طرف شر
هیچ نقطه وسطی وجود ندارد
(۱۷/بهمن/۹۱ ۲۳:۲۰)ELENOR نوشته است: [ -> ]دوست عزیز و گرامی ... این تاپیک نویسنده ی اصلیش اقای آنتی ساتان هستند و همه سایت های دیگر از ایشون گرفته اند و ایشون آقای آنتی ساتان خیلی قبل تر از شما این موضوع رو ایجاد کرده بودند در تالار ... در تاریخ 13 بهمن ... شما چند روز بعد از ایشون موضوع رو از سایت دیگر کپی کردید ... تاپیک ایشون رو هم در حال ویرایش بود و کاربران نمیتونستن ببیند آن را ...
میتونید از مدیر بخش موسیقی که مدیر سایت ظهور 12 هم هستند و در سایتشون مقاله رو قرار دادند هم جویا شوید ...
موفق و پیروز باشید
سلام
ممنون از پاسخت

واقعا برام جای سوال بود که چرا پاک شده ولی وقتی گفتید در حال ویرایش بوده خوب سوئتفاهم بر طرف شد
من خودمم از سایت ظهور 12 کپی کرده بودم
Blush

به هر حال موضوع خیلی جالب و خوبی بود و متن هم خیلی خوب بود
جا داره یک خسته نباشید هم بهشون بگم

خسته نباشیدBig Grin
مهدی جان اینها نمی تونه فقط خرج های خود بهرام رادان باشه.

این همه برنامه ریزی فکری و روانشناسی ، بررسی تک تک اتفاقات فیلم ، یکی کردنش و... نمیتونه کار یک نفر باشه.
بهرام رادان برای اینکار انتخاب شده ، چون ذهنش مستعد این راه شناخته شده و اینکه الگوی خیلی ها هست و خیلیا بهش علاقه دارند ، خونه خیلی از فامیل ها دیدم پوسترشو میزنن ، اونم چند سال مداوم.

هدف خوبی برای جامعه ضد دینی بوده که متاسفانه تونستن جذبش کنند.

چیزی که مهمه صداش نیست ، بلکه استفاده از محبوبیت سابقشه برای جلب نظر ها و چپوندن عقیده های واهی.

پ.ن:
واقعا تا بحال همچین چیزی ندیده بودم ، باعث تاسفه که یک ایرانی به پیامبران اولوالعزم توهین کرده باشه.
سلام دوستان

نكته اي كه فكر مي كنم از ديد دوستان عزيزم مخفي موند .

آيا شباهتي نمي بينيد؟؟؟

[تصویر: 9i8thaaifiayor1pfcur.jpg]
(((در جريان داغ عشق ، مزد به من نمي دهند))) شما را ياد آيه اي از قرآن نمي اندازد؟؟؟

چه توجيهي براي مردم ملتمس داريد و چرا در اين صحنه آن ها انعام (چهارپايان!!!) خوانده مي شوند؟؟؟(((دلخوش انعام شدم)))
..................؟؟؟
[تصویر: t3vlq13djwhoc8ritk5.jpg]
(۱۸/بهمن/۹۱ ۳:۱۲)Mike نوشته است: [ -> ](((در جريان داغ عشق ، مزد به من نمي دهند))) شما را ياد آيه اي از قرآن نمي اندازد؟؟؟

چه توجيهي براي مردم ملتمس داريد و چرا در اين صحنه آن ها انعام (چهارپايان!!!) خوانده مي شوند؟؟؟(((دلخوش انعام شدم)))
..................؟؟؟

منظور از کلمه "انعام" می تونه "پاداش" باشه

و یک نکته دیگه اینکه تصاویر از زنی با لباس عروس که چشم هایش نیز پوشیده شده در کلیپ وجود دارد، که توضیحی برای آن داده نشده است
(۱۸/بهمن/۹۱ ۱۳:۰۹)mohamad نوشته است: [ -> ]منظور از کلمه "انعام" می تونه "پاداش" باشه

و یک نکته دیگه اینکه تصاویر از زنی با لباس عروس که چشم هایش نیز پوشیده شده در کلیپ وجود دارد، که توضیحی برای آن داده نشده است

به نظر من نوعي دو پهلو گويي در اين شعر وجود داره ، بله بين مزد و انعام رابطه اي وجود داره ، ولي وقتي رادان با لباسي شبيه حضرت موسي ، به مردم اشاره و مي گه دلخوش انعام شدم ، داره اون ها رو چهارپايان مي خونه .
نقل قول: در صفحه ی فیس بوکش به نوعی سعی کرده است از گلشیفته و تفکرات ضد دینش حمایت کرده باشد . از قدیم گفته اند که " از کوزه همان برون تراود که دروست "
آقای محترم این فضا فضای توئیتر هستش لطفا خبر رو درست پخش کنید

گندش بزنن اونم بره پیش اون دختره ی ف.ا.ح.ش.ه
ایران نیازی به این لجنا نداره
از مسخره کردن امامان رسیدن به مسخره کردن پیامبران و ..Sad
يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لا يَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسى‏...
نقل قول:و یک نکته دیگه اینکه تصاویر از زنی با لباس عروس که چشم هایش نیز پوشیده شده در کلیپ وجود دارد، که توضیحی برای آن داده نشده است

سلام محمد جان
چون مطمئن نبودم نیاوردم مطلب رو
یه چندتا کد می دم خودتون بررسی کنید

[تصویر: y9854_21.jpg]

از اون جایی که برای فردی که شبیه به حضرت مسیح (علیه السلام) است یک زندان مثلثی درست کرده اند پس بعید نیست این خانوم هم که در یک مکعب قرار داره و دورش سیاه هست هم هدفی داشته باشند ، خصوصاً اینکه در اون لحظه بهرام رادان می گوید " حس غلیظ هجرتم" ، کلمه هجرت شما را یاد چه می اندازد ؟ چرا به ماه ایرانی ها هجری شمسی و ماه عرب ها هجری قمری است ؟ منظور چه هجرتی است ؟ چرا با نشان دادن این مکعب سیاه از واژه هجرت استفاده شده ؟ هجرت پیامبر هم از مکه (کعبه=مکعب سیاه) به مدینه بود !

آن زن در لباس عروس در حالی که درون آن مکعب سیاه نشسته است ، بهرام رادان در نقش شیطان در گوش او پیشنهاد خیانت را می دهد و می گوید " وسوسه خیانتم" ، در ابتدای موزیک ویدیو می بینید که زنی با لباس سفید دارد بچه ای را به شیطان هدیه می دهد !!! آیا آن بچه حاصل همان خیانت است ؟ در روایت است که طرفداران شیطان در آخر زمان اکثراً زنازادگان هستند !
در ادامه بهرام رادان می گوید " خارج از این عمارتم(خارج از مکعب سیاه= تحت نظارت خودم)" زمانی که مکعب سیاه را نشان می دهد می گوید "خارج از این عمارتم "

نقل قول:در صفحه ی فیس بوکش به نوعی سعی کرده است از گلشیفته و تفکرات ضد دینش حمایت کرده باشد . از قدیم گفته اند که " از کوزه همان برون تراود که دروست "
نقل قول:آقای محترم این فضا فضای توئیتر هستش لطفا خبر رو درست پخش کنید

باسلام
خواهر محترمم ظاهراً متاسفانه شما با دقت مطلب رو مطالعه نکردید یا با فیس بوک و تویتر خیی آشنایی ندارید . بنده عکس فیس بوک و تویتر رو به هم چسبوندم ، مطلب بالایی عکس ، متن بهرام رادان در تویترش هست و مطلب پایینی مطلب از فیس بوکش ، این که کاملاً مشخص هست !Blush
این عکس فیس بوکشه ، بنده بالای این عکس ، عکس صفحه تویترش رو چسبوندم Smile

[تصویر: g9258_22.jpg]

.......................
بالایی تویتر و پایینی فیس بوک Blush

[تصویر: w5885_2.jpg]
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع