تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بهرام رادان و موزیک ویدیو ضد دین او (جیغِ بندگیِ شیطان)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
خوشبختانه دوستان اینقدر به فهم و توانایی نقد بالا دست پیدا کردند که به اندازه کافی شواهد و گواهی های مربوطه در ارسال اصلی تاپیک وجود داره و کاملا هم توضیح داده شده.

کسی که بخواد حساسیت موضوع رو درک کنه چیزی دستگیرش میشه و کسی هم که نخواد این همه مدرک رو ببینه و نفهمه که به ما مربوط نیست.

ما نگهبان عقاید شما و رفتار شما نیستیم ، همونطور که خداوند در سوره انعام می فرمایند :
قَدْ جَاءکُم بَصَآئِرُ مِن رَّبِّکُمْ فَمَنْ أَبْصَرَ فَلِنَفْسِهِ وَمَنْ عَمِیَ فَعَلَیْهَا وَمَا أَنَاْ عَلَیْکُم بِحَفِیظٍ
به راستی بصیرت هایی از جانب پروردگارتان برای شما آمده است، پس هر که بینا شود به سود خود او و هر که کوردل گردد به زیان خود او است، و من نگهبان شما نیستم.
نه بابا میخواد ما رو به راه راست هدایت کنه theking
DodgyBig Grinشایدم سر کارمون گذاشته
به نام بزدان بخشاینده بخشایشگر
درود بر همگی
من هر چقدر فکر کردم دیدم حق با دوستانیه که می‌گند این ویدئو شیطانیه
به هر حال تندروی و مثبت‌بینی افراطی من رو (که یک نوع بدبینی می‌شه !) رو ببخشید
خانم فراهانی و آقای رادان خطاکار هستند
به هر حال ببخشید چون من اشتباه کردم
آقا من یک کشف جدید کردم!

در ثانیه 33 (همانطور که لازم به گفتن نیست که عدد 33 در فرماسونر ها، عدد مقدس است)، از کلیپ اصلی سایت خود آقای رادان، عکس زیر دیده می شود، که بدجوری شبیه ، چشم جهان بین، است!
(دقت کنید که من از صفحه ی پلیر عکس گرفتم، در واقع عکس رو کراپ نکردم، خود فیلمبردار و کارگردان طوری فیلم گرفته که برای تقریبا یک ثانیه در ثانیه ی 33، چشم چپ شیطان-با بازی رادان- در تصویر دیده میشه!)

[تصویر: 2161242827b7.jpg]

[تصویر: Jahan_Dar_Seytareye_Dajjal%20217.jpg]
نقد موزیک ویدئوی جیغ بهرام رادان
لینک: http://roshangari.ir/video/30148
با سلام

لازم می دونم از همه دوستان و عزیزان که مطلب بنده رو نقد کردند و عزیزانی که مطلب رو پسندیدند ، تشکر کنم ، خصوصن دوست خوبم .

theking
.

نقل قول:کسی جوابی بر جوابیه خود رادان نداده؟

راستش رو بخواید نخواستیم خیلی قضیه کش و قوس پیدا کنه ، اینکه ما نامه بدیم ایشون جواب بده ، ایشون نامه بده ما جواب بدیم و... گفتیم ، مخاطبین ، بهترین قضاوت کنندگان هستند
هرچند کمی قلقلکمون اومد جواب شایسته و مناسبی بدیم Big Grin اما گفتیم بگذریم بهتر استWinkAngel

نقل قول: نقد موزیک ویدئوی جیغ بهرام رادان
لینک: http://roshangari.ir/video/30148

از دوستان خوبم در تیم روشنگری هم تشکر می کنم که، نقد ویدیویی برای این موضوع درست کردند Smile
سلام
خیلی از نکات ریزی که توی ویدیو وجود داره بررسی نشده و واقعا جای کار البته چیزهایی که می نویسم صرفا نظرات شخصیه
اول این ویدیو دری نشون داده می شه که با پرده پوشیده همه جا توی سکوته صدایی کاراکتر اصلی از پشت این فضا به گوش می رسه و چشمای نماد پلیدی باز می شه رادان با پاره کردن پرده وارد فضای این شهر می شه (پرده دری به وضوح نماد خارج کردن فضا از حالت بکر و اروم خودشه) همین که رادان وارد شهر می شه و مردم شهر صداشو میشنوند تو شهر غوغا به پا میشه (پیرمردی چشماشو بسته و جمعی دورش هستند ، یه لحظه دستمالی روجا به جا میکنه ) وقتی رادان از کنار قفسی که سقفش از مثلثلی بی نظم ساخته شده رد میشه مردی که توی قفسه ارومه ولی با صدای رادان شروع به زجر کشیدن می کنه.تا اینجای ویدیو شما با سه مورد خاص مواجه شده اید 1 ابراهیمی که چشماشو بسته و به شک میوفته 2 دری که داره اتیش می گیره ولی به جای وصل نیست (دری که داره اتیش می گیره باید به دیواری وصل باشه و پشت اون زنی باشه ولی عملا با نشون دادن دری که بی دلیل اتیش می گیره و به جایی وصل نیست می خواد بگه عملا چیزی وجود نداره) 3 مسیحی که تا قبل اومدن رادان و صدای اون توی قفس تثلیثش اروم بود ولی با صدای رادان عملا بیدار میشه و شروع میکنه به زجر کشیدن
از اینجا به بعد داستان پیچیده تر میشه و باید به متن هم توجه کرد. رادان میگه "پرده ناکوک منم عاشق مشکوک منم" عاشق مشکوک پرادوکس محضه هیچ عاشقی شکاک نیست یعنی رادان دیگه عاشق نیست اما عشق به کی ؟؟؟زنی سفید پوش در مکعبی سیاه که چند نفر به مکعب سجده می کنن وقتی رادان کنار زن نشسته به محض اینکه کلمه خیانت گفته میشه زن لبشو گاز میگیره این همون شک به عشق (و شک به خداست)
در ادامه بیشتر رو متن باید تمرکز کرد ."تحت نظارت خودم" به طور اشکار به خود بیگانگی اشاره میکنه و جالب بدونید تمان داستان و این شهر خود ذهن انسانه . ذهنی که باکره است و با پرده دری خود شخص به صورت بدی اشفته میشه (بال نماد پلیدی اتش میگیره و زنی که اینجا نماد خداست براشفته میشه و جالب تر ازهمه صدای رادان میشنویم که به اوهام و سرسام در مغزش اشاره میکنه)
در نهایت شاید بشه گفت این ویدیو تفسیر بصری از دیالکتیک هگلی باشه که به تضاد انسان با خودش اشاره میکنه و از نظر سازنده این خودبیگانگی به صورت خداتراشی نمود پیدا کرده
منتظر نقداتون هستم فعلا بای
پ.ن پوستر جالبی داشت اگه فیلم I'm the legend رو دیده باشید خیلی شبیه به اونه (حالا اینکه عمدی بوده یا اتفاقی من نمی دونمWink)
هه ادم که از یکی خوشش نمیاد بی دلیل نمیشه
مرتیکه...!
لااله الله! :|
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع