۱۹/فروردین/۹۰, ۲۳:۰۶
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام .
با توجه به ضعیف عمل کردن بخش سینما و هالیوود در سال گذشته تصمیم گرفتم راه حل هایی پیشنهاد بدم که امیدوارم دوستان بهش عمل کنند .
همون طور که مدیران و منتقدین سایت متفق النظر هستن که بخش دشمن شناسی اللخصوص بخش سینما و هالیوود توی سال گذشته تنها کاری که کرده پیدا کردن نماد بوده و ضعیف عمل کرده ...بر ان شدم که کمی این بخش رو که واقعا نسبت بهش داره ظلم میشه با این پست ها و تاپیک ها سازمان دهی کنم که امیدوارم دوستان هم همراه ما باشند .
1.دوستانی ک قصد ایجاد تاپیک و زدن پست در تاپیک های این بخش رو دارند لطفا اطلاعات خودشون رو در رابطه با ادبیات سینما و فلسفه ی هنر افزایش بدن . برای این کار تنها کافیست سخنرانی های دکتر حسن عباسی(سینمای استراتژیک)را دانلود کنید . البته در اینده ای نه چندان دور کتاب سینمای استراتژیک نیز در اختیار شما دوستان قرار خواهد گرفت !
2.شما میتوانید فیلم های ایرانی را تحلیل کنید به شرط اینکه : برای نقد خود دلیلی منطقی داشته باشید و اگر نه صرف وجود یک نماد در فیلم نشان از شیطانی بودن ان نمیدهد . اگر تاپیک تحلیل شما از فیلم به صورت پازل چینی و رساندن یک مفهوم واحد پیش نرود نه تنها هیچ ارزشی ندارد بلکه امکان به انحراف کشیده شدن برخی از مخاطبین تازه وارد را دارد !
3.تمامی نماد هایی که در هر فیلم شناسایی میکنید باید ارتباطی با موضوع فیلم داشته باشد و استدلال خود را برای استفاده از نمادها در فیلم بگوئید . منظور ما از نماد چند سمبل فراماسونری نیست ! منظور مولفه های استراتژیک فیلم و نمادهای ادبیات نمایشی است !
4.این بخش توهم توطئه در سر ندارد . اکثریت فیلم های هالیوودی در راستای جهانی سازی فرهنگ امریکایی می باشند ما در این بخش فقط فیلم ها را اموزش میدهیم و پیام های فیلم را به خواننده ی مطلب نشان میدهیم نه نمادها را !!!
5.قبل از ایجاد تاپیک در مورد فیلم های هالیوودی لطفا به این نکته توجه کنید که چه سبک فیلمی را نقد میکنید ...منظور ما از سبک فیلم اکشن و یا تخیلی بودن فیلم نیست !!! معمولا فیلم های هالیوودی به چند قسمت اصلی تقسیم میشوند که ان ها را ذکر میکنم :
1.فیلم های امنیتی (سریال 24 , سریال الیس , جیمز باند , مامور سه ایکس و ...)
2.فیلم های داروینیستی ( سریال کایل ایکس وای , مردان ایکس , کارتون ها و ...)
3.فیلم های سبک زندگی ( ویکتوریا , امریکن پای , خانه داران عاجز و ...)
4.فیلم های جهانی سازی و اخرالزمانی ( سریال لاست , 2012 , ماتریکس , ارباب حلقه ها و ...)
از دوستانی که فیلمها را نقد میکنند تقاضا میکنم نقد خود را کوتاه و ساده بیان کنند و از به کار بردن کلمات سنگین پرهیز کنند تا همه بتوانند از تاپیک ایجاد شده استفاده کنند . و در صورت استفاده از کلمات سنگین مخاطب را با کلمه ی مورد نظر اشنا کنند.
6.لطفا در بررسی خود از فیلم فورا برچسب ماسونی بودن به فیلم نزنید!!! فراماسونری یکی از 53 گروه و زیرمجموع کمیته 300 در دولت جهانی است لطفا ان را بیشتر از این بزرگ نکنید! و به مسائل اصلی بپردازید . منظور من از مسئله ی اصلی طرز تفکر حاکم بر فیلم است که مهم ترین قسمت نقد ما باید در ان خلاصه شود . بحث طرز تفکر فراتر از هر نماد گروه مخفی است !هر چند که در پیغام های جهانی که در این فیلم ها القا میشود نمادها زبان جهانی هستند اما توجه بیش از حد به نماد بدون دانستن گذشته ی تاریخی فقط ما را از هدف اصلی دور میکند.
7.دوستانی که قصد ارائه نظر در تاپیک های مربوطه را دارند لطفا دغدغه های درونی ...احساسات شخصی... برداشت های شخصی را وارد فضای تحلیل نکنند و با فکری باز ارائه عقیده کنند !
8.سوالات و انتقادات خود را میتوانید در تاپیک ارتباط با ناظر بخش هالیوودمطرح کنید و حقیر موظف به پاسخ گویی هستم .
پیشنهادات من در این بخش فقط برای ارتقای بخش سینما و هالیوود از یک تالار سازمان نیافته به یک تالار هدفمند است و به منزله ی قانون نیست ... برادران و خواهران گرامی نیز میتوانند پیشنهادات خود را در این تاپیک برای ارتقا تالار مطرح کنند(انتقادات فقط در تاپیک ارتباط با ناظر) ...درپایان از دوستانی که به هر نحوی علاقه مند به نقد فیلم هستند درخواست میکنم که اطلاعات خود را همیشه به روز کنند چرا که دشمن ما خواب نیست !!!