تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حامد زمانی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
ترانه جدید و بسیار زیبای «مرگ بر آمریکا» با صدای حامد زمانی

[تصویر: 81271948498379121225.png]

کیفیت عالی | حجم 11 مگابایت

دانلود
چند وقت پیش که توی تالار شنیدم یه خواننده داره آهنگ‌های انقلابی میخونه یه سر اومدم این تاپیک، و اینکه ابروهاش رو برداشته حسابی توی ذوقم زد و باعث شد به کل دلزده بشم ازش.
با این حال چند تا از آهنگ‌هاش رو دانلود کردم، و بیشتر ناامید شدم، چون شعرهایی که میتونست خیلی خوش‌آهنگ خونده بشه واقعاً بدآهنگ خونده شده بود.
این آهنگ رو هم از تاپیک «مرگ بر آمریکا» دانلود کردم و همونطور بود. خود من پیش از دانلود آهنگ وقتی داشتم شعرش رو از توی تاپیک «مرگ بر آمریکا» میخوندم خیلی بهتر و روون‌تر از این آقا خوندم!!!
اعتراف میکنم در مورد این آهنگ تا حدودی اشتباه می‌کردم. حالا که کلیپش رو توی تلویزیون دیدم نظرم تا حدی برگشت، اونقدرها هم بدآهنگ خونده نشده.
این حامد زمانی هم شورشو در اورده ... چهار تا شعار جمع میکنه روش اهنگ میذاره میشه اهنگ انقلابی !
دیروز امروز فردا , اخرین قدم , تحریم کجا ؟این اهنگ هایی که جدیدا میخونه کجا ... هر کی یه حرفی تو مملکت میزنه سریع جو میگیره واسش اهنگ میخونه ... یه مقدار به کیفیت کار هم توجه کنه بد نیست Dodgy
(۱۳/آبان/۹۲ ۰:۰۰)Reza2035 نوشته است: [ -> ]این حامد زمانی هم شورشو در اورده ... چهار تا شعار جمع میکنه روش اهنگ میذاره میشه اهنگ انقلابی !
چهار تا شعار ؟؟ متوجه منظورتون نشدم Huh

نقل قول:هر کی یه حرفی تو مملکت میزنه سریع جو میگیره واسش اهنگ میخونه ...
این چه نحوه نقد کردنه ؟!
اگه منظورتون آهنگ جدیدشه که به مناسبت 13 آبان خونده ، واسه حرف کسی نخونده !
نقل قول:یه مقدار به کیفیت کار هم توجه کنه بد نیستDodgy
تا کیفیت از دید شما چی باشه !!
به نظر من که روز به روز داره پیشرفت میکنه و کارهای جدیدش به مراتب بهتر و با کیفیت تره.
استقبال زیادی هم از آثار جدیدش مثل همین " مرگ بر آمریکا " و " شهر باران " و " امام رضا " و ... شده.
نقل قول: چهار تا شعار ؟؟ متوجه منظورتون نشدم [تصویر: huh.png]

iهمین اشعاری که میخونه رسما خزعبل میگه ...حالا دو روز شعار نده کسی نمیگه چرا شعار نمیدی .

نقل قول:این چه نحوه نقد کردنه ؟!
اگه منظورتون آهنگ جدیدشه که به مناسبت 13 آبان خونده ، واسه حرف کسی نخونده !

اون چیزی که من فهمیدم یه مدته به خاطر جملات یه بنده خدایی زیادی مرگ بر امریکا دارن میگن توی نت .

نقل قول:تا کیفیت از دید شما چی باشه !!
به نظر من که روز به روز داره پیشرفت میکنه و کارهای جدیدش به مراتب بهتر و با کیفیت تره.
استقبال زیادی هم از آثار جدیدش مثل همین " مرگ بر آمریکا " و " شهر باران " و " امام رضا " و ... شده.

شما نامه ی عشق بهنام صفوی رو گوش کن که واسه امام رضا خونده بعد بیا با این اهنگی که حامد زمانی خونده مقایسه کن ! البته اینطور برداشت نشه که من میخوام ایشون رو خراب کنم ... من خودم قبلا در این تاپیک
اهنگ های حامد زمانی رو واسه دانلود میذاشتم ولی به نظرم دیگه فوقالعاده سیاست زده و شعاری شده کارهاش ... مرگ بر امریکا ....مرگ بر امریکا .... دامبول و دیمبول رو هم گذاشته روش شده اهنگ !
دیروز امروز فردا و تحریم و اخرین قدم ...تنها اهنگ هایی هستند که شعار نیستند و بر امده از دل هستند ... بقیه اهنگ هاش جزو اهنگ های درجه 3 هم محسوب نمیشه
[url=http://forum.bidari-andishe.ir/forum.bidari-andishe.ir/thread-4215-page-5.html][/url]
این کلیپ دیدنی را از دست ندهید
یک گروه سرود دانش آموزی وسط پارک دانشجو سرود مرگ بر امریکایی حامد زمانی را هنرمندانه همخوانی کرده اند. کلیپ دیدنی که از این کار تولید شده یه چیزی تو مایه های کلیپ ما ایستاده ایم بود که توی میدون آزادی گرفته شده بود. منتها فرقش اینه که اون ساختگی بود ولی حاضرین در این کلیپ مردم عادی حاضر در پارک دانشجو و تئاتر شهر هستند.
قشنگ بود
http://bit.ly/16CIc23

[تصویر: bc3e78c17d35.jpg]
ترانه جدید حامد زمانی برای محرم با نام " دلتنگ "

[تصویر: 103384.jpg]

ترانه «دلتنگ» توسط «حامد زمانی» آهنگسازی شده و تنظیم آن بر عهده «امید رهبران» بوده است و میکس و مستر آن را «رضا پوررضوی» انجام داده است.
شعر عاشورایی این کار جدید حامد زمانی را چون کارهای دیگر او «محمدمهدی سیار» سروده است.

دانلود با کیفیت عالی | حجم 11 مگابایت
به نام خدا....باتشکرازشمادوستان عزیزبابت دانلوداهنگ های اقای حامدزمانی من ایشون رونمی شناختم ....وتشکرازدوست عزیزمانsavior بابت اهنگ دل تنگ
ترانه بسیار بسیار زیبای " گزینه های روی میز " از حامد زمانی

[تصویر: 12351642926569983370.jpg]

دانلود آهنگ با حجم 13 مگابایت

دانلود کلیپ با حجم 38 مگابایت
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
آدرس های مرجع