واقعا این آهنگ جدید حامد زمانی جالب درومده...مدتی بود کاراشو گوش نکرده بودم ، الان پیشرفتش کاملا محسوسه !
که متاسفانه تنها خواننده ایرانی که با این موضوعات داره میخونه ، تو تالار خیلی غریب مونده !
امیدوارم همینطوری پله های ترقی رو شخم بزنه

(۲/مرداد/۹۳ ۱۵:۰۷)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]واقعا این آهنگ جدید حامد زمانی جالب درومده...مدتی بود کاراشو گوش نکرده بودم ، الان پیشرفتش کاملا محسوسه !
که متاسفانه تنها خواننده ایرانی که با این موضوعات داره میخونه ، تو تالار خیلی غریب مونده !
امیدوارم همینطوری پله های ترقی رو شخم بزنه
اتفاقا من خوشم نیومد از آخرین آهنگش ، یاد متن های شاهین نجفی و امثالهم افتادم ، مثل سازمان ملل کیلوئی چنده!؟ و ...
نه این که این ها درست نباشه ، نه ولی سنگینی خواننده رو زیرسوال می بره ، خواننده مذهبی خوان باید با ابهت باشه...
لحنش بعضی جاهای موزیک جالب نبود.
(۲/مرداد/۹۳ ۱۵:۱۳)Mitsonary نوشته است: [ -> ]اتفاقا من خوشم نیومد از آخرین آهنگش ، یاد متن های شاهین نجفی و امثالهم افتادم ، مثل سازمان ملل کیلوئی چنده!؟ و ...
نه این که این ها درست نباشه ، نه ولی سنگینی خواننده رو زیرسوال می بره ، خواننده مذهبی خوان باید با ابهت باشه...
لحنش بعضی جاهای موزیک جالب نبود.
اینهمه خواننده سنگین مذهبی بودن و هستن...نه شما میشناسیدشون نه من !
فعلا که دور دور حامد زمانیه.کاراشم بدک نیست
واقعا به جوونگرایی بیشتره تو این حوضه نیازه
(۲/مرداد/۹۳ ۱۵:۲۱)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]اینهمه خواننده سنگین مذهبی بودن و هستن...نه شما میشناسیدشون نه من !
فعلا که دور دور حامد زمانیه.کاراشم بدک نیست
خواننده مذهبی؟ میشه معرفی کنید؟ خواننده ی های دیگه ، واسه این که از غافله عقب نمونند گه گاه یک تک آهنگ مثلا برای امام ها و ... می دهند بیرون.
نقل قول:واقعا به جوونگرایی بیشتره تو این حوضه نیازه
حوزه با ز نوشته میشه!

اون حوض ماهیه که با ض نوشته میشه. آهنگ های قبلی ایشون خ جوان پسند بودند ، ولی من دوست ندارم ، ایشون سبکشون بشه مثل حسین داتیس و شاهین و نجفی و ...
سنگینی در عین جوان پسند بودن

نقل قول: خواننده مذهبی؟ میشه معرفی کنید؟ خواننده ی های دیگه ، واسه این که از غافله عقب نمونند گه گاه یک تک آهنگ مثلا برای امام ها و ... می دهند بیرون.
گفتم که ، نه شما میشناسیدشون نه من
نقل قول: حوزه با ز نوشته میشه!
اون حوض ماهیه که با ض نوشته میشه. آهنگ های قبلی ایشون خ جوان پسند بودند ، ولی من دوست ندارم ، ایشون سبکشون بشه مثل حسین داتیس و شاهین و نجفی و ...
سنگینی در عین جوان پسند بودن![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)
شرمنده عجله داشتم به کلمات دقت نکردم
موافقم باهاتون ، ولی خب چند تا درمیون یه کار متفاوت مث این باشه فکر نکنم بد باشه
نقل قول:گفتم که ، نه شما میشناسیدشون نه من
من بجز حامد زمانی ، حامد محضرنیا رو می شناسم که مذهبی و ملی میخونند.

آهنگ های ایشون هم در نوع خودش جالبه و از شبکه ی یک اکثرا پخش میشه ، موقع بردن والیبال هم تهش یک آهنگ می گذارند مه ماله حامد محضرنیاست.

یا آخر امروز هنوز تموم نشده...
نقل قول:شرمنده عجله داشتم به کلمات دقت نکردم
موافقم باهاتون ، ولی خب چند تا درمیون یه کار متفاوت مث این باشه فکر نکنم بد باشه
بشرطی که استمرار نداشته باشه این تیپ آهنگاشون.
با کلیت آهنگ مشکلی نداشتم ، با بعضی کلماتش که برمیگرده به انتخاب ناصحیح...
شما برید آهنگ پرواز حامد زمانی رو ببنید ، چه قدر قوی کار شده...
گفتم که ، چیزی که شما می فرمایید کاملا درسته
اما کارهای خاص و متنوع هم چند مدت درمیون لابه لای کاراشون شون باشه ، باعث جذابیت بیشتر میشه
من خوشم اومد
به هر حال سلیقه ها متفاوته
و کارای متنوع میتونه سلیقه های بیشتری رو همراه داشته باشه
مخصوصا تصاویر هاشو خوب انتخاب کرده بودن
(۲/مرداد/۹۳ ۱۹:۰۷)یاســین نوشته است: [ -> ]من خوشم اومد
به هر حال سلیقه ها متفاوته
و کارای متنوع میتونه سلیقه های بیشتری رو همراه داشته باشه
مخصوصا تصاویر هاشو خوب انتخاب کرده بودن
بیشتر جوون پسنده این کارش
من امروز دوباره ویدئوییشو با دقت دیدم ، واقعا از نظرم فوق العاده بود. از یه جهاتی یه سروگردن بالاتر از سایر خواننده های ایرانی ظاهر شد ، این کارش واقعا فوق العاده بود و حامد زمانی برای من اثبات شد . بقیه رو نمیدونم

یا علی
ویدیو کلیپ آهنگ «می کشیم»
[b]کارگردان : سید مهران علوی
جلوه های ویژه : احسان فانیان
لینک دانلود:
-------------------------------------------------------------------------
قشنگ دراومده، معلومه کار کردن رو کلیپ