تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حامد زمانی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
واقعا این آهنگ جدید حامد زمانی جالب درومده...مدتی بود کاراشو گوش نکرده بودم ، الان پیشرفتش کاملا محسوسه !
که متاسفانه تنها خواننده ایرانی که با این موضوعات داره میخونه ، تو تالار خیلی غریب مونده !
امیدوارم همینطوری پله های ترقی رو شخم بزنهBig Grin
(۲/مرداد/۹۳ ۱۵:۰۷)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]واقعا این آهنگ جدید حامد زمانی جالب درومده...مدتی بود کاراشو گوش نکرده بودم ، الان پیشرفتش کاملا محسوسه !
که متاسفانه تنها خواننده ایرانی که با این موضوعات داره میخونه ، تو تالار خیلی غریب مونده !
امیدوارم همینطوری پله های ترقی رو شخم بزنهBig Grin

اتفاقا من خوشم نیومد از آخرین آهنگش ، یاد متن های شاهین نجفی و امثالهم افتادم ، مثل سازمان ملل کیلوئی چنده!؟ و ...
نه این که این ها درست نباشه ، نه ولی سنگینی خواننده رو زیرسوال می بره ، خواننده مذهبی خوان باید با ابهت باشه...

لحنش بعضی جاهای موزیک جالب نبود.
(۲/مرداد/۹۳ ۱۵:۱۳)Mitsonary نوشته است: [ -> ]اتفاقا من خوشم نیومد از آخرین آهنگش ، یاد متن های شاهین نجفی و امثالهم افتادم ، مثل سازمان ملل کیلوئی چنده!؟ و ...
نه این که این ها درست نباشه ، نه ولی سنگینی خواننده رو زیرسوال می بره ، خواننده مذهبی خوان باید با ابهت باشه...

لحنش بعضی جاهای موزیک جالب نبود.

اینهمه خواننده سنگین مذهبی بودن و هستن...نه شما میشناسیدشون نه من !
فعلا که دور دور حامد زمانیه.کاراشم بدک نیست
واقعا به جوونگرایی بیشتره تو این حوضه نیازه
(۲/مرداد/۹۳ ۱۵:۲۱)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]اینهمه خواننده سنگین مذهبی بودن و هستن...نه شما میشناسیدشون نه من !
فعلا که دور دور حامد زمانیه.کاراشم بدک نیست

خواننده مذهبی؟ میشه معرفی کنید؟ خواننده ی های دیگه ، واسه این که از غافله عقب نمونند گه گاه یک تک آهنگ مثلا برای امام ها و ... می دهند بیرون.

نقل قول:واقعا به جوونگرایی بیشتره تو این حوضه نیازه

حوزه با ز نوشته میشه!Blush اون حوض ماهیه که با ض نوشته میشه. آهنگ های قبلی ایشون خ جوان پسند بودند ، ولی من دوست ندارم ، ایشون سبکشون بشه مثل حسین داتیس و شاهین و نجفی و ...

سنگینی در عین جوان پسند بودنSmile
نقل قول: خواننده مذهبی؟ میشه معرفی کنید؟ خواننده ی های دیگه ، واسه این که از غافله عقب نمونند گه گاه یک تک آهنگ مثلا برای امام ها و ... می دهند بیرون.
گفتم که ، نه شما میشناسیدشون نه منBig Grin

نقل قول: حوزه با ز نوشته میشه![تصویر: blush.png] اون حوض ماهیه که با ض نوشته میشه. آهنگ های قبلی ایشون خ جوان پسند بودند ، ولی من دوست ندارم ، ایشون سبکشون بشه مثل حسین داتیس و شاهین و نجفی و ...

سنگینی در عین جوان پسند بودن[تصویر: happy.png]
شرمنده عجله داشتم به کلمات دقت نکردم
موافقم باهاتون ، ولی خب چند تا درمیون یه کار متفاوت مث این باشه فکر نکنم بد باشه
نقل قول:گفتم که ، نه شما میشناسیدشون نه منBig Grin

من بجز حامد زمانی ، حامد محضرنیا رو می شناسم که مذهبی و ملی میخونند.Blush آهنگ های ایشون هم در نوع خودش جالبه و از شبکه ی یک اکثرا پخش میشه ، موقع بردن والیبال هم تهش یک آهنگ می گذارند مه ماله حامد محضرنیاست.Smile یا آخر امروز هنوز تموم نشده...

نقل قول:شرمنده عجله داشتم به کلمات دقت نکردم
موافقم باهاتون ، ولی خب چند تا درمیون یه کار متفاوت مث این باشه فکر نکنم بد باشه

بشرطی که استمرار نداشته باشه این تیپ آهنگاشون.Blush

با کلیت آهنگ مشکلی نداشتم ، با بعضی کلماتش که برمیگرده به انتخاب ناصحیح...

شما برید آهنگ پرواز حامد زمانی رو ببنید ، چه قدر قوی کار شده...
گفتم که ، چیزی که شما می فرمایید کاملا درسته

اما کارهای خاص و متنوع هم چند مدت درمیون لابه لای کاراشون شون باشه ، باعث جذابیت بیشتر میشه
من خوشم اومد
به هر حال سلیقه ها متفاوته
و کارای متنوع میتونه سلیقه های بیشتری رو همراه داشته باشه
مخصوصا تصاویر هاشو خوب انتخاب کرده بودن
(۲/مرداد/۹۳ ۱۹:۰۷)یاســین نوشته است: [ -> ]من خوشم اومد
به هر حال سلیقه ها متفاوته
و کارای متنوع میتونه سلیقه های بیشتری رو همراه داشته باشه
مخصوصا تصاویر هاشو خوب انتخاب کرده بودن

بیشتر جوون پسنده این کارش
من امروز دوباره ویدئوییشو با دقت دیدم ، واقعا از نظرم فوق العاده بود. از یه جهاتی یه سروگردن بالاتر از سایر خواننده های ایرانی ظاهر شد ، این کارش واقعا فوق العاده بود و حامد زمانی برای من اثبات شد . بقیه رو نمیدونمBlush
یا علی
[تصویر: Untitled-1.jpg]

ویدیو کلیپ آهنگ «می کشیم»

[b]کارگردان : سید مهران علوی
جلوه های ویژه : احسان فانیان
لینک دانلود:
دانلود با حجم ۳۰ مگابایت
-------------------------------------------------------------------------
قشنگ دراومده، معلومه کار کردن رو کلیپ
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
آدرس های مرجع