تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حامد زمانی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
بسم الله الرحمن الرحیم

گاهی احساس میکنم یه نفر با تفنگ گذاشته پشت سر آقای درست پسند و گفته هرجور شده باید بیای از فلان چیز دفاع کنی
خب برادر وقتی خودت میگی:
نقل قول:اما کلاً نمیدونم چقدر منصفانه هست چنین مبلغی.
پس کلا چی میگی؟! از من چیزی کم نمیشه ها ، به خودت میخندن وقتی میخونن ارسالهاتو ، اینا رو هم کلی گفتم نه فقط مربوط به این ارسال باشه

نقل قول:شاید مقداری‌اش مخارج این کار باشه، مثلاً کرایه‌ی استودیویی که بخوان مراحل ضبط یک آهنگ رو انجام بدن.
هزینه ضبط و استودیو و اینا به هیچ عنوان اینقدر نمیشه
بله از دیدگاه شما (که نمیدونی !) شاید زیاد باشه ولی منم استودیو ندیده نیستم. دوتا آهنگ که خودم توی استودیو ضبط کردم چندتا از دوستام هم خودشون استودیو دارن و تاسیسات الکترونیکش رو خودمون براشون وصل کردیم.

این پول رو اگه در هر اجرا بگیره ماهیانه پول خونش رو هم در میاره
من نگفتم موسیقی رو بذاره کنار یا پول نگیره یا کار انقلابی نخونه. یه بار دیگه بخونید ببینید من به چی ایراد گرفتم

ببینید یه وقت من یه مداح دعوت میکنم ، حال میکنم 50 میلیون تومن بهش هدیه بدم. یه همون مداح رو یه هیئت دیگه دعوت میکنه که خب ندارن اون قدر پول که بهش بدن ، جنس که نمیخواد بفروشه که بگه این قیمت خریدشه!
بسیار واضحه که خیلی از اینها دارن به اسم اسلام ولی به عشق پول کار میکنن ، مصداقش جاهایی مشخص میشه که بخاطر پول کمتر کلا حاضر نمیشن برن جایی بخونن. اگر کار برای خداست که شمام حسابتون باید با خدا باشه ، اگر برای پوله حداقل یکم انصاف داشته باشید ، ابروی اسلام رو میبرید اینجوری! الان فرق ایشون با یه خواننده لس آنجلسی چیه؟ اون پول میگیره میخونه اینم پول میگیره میخونه. بازم به اون که به اسم خدا و پیغمبر کاسبی راه نمیندازه

درباره ی حمایت کردن از کارهای خوب هم با شما موافقم ، ولی چه ربطی داشت؟!

درباره کلمه آب و علف برای امثال این آدمها واقعا کلمه ی مودبانه ایه چون لایق بدتر از اینهاست.... من از محضر آب و علف معذرت میخوام ، در حقیقت آتیش جهنم هست اینها
(۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۶:۰۴)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]وقتی خودت میگی:
نقل قول:اما کلاً نمیدونم چقدر منصفانه هست چنین مبلغی.
پس کلا چی میگی؟!
دارم میگم «نمیدونم»!
چرا این رو میگم؟
برای اینکه بگم نمیدونم!
تا اظهار کرده باشم که نمیدونم!
تا از حرفهایی که بعدش میزنم اینطور به نظر نیاد که دارم در اون مورد نظر میدم.

معلومه چقدر بی‌دقت خوندین.

(۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۶:۰۴)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]بسیار واضحه که خیلی از اینها دارن به اسم اسلام ولی به عشق پول کار میکنن ، مصداقش جاهایی مشخص میشه که بخاطر پول کمتر کلا حاضر نمیشن برن جایی بخونن. اگر کار برای خداست که شمام حسابتون باید با خدا باشه
در ارسال قبل گفته بودم: هر کسی که شعل مفید و مثبتی داره، با اینکه پول میگیره، میتونه در راه رضای خدا کار کنه.
آیا اشکال حرفتون براتون روشن نیست؟

(۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۶:۰۴)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]هزینه ضبط و استودیو و اینا به هیچ عنوان اینقدر نمیشه
بله از دیدگاه شما (که نمیدونی !) شاید زیاد باشه ولی منم استودیو ندیده نیستم. دوتا آهنگ که خودم توی استودیو ضبط کردم چندتا از دوستام هم خودشون استودیو دارن و تاسیسات الکترونیکش رو خودمون براشون وصل کردیم.

این پول رو اگه در هر اجرا بگیره ماهیانه پول خونش رو هم در میاره
من نگفتم موسیقی رو بذاره کنار یا پول نگیره یا کار انقلابی نخونه. یه بار دیگه بخونید ببینید من به چی ایراد گرفتم
1. شاید شما یه‌باره آهنگ ضبط کنید، ولی آیا آهنگ حرفه‌ای رو یه‌باره ضبط میکنن؟ یا اونقدر مته به خشخاش میذارن تا مطمئن بشن اجرای مطلوبی که توی فکرشون هست دراومده؟! اگر میتونن هر وقت دلشون خواست به قشنگی اجرای اصلی اجرا کنن، اصلاً فلسفه‌ی لب‌خونی چیه؟!Mat

2. شما از کجا میدونید که ایشون چند تا اجرا داره؟ چه کسی جز ارگان‌ها، اون هم فقط در مناسبتها، طالبش هستن؟
حتی در اجرای کنسرت، آیا مثل خواننده‌های عامه‌پسند توانایی پر کردن سالن کنسرت رو داره؟

3. من کی گفتم هزینه «ضبط و استودیو و اینا» رو میخواد دربیاره؟
من گفتم «مثلاً ...»
یعنی یکی از خرجهاشون اینه. هزینه‌های دیگرشون مثل نشر سی‌دی و تبلیغات و ... تا به هزینه‌ی زندگی! هم میتونه داشته باشه.

4. برای پایگاه شما فقط یک شب هست! فقط خودتون رو می‌بینید. برای شما یک شب مجانی اجرا کنه، بعد برای بقیه‌ی کسانی که طالب اجرای ایشون هستن چی؟ اونجا هم از هرکی پول بخواد میگن نیومد یک شب مجانی اجرا کنه! همین چیزهایی رو میگن که شما گفتید! آیا میشه ایشون برای همیشه همه‌جا مجانی اجرا کنه؟ اصلاً از کجا میدونید که ایشون هیچکجا مجانی اجرا نمیکنه؟

(۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۶:۰۴)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]جنس که نمیخواد بفروشه که بگه این قیمت خریدشه!
«جنس که مصرف نمیکنه» ؟
آیا برای زنده موندن نیازی به پول نداره؟!
آیا هرکسی شغل خداپسندانه داره و پول میگیره، نیتش رضای خدا نبوده؟
چرا پول زیاد فقط مال محتواسازانی هست که برای دنیا کار میکن؟
چرا فقط اونها باید قوی بشن و قشنگ حمایت بشن و شرکتهاشون ریشه بدوونن؟
اونها باید بتونن هر چیزی دلشون خواست بسازن، اما کسی که در جبهه‌ی ما کار میکنه باید از نظر سرمایه‌ی کاری ضعیف و مردنی باشه!(ضعیف و مردنی در مقیاس حرفه‌ای)

(۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۶:۰۴)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]درباره ی حمایت کردن از کارهای خوب هم با شما موافقم ، ولی چه ربطی داشت؟!
همین ربطی که در موردش فکر نکردید.

(۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۶:۰۴)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]درباره کلمه آب و علف برای امثال این آدمها واقعا کلمه ی مودبانه ایه چون لایق بدتر از اینهاست.... من از محضر آب و علف معذرت میخوام ، در حقیقت آتیش جهنم هست اینها
گفتم مشکل آب و علف اینه که توهین‌آمیز هستن. میگید لایق بدتر از اینهاست، بعد میگید آتش جهنم؟
آتیش جهنم توهین‌آمیزه؟
معلومه چقدر با دقت جواب دادین.

(۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۶:۰۴)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]گاهی احساس میکنم یه نفر با تفنگ گذاشته پشت سر آقای درست پسند و گفته هرجور شده باید بیای از فلان چیز دفاع کنی
...
اینا رو هم کلی گفتم نه فقط مربوط به این ارسال باشه
بله! میدونم که در بسیاری از اوقات حرفهام با دقتی معادل صفر خونده میشه.

(۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۶:۰۴)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]خب برادر وقتی خودت میگی:
...
از من چیزی کم نمیشه ها ، به خودت میخندن وقتی میخونن ارسالهاتو
من هیچ رفتار برادرانه‌ای در این طرز صحبت نمی‌بینم.
وقتی میخواید اینجوری جواب بدید، لااقل مفهوم برادری رو تحریف نکنید.
آهنگ بسیار زیبای فردو

( حتماً گوش بدید فوق العاده ست )

[تصویر: FORDO2-605x600.jpg]

دانلود

آهنگ بهارم

پیشکشی به همه ی مادران شهدا

Heart

[تصویر: kkkll-473x600.jpg]

دانلود
به گزارش حزب الله سایبر اثر جدید حامد زمانی با عنوان لبیک که در تجمع لبیک جهت دفاع از عتبات برگزار شده بود ، رونمایی شد. حزب الله سایبر این اثر را در اختیار مخاطبان قرار داده است.
برای دانلود کلیک کنید
آهنگ جديد حامد زماني براي حضرت وليعصر عج الله
بسياررر زيبااا....
حامد زماني كاري كرد كه هنوز به موسيقي پاپ اميدوار باشيم... ممنون خدا قوت

دانلود
به نام خدا

آهنگ جدید و بسیار زیبای حامد زمانی به نامِ:

لبیک ( مدافعان حرم )

[تصویر: Hamed%20Zamani%20-%20labbak.jpg]
اصلا حرم ناموس ما شیعه است ناموس آدم تو دلش جا شه
هر کی نگاه چپ بهش انداخت خونش باید پای خودش باشه
گیرم که تا دندون مسلح شن می چربه زور غیرت و ایمان
اون ور تموم کافرا اینور جمهوری اسلامیه ایران
گیرم که جون شیرین ترین باشه اینجا ولی جون دادن آسونه
با هر نفس فریاد سر می دیم هرگز حرم تنها نمی مونه
هرگز حرم تنها نمی مونه
♫♫♫♫♫♫
♫♫♫♫♫♫
اصلا به یاد ظهر عاشورا با خونمون سیراب می مونیم
گیریم همه دنیا یزیدی شن ما نوکر ارباب می مونیم
تکرار مظلومیت شیعست یک کربلا خون می رسه از راه
فریاد هل من ناصر مردم هر کی حسینی هست بسم ال..
هرگز حرم تنها نمی مونه
♫♫♫♫♫♫
♫♫♫♫♫♫
میگن مسلمونیم ولی نیستن غیر از یه مشت کافر حربی
با این که هاشا می کنن پیداست دستای پشت پرده ی غربی
وقت قیام وقت لبیکه باید گذشت این راه بن بست رو
باید که بنشونی سر جاشون این وحشی های آلت دست و
هرگز حرم تنها نمی مونه
دانلود

http://pop-music.ir/%D8%A2%D9%87%D9%86%D...%8C%DA%A9#
آهنگ ربنا با صداي حامد زماني...
فقط يه توضيح بدم كه ايشون نميخواسته دقيقا صداي شجريان را تقليد كنه. پس بدون پيش زمينه ذهني گوش كنيد....

در آیه زیبای ۱۹۳ سوره آل‌عمران به زبان بندگی می‌گوییم: «رَّبَّنَا إِنَّنَا سَمِعْنَا مُنَادِیًا یُنَادِی لِلإِیمَانِ أَنْ آمِنُواْ بِرَبِّکُمْ فَآمَنَّا رَبَّنَا فَاغْفِرْ لَنَا ذُنُوبَنَا وَکَفِّرْ عَنَّا سَیِّئَاتِنَا وَتَوَفَّنَا مَعَ الأبْرَارِ.»
پروردگارا، ما صدای منادی توحید را شنیدیم، که دعوت می‏کرد به پروردگار خود ایمان بیاورید و ما ایمان آوردیم، (اکنون که چنین است) پروردگارا، گناهان ما را ببخش، و ما را با نیکان (و در مسیر آنها) بمیران! (ترجمه آیت‌الله مکارم شیرازی)

دانلود
[B]ترانه جديد حامد زماني [/u]

تازه‌ترین اثر حامد زمانی با عنوان «گله از گرگ» کاری است که همراه با کلیپی دیدنی از تصاویر دخالت آمریکایی‌ها در تاریخ معاصر ما منتشر شده است.

بنابر این گزارش، آهنگسازی و خوانندگی این اثر به عهده حامد زمانی، تنظیم موسیقی از امیر جمال‌فر و تدوین ویدئو کاری از حامد جلالی کاشانی است.

حامد زمانی پیش از این در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی فارس گفته بود که چون همزمان با حضور تیم ملی فوتبال کشورمان در جام جهانی ترانه‌های زیادی به کاروان فوتبال تقدیم شد، او قصد دارد ترانه‌ای را به تیم ملی دیگری که به نمایندگی از کشورمان به وین رفته و مذاکرات هسته‌ای را دنبال می‌کند تقدیم نماید تا آنها محکم و دلگرم به مردم و مایوس از طبیعت گرگ‌ها به کار خود بپردازند.

متن ترانه «گله از گرگ»:

آ...ی چوپان؛ حذر از خواب که تاوان نتوان
چشم بستی؛ گله از گله گرگان نتوان

گرگ، گرگ است اگر اخم اگر لبخند است
بی‌طمع نیست سلامش هنرش ترفند است

غرب آنجاست که خورشید، نهان می‌خواهد

مرگ هنگامه آتش‌نفسان می خواهد

مام میهن پسرش را به جهان می خواهد

مار بر دوش کهن؛ مغز جوان می خواهد

تا جهان سفره ضحاکی خونخواران است

مادران را چه امان از هوس ماران است؟

این دلیری است که دلواپس مادر باشید