(۲۷/اسفند/۹۱ ۱۱:۱۶)blue.blood نوشته است: [ -> ]
بله خب ، ار این چیزا اگه نگن که دیگه کسی گوش نمیکنه به حرفهاشون !
کاش انسانیت و یا حتی دین داری هم که میخوایم بکینم درست و حسابی باشه ، نه واسه ی منافع ِ شخصی ...
گل بهشت نبویم جمال حور نجویم دوان بسوی تو باشم
با سلام
دوست عزیز دین داری افراد حول محور خود انسان هستش شما به هر خدایی که اعتقاد دارید خودتون میدونید ولی یکی از اصلی ترین اوصاف خدایی بی نیازی مطلق هستش و خداوند هیچ احتیاجی به دین داری هیچ فردی نداره و اصلا فلسفه خلقت همه چیزها
خشنودی اون چیز هستش( خلق نکردم تا سودی کنم بلکه بر بندگان جودی کنم) شما فکر میکنید که اقای x خودش رو به زحمت مینداخته تازه دنباله حوری پری هم نمیرفته که فقط دین داری کنه!!! نه داداش اقایxهم دنبال لذت بوده ولی از مرتبه بالاترش
مثل بچه ها دنبال شوکلات خدا نبوده عقلش بیشتر میرسیده سختی بیشتر کشیده پاداش بزرکتر هم گرفته
شما یا انسان رو نمیشناسی یا.....
خود شما میگی من کار برای وجدانم میکنم 1 سوال؟
برای وجدانت کار میکنی در درونت خوشنودی یا از اینکه با وجدان کار کردی ناراحت ؟
وجدانی جواب بده
اگه بگی خشنودم پس ایا من باید بگم نیت پستی داری (از دیدگاه شما)
اگه بگی ناراحتم : اونوقت میگم داری بیوجدانی میکنی
خدایش اگه به شما میگفتن 1 دینی هستش که توش هر کاری بکنی اخرش هیچی میشه خود شما نمیگفتی (این چه دینی هستش) وجدانن جواب بده
شما میگید من تند هستم!!!
وجدانت بهت میگه ادم تندی باش؟
وجدانن جواب بده
شما میگید نمیشه اثبات کرد خدا هستش
سوال؟ شما رو چه کسی افریده؟
وجدانن جواب بده اقای با وجدان
قسط توهین ندارم ولی 1 خورده با وجدان باشی میفهمی سر تا سر گفت های شما حرف بیخوده(سعی میکنم حرف بیخود نزنم)
خدای که شما میشناسی چه خصوصیاتی داره !!؟؟
شما اگه اهل فلسفه و منطق هستی باید بدونی که در توصیف خدا فلاسفه به نظر جمعی تا حدودی رسیده اند
با نظر به همان توصیفشان تمام گفته های شما بیخوده
اگه خواستید دونه به دونه با شما بحث میکنم
گفتن چیزهای که خودتون هم بهش شک دارید طبق گفته خودتان ایا کار وجدانی هستش؟
وجدانن جواب بده
دادن صفت خراب به شخصی کار وجدانی هستش؟
وجدانن جواب بده
عقل خودت رو از خدا بالاتر دیدن کار وجدانی هستش؟
بیشتر افراد تالار را بی منطق حساب کردن کار وجدانی هستش؟
سر دونه به دونه اینها با منطق خودت میگم که همه ی این حرفات هم عین بی وجدانی هستش هم عین بی منطقی دوس داشتی حظوری خدمت شما میرسم
اگه تو نوشته هام به هر کسی توهینی شد عذر میخوام
یا علی مدد