سلام دوستان
همونطور که همه میدونیم آیات و احادیث بسیار زیادی از در قرآن و زبان پیامبر و ائمه اطهار در مورد تکریم زن، حفاظت از زن، نهی از بدرفتاری با زن و .... داریم، و اگر برای مثال حضرت علی در نهج البلاغه مسائلی رو مطرح کردن در باب نهی از مشورت با زن و ... باید بدونیم که اون مطالب در شرایط خاصی و در زمان خاصی برای زنان خاصی گفته شده و شامل همه نمیشه...
«...وَ عَاشِرُوهُنَّ بِالْمَعْرُوفِ...»(نساء، 19)
«...و با آنها [=زنان] به شايستگى و نیکویی رفتار كنيد...»
امام صادق(علیه السلام):
«أَكثَرُ الخَيرِ فِى النِّساءِ.»
«بيشترين خير و بركت در زنان است.»
(من لايحضره الفقيه، ج3، ص385.)
حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم فرموده اند :
جبرئیل به قدری در مورد زنان به من سفارش کرد که گمان بردم که طلاق دادن آنان سزاوار نیست مگر این که عمل زشتی (فاحشه بینه) از ایشان آشکار گردد.
مکارم الاخلاق طبرسی به نقل از رساله امام سجاد علیه السلام ، شرح نراقی
البنات حسنات و البنون نعمة و الحسنات يثاب عليها و النعمة يساءل عنها
امام صادق عليه السلام فرمود: دختران نيكى ها هستند و پسران نعمت ها، نيكى ها پاداش دارند و از نعمت ها سوال مى شود
امام صادق(ع)می فرماید:
_
انسان آنگاه که زنان را بیشتر دوست داشته باشد ایمانش رشد میکند
.
هر چه ما را بیشتر دوست داشته باشند, زنان را نیز بیشتر دوست دارید
قرآن کریم: با زنان, با معیار نیک رفتار کنید
و خیلی احادیث دیگه با همین مضامین!
مشکل اینجاست که خیلی ها در کشور ما ( که بر خلاف نظریه ی اسلام هنوز هم کمی مرد سالاره و زن به جای جنس ظریف، جنس ضعیف خوانده میشه) و مقام زن انچنان که شایسه ست و سفارش شده حفظ نمیشه...
( مانند هزاران مسائلی که در اسلام روی اونها تاکید شده و ما رعایت نمیکنیم... مثل حجاب، تکریم والدین به نحو احسن، دزدی نکردن از مال مردم، حق الناس و....)
مثلا بارها در کتابهای مختلف خونده بودم که :
رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرماید : ای علی ! هر مردی ار همسرش اطاعت کند خدا او را به رو در جهنم افکند
و کلی ناراحت شدم... اما جای دیگه متن کامل حدیث رو دیدم :
ای علی ! هر مردی ار همسرش اطاعت کند خدا او را به رو در جهنم افکند . علی (علیه السلام) پرسید : این چه اطاعتی است ؟ فرمود : در پوشیدن لباس نازک به وی اجازه دهد (11) الجامع الصغیر . ج1 . ص 468
این دو جمله بسیار بسیار با هم تفاوت دارند! حالا اینکه به چه دلیلی قسمت مهم حدیث در برخی جاها حذف شده، الله اعلم!
حتی در برخی ترجمه های قرآن هم این مسائل دیده میشه :
"وَ جَعَلَ مِنْها زَوْجها لیسکن إلیها؛همسر انسان را از جنس از قرار داد تا در کنار او بیاساید..
این آیه رو همه بارها دیدم و معنیش رو هم میدونیم... اما در ترجمه ی یکی از آقایون در پرانتز جلوی این آیه نوشته شده بود
( یعنی زن را برای آرامش مرد آفرید)
حالا این برداشت شخصی در ترجمه ی قرآن چه میکنه هم خدا بهتر میدونه...
متاسفانه و متاسفانه در خیلی جاها و کتاب ها به صورت هدف دار تفسیر به رای میشه یا احادیث بالا و پایین میشن یا حذف و اضافه میشن! و خانمهای ما هم خیلی راحت میپذیرن و به مخالف میپردازن و احساس بدی به اسلام پیدا میکنن...
(مثل خود من در سالهای قبل...)
من خودم به جامعه دقت کردم، اتفاقاتی که در دادگاه ها میفته رو دیدم و شنیدم رفتار غلط خیلی ها رو هم دیدم و به این نتیجه رسیدم که اینها به هیچ وجه من الوجوه ربط به ذات پاک اسلام نداره! و بی خود نیست که میگن زمانی که امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور میکنن و احکام واقعی اسلام رو بر پا میدارند مردم گمان میکنند که یک دین جدید ظهور کرده!!!
مسائلی که من مطرح کردم در رابطه با احادیث نبود...
در رابطه با خدا بود... که مطمئن هستم جواب دارن! و اونها رو هم به عنوان اشکال مطرح نکردم. فقط گمان کردم ممکنه یکی از دوستان اطلاعات کاملی در مورد این موارد داشته باشه یا اصلاً از نظر پزشکی جوابی داشته باشه و کسی بدونه .....
من خودم هم دنبال جواب این مسائل هستم و با بعضی اساتید صحبت کردم. انشاالله به جواب برسم، اون موقع همون جواب ها رو اینجا هم خواهم گذاشت.
باز هم میگم به هیچ وجه قصد ایجاد تشنج یا مثلاً مچ گیری از اسلام رو نداشتم و ندارم.... چون معتقدم هر معلولی ، علتی داره و خداوند علت تمامی معلول هاست.
با تشکر از همه ی دوستان
(نکته : من از همه ی دوستانی که به نحوی جواب منو دادند متشکرم، و اجرشون با خدا. ولی جوابهای شما بیشتر جنبه ی اعتقادی داشت... و برگشت به محکم کردن ایمان و پذیرش کل مسائل اسلامی، به خاطر درست بودن اکثر مسائل اسلامی... که به نوع خودش پاسخ درستی هست، و شاید جواب خودم هم در بسیاری مسائل دیگه به دیگران، همین باشه... اما اینجا من واقعاً دنبال علت میگردم تا هم پاسخ خودم داده بشه هم پاسخ خیلی از خانمهایی که با این مسائل مواجه هستند...)