۲۲/خرداد/۹۲, ۱۴:۳۹
من واقعا متحیرم که چرا هیچ کس از حقوق به یغما رفته مردان دفاع نمیکنه. بابا اون مرد با عزت که تو خانواده حریم و جایگاهی داشت کجاست. متاسفانه غرب و برخی از جهال در این مملکت چنان بر طبل دفاع ا زحقوق زنان کوبیدند که حقوق مردان را از ان طرف به دست همین زنان سرکش شده له کردند. من کلی عرض میکنم . واصلا قصدم کوبیدن زنان نیست. چون به هر حال در هردو طرف ادم نادان که فهم و درک اینو نداره که باید به حقوق طرف مقابلش احترام بزاره وجود داره. الان یک مرد جرات نداره به زنش یا دخترش بگه من دوست ندارم شما اینجوری بری خیابون. دوست ندارم با این شخص بگردی یا فلان کارو بکنی. چون زنه میخورتش مرد بیچاره را. وقتی عزت مرد در یک خانه شکسته شد یعنن اساس خانه ویران شده. زنی که از مرد حساب نبره زندگی را خراب میکنه. شما ببینید وضعیت جامعه ما چه شده به خدا یک مرد را نمیبینید که امنیت روانی داشته باشه تو خیابون. انقدر که خانمها به بهانه حقوق زن خودشان را از قید و بند رها کردند. مرد نادان هم البته داریم که اصلا نمیفهمد که زن چیست و چه موجود لطیف و دوست داشتنی است و چقدر با این زن میتوان به خدا نزدیک شد و خداشناسی خود را بهتر کرد. اصلا همین که به ظاهر زن نگاه میکنی اگر نگاهت با تعمق و تفکر همراه باشد واقعا ان جلوه ی خدای را در زن میشود مشاهد کرد. بعد یک عده مرد جاهل و نادان که مغزشان از فکر و دلشان از مهر خالی است مثلا از زن کار میکشند یا زن را بی مورد به باد کتک میگریند یا برای زیبایش ارزش قایل نیستند یا برای لطافتش و برای خیلی چیزهای دیگرش ارزش قایل نمیشوند و خیال میکنند خدا این زن را به اینها داده که به اینها فقط سواری بدهد. اصلا واضح هست که خدا زن را خلق کرده برای سیر و سلوک مرد. البته همین زن هم مرد را سیر میدهد به دوزخ. این دو مساله نشان دهنده جایگاه حساس زن و نقش تعیین کننده ان در خلقت است. واقعا زن موجود عجیبی است.
خلاصه خانمهای مدافع حقوق زن یک مقدار هم انصاف بدهند و از حقوق مردان هم که خودشان ضایع میکنند دفاع کنند.
خلاصه خانمهای مدافع حقوق زن یک مقدار هم انصاف بدهند و از حقوق مردان هم که خودشان ضایع میکنند دفاع کنند.

![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)