۵/فروردین/۹۲, ۱:۲۱
۵/فروردین/۹۲, ۱۳:۲۰
(۴/فروردین/۹۲ ۱۹:۱۶)Fateme135 نوشته است: [ -> ]سلام
چه فایده ای داره دونستنش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام .

نقل قول:جوابش در عین داشتن ظاهری ساده نشان دهنده عمده تفکر هر شخص نسبت به بیش از نیمی از عمر خودشه .
4-مصونيت بيشتر از دام ها و وسوسه هاي شيطاني
طمع شيطان به يك جوان مجرد خيلي بيشتر هست تا يك جوان متأهل و دام هاي بيشتي رو براي او پهن مي كنه و مدام به طريق مختلف به گناه وسوسش مي كنه .
پيامبر اكرم ( صلي الله عليه و آله و سلم ) مي فرمايند
اي جوانان اگر توان ازدواج داريد اقدام نماييد كه ازدواج كمك مي كند راحت تر چشم از حرام بپوشيد و پاك دامن باشيد . ( خطاب به خودم !
البته اگر شمال حال میشه )5 - حفظ عفت :
با ازدواج كردن غريزه جنسي كه يكي از نيرومندترين غرايز انساني هست در مسير طبيعي خودش قرار ميگيرد و از انحراف و گناه جلوگيري ميشود .
6 - ارضای غریزه ی جنسی
غریزه ی جنسی در وجود انسان ، غریزه ای بسیار نیرومند و ارزنده است که در صورت قرار گرفتن در مسیر شرعی و صحیح خود موجب رشد و تعالی روحی و نشاط درونی انسان می شود . از این رو ، هر فردی ، نیازمند همسری است که در محیط امن و آرام ، هنگام نیاز ، درخواستش را به او بگوید .
ارضای درست غریزه ی جنسی یک نیاز طبیعی است که باید به آن پاسخ داده شود وگرنه ممکن است پی آمدهای منفی داشته باشد . کسانی که از ازدواج کردن امتناع می ورزند ، اغلب دچار بیماری های روانی و جسمانی می گردند .
ادامه دارد ...
۵/فروردین/۹۲, ۱۵:۵۵
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
ازدواج یعنی به آرامش رسیدن
صلوات
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یا امام حسن (علیه السلام)
سلام
ازدواج یعنی به آرامش رسیدن
صلوات
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یا امام حسن (علیه السلام)
۵/فروردین/۹۲, ۱۷:۳۲
بیخیال
السلام علیک یا امام حسن مجتبی
السلام علیک یا امام حسن مجتبی
۶/فروردین/۹۲, ۰:۱۸
(۵/فروردین/۹۲ ۱۷:۳۲)mahdi2012 نوشته است: [ -> ]ازدواج یعنی اینکه دو نفر که جنس مخالف هستند شریک زندگی هم بشوند، و آرامش و شاهرگ زدن و ...
سلام دوست عزیز
ببخشید منظور از شاهرگ زدن رو حقیر متوجه نشدم !!!

۶/فروردین/۹۲, ۲۲:۴۱
7 - ارزشمند تر شدن اعمال :
امام صادق عليه السلام مي فرمايند :
دو ركعت نماز متأهل ، از هفتاد ركعت نماز مجرد بهتر است .
امام باقر عليه السلام مي فرمايند :
دو ركعت نماز متأهل ، از روزه داري و شب زنده داري مجرد پربهاتر است .
پيامبر عزيزمون مي فرمايند :
متأهل در خواب خفته در نزد خداوند متعال از مجرد روزه دار و شب زنده دار بهتر و افضل تر است .
ادامه دارد ...
۸/فروردین/۹۲, ۲۱:۲۳
ببخشید بحث و عوض کردم.
با این وضع کی میتونه ازدواج کنه!!!
با این وضع گرونی و توقعات بالا! کدوم دختری پیدا میشه توقعش پایین باشه و با زندگی ساده شروع کنه؟
کدوم دختر پیدا میشه که مهریه اش زیاد نباشه ؟
کدوم دختر هست که بیاد و قبول کنه عروسی بدون گناه نگیره و یه عروسی ساده باشه؟
اصلا آدم خوب پیدا میشه؟
شاید شهر ما اینجوریه!!! من که هنوز تقریبا اینجور آدمی بین کسایی که می شناسم ندیدم.
امیدومون به خداست. میگن آدم هر جور باشه خدا هم یه همسر مثل اون قسمتش میکنه. انشاءالله
راستی عروسی بدون گناه باید چه جوری گرفت؟ باید چه آهنگی تو عروسی گذاشت؟
با این وضع کی میتونه ازدواج کنه!!!
با این وضع گرونی و توقعات بالا! کدوم دختری پیدا میشه توقعش پایین باشه و با زندگی ساده شروع کنه؟
کدوم دختر پیدا میشه که مهریه اش زیاد نباشه ؟
کدوم دختر هست که بیاد و قبول کنه عروسی بدون گناه نگیره و یه عروسی ساده باشه؟
اصلا آدم خوب پیدا میشه؟
شاید شهر ما اینجوریه!!! من که هنوز تقریبا اینجور آدمی بین کسایی که می شناسم ندیدم.امیدومون به خداست. میگن آدم هر جور باشه خدا هم یه همسر مثل اون قسمتش میکنه. انشاءالله
راستی عروسی بدون گناه باید چه جوری گرفت؟ باید چه آهنگی تو عروسی گذاشت؟
۸/فروردین/۹۲, ۲۳:۱۰
دوستان بحث اصلی تاپیک رو عوض نکنید لطفا.
داخل تالار تاپیک های زیادی هست که به بیان مشکلاتی که در راه ازدواج وجود داره میپردازه.
در همون تاپیک ها مطالبتون رو عنوان کنید.
پست بالایی هم حذف خواهد شد.لطف کنید این بحث رو در این تاپیک ادامه ندید.
داخل تالار تاپیک های زیادی هست که به بیان مشکلاتی که در راه ازدواج وجود داره میپردازه.
در همون تاپیک ها مطالبتون رو عنوان کنید.
پست بالایی هم حذف خواهد شد.لطف کنید این بحث رو در این تاپیک ادامه ندید.
۹/فروردین/۹۲, ۰:۲۴
8 - كسب آرامش روحي و رواني :
فرد متأهل آرامش بيشتري نسبت به فرد مجرد دارد و دليل آن هم آرامشي هست كه در كنار همسر خودش حس مي كند ( لتسكنوا اليها )
و اين نوع آرامش روحي و رواني را باهيچ چيز ديگری نمي توان بدست آورد .
و آنقدر اين آرامش عجيب و شگفت آور هست كه خداوند متعال از نشانه های خودش قرار داده است و مي فرمايد
وَمِنْ آيَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَكُم مِّنْ أَنفُسِكُمْ أَزْوَاجًا لِّتَسْكُنُوا إِلَيْهَا
وَجَعَلَ بَيْنَكُم مَّوَدَّةً وَرَحْمَةً
إِنَّ فِي ذَلِكَ لَآيَاتٍ لِّقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ
و از نشانه های قدرت اوست که برايتان از جنس خودتان همسرانی آفريد تا به ايشان آرامش يابيد
و ميان شما دوستی و مهربانی نهاد
در اين عبرتهايی است برای مردمی که تفکر می کنند .
روم / 21
۱۷/فروردین/۹۲, ۱۷:۴۰
اینقد گفتین آرامش آرامش و از فوایدش گفتین دهن مجردا همه آب افتاده!!! حالا باید بشینند غصه بخورند.
منم یه فایدشو بگم نگن که بحث رو عوض کردم : یک فایدش اینه جورابمون میشوره دیگه بو نمیگیره
.
شوخی کردم یه فایدش اینه که یکم عصابت آرامش پیدا میکنه البته اینو بگم چای اسطوخودوس هم واسه آرامش عصاب خیلی خوبه
من چند شبه میخورم چند شبه راحت میخوابم.
منم یه فایدشو بگم نگن که بحث رو عوض کردم : یک فایدش اینه جورابمون میشوره دیگه بو نمیگیره
. شوخی کردم یه فایدش اینه که یکم عصابت آرامش پیدا میکنه البته اینو بگم چای اسطوخودوس هم واسه آرامش عصاب خیلی خوبه

من چند شبه میخورم چند شبه راحت میخوابم.