تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ازدواج چیست ؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
به نام خدا
سلام علیکم

بله وضع اقتصادی خیلی خرابه ولی فکر می کنم باید خیلی زود ازدواج کرد.

نه به خاطر ...

به خاطر رابطه ی عاطفی و عاشقانه بیشتر.

متاسفانه من خیلی از احساساتم ضربه خوردم و دارم می خورم.

من تک فرزندم و هیچ خواهر و برادری ندارم.

خوب محبتمو روی دوستام خرج می کنم.

بهشون اهمیت میدم.

خیلی بهشون وابسته میشم و اگه چند روز نبینمشون،حالم بد میشه.

مثلا تو همین تعطیلات عید.

برا همین می ترسم در آینده نتونم به همسرم محبت کنم.

ولی واقعا چقدر خوب بوده زمانای قدیم زود ازدواج می کردند.

آدم یکی رو داره که جونشو فداش کنه.

اونم قدر بدونه و از همه مهم تر میدونه قراره به پای هم پیر بشن.

نه یک سال دو سال سه سال و ...

خوش به حال زوج هایی که با عقل ازدواج کردند.

و با عشق زندگی می کنند.

الآنم هم دارم از دوستام جدا میشم،حالم خرابه.

برام دعا کنین.

خدا منو شفا بده.

خدایا قلب مارا درمان کن.

استغفرالله ربی و اتوب الیه

فی امان الله

10 - جلب و جذب رحمت الهي به زندگي

امام صادق عليه السلام مي فرمايند

در 4 زمان درهاي رحمت آسمان باز مي شود و رحمت الهي نازل مي گردد .

1) هنگام بارش الهي

2) هنگام باز شدن در خانه كعبه

3) هنگام نگاه كردن فرزند به صورت والدين (از روي محبت )

4) هنگام ازدواج

ای بابا....

ازدواج....

24 سالمه تا الان درس خوندم... چی دارم؟؟؟ آیا با این شرایط من دختری حاضر هست باهام ازدواج کنه؟؟؟

هه... اصلا من با این وضعیت میتونم یه خانواده رو اداره کنم؟؟؟ من تو این مملکت عمرمو تا الان صرف تحصیلات کردم
نتیجه اش چیه؟؟؟ یه نفر دیگه به آمار بیکارا اضافه شد!

اگه هم کاری پیدا کنم با یه حقوق بخورو نمیر مگه کسی با من حاضر میشه زندگی کنه؟؟؟

توقعات خیلی بالاست...

چیکار کنیم؟؟؟ بیایم جمله رمانتیک در مورد ازدواج بگیم؟؟؟ بابام هم سن من بود من 4 ساله بودم با یه بچه 6 ساله ی دیگه

ببین چه وضعیتیه...

ماها گناهمون چیه؟؟؟ باید چیکار کنیم؟؟؟ کی به فکر ما جووناس؟؟؟

منی که بابام مایه دار نیست و کلی مشکل و چاله چوله دارم تو زندگیم باید چیکار کنم؟؟

ازدواج خوبه... ولی الانه دیگه خیلی سخته...

شعر نگید خواهشن Sad
کسایی که دست رو دست میذارنو میگن نمیشه، سخته، شرایتش جور نیست،.... هیچ وقت ب جایی نمیرسن[تصویر: sad.png]، ولی کسایی که میگن میشه و تلاش میکنن واقعاً میشه و میرسن.[تصویر: wink.png]

راستش چند روز پیش نشسته بودم رو زمین، داشتم تلویزیون میدیدم، کف دست راستمم رو زمین بود، احساس کردم یه چیزی داره دستمو قلقلک میده، نگا که کردم دیدم یه مورچه‌ی خیلی کوچولو داره تلاش میکنه از رو دستم رد شه و بره ،مانعش شدم تا ببینم چه عکس العملی نشون میده، دو سه بار تلاش کرد دید نمیتونه رد شه، یخورده وایساد! بعد به جای اینکه نا امید بشه سرعتشو بیشتر کرد! خیلی بیشتر!
[تصویر: huh.png]میتونید امتحان کنید.

کلی خجالت کشیدم!
[تصویر: blush.png]
با این همه توانایی که خدا بهمون داده فقط میشینیم تو یه گوشه و ورد زبونمون شده کلماتی مثل: ولش کن، نمیشه، بیخیال، فکر نمیکنم باشه،‌ قبول نمیشم و از این دسته حرفا که هیچ سودی ندارن.

اون مورچه حتی فکر نکرد ببینه میشه یا نمیشه، فقط به خدا توکل کردو راهشو ادامه داد!
اگه بخوایم همینطوری ادامه بدیم اون دنیا فقط شرمندگی پیش خدا میمونه واسمون.

(۲۶/فروردین/۹۲ ۱۵:۲۳)Jim.m نوشته است: [ -> ]ای بابا....

ازدواج....

24 سالمه تا الان درس خوندم... چی دارم؟؟؟ آیا با این شرایط من دختری حاضر هست باهام ازدواج کنه؟؟؟

هه... اصلا من با این وضعیت میتونم یه خانواده رو اداره کنم؟؟؟ من تو این مملکت عمرمو تا الان صرف تحصیلات کردم
نتیجه اش چیه؟؟؟ یه نفر دیگه به آمار بیکارا اضافه شد!

اگه هم کاری پیدا کنم با یه حقوق بخورو نمیر مگه کسی با من حاضر میشه زندگی کنه؟؟؟

توقعات خیلی بالاست...

چیکار کنیم؟؟؟ بیایم جمله رمانتیک در مورد ازدواج بگیم؟؟؟ بابام هم سن من بود من 4 ساله بودم با یه بچه 6 ساله ی دیگه

ببین چه وضعیتیه...

ماها گناهمون چیه؟؟؟ باید چیکار کنیم؟؟؟ کی به فکر ما جووناس؟؟؟

منی که بابام مایه دار نیست و کلی مشکل و چاله چوله دارم تو زندگیم باید چیکار کنم؟؟

ازدواج خوبه... ولی الانه دیگه خیلی سخته...

شعر نگید خواهشن Sad

سلام .

دوست عزیز به هر تقدیر سخت یا آسان باید ازدواج کرد .

مسائلی که مطرح کردید مربوط به این پست نیست اما مسئل مهمی هستن .

شما میتونید از دید خودتون ( ازدواج سخت ) به این سوال جواب بدید در عین اینکه ازدواج چه آسان باشه و چه سخت تفاوتی در نگرش شخص نسبت به ازدواج ایجاد نمیکنه .

نقل قول:کسایی که دست رو دست میذارنو میگن نمیشه، سخته، شرایتش جور نیست،.... هیچ وقت ب جایی نمیرسن[تصویر: sad.png]، ولی کسایی که میگن میشه و تلاش میکنن واقعاً میشه و میرسن.[تصویر: wink.png]

با حرف شما موافقم . البته یک نکته خیلی مهم وجود داره و اون اینه که تا زمانی که خدا حرکتی از ما نبینه برکتی به ما نمیده .

پاینده باشید .
خوب دوستان گلم

من دختری برای ازدواج پیدا کردم

از همه لحاظ مناسب بنده هستش

تازه دارم لیسانس میگیرم
بعدش خدمت...
طرف هم گفته حداقل یه شغل استخدامی باید داشته باشی نه ماشین نه خونه فقط یه کار استخدامی

به نظر شما ممکنه؟؟ الان همچین کاری کی به من میده؟؟؟ مگه پایان خدمت نمیخواد؟؟ من میشم 25-26 ساله بدون سابقه کار کجا استخدام میکنن مارو؟؟؟ با یه حقوقی که بشه کرایه خونه داد...خرج زندگی رو تامین کرد؟

من باید قبل از ازدواج هم یه پولی داشته باشم یا کار مناسب داشته باشم

به نظر شما شرایط سخت نیست؟؟؟
آدم سرسام میگیره از فکرش

آره ازدواج رسیدن به آرامش و مشخص شدن مسیر زندگیه... ولی چرا اینا که دم از دین و عدالت میزنن نمیان یه شرایطی ایجاد کنن که من تو سن 20 سالگی یا 22 سالگی یا همین 24 سالگی به این آرامش لعنتی برسم؟؟ Angry

ای بابا... ما که از خدا نا امید نیستیم... بله میگیم میشه و میتونیم.
اون دوستمون گفت اونا که میگن نمیشه و دست رو دست میذارن به جایی نمیرسن... بله درسته...ما که بابامون کارگر بوده حالا پیر شده نمیتونه کار کنه.... الان خرج خونه رو کار میکنیم و در میاریم کنار درس... چه جوری میتونیم یه خانواده هم کنارش تشکیل بدیم؟؟

حالا گذشته از این حرفا... اگه همین الان میشد و شرایطشو داشتم امشب میرفتم خواستگاری!!!
الان برم بگم به بقیه میخندن بهم... 24 سالمه ها...

خودمم خنده ام گرفت Big Grin

اللهم عجل لولیک الفرج
نقل قول:24 سالمه تا الان درس خوندم... چی دارم؟؟؟ آیا با این شرایط من دختری حاضر هست باهام ازدواج کنه؟؟؟
منBig Grin.(اگه دختر بودم).

جدا از شوخی اتفاقا شرایطت خیلی هم خوبه مگه چی شده؟. اون مشکل دخترای که خیلی توقعشون بالایه. میتونی یه مدت نامزد باشی بعد ازدواج کنی.البته اگه به خدا توکل کنی و هم تلاش کنی.
نقل قول:من دختری برای ازدواج پیدا کردم
تازه دارم لیسانس میگیرم
بعدش خدمت...
طرف هم گفته حداقل یه شغل استخدامی باید داشته باشی نه ماشین نه خونه فقط یه کار استخدامی
به نظر شما ممکنه؟؟ الان همچین کاری کی به من میده؟؟؟ مگه پایان خدمت نمیخواد؟؟ من میشم 25-26 ساله بدون سابقه کار کجا استخدام میکنن مارو؟؟؟ با یه حقوقی که بشه کرایه خونه داد...خرج زندگی رو تامین کرد؟
به نظر من ازدواج کن حالا اگه یه مدت نامزد باشی تا کار پیدا کنی و بعد عروسی بگیری هم مشکلی پیش نمیاد. البته باید با کسی ازدواج کنی که زیاد سخت نگیره و یک زندگی ساده شروع کنه.
خدا هواای جوونای که ازدواج میکنن رو بدجور داره.
فقط چیزی که مهمه اینه که هم درس بخونی و هم کار کنی مطمئن باش خدا میرسونه. از ما حرکت از خدا برکت.
انشاءلله بعد سربازیت هم زود کار پیدا میکنی.
(۳۰/فروردین/۹۲ ۱۴:۲۷)Jim.m نوشته است: [ -> ]خوب دوستان گلم

من دختری برای ازدواج پیدا کردم

تازه دارم لیسانس میگیرم
بعدش خدمت...

من باید قبل از ازدواج هم یه پولی داشته باشم یا کار مناسب داشته باشم

به نظر شما شرایط سخت نیست؟؟؟
آدم سرسام میگیره از فکرش

آره ازدواج رسیدن به آرامش و مشخص شدن مسیر زندگیه... ولی چرا اینا که دم از دین و عدالت میزنن نمیان یه شرایطی ایجاد کنن که من تو سن 20 سالگی یا 22 سالگی یا همین 24 سالگی به این آرامش لعنتی برسم؟؟ Angry

ای بابا... ما که از خدا نا امید نیستیم... بله میگیم میشه و میتونیم.
اون دوستمون گفت اونا که میگن نمیشه و دست رو دست میذارن به جایی نمیرسن... بله درسته...ما که بابامون کارگر بوده حالا پیر شده نمیتونه کار کنه.... الان خرج خونه رو کار میکنیم و در میاریم کنار درس... چه جوری میتونیم یه خانواده هم کنارش تشکیل بدیم؟؟

حالا گذشته از این حرفا... اگه همین الان میشد و شرایطشو داشتم امشب میرفتم خواستگاری!!!
الان برم بگم به بقیه میخندن بهم... 24 سالمه ها...

خودمم خنده ام گرفت Big Grin

اللهم عجل لولیک الفرج

دوست عزیز فکر میکنم این صحبت شما ما رو از موضوع اصلی پست دور میکنه .

اما فراموش نکنیم خدا فقط با مومنین معامله میکنه و روش معامله خواص خودش رو داره . خیلی سادست اما برای ما سخت !
خدا میگه اگر مومنی توکل کن و قدمت رو بردار . یادمون نره خدا با کسی شوخی نداره و وعده خالی ( نعوذ بالله ) به کسی نمیده . قدمت رو که برداشتی منتظر باش تا لذت معامله با خدا رو بچشی .

هر کاری سختی خودش رو داره اما مطمئن باش کارت نصفه نمیمونه و تا انتها پیش میره هر چند با سختی . چه بسا اگر خدا بخواد خیلی راحت تمام مراحل رو پیش ببری .

باز تاکید میکنم به پستهای دیگه تالار مراجعه کن در مورد این موضوع زیاد بحث شده و اگر متوجه شدی در این رابطه موضوعی نداریم میتونی پست جدیدی ایجاد کنی و مباحث رو پیش ببری .

پاینده باشید .
(۲۶/فروردین/۹۲ ۱۶:۰۷)enan ilghon نوشته است: [ -> ]کسایی که دست رو دست میذارنو میگن نمیشه، سخته، شرایتش جور نیست،.... هیچ وقت ب جایی نمیرسن[تصویر: sad.png]، ولی کسایی که میگن میشه و تلاش میکنن واقعاً میشه و میرسن.[تصویر: wink.png]

راستش چند روز پیش نشسته بودم رو زمین، داشتم تلویزیون میدیدم، کف دست راستمم رو زمین بود، احساس کردم یه چیزی داره دستمو قلقلک میده، نگا که کردم دیدم یه مورچه‌ی خیلی کوچولو داره تلاش میکنه از رو دستم رد شه و بره ،مانعش شدم تا ببینم چه عکس العملی نشون میده، دو سه بار تلاش کرد دید نمیتونه رد شه، یخورده وایساد! بعد به جای اینکه نا امید بشه سرعتشو بیشتر کرد! خیلی بیشتر!
[تصویر: huh.png]میتونید امتحان کنید.

کلی خجالت کشیدم!
[تصویر: blush.png]
با این همه توانایی که خدا بهمون داده فقط میشینیم تو یه گوشه و ورد زبونمون شده کلماتی مثل: ولش کن، نمیشه، بیخیال، فکر نمیکنم باشه،‌ قبول نمیشم و از این دسته حرفا که هیچ سودی ندارن.

اون مورچه حتی فکر نکرد ببینه میشه یا نمیشه، فقط به خدا توکل کردو راهشو ادامه داد!
اگه بخوایم همینطوری ادامه بدیم اون دنیا فقط شرمندگی پیش خدا میمونه واسمون.

سلام .حرفت خیلی زیبا و تاثیرگذار بود.
نظر قبلی من نگاه ایده آل بود، که هرچند امکان رسیدن بهش کمه اما ما باید به سمتش حرکت کنیم.
آب دریا را اگر نتوان کشید / ور بقدر تشنگی باید چشید
(اگه تو مصرع دوم اشتباه نکرده باشم!)

به نظر بنده جوونا باید یا در کنار درس یه کار و حرفه یاد بگیرن یا درس مرس بی خی خی، کارو بچسب که خربزه آبه!
سن 24 سال دیره چون شیطون بیکار ننشسته. آدمیزاده دیگه. به نظر بنده همش تقصیر پدر و مادره. چی تو درس خوندن دیدن من نمی دونم. سواد خوبه اما باید یه لقمه نون باشه یا نه؟
شعار من : یا درس و کار یا کار بدون درس.
گرچه تازه شروع کردم به عمل به شعار خودم! در هر صورت چیزی که باید همیشه وجود داشته باشه کاره، حالا اگه درس هم کنارش باشه که چه بهتر.

11 - نيكو شدن اخلاق

پيامبر اكرم ( صلي الله عليه و آله و سلم ) مي فرمايند :

بي همسران خود را همسر بدهيد كه خداوند اخلاق ايشان را نيكو مي كند و روزيشان را افزايش داده و بر مروت آنها مي افزايد .
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع