تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ازدواج چیست ؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
نقل قول:چرا ازدواج؟

پیامبر اسلام صلی الله علیه و اله:

در اسلام هیچ بنایی ساخته نشد که نزد خداوند عزوجل محبوب تر و ارجمند تر از ازدواج باشد

پیامبر اسلام صلی الله علیه و اله:

جهنم آکنده از عذب هاست

پیامبر اسلام صلی الله علیه واله:
هرکه به خاطر خدا ازدواج کند و برای خدا کسی را همسر دهد، سزاوار در آمدن در سرپرستی خداست

ازدواج سنت من است. هر که به سنت من عمل نکند از من نیست. ازدواج کنید؛ زیرا من به زیادی جمعیت شما بر سایر امت ها می بالم.

ازدواج کرده خفته نزد خدا فضیلت دارد بر ازدواج نکرده روزه گیر شب زنده دار.

بدترین شما عذب های شمایند و فرومایه ترین مردگان شما عذب های شمایند.

قرآن کریم؛ سوره مبارک روم، آیه 21

و از نشانه‌هاى او اينكه از [نوع‌] خودتان همسرانى براى شما آفريد تا بدانها آرام گيريد، و ميانتان دوستى و رحمت نهاد. آرى، در اين [نعمت‌] براى مردمى كه مى‌انديشند قطعاً نشانه‌هايى است.

هر که ازدواج کند نصف عبادت به او داده شده است
پیامبر خدا صلی الله علیه واله :

به مردی به نام عکاف فرمود:آیا همسرداری؟عرض کرد:خیر ای رسول خدا. پرسید: آیا کنیزی داری؟[برای ازدواج کردن با وی] عرض کرد: نه، یا رسول الله. پرسید: آیا توان مالی داری؟ عرض کرد: آری. پیامبر فرمود: ازدواج کن، وگرنه از گناهکاران هستی.
امام رضا علیه السلام:

جبرئیل بر پیامبر صلی الله علیه واله فرود آمد و گفت: ای محمد! پروردگارت تو را سلام می رساند و می فرماید: دوشیزگان همچون میوه روی درخت هستند. میوه چون برسد برای آن دارویی جز چیدن نباشد وگرنه بر اثر آفتاب و باد خراب می شود. دوشیزگان نیز هرگاه به مرحله زنان برسند آنان را دارویی جز شوهر دادن نباشد وگرنه از گمراهی و فساد ایمن نخواهند بود. پس رسول خدا صلی الله علیه واله بر منبر رفت و مردم را جمع کرد و فرمان خداوند عزوجل را به آگاهی آنان رساند.
(۱۵/اردیبهشت/۹۲ ۱۹:۳۷)دغویه نوشته است: [ -> ]یعنی خانواده پشتیبان و تکیه گاه محکمی نمی تونه باشه؟ صمیمیت در خانواده هم می تونه بیشتر شکل بگیره شاید هم بیشتر از همسر آدم. آرامش پیش کسانی که عمری باهاشون بودیم راحتتر پیدا میشه تا همسری که بعد از20-30 سال داریم باهاش آشنا می شیم.

می دونید حضرت زهرا و امامان برای اینکه زمین بدون حجت نمونه ازدواج کردند ما برا چی ازدواج کنیم؟

درسته ازدواج جایگاه والایی داره ولی واقعا هدفش رو نمی تونم درک کنم.
سوال های زیادی توی مغزمه که همیشه آخرش به جای اولم برمی گردم که
چرا ازدواج؟خانواده م رو چرا ترک کنم؟ چه فایده ای داره؟ بجز دین - که شاید همونم ازمون گرفته بشه- چی بهم اضافه می شه ؟ و ........
نه عزیزم
ببین من ازلحاظ روانشناسیش گفتم...
البته من هم مثل شماسوالات زیادی دارم...منتهی من واقعا نمیتونم سوالاتمومطرح کنم....یه سری معذوریتهایی دارم...
بهتره دوستانی که بامباحث اینچنینی بیشتردرارتباط هستن پاسخ بدن...من واقعا نمیدونم چراازدواج دردین اینقدربهش تاکیدشده
درصورتیکه برای من به شخصه اینقدردارای اهمیت نیست...اون روبه عنوان یه پل ترقی میدونم به دلایل شخصی خودم ولی واقعا هم اگه نشدبرام آنچنان اهمیتی نداره...اینقدرکه مسائل ومشکلات وجودداره درراه ازدواج به شخصه برای من علاقه ای ایجادنمیکنه که بخوام به فکرش بیفتم...
درروانشناسی هم بررسی شده که درسلامت روان افرادموثره...
سلام .

البته که تادلتون بخواد میتونم در مورد ازدواج صحبت کنم . Blush
اما پیگیری این موضوع تایپیک رو از موضوع اصلی دور میکنه .

بنده برای جواب دادن و بحث پیرامون سوالات و شبهاتی که برای خانم دغویه و fateme135 پیش اومده به زودی موضوع جدیدی ایجاد میکنم تا به صورت آکادمیک به اماها و چراهای ازدواج بپردازیم .

البته پستهای دیگه ای هستن که جسته و گریخته به این سوالات جواب دادن اما ایجاد و ماندگاری شبهه ایجاب میکنه تا پستهای بیشتری رو به این مهم اختصاص بدیم .

و اما یکی از تعاریف خودم از ازدواج :
ازدواج بهانه ایست برای خدا تا با لذتی که به بنده مومنش میده اون رو به خودش نزدیکتر کنه . این اوج مهربانی خداست .
سلام .

داشتم بخش خانواده رو نگاه میکردم تا به موضوعات مشابه با بحث ( ازدواج نکردن ) یه نگاهی انداخته باشم تا تایپیک تکراری ایجاد نشه .

دیدم که خانم fateme135 تایپیکی رو با عنوان کسانی که نمیخوان ازدواج کنن قبلا ایجاد کردن .

صلاح دیدم تا تایپیک جدیدی باز نکنم چون دقیقا تایپیک در مورد بحث ما بود .

برای ادامه بحث مراجعه کنید به تایپیک : کسانیکه نمیخوان ازدواج کنن

ممنون .Rose

19 - مزاياي شغلي بهتر :

با توجه به اعتماد افزون تري كه جامعه براي فرد متأهل قائل هست ، استقبال بيشتري براي استخدام و به كار گيري او خواهد داشت .

20 - تکمیل ثروت و خوشبختی

پيامبر اكرم ( صلي الله عليه و آله و سلم ) مي فرمايند
مردی که زن نداشته باشد مسکینن و بیچاره است، گرچه ثروتمند باشد
و زنی که شوهر نداشته باشد مسکین و بیچاره است گرچه ثروتمند باشد .

اهمیت فوق العاده ی ازدواج

اهلبیت علیهم السلام به طرق مختلف جوانان را به ازدواج ترغیب و تشویق می کردند و اهمیت ویژه ی آن را به بیان های گوناگون گوشزد می نمودند .

حضرت صادق علیهم السلام از مردی پرسیدند : همسر داری ؟
عرض کرد : نه
حضرت فرمودند :

دوست ندارم یک شب بی همسر بمانم گرچه مالک تمام دنیا باشم .
!!!
ازدواج مثل شهر محاصره شده است :
کساني که داخل شهرند سعي دارند از آن خارج و آنها که خارج هستند کوشش دارند که داخل شوند! « فرانکلين »

ازدواج مثل تئاتر است :
مردم صحنه زيبا و آراسته آن را مي بينند درحالي که زن و شوهر با پشت صحنه درهم ريخته و پرماجراي آن سر و کار دارند . « فرانسيس بيکن »

ازدواج براي کساني که تصور مي کنند صبح روز بعد از آن ، آدم ديگري مي شوند موضوعي نااميدکننده است. « ساموئل راجرز »
نقل قول:ازدواج مثل تئاتر است :
مردم صحنه زيبا و آراسته آن را مي بينند درحالي که زن و شوهر با پشت صحنه درهم ريخته و پرماجراي آن سر و کار دارند . « فرانسيس بيکن »

ازدواج براي کساني که تصور مي کنند صبح روز بعد از آن ، آدم ديگري مي شوند موضوعي نااميدکننده است. « ساموئل راجرز »

برادر اینا چیه اینجا گذاشتیی؟Huhشما که کاربر فعال خانواده هستی دیگه چراSmile؟
میخوای جوون مردم ازدواج نکنه؟Dodgy
.
Sad
(۳۱/تیر/۹۲ ۶:۲۵)مهدی2012 نوشته است: [ -> ]برادر اینا چیه اینجا گذاشتیی؟Huhشما که کاربر فعال خانواده هستی دیگه چراSmile؟
میخوای جوون مردم ازدواج نکنه؟Dodgy
.
Sad

سلام .
هر کسی تعریف خودش رو از ازدواج داره .

میتونه این تعریف خوب یا بد باشه . اما من بدی تو این تعریفات ندیدم !!
سلام مجدد .

تعریف فقهی جالبی از ازدواج به چشمم خورد گفتم دوستان هم استفاده کنن .Smile

ازدواج مصدر ثلاثي مزيد از باب افتعال و زواج مصدر باب مفاعله است؛

اين دو وا‍‍ژه در اصطلاح فقهي و قانوني،به معناي رابطه اي است حقوقي كه لازمه آن،جواز كامجويي بين زن و مرد مي باشد،چنان كه واژه نكاح نيز به همين معناست هر چند از نظر لغت، ازدواج به معناي متحد شدن دو انسان و نكاح به معناي همخوابگي آن دو مي باشد.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع