تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: وقتی « من و تو » مامور تطهیر چهره منافقین میشود!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
[تصویر: 8cmko59rs840hwuck08e.jpg]

وقتی « من و تو » مامور تطهیر چهره منافقین میشود!

مدتی است که شبکه « من و تو » اقدام به برگزاری برنامه ای تحت عنوان « آکادمی گوگوش » کرده و در اون افراد مختلف مسابقه خوانندگی برگزار میکنند.
یکی از چهره هایی که در این مسابقات با حجاب به ظاهر اسلامی حضور پیدا کرده و تبدیل به یکی از چهره های شناخته شده این برنامه گردیده زنی به اسم « ارمیا » است.

تا اینجای کار مشکل خاصی نیست، ولی حضور شخصی که ظاهرا به حجاب اسلامی مقیده در همچین مراسمی تعجب برانگیزه . این شک وقتی بیشتر میشه که صحبت از روابط پشت پرده این شبکه با گروهک منافقین به میون بیاد!!

بررسی هایی که درباره گذشته این زن صورت گرفته نشون داده در واقع این فرد یکی از اعضای سازمان منافقین به اسم «اُرینب مشایخی» است که از طرف سازمان و با هماهنگی با مسئولان شبکه من و تو مامور شده تا وجهه سازمان مجاهدین رو بهبود ببخشه.
بانویی جوان با پوستی سفید و چشمانی روشن باصدایی خوش، که طرفدار دین اسلام است ولی به افراد اجازه می دهد هربرداشتی که می خواهند از دین اسلام داشته باشند.

اورینب مشایخی یا ارمیا در آلمان توسط 3 خانواده طرفدارن مجاهدین حمایت مالی می شود پس از معرفی وی به شبکه من و تو1 مقدمات حضور وی برای شرکت در این شوی تلویزیونی انجام می شود. وی پس از گذراندن دوره های آواز و شناخت دستگاه های موسیقی وارد آکادمی موسیقی گوگوش شد. همسر ارمیا ( که در واقع همسر دومش محسوب میشه ) با نام میشائیل هانس از مسیحیان جذب شده توسط این سازمان است که همکاری با این سازمان را پذیرفته است. (که البته در نظر داشته باشیم در دین اسلام ازدواج زن مسلمان با مردان اهل کتاب جایز تیست و ایشون چجور مسلمونیه بماند!)

لازم به ذکر است این شخص به گونه ای انتخاب شده است که از هر نظر در فضای مجازی بدون سابقه قبلی است. شخصی که حتی یک ایمیل و پروفایل در هیچ سایتی ندارد. این درحالی است که بقیه هنرجویان حاضر در آکادمی حضور فعالی در اینترنت هستند.
من امروز این خبر رو در چند جا دیدم؛
اما به جز این عکس،مدرک دیگه ای ندیدم!
یه سوال دارم؛
من این خانوم رو نمی شناسم، نمی دونم مذهبش چیه،عقیده و فکر و ایدئولوژی اش چیه؛
طبق کدوم مدرک اینقدر راحت درمورد این شخص صحبت میشه و این تهمت بهش زده میشه که عضو این گروهک معلوم الحال و منحرف ه؟
من کاری با شبکه ماهواره ای ندارم.
اما اگر این خانوم به احتمال 0.000001% عضو این گروهک نباشه و مسلمون باشه، اون دنیا چطور می خوایم پاسخگوی ایشون و خدا باشیم؟؟؟
اگر قرار افشا سازی بشه، اگر قراره تحلیل و نقدی صورت بگیره،باید با ادلّه مستند این اتفاق بیفته؛ نه اینکه به صرف یک عکس و چند تا خبر نشأت گرفته شده از فیسبوک درمورد یک شخص و عقیده اش قضات بشه و با آبرویش بازی بشه.
بنده فقط کپی پیست میکنم ، هر سوالی دارید به منبع خبر مراجعه کنید. بنده تهمتی به کسی نزدم.
حالا نمیدونم برنامه رو دیدید یا نه ، من بعضی ترانه هاشو گوش دادم ، صداش بد نیست ولی خب حرومه
من این برنامرو دیدم به نظر من این خانم فقط در فهم حجاب مشکل داره و بعید میدونم عضو منافقین باشه
سلام
در این که ایشون جزو این گروهک باشه یا نباشه زیاد نمیشه بحث کرد .
اما انچه که عیان است این است که ایشان به عنوان یک زن اقدام به خوانندگی کرده اند ..که این حرام است
دوما ایشان با یک مسیحی ازدواج کرده اند که این هم حرام است .
سوما تمامی برنامه های شبکه من وتو از طریق سازمان سیا و شبکه تلوزیونی هاستلر که مستهجن است ساپورت مالی میشود که با برنامه ریزی خاصی در این را اقدامات موفقی داشته است ....
در حال حاضر و متاسفانه با این برنامه ای که خیلی هم طرفدار پیدا کرده است ..انها به دنبال یک نوع الگو سازی نوین هستند و با هدف جذب حد اکثری جوانان به چنین نگرشهایی ..در حال شکستن قبح حجاب و دید اسلام در مورد صدای زن و ازدواج هستند ...
این تنها ظاهر قضیه است ...در خصوص باطن ان یک باطن نگر باید نظر بدهد که ایا ایشان با مجاهدین در ارتباط هست یا نه Huh
(۳/فروردین/۹۲ ۲۱:۳۲)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]بنده فقط کپی پیست میکنم ، هر سوالی دارید به منبع خبر مراجعه کنید. بنده تهمتی به کسی نزدم.
حالا نمیدونم برنامه رو دیدید یا نه ، من بعضی ترانه هاشو گوش دادم ، صداش بد نیست ولی خب حرومه
منبع خبر کجاست؟
فیسبوک ؟؟؟؟؟
محمد جان منبع خبر رو هم بگو لطفا Blush
(۳/فروردین/۹۲ ۲۲:۱۷)vahrakan نوشته است: [ -> ]سلام
در این که ایشون جزو این گروهک باشه یا نباشه زیاد نمیشه بحث کرد .
اما انچه که عیان است این است که ایشان به عنوان یک زن اقدام به خوانندگی کرده اند ..که این حرام است
دوما ایشان با یک مسیحی ازدواج کرده اند که این هم حرام است .
سوما تمامی برنامه های شبکه من وتو از طریق سازمان سیا و شبکه تلوزیونی هاستلر که مستهجن است ساپورت مالی میشود که با برنامه ریزی خاصی در این را اقدامات موفقی داشته است ....
در حال حاضر و متاسفانه با این برنامه ای که خیلی هم طرفدار پیدا کرده است ..انها به دنبال یک نوع الگو سازی نوین هستند و با هدف جذب حد اکثری جوانان به چنین نگرشهایی ..در حال شکستن قبح حجاب و دید اسلام در مورد صدای زن و ازدواج هستند ...
این تنها ظاهر قضیه است ...در خصوص باطن ان یک باطن نگر باید نظر بدهد که ایا ایشان با مجاهدین در ارتباط هست یا نه Huh

برادر ميشه اسناد و مداركت رو در رابطه با ساپورت اين شبكه مستهجن كه گفتي بذاري ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سوء تفاهم نشه فقط واسه آگاهي خودم و دوستان ديگه !!!!
http://www.facebook.com/half.cyber

والا من اینجا خوندم

صفحه ای هست که مال ایرانه

راستی این خانم گفتن که شوهرشون مسلمان شده
ایشون گفتن شوهرشون مسلمان شده ولی صداشون افتضاح بود و من فوق الاده از بالا امدن ایشون تعجب کردم
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع