۲۰/فروردین/۹۲, ۶:۵۰
سلام
دوستان این احادیث و نشانه های ظهور رو که میخونیم چی میشه؟
باید به خودمون بیایم . دنیا داره میچرخه و منتظر ما نمیمونه!!
اگر فردا یا هفته دیگه اقا(عجل الله تعالی فرجه الشریف) اومد . یهویی نمیتونیم ترک گناه کنیم . یه شبه نمیشه ها . مثل حکایت این میشه که وقت امتحان میگیم از ترم دیگه درس میخونم و ...
نشه مثل روزی که مولا (علیه السلام)و بانوی دو عالم (سلام الله علیها)رفتند در خونه تک تک مهاجرین و انصار دست اخرم فقط 4 نفر اومدن برای حمایت .
اقا .خانوم . حق ناس هات رو دادی ؟
وحید 110 برای حق الله هات برنامه ریختی؟
ترک معصیت چی؟
خودت رو سپردی تا اقا قبل ظهور تبیتت کنه؟!!
من الان فک کردم اقا بیاد من چه وضعی دارم . به جان خودم ترسیدم و اضطراب گرفتم !!
و اما رجب یعنی اه دیگه همون ماهیه که سفیانی ظهور میکنه و بعد از سفیانی...
البته رجب امسال شاید نباشه ولی اگر بود چی؟
اماده ای که اگر مولا گفت بپر تو اتیش بپری ؟
وحید110 ادم مبتلا به گناه نمیتونه ها ...
الان ما میگیم اگر عاشورا بودیم فلان و چنان . نکنه 100 سال دیگه یه عده بیان به ما بگن خاک بر سرشون ...
امام صادق (علیه السلام) می فرماید: «امر سفیانی از مسایل حتمی است، و خروجش در ماه رجب می باشد.»
[/font][font=Tahoma]امام صادق (علیه السلام) فرمود: «سفیانی از علایم حتمی است ، خروج او در ماه رجب خواهد بود و از آغاز خروجش تا پایان آن جمعاً 15 ماه است که در شش ماه آن جنگ و پیکار می کند ، و چون شهر های پنج گانه (دمشق، حمص، فلسطین، اوردن، حلب) را تصرف کرد، 9 ماه فرمانروایی می کند، و یک روز هم بر آن افزوده نمی شود.»
دوستان این احادیث و نشانه های ظهور رو که میخونیم چی میشه؟
باید به خودمون بیایم . دنیا داره میچرخه و منتظر ما نمیمونه!!
اگر فردا یا هفته دیگه اقا(عجل الله تعالی فرجه الشریف) اومد . یهویی نمیتونیم ترک گناه کنیم . یه شبه نمیشه ها . مثل حکایت این میشه که وقت امتحان میگیم از ترم دیگه درس میخونم و ...
نشه مثل روزی که مولا (علیه السلام)و بانوی دو عالم (سلام الله علیها)رفتند در خونه تک تک مهاجرین و انصار دست اخرم فقط 4 نفر اومدن برای حمایت .
اقا .خانوم . حق ناس هات رو دادی ؟
وحید 110 برای حق الله هات برنامه ریختی؟
ترک معصیت چی؟
خودت رو سپردی تا اقا قبل ظهور تبیتت کنه؟!!
من الان فک کردم اقا بیاد من چه وضعی دارم . به جان خودم ترسیدم و اضطراب گرفتم !!
و اما رجب یعنی اه دیگه همون ماهیه که سفیانی ظهور میکنه و بعد از سفیانی...
البته رجب امسال شاید نباشه ولی اگر بود چی؟
اماده ای که اگر مولا گفت بپر تو اتیش بپری ؟
وحید110 ادم مبتلا به گناه نمیتونه ها ...
الان ما میگیم اگر عاشورا بودیم فلان و چنان . نکنه 100 سال دیگه یه عده بیان به ما بگن خاک بر سرشون ...

امام صادق (علیه السلام) می فرماید: «امر سفیانی از مسایل حتمی است، و خروجش در ماه رجب می باشد.»
[/font][font=Tahoma]امام صادق (علیه السلام) فرمود: «سفیانی از علایم حتمی است ، خروج او در ماه رجب خواهد بود و از آغاز خروجش تا پایان آن جمعاً 15 ماه است که در شش ماه آن جنگ و پیکار می کند ، و چون شهر های پنج گانه (دمشق، حمص، فلسطین، اوردن، حلب) را تصرف کرد، 9 ماه فرمانروایی می کند، و یک روز هم بر آن افزوده نمی شود.»
غيب نعماني ص ۱۶۲
امام صادق (علیه السلام) : هنگاميكه سفياني بر ۵ منطقه ( دمشق، حمص، حلب، اردن و قنسرين ) تسلط يابد ۹ ماه براي او بشماريد. منابع
روزگار رهايي ص ۱۱۲۹ غيبت نعماني ص 163بشارت السلام ص 122 الزم الناصب ص 180 غيبت شيخ طوسي ص 283
بحار الانوار ج 52 - ص 206