تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سربازی اجباری،آری یا خیر؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(۳/خرداد/۹۲ ۱۷:۳۱)دل خسته نوشته است: [ -> ]ببینید ، اول بگم تنبیه که فقط تو سر زدن نیست!
این همه راه وجود داره برای تنبیه.بعد هم بنده معتقدم اگر تنبیه هست ، باید کنارش تشویق هم باشه.
بعد هم باید توانایی های طرف در نظر گرفته بشه! والله این قدر ما رو دووندند چشمم سیاهی می رفت ، واقعا حالم بد شده بود و ... ، چرا ؟ چون می گن باید زهر چشم بگیریم! نمی دونم امیرالمومنین علیه السلامهمزهر چشم می گرفتند؟ خوب می خوان طرف بدنش ورزیده بشه ، این همه راه علمی هست ، واجبه پدر مفاصل طرف رو در بیاریم؟
پس آموزشی با احترام ، یعنی این که طرف رو ببعی فرض نکنن! Big Grin
فکر میکردم مشخصه که منظورم از تو سر زدن تمام نظامی گری هاشون هست.
اگر مبهم بود ببخشید.

(۳/خرداد/۹۲ ۱۷:۳۱)دل خسته نوشته است: [ -> ]اما بحث سربازی رفتن ، قبول دارید که سربازی رفتن رو رضا شاه باب کرد؟
از این نظر که قبل از او کسی نبوده که به فکر ارتش پرتعداد بوده باشد مسلماً خیر.
فکر میکنم منظورتون از "باب کردن" اینه که سربازی رو بین حکومتهای ایران باب کرده، البته بیشتر به نظر میاد این کار، خودش نتیجه‌ی باب شدن سربازی در جهان بوده.

از یک جهت هم بخوایم نگاه کنیم اجتناب‌ناپذیر بوده، چون وقتی بعضی کشورها به مردمشون آموزش نظامی بدن و سربازان بالقوه‌ی خودشون رو افزایش بدن، اگر بقیه این کار رو نکنند از نظر نظامی ضعیف خواهند بود.

البته شاید این حرف شما بیشتر از اون حرفهایی هست که بعضی برای بالا بردن رضاخان میزنند، چون اون حتی آنقدر قدرت نداشت که به نخست وزیرش بگوید نفت ملی نیست، و این به اصطلاح ارتشش هم جلوی دو تا تانک بدون کوچکترین مقاومتی تاج و تخت را تسلیم کرد. خیلی جالبه که تو یه سلسله در کل فقط یکبار حکومت از پدر به پسر برسه، و حتی اون یکبار رو هم مثل آدم این کار رو انجام نده.Big GrinBig GrinBig Grin

(۳/خرداد/۹۲ ۱۷:۳۱)دل خسته نوشته است: [ -> ]قبلش زمان قاجار نبود ، وقتی هم به کشور یا به ارزش ها (مثل عتبات عالیات) حمله می شد ، مردم بسیج می شدند می رفتند ، و اگر کم تدبیری شاه نبود به نتیجه می رسیدند.
خب اگر الآن این کار رو بکنیم، این خودش میشه کم تدبیری، چون قبل از فرستادن مردان به جنگ مجبور به آموزش اونها میشن، و در کارشون تأخیر وحشتناکی میفته. همچنین خیلی از کشورهای دیگه که از قبل آموزش دادن از این نظر برتری پیدا میکنن.

(۳/خرداد/۹۲ ۱۷:۳۱)دل خسته نوشته است: [ -> ]اما الآن همین هایی که به زور می رند ، با این چیزهایی که می بینند ، از ناعدالتی گرفته تا بی احترامی ، وقتی از سربازی فارق می شند ، خوشحال می شند ،
خب الآن آیا من گفتم که باید ناعدالتی و بی احترامی در سربازی اجباری وجود داشته باشه که شما جزء شرایط سربازی اجباری حسابشون میکنین؟

(۳/خرداد/۹۲ ۱۷:۳۱)دل خسته نوشته است: [ -> ]منتظرند زودتر دوره ضرورتشون تموم شه ، که ا گر جنگ شد مجبور نباشند برن جنگ و از زیرش در برند
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه زمان جنگ میرن، حتی اکثر قریب به اتفاق معاف شده ها. نه اینکه پشت سرشون اجباری باشه، نه، روبروشون اجبارهBig GrinBig Grin یعنی اگر نرن بجنگن دشمن میاد سراغ زن و بچه‌شون.

(۳/خرداد/۹۲ ۱۷:۳۱)دل خسته نوشته است: [ -> ]به نظر من باید سربازی بشه جایی مناسب برای کسب درآمد
فقط چطوریش رو نمیتونم تصور کنم. از کجا؟

(۳/خرداد/۹۲ ۱۷:۳۱)دل خسته نوشته است: [ -> ]برای کسب معارف دینی (نه به زور!) ، برای تقویت اراده و عظم ملی.
صد در صد موافقم.

(۳/خرداد/۹۲ ۱۷:۳۱)دل خسته نوشته است: [ -> ]در مورد اجبارش هم واقعا باید روش فکر کرد ، من خودم جایی ندیدم که اجباری باشه برای جنگ در گذشته ، شما اگر دیدید بفرمایید.
اگر مثل زمان حضرت علی(علیه السلام) با منافقین همدست میشدن و به جبهه اونها میپیوستن بطور خودکار جنگی شکل نمیگرفت، ولی اگر دشمن تجاوزگری بهشون حمله کرده بود، مجبور به مقابله بودند. خب این میشه اجبار، اون هم از نوع تفنگ رو شقیقه!Smile

(۳/خرداد/۹۲ ۱۷:۳۱)دل خسته نوشته است: [ -> ]حرف مراجع می تونه مجوزی بشه برای اجبار ، باز هم من این رو ندیدم.فقط بعضی مراجع دیدم حکم به وجوب دادند.(نه اجبار)
خب مراجع برای مسلمین نظر میدن. وقتی شما کاری براتون واجب باشه مجبور به انجامش هستید. نیستید؟

برای حفظ نوامیس و وطن به شرکت دیگران هم نیاز هست، پس فکر نمیکنم به هیچ وجه حکومت رو از اجبار دیگر اقلیت‌ها هم منع کنند.

(۳/خرداد/۹۲ ۱۷:۳۱)دل خسته نوشته است: [ -> ]اون تکنیک هایی که گفتم هم کار یک ساعت دو ساعت نیست ، باید درست بهش فکر کرد.
خب دوست عزیز، هر وقت که به اونها رسیدیم تازه میتونیم بگیم که وجود دارند.Smile قبلش فقط میشه تلاش کنیم که بهشون برسیم!
سلام
والا من هر چقدر فکر می کنم به اسراف هایی که توی نظام (منظورم ارتش ، سپاه و ... هست) اتفاق می اوفته ، باز هم به نظرم عجیب نمی آد با حذفش رفته رفته سرباز استخدام بشه.
در ضمن من مخالف آموزش نظامی نیستم ، باشه اما فکر شده باشه.بیشتر از اون هم آموزش اعتقادی باشه (نه از نوع اجباری)
این که شما می فرمایید جنگ بشه همه مجبورند برند ، نه خیر ، خیلی ها فرار می کنند ، می رند خارج کشور ، چنین آدمهایی دیدم که می گم! وقتی طرف می دونه که اگر وسط طربازی ول کنه بره تحت تعقیب قرار می گیره ، زندامانی میشه و ... ، اما باز هم وسط سربازی میگذاره می ره ، فکر می کنید حاضره جونش رو فدا کنه؟ این جور افراد حاضرند یک جا بایستند اما نجنگند.کم نداشتیم در تاریخ چنین افرادی.
در ضمن این که من می گم استخدام سرباز داشته باشیم ، منظورم استخدام صرفا پولی نیست ، بیشتر از همه باید دنبال افراد معتقد باشیم.افرادی این تیپی هم هستند ، با فرهنگ سازی بیشتر هم خواهند شد (مثلا با جا انداختن ورزش های رزمی به عنوان ارزش) ، کم ندیدم افراد با غیرت ، خصوصا در پایین شهر ، که عشقشون نظامی گری هست.
می دونید من هم نمی گم یک دفعه سرباز ها ول بشند و ... ، باید رفته رفته باشه.
اما در مورد تکنیک ، این یک تکنیک :
می دونید که سفارش شده که از هر شخصی در زمینه تخصصی و در حد خودش استفاده کنیم ، خیلی خوب! ما افراد تحصیل کرده زیادی داریم که قدرت علمی فوق العاده ای دارند ، اما مجبورند دو سال برند پا بکوبند! به همین خاطر از درس و تحقیق هم می اوفتند ، خوب این افراد می تونند با قدرت علمی خودشون بازده علمی کشور رو بالا ببرند ، و در نتیجه قدرت اقتصادی رو .
همچنین ، افرادی داریم که قدرت بدنی و تکنیکی رزمی بالایی دارند ، مثل اساتید و هنرجویان رزمی ، این افراد دو سال می رند سربازی ، اما بعدش اکثرا مشکل کار دارند و ... ، با بهره گیری این افراد و با استفاده از بهره اقتصادی قشر تحصیل کرده می تونند یک ارتش فوق العاده قدرت مند نظامی (نه دست پا چلفتی Big Grin) + یک اقتصاد قدرت مند داشته باشند . اما خوب یک راه دیگه هم داریم، همه اینا رو بفرستیم پا بکوبند ، بعد هم برن بگردند دنبال کار!
یعنی واقعا فک میکنین سربازا به جز در دوره آموزشی،بقیه طول خدمتشون رو به آموزش امور نظامی میگذرونند؟نخیر عزیزان،اونایی که تخصیل کرده نیستن میرن برای حمالی و پست دادن،اونایی هم که مثلا مدرک دارن میرن برای بیگاری و پست دادن
سلام و عرض ادب و احترام.
این رو به عنوان کسی که خدمت کردم می گم. به غیر از بحث آموزش نظامی یکی از دوره هایی است که واقعاً بزرگ ترین درس های زندگی رو توش یاد می گیرید. من خودم به شخصه بزرگ ترین چیزی که تو خدمت یاد گرفتم یکی «نه » گفتن بود یکی هم آدم شناسی.
من که به شخصه اصلاً احساس نمی کنم عمرم تلف شده.
یا علی التماس 2آ
24مرداد کنکور دارم اگه قبول نشم باید برم سربازیSadSadSad

دعام کنید...
(۴/خرداد/۹۲ ۱۷:۳۵)mahdi2012 نوشته است: [ -> ]24مرداد کنکور دارم اگه قبول نشم باید برم سربازیSadSadSad

دعام کنید...
باید هیچ اضطرابی از نتیجه نداشته باشین.
تمام تلاشتون رو برای کنکور بکنین، و در عین حال سربازی رفتن رو هم ناخوشایند ندونید.
این باعث میشه بتونید با خیال راحت و با آرامش کنکورتون رو بدید.
مثلاً بنویسید: اگه قبول نشم باید برم سربازیBig GrinCoolSmile

دعاتون می‌کنم که در هر دو حال موفق باشید.
شما هم ما رو دعا کنید.
سلام و عرض ادب

سربازي كه در ايران مرسوم است از نظر شرع كاملا خلاف است زيرا اسلام هرگز اجبار نكرده به امر يادگيري مسائل نظامي بلكه سفارش كرده به آموختن

سفارش كردن كجا و اجبار كجا ...
تا وقتی ارتش داریم احتیاجی به سرباز نیست.
اکثر کشورها (به جز یه تعداد) سربازی اجباری رو حذف کردن. تازه ما اضافه بر سازمان سپاهم داریم.
بهترین کار همونه که ارتش حرفه ای درست کنن و سربازی اجباری رو حذف کنن. ولی خوب تا وقتی میشه از نیروی مفت سرباز استفاده کرد چرا باید پول به سرباز ارتش حرفه ای بدن؟

اگه هدف اموزش نظامی دیدنه کلی راه هست که پسرهای جامعه رو اموزش نظامی داد احتیاجی به 2 سال الافی و از همه چیز عقب افتادن نیست.
تازه بماند که سربازی توش تبعیض جنسیتی هم هست و متضاد با اصل 19 قانون اساسی (اصل تساوی و برابری) هست.
(۸/خرداد/۹۲ ۱۲:۰۲)Reza71 نوشته است: [ -> ]تا وقتی ارتش داریم احتیاجی به سرباز نیست.
اکثر کشورها (به جز یه تعداد) سربازی اجباری رو حذف کردن. تازه ما اضافه بر سازمان سپاهم داریم.
بهترین کار همونه که ارتش حرفه ای درست کنن و سربازی اجباری رو حذف کنن. ولی خوب تا وقتی میشه از نیروی مفت سرباز استفاده کرد چرا باید پول به سرباز ارتش حرفه ای بدن؟

اگه هدف اموزش نظامی دیدنه کلی راه هست که پسرهای جامعه رو اموزش نظامی داد احتیاجی به 2 سال الافی و از همه چیز عقب افتادن نیست.
تازه بماند که سربازی توش تبعیض جنسیتی هم هست و متضاد با اصل 19 قانون اساسی (اصل تساوی و برابری) هست.

اگه اینکارو انجام بدن،چجوری شکم نیروهای نظامی ما بیاد جلو پس؟لذتی که تو دستور دادن به یه آدمی که سطحش از خودت بالاتره هست تو هیچ چیز دیگه ای نیست به نظرم
خوب خدارو شکر من همین امروز خدمتم تموم شد و برگشتم خونه وای چه حس خوبیه !!!!!!!!!!!!!
امروز اموالی که تحویل من بود تحویل سرباز جایگزین خودم دادمو صورتجلسه کردیم
فردا هم باید برگردم برای تسویه حساب و صورتجلسه اموال رو تحویل بدم به یگان خودم و باهاشون تسویه کنم بعد از تسویه با یگان خودم باید برم ستاد تا اونجا هم مثل دانشگاه از کلیه قسمتها امضا بگیرم و کارم باهاشون تموم بشه
اما بهتر بود به جای اینکه موضوع تاپیک این باشه میپرسیدید کی سربازی رفته و کی سربازی نرفته ؟

این حرفهایی که اینجا زدند بعضیها نشون میده که دارن درمورد خدمت از دور قضاوت میکنند !!!!!!!

کی میگه نیروی انتظامی سربازای متاهل رو میفرسته مرز خدمت کنند ؟؟ والله ماکه تو کلانتری خدمت کردیم بهترین عشق و حال داشتیم اصلا متوجه نمیشدیم که کی وقتمون رفت از بس سرمون شلوغ بود سربازهای متاهل که توی دادگاه خدمت میکردن ساعت 13:30 میرفتن خونه بقیه هم که رئیس کلانتری چرخشی میفرستادشون مرخصی هرکس که از مرخصی میومد نفر بعدی میرفت مرخصی سربازهای ستاد فرماندهی شهرستان هم که متاهل بودن یا نبودن ساعت 2 میرفت خونه فردا صبح میومدن سربازهای قرارگاه هم که اکثرا زیر دیپلم بودن 2ساع پست میدادن از 10 ساعت به بالا استراحت میکردن که اون هم بستگی به تعداد سرباز داشت و خیلی وقتها 24 ساعت هم بیکار بودن که اونهارو بعد پست میفرستادن مرخصی
اما خدمت کردن توی ستاد فرماندهی نیروی انتظامی خسته کننده هست چون حوصله آدم سرمیره
سرباز فوق لیسانس هم داشتیم که ستوان 2 بود اداری هم خدمت میکرد بعضی روزها هم توی ساعت اداری میرفت دانشگاه تدریس میکرد

سربازهای سپاه هم که کلا توی خونشون مادرشون بهشون اینطور نمیرسید که سپاه بهشون میرسه توی سپاه فرماندها برای سربازها احترام خاصی میزان چون عقیده دارن سرباز یعنی سرباز امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و چون سرباز امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستند کسی کاری باهاشون نداره همشون تلفن همراه داشتن کسی هم چیزی بهشون نمیگفت نه اینکه آزاد باشه نه اما نمیومدن وسایل رو بگردن تا از سرباز گوشی بگیرن وقتی هم میدیدن گوشی دارن تذکر میدادن که نیارن
یادش بخیر سربازی بود توی سپاه بهش میگفتم 911 کلا به اینطور سربازها میگن 911 یعنی 9 میومد 11 میرفت خونه جالب اینجاست فرماندش یه سرهنگ 2 بود ساعت 7 صبح میومد دونیم میرفت
( کلا سربازی تو سپاه از خونه بودن راحت تره Wink

ارتش هم که نظم خاص خودشو داره من پدرم بازنشسته ارتشه برگشت به برادرم و پسر عموم گفت اینجا اومدین خدمت بابا و عمو نداریم باید منظبط باشید صبح زود بلند بشین هرچی هم که بهتون گفتن باید بگید چشم فردا نگید عمو ما بود یا بابای ما بود به ما کمک نکرد اونجا دیگه کاری از من بر نمیاد الان میتونم سفارشتونو بکنم تا توی ارتش خدمت کنید
پدر ما هم که دوست نداشت از فردا پارتی این دوتا بشه با مسئول تقصیم سربازها صحبت کرد و اونهم گفت زیر دست شما نباشن بهتره فردا نیاز نیست به کسی جواب بدید تقصیمشون کردن افتادن سپاه که بابای ما صبح ساعت 6 پادگان بود دادشم ساعت 9 تازه از رخت خواب میخواست بلند بشه بابام میرفت میومد میدید داداشه برگشته خونه خوابیده اوایل هم باهاش دعوا میکرد که چرا نرفتی پادگان چرا غیبت میکنی که اهل بیت میگفتن رفته برگشته که بعدها این موضوع براشون عادی شد

متاسفانه بعضی از سربازها هم هستند که کلا هرجور بهشون راحت میگیری بازم تحمل نمیکنن به عبارتی هنوز دهنشون بوی شیر میده و حتما حتما باید برن خونه تا شیرشونو بخورن که من موندم این افراد چطور میخوان یه خانواده رو اداره کنن مشکلات زندگی به مراتب سخت تراز مشکلات سربازی هستش

(۳/خرداد/۹۲ ۱۶:۰۴)anti نوشته است: [ -> ]اگه مرد شدن به سیگاری شدن و بنگی شدن و یاد گرفتن کارهای این چنینی باشه،آره،تو سربازی خیلی ها اینطوری مرد میشن

برادر من این حرفا چیه میزنی؟مرد شدن تو سربازی معنی نداره اصن،حرف شنوی از چند تا بی سواد بی منطق فقط باعث عقده ای شدن جوون ها و دوری شون از این نظام و دین اسلام میشه،تو پادگان انگشت شمار بودن کسانی که از حکومت دفاع میکردن یا به میل خودشون برای نماز و انجام عبادات دینی اقدام میکردن،خدمت نرفتی برادر،اگرم رفته باشی واقعیات رو ندیدی
دوستی گفته بود آدم وقتی میره سربازی سیگاری بنگی میشه یا ازنماز زده میشه بخاطر اجبار بودنش : وقتی یکی اینقدر اراده نه گفتن رو نداره و جلوی خودشو نمیتونه بگیره و لب به سیگار و مواد میزنه یک آدم بی عرضه هستش مگه خوب وبد رو نمیتونه تشخیص بده یعنی تو خدمت بازور به آدم میگن بشین مواد بکش ؟ چطور وقتی بازور میگن بیایین نماز بخونید از نماز زده میشن اما وقتی میگن بیایین مواد بکشین زده نمیشن بلکه معتاد و سیگاری میشن

دوستان قضاوت اشتباه نکنید برای خودتون از سربازی اژدها درست نکنید نیاز نیست خودتون رو فردی خدمت رفته نشون بدید و از سربازی بد بگید هر دوره ای تو زندگی مشکلات خاص خودشو داره متاسفانه انسانها خیلی سخت میتوانند با تغییرات زندگیشون کنار بیان بخاطر همین هم این تغییر بزرگ اذیتشون میکنه
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع