۱/خرداد/۹۲, ۱۴:۵۳
(۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۲۷)درست پسند نوشته است: [ -> ]اینها رو مطمئنید؟سلام
آخه من دیده بودم به نوعی در مورد مزایاش تبلیغ میشد.
ای آقا ، مطمئن چیه به چشم خودم دیدم ، نیروی انتظامی از عمد متاهل ها رو می بره لب مرز ، تا دلشون برای خانوادشون بسوزه بهتر دفاع کنند (البته استدلالش رو خودم کردم)
(۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۲۷)درست پسند نوشته است: [ -> ]احترام که باید بذارن، اما باز هم فکر نمیکنم کسی که اعتقاد به دفاع از نظام نداشته باشه، حاضر بشه بخاطر پول بره سرباز بشه!خوب فکر می کنید کسی که به زور آوردنش خدمت ، حاضر باشه بدنش رو جلوی گلوله سپر کنه؟ حداقل کسی که با پول می آد ، از قبل پی این چیزا رو زده به خودش ، کسی که بهش احترام بگذارند ، بهش عزت نفس بدند ، خوب خیلی بهتر از یک سرباز مجبور عمل خواهد کرد.
(۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۲۷)درست پسند نوشته است: [ -> ]ابعدش هم شما نفرمودید این پول رو از کجا بیارن؟ آیا بیتالمال غیر از جیب مردم هست؟ بخاطر اینکار مجبور خواهند بود مالیات رو بالا ببرن.این قدر اسراف می شه توی این کشور ، توی همین پادگان ها نزدیک نصف غداها دور ریخته میشه! جلوی این اسراف ها رو بگیرند حله ، بعد هم مگر نداریم از موارد مصرف بیت المال برای کسانی هست که از اسلام دفاع می کنند؟ فکر کنم چنین چیزی بود.
والا همین مردم حاضر هستند پول بدن بچشون معاف بشه! حالا به جای معافی خرج می شه برای حقوق سربازان.
بعد هم بنده مطمئن هستم اگر سربازی نمی رفتم و از توانایی هام بهتر استفاده می شد خرج دو سه تا سرباز حداقل ازش در می اومد.
(۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۲۷)درست پسند نوشته است: [ -> ]و کشورهای دیگه هم فکر نمیکنم حقوق درست و حسابی بدن. حداقل آمریکا رو خبر دارم. دیگه تو مستندهایی که خودشون میسازن که ما دخیل نیستیم! حتی اگر چندتا فیلم هالیوودی هم درباره جنگ دیده باشین حتماً دیدین که از درآمدشون اصلاً راضی نیستند.خوب ما به کشورهای دیگه کار داریم ، برای ما فقط حق و حقیقت مهمه ، و در نظر گرفتن زحمت دیگران
(۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۲۷)درست پسند نوشته است: [ -> ]تعالیم سلام رو بیان میفرمودند، که براساس آن اکیداً توصیه میشه مردان وقتی به سن بلوغ میرسند شنا، اسبسواری و تیراندازی رو بلد باشند.خوب کی گفت آموزش ندند! درست و حسابی آموزش بدند ، دو دونه نارنجک برای یک گروهان! بعد هم این همه فرصت آموزش ، دبیرستان ، دانشگاه .... ، حتی خانم ها هم آموزش ببینند ضرر نداره ، شاید مجبور شند بعضی اوقات از خودشون دفاع کنند (مثلا به عنوان واحد اختیاری).
البته!!! سربازهایی که به جبهه رفتند قبلاً آموزش دیده بودند.
این طورش هم بود که اولها یک دسته بدون آموزش آنچنانی جبهه میرفتند، اما بعداً اشکالاتی دیده شد و قضیه آموزش جدیتر شد. این خودش باعث تأخیر در اعزام نیرو میشد(دو تکه فیلم از مستند دفاع مقدس در این مورد هست که إنشاءالله آپلود میکنم).
(۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۲۷)درست پسند نوشته است: [ -> ]خب اشتباه میکنن! باید همون موقع حین خدمت از دست اون فرماندههایی که بیخودی اذیتشون میکنن به امور داخلی نیروی خودشون شکایت کنن. اونقدر که امور داخلی دلش میخواد از کسی آتو بگیره، خود اون سربازها دلشون پر نیست!آره! فقط کافیه طرف لو بره بعد فرماندهه خدمتش برسه! توی این مورد خیلی ضعف داریم ، زورگویی بیداد می کنه.
(۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۲۷)درست پسند نوشته است: [ -> ]عزیزم، من نگفتم باعث پیروزیه، گفتم باعث راه نیفتادن جنگ هست. یعنی:خوب همین غربی ها اگر ببینند به جای چهار تا سربازی نیمه فراری ، دو تا نیروی ویژه آموزش دیده با تجربه استخدام کردیم ، حساب می برند ، به جاش از طریق تقویت بسیج می تونیم به تعدد هم برسیم.فقط به شرط این که بسیج نشه محل راحت طلبی.
زدید وسط خال! اتفاقاً چون دیدگاه غربیها(و تمام مستکبرین تاریخ) دنیوی هست و چشمشون به تعداد و تجهیزات هست، اینها باعث میشه بفهمند نمیتونن به راحتی تجاوز کنن، و در صورتی که بکنن حداقلش این میشه که خودشون هم بشدت آسیب میبینن.
(۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۲۷)درست پسند نوشته است: [ -> ]خداوند نیز در قرآن کریم فرموده نیروی خودتون رو برای مقابله با کفار(که قصد آسیب رسوندن دارن) تقویت کنید.سربازی به نظر من با این سیستم اشتباهه
خب، پس سربازی رو به کل ضددینی نمیدونید؟
فکر کنم شما هم مثل من فقط از کارهای اشتباهشون گله مندید.
من پیشنهاد می دم به جای این حالت موجود ، سربازی بشه به صورت یک سری آموزش های حساب شده و مداوم (نه دو ماه که بعد یادت بره!) ، و استفاده های مقطعی از نیروها (تا زمانی که سرباز استخدامی رواج پیدا نکرده ) در نهایت هم که استخدام صورت بگیره.
(۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۲۷)درست پسند نوشته است: [ -> ]دوست عزیز، سؤالتون بشدت کلی بوده، و در ضمن مسلم هست که دفاع از ناموس و وطن عین دین هست، و اذیت و آزار مردم خلاف دین هست. دیگه بنده خداها چه جوابی باید میدادن؟خوب اگر این طور هست که شما می فرمایید ، چرا امیرالمومنین علیه السلام کسی رو مجبور به جنگ نمی کردند ؟ خوب نمی تونستند بعد از صفین نیرو جمع کنند ، و این قدر از بی وفایی ها شکوه نکنند؟ این نشون می ده ایشون مردم رو در دفاع آزاد گذشتند و فقط به موعظه اکتفا می کردند ، طرز برخوردشون هم بسیار صمیمانه و خوب بوده ، نه از دید بالا به پایین.بدون تشریح تعریف سربازی و نظامیگری و آنچه در سربازخانهها اتفاق میفته، چه جوابی میشه به این سؤال داد؟
سوال کلیه ، اما جوابش راحته ، یا آری یا نه!
(۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۲۷)درست پسند نوشته است: [ -> ]خب این باید اصلاح بشه، نباید لزومش نفی بشه. لزومش انکار شدنی نیست، و خدا راه اصلاحش رو بر ما نبسته.منظورشما از لزوم چه؟کمی گنگ هست جمله بندی
(۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۲۷)درست پسند نوشته است: [ -> ]این جمله آخر بعیده از شما.کجاش بعیده! خوب نظامی گری ما همراه با انقلاب اصلاح نشد ، باید اصلاحش کنیم! وقتی پایه یک نظام از تفکرات غربی نشات گرفته ، چرا نباید از پایه اصلاحش کرد؟
(۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۲۷)درست پسند نوشته است: [ -> ]من تا همین الآن که شما گفتید نمیدونستم طلاب نباید برن، و نمیتونم بفهمم چرا.نه خیر ، تا اونجایی که من تحقیق کردم به هیچ وجه سربازی نمی رند ، مگر این که قید حوزه رو بزنند (حوزه مثل دانشگاه نیست که مدرک بگیری تموم شه! یک جور معافیت تحصیلیه ، اما تحصیلشون تمامی نداره) جایی هم ندیدم بهشون در آینده فشاری وارد بشه.حتی خودم یک موقعی برای این که سربازی نرم به فکر طلبه شدن بودم
بجای حکم دادن بدون محاکمه، میشه رفت و علتش رو پرسید.
بازیکنان فوتبال هم زمان سربازی میرن فوتبال بازی میکنن، یا حتی به یک باشگاه دیگه فروخته میشن و بودجهای که نیروی مربوطه از این راه کسب میکنه بیشتر از اون سرباز به دردش میخوره.
شاید بعداً که میفرستندشون توی روستاها تا برای چندسال امام جماعتشون باشند، بجای اون حساب میکنن.
البته میگم شاید. واقعاً سؤال جالبیه، و باید "پرسید".

(۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۴۷)Reza2035 نوشته است: [ -> ]بی تعارف هم عرض میکنم پسری که وارد این شرایط نشه هنوز مرد نشده !به جایی که بیوفتید ربط داره!
انتقادی هم که خودم به سربازی دارم اینه که به جای استفاده ی نامناسب از سربازها کمی بیشتر ازشون کار بکشن خدایی حوصله ی آدم از بیکاری خیلی سر میره !
برای بعضی ها علافیه (کاش واقعا علافی بود!) برای بعضی ها رنج و مشقت و دوری از زن و فرزند.
راستی الآن فکر کنم همه فکر می کنند من لب مرز خدمت کردم که این طوری ناراحتم !
نه خیر یکی از بهترین جاها خدمت کردم ، خدمتم هم راحت بوده ، اما خوب دوست ندارم ببینم دیگران حقشون پایمال شه.
سربازی هم به قول آقا رضا آدم رو مرد می کنه ، شکی نیست ، اما راه های بهتری هم برای مرد شدن وجود داره! بعد هم مگر مرد شدن باید اجباری باشه؟
اومدیم یک موقعی اومد که نیاز به سرباز نبود ، همه نامرد می شن ؟

ببخشید. البته که درست میفرمایید.