یه چیزایی رو حتما باید گفت
یه چیزایی رو نباید گفت
مسایلی که بعدا اگر گفته نشه باعث اختلاف و دلخوری میشه و ممکنه تبعات داشته باشه رو باید گفت .
مسایل خاله زنکی و فلانی گفت غذات بی نمکه و مامانم اینا و مامانت اینا رو نباید گفت!
ضمن اینکه رفتار ادم های مختلف متفاوته . نمیشه نسخه کلی \یچید!
به نام خدا
سلام. خوب ... خوب شد ناظر بخش مباحث رو جدا کردن!

چون حقیر رو داشتید ناراحت می کردید دیگه!

خارج از شوخی همونطور که در یکی از عناوین تاپیک اصلی هم بحث شد زن و شوهر حتما باید
حریم شخصی داشته باشند و در عین این که با یکدیگر زوج هستن ولی فردیت خودشون در جایگاهی که بهش تعلق دارن حفظ کنن. اصلا کنکاش نکردن در گذشته ی همدیگه و قائل شدن حریم شخصی باعث به وجود اومدن اطمینان و اعتماد و عشق و علاقه ی بیشتری میشه و این شعور و درک طرف مقابل رو می رسونه.
در آخر هم توجه شما رو به بخشی از سخنان همسر شهید آوینی جلب می کنم :
«من هیچ گاه از زندگی پیش از انقلاب مرتضی سوالی نپرسیدم و او هم هیچ وقت به من نگفت...»
همانطور که می دونید مرتضی آوینی قبل از انقلاب به شدت فرد روشن فکر و غرب زده ای بودن که حتی شایعاتی مربوط به ارتباط وی با دختر دیگه ای هم مطرح بوده در محافل خبری ... ولی همسر ایشون هیچ وقت در گذشتشتون کنکاش نکردن و اون رو همونطور که الان هست قبول کردن!
برخی مسائل فقط باید بین ما و خدا برای همیشه باقی بمانند..
امیدوارم مفید بوده باشه!
التماس دعای فرج
یا علی
(۱۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۱۱)mahdi2012 نوشته است: [ -> ]نه همه چیز!!!
نهههههههههههههههههههههههههه.... معلومه که نباید بگه
این چه سوالیه پرسیدین؟؟؟؟ میدونین اگه چنین چیزی بگه بعدش چه فکرایی و چه سوالایی تو ذهن شوهر آیندش میاد؟؟؟؟؟
آره همینطوره... نباید بگه اصلا به هیچ وجه
خیلی چیزها هست که فقط بین خودمون و خدایمون باقی بمونه...
حالا اگه اقاهه پرسید چی؟ نمیدونستم تا حد قطعی ،همه میگن نه
(۱۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۲۶)وحید110 نوشته است: [ -> ]یه چیزایی رو حتما باید گفت
یه چیزایی رو نباید گفت
مسایلی که بعدا اگر گفته نشه باعث اختلاف و دلخوری میشه و ممکنه تبعات داشته باشه رو باید گفت .
مسایل خاله زنکی و فلانی گفت غذات بی نمکه و مامانم اینا و مامانت اینا رو نباید گفت!
ضمن اینکه رفتار ادم های مختلف متفاوته . نمیشه نسخه کلی \یچید!
منم منظورم همین بود.اینکه گفتم بااااااااااااااید گفت ،منظورم همون اتفاقات مهم زندگیه زناشوییه.نه به قول آقای وحید 110 گرامی حرفای خاله زنکی.
بعضی اوقات حرفای خاله زنکی چون باعث خسته شدن طرف مقابل میشه دیگه به حرفهای با اهمیت خودشون نمیرسن.و همش مجبورن درباره اطراف و اطرافیان صحبت کنن.
و اینطوریه که خیلی از زوج ها به جای اینکه از علایق همدیگه خبر داشته باشن از موضوعات اطراف اطلاع بیشتری دارن.
بسم الله الرحمن الرحیم
بنظر من قبل از ازدواج باید همه چیز رو به طرف مقابل بگیم چون در بعضی موارد مصداق بارز کلاه برداری حساب میشه
اگر قراره طرف مقابل شما ، شما را به خاطر این مسائل ترک کنه بزار اصلا ازدواجی صورت نگیره چون جدایی بعدش بدتره
این رو هم بگم اگر نگید خود شخص متوجه میشه و برای شما بد میشه
همین که واقعیت رو بگید باعث میشه به شما اعتماد کنه
ما که گفتیم و هیچ مسئله ای هم پیش نیامد!!!
(۱۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۰۰)nina نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
نمیدونم میتونم این سوال رو اینجا بپرسم یا نه
این سوال در جمع دوستانه ما مطرح شد اما اخرش به نتیجه ای نرسیدیم
من یه دوست دارم که الان مجرده و قبلا دوست پسر داشته،حالا اگه بخواد ازدواج کنه ایا باید به همسرش بگه یا نه
به نظر من باید بگه چون اگه بعدا خود شوهره بفهمه بدتر میشه اما دوستام میگفتن یه اقایی در تلوزیون(روحانی ام بوده) صحبت میکرده گفته،اگه میدونید اون اقا براتون مزاحمت ایجاد نمیکنه نباید بگید چون مرد بد دل میشه
حالا دوست دارم نظراتتون رو بدونم که کدوم درسته
سلام. فکر کنم جوابتون رو تو این لینک بتونید پیدا کنید.
کلیک بفرمایید
نقل قول: دوست عزیز
ما که نگفتیم به خاطر این مسئله طرف رو ترک میکنه ولی ممکنه مشکلات دیگه ای پیش بیاد. یکیش بدبینیه و یا دیگری بحث عزت نفسه و ....

شک نکنید یک روزی اون مسائل آشکار میشن
قرار نیست بگید مثلا فلان زمان نمازتون قضا شده
خودتون رو کافیه بزارید جای همسرتون (چه آقا چه خانم)
دوست دارید پنهان کاری بکنه؟
نقل قول: باید با توجه به شرایط تصمیم بگیریم چیکار کنیم. بله اگر میدونیم که در آینده همسرش از اون موضوع باخبر میشه باید حتما بگیم.
شما خیلی بیشتر از اینها باید دوست هم باشید که کار به اینجاها نکشه
باید پیش همسرتون انقدر ارزش داشته باشید که اگر گفتید شما رو ترک نکنه
درسته که ناراحت میشه ولی از عذاب وجدان بهتره
در کل خودتون رو جای طرف مقابل بزارید
اون موقع به بهترین شیوه باهاش برخورد میکنید و بهترین رابطه رو خواهید داشت
اون کارشناسایی هم که میگن(اسمشونو اینجا نمیارم) که فلانی گفت لازم نیست بگیم و ... برا خودشون گفتند
خودشون حاضرند برای دختر پسر خودشون چنین موردی پیش بیاد؟
نقل قول:شک نکنید یک روزی اون مسائل آشکار میشن
نه چرا باید آشکار بشه؟؟؟

خدا ستارالعیوبه آشکار نمیشه.... باز هم بستگی به شرایط داره...
نقل قول:باید پیش همسرتون انقدر ارزش داشته باشید که اگر گفتید شما رو ترک نکنه
گفتم که اونم باز بستگی به طرف مقابل داره...
نقل قول:درسته که ناراحت میشه ولی از عذاب وجدان بهتره
گفتن بعضی مسائل باعث میشه که توی زندگیشون مشکلات به وجود بیاد و هیچ فایده ای نداره.
(۱۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۰۰)nina نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
نمیدونم میتونم این سوال رو اینجا بپرسم یا نه
این سوال در جمع دوستانه ما مطرح شد اما اخرش به نتیجه ای نرسیدیم
من یه دوست دارم که الان مجرده و قبلا دوست پسر داشته،حالا اگه بخواد ازدواج کنه ایا باید به همسرش بگه یا نه
به نظر من باید بگه چون اگه بعدا خود شوهره بفهمه بدتر میشه اما دوستام میگفتن یه اقایی در تلوزیون(روحانی ام بوده) صحبت میکرده گفته،اگه میدونید اون اقا براتون مزاحمت ایجاد نمیکنه نباید بگید چون مرد بد دل میشه
حالا دوست دارم نظراتتون رو بدونم که کدوم درسته
سلام
بنظر بنده اون شخص باید ماجرا رو بصورت کلی و نه با جزئیات که باعث ایجاد رنجش اون آقا میشه بگه
دوست شما (و همه ما) باید به خدا اعتماد کنه
اگر قسمتش باشه همون میشه و اگر نباشه با هزارتا لاپوشونی یروزی رسوا میشه و اونروز...
همیشه یادتون باشه نجات در صدق و هلاکت در دروغ است(حدیثه)
به خدا اعتماد کنید
شاید هم بگید این دروغ نیست
ولی وقتی چنین واقعیتی رو نمیگه این شخص عملا داره دروغ میگه
میگه من هیچ داستانی نداشتم در گذشته
(۱۱/خرداد/۹۲ ۲۳:۰۷)mahdi2012 نوشته است: [ -> ]نه چرا باید آشکار بشه؟؟؟
خدا ستارالعیوبه آشکار نمیشه.... باز هم بستگی به شرایط داره...
گفتم که اونم باز بستگی به طرف مقابل داره...
گفتن بعضی مسائل باعث میشه که توی زندگیشون مشکلات به وجود بیاد و هیچ فایده ای نداره.
خدا ستار العیوبه ولی اینجا حق اون آقا داره ضایع میشه
یجور کلاه برداریه
اتفاقا صداقت باعث استحکام روابط میشه
و هر آنچه خدا بخواهد همان میشود
پولتیک زدن خانم و خانواده اش هم تاثیری در خواست خدا ندارد