کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گفتن یا کتمان حقایق به همسر هنگام ازدواج
۱۳:۲۱, ۱۱/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۴۴ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1

نقل قول:کبوتروباز نوشته است:

و اما حالا نکته اینجاست که:
این همسر شما هم مثل همون دختر نوجون و جوون می مونه...
شما از صبح که میری سرکار تا ظهر و یا احیانا تا عصر و شب ایشون یا تو خونه هست و یا محل کا رو و یا احیانا دانشگاه...

حتما هم یه اتفاقاتی براش افتاده...
چه خوب و مثبت و چه منفی

وقتی که شما میرسی خونه و به عنوان مرد خونه محسوب میشی دوست داره که تمام روز رو با اون هیجان خاص خودش برات تعریف کنه...

دیدی تا حالا که زنگ بزنه و یک ساعت با دوستش و یا ابجیش و یا مادرش و ... از بستگان صحبت کنه و تعریف ما وقع کنه؟؟؟

این معلوم میشه که شمای همسر که مرد او محسوب میشی، تکیه گاه او محسوب میشی، انیس و مونس او محسوب میشی، ده دقه به حرفاش گوش ندادی و اون رو تو هیجاناتش همراهی نکردی...

آره... همراهی نکردی..

(۱۱/خرداد/۹۲ ۱۲:۵۱)مهسا110 نوشته است:  گاهی تو این دردودلا ممکنه خانوم یه حرفی بزنه ، که واسه آقا خوشاشیند نباشه!!!

اون وقته که خانوم دیگه کم کم دردو دلاشو نگه میداره واسه خودش و یا گوش دوستش و خواهرش و مادرش و قرض میگیره...

به گمانم آقایون هیچ وقت نباید بذارن همچین اتفاقی بیفته...

یه بار واسه یکی از دوستام یه مزاحمتی ایجاد شده بود، اون بنده خدام در اسرع وقت زنگ زده بود به همسرش ماجرا رو گفته بود ،هیچی دیگه ،شوهرش یه کاری کرد ،دوستم که هیچ ،ماهام به این نتیجه رسیدیم ،گفتن بعضی چیزا به آقایون ،انگار زیاد مفید نیست...!!!!

خیلی ممنون و متشکر.
انتقاد خوبی بود

اما یه سوال: اگه این دوست شما به همسرش نمی گفت احتمال نمی دید که شاید اون مزاحمت بازم ادامه پیدا می کرد؟؟؟

به نظر شما این که گفته خیلی بد شده و چند روزی به کامشون تلخ گذشته...

اما به نظر من این که گفته موجب شده که بفهمه چقد شوهرش دوسش داره و همچنین مرد اعتمادش به همسرش بیشتر شده و بر این باوره که هر چه برای همسرش اتفاق بیافته همسر عزیزش بهش میگه و پنهان کاری تو زندگیشون نیست.
موجب افزایش اعتماد بین زوجین شده.

متاهل های محترم من اشتباه می کنم؟؟؟
ارسطو جان کجایی که از طرف من بگی : آیا صحیح است؟؟؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، مهسا110 ، مهدی2012 ، یاوران مهدی ، سعید 63
۱۳:۲۹, ۱۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
قطعا این حرف صحیحه،من شخصا فک میکنم شاید قبل از ازدواج همه چیز به خود آدم مربوط باشه اما بعدش به دو نفر مربوط میشه.
اما انتظار رفتار منطقی تری میرفت ،به خصوص در اون موردی که من ذکر کردم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: کبوتروباز ، مهدی2012
۱۳:۳۹, ۱۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #3

(۱۱/خرداد/۹۲ ۱۳:۲۹)مهسا110 نوشته است:  قطعا این حرف صحیحه،من شخصا فک میکنم شاید قبل از ازدواج همه چیز به خود آدم مربوط باشه اما بعدش به دو نفر مربوط میشه.
اما انتظار رفتار منطقی تری میرفت ،به خصوص در اون موردی که من ذکر کردم.

ممنونم از شما.
نظر منم همینه. البته جدای از نظر من حرف درست هم همینه که قبل از ازدواج همه چیز مربوط به خود آدمه و بعد از ازواج مربوط به طرفین.
تاهّل معنای فعلیش دوجانبه و دو طرفه هست.

حالا این که ایشونمرحمت فرمودند و رفتار یه کم غیر منطقی از خودشون بروز دادن یه چیز دیگس و خودش مفصل حرف داره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، مهدی2012
۱۳:۴۳, ۱۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
(۱۱/خرداد/۹۲ ۱۳:۲۱)کبوتروباز نوشته است:  خیلی ممنون و متشکر.
انتقاد خوبی بود

اما یه سوال: اگه این دوست شما به همسرش نمی گفت احتمال نمی دید که شاید اون مزاحمت بازم ادامه پیدا می کرد؟؟؟

به نظر شما این که گفته خیلی بد شده و چند روزی به کامشون تلخ گذشته...

اما به نظر من این که گفته موجب شده که بفهمه چقد شوهرش دوسش داره و همچنین مرد اعتمادش به همسرش بیشتر شده و بر این باوره که هر چه برای همسرش اتفاق بیافته همسر عزیزش بهش میگه و پنهان کاری تو زندگیشون نیست.
موجب افزایش اعتماد بین زوجین شده.

متاهل های محترم من اشتباه می کنم؟؟؟
ارسطو جان کجایی که از طرف من بگی : آیا صحیح است؟؟؟

با سلام.ممنون از حرفای خوبتون. و تشکر ویژه از ایجاد کننده تاپیک .واقعا تاپیک کاملیه .

اما در جواب شما جناب کبوتر و باز گرامی باید بگم اینکه همه اتفاقات رو حتما باید به همسرمون بگیم کااااااااااااااااملا درسته.و اینکه باعث میشه طرف مقابل هم بهمون اعتماد داشته باشه که ما همه اتفاقات بد یا خوب رو براش تعریف میکنیم هم درسته.

بنده معتقدم بااااااااااااااااید همه چیز رو برای همسر آیندمون تعریف کنیم.(البته نحوه بیان هم خیییییییییییلی تاثیر داره)

ولی نحوه برخورد بعضی آقایون رو نمیشه به حساب دوست داشتن گذاشت.بعضی اوقات گفتن اینکه مثلا امروز مزاحم خیابانی یا تلفنی داشتن باعث میشه ی عمر بخواد منت کنه که آره حتما تو مشکلی داشتی که یکی اومده مزاحمت شده.و یا اینکه در دعواهای بعدی این مطلب رو دوباره بازگو میکنه که بخواد بگه تو خوب نیستی.و این باعث میشه خانم نسبت به همسرش دلسرد بشه وبترسه و نتونه اتفاقات بعدی رو بگه.

.منم بعضی جاها شنیدم که خانمی مشکللاتشو گفته و بعد شوهر کاری کرده که خانمش دیگه جرات نداشت حتی اتفاقات خوب رو تعریف کنه.(زیاده روی در ابراز خشونت آقایون رو هیچ خانمی به حساب دوست داشتن نمیذاره)

درسته در این مواقع بعضی از آقایون عصبانی میشن و باعث دعوا میشه.و خانمها باید صبور باشن و آروم براش توضیح بدن.
ولی بعضی وقتا آقایون (در اکثر آقایون)از اعتماد خانمشون سوءاستفاده میکنن.

یکی از مهم ترین چیزهایی که باعث دلخوریه اینه که بخوایم در دعوای بعدی موضوعات دعواهای گذشته خودمونو بیاریم وسط.یعنی بخوایم از کاه کوه بسازیم.

من فکر میکنم خانمها باااااااااااااااااید همه اتفاقات خوب و بد زندگیشونو برای همسرشون تعریف کنن و همسرش هم اگه نتونست خودشو کنترل کنه و عصبانی شد،حداقل در دعواهای بعدی باز اون قضیه رو پیش نکشه.

التماس دعا

امضای ترنم
آب را گل نكنید . . .
شاید از دور علمدار حسین،
مشك طفلان بر دوش،
زخم و خون بر اندام،
می رسد تا كه از این آب روان،
پر كند مشك تهی، ببرد جرعه آبی برساند به حرم،
تا علی اصغر بی شیر رباب، نفسش تازه شود و بخوابد آرام . . .
آب را گل نكنید . . .

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهسا110 ، مجید املشی
۱۳:۵۲, ۱۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
(۱۱/خرداد/۹۲ ۱۳:۳۹)کبوتروباز نوشته است:  حالا این که ایشونمرحمت فرمودند و رفتار یه کم غیر منطقی از خودشون بروز دادن یه چیز دیگس و خودش مفصل حرف داره.

یخورده از غیر منطقی هم گذشته بود.

وقتی یه خانومی محجبس. خدا رو ناظر به اعمالش میبینه. سکناتشو رعایت میکنه ، آیا باید به خاطر برخی افراد مریض بهش خرده گرفت؟؟؟

خانومایی که اهل رعایتند، حتی یه نگاه ملامت آمیز همسرشون واسشون خیلی گرون تموم میشه، چه برسه ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، مهدی2012
۱۴:۰۰, ۱۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
نمیدونم میتونم این سوال رو اینجا بپرسم یا نه
این سوال در جمع دوستانه ما مطرح شد اما اخرش به نتیجه ای نرسیدیم
من یه دوست دارم که الان مجرده و قبلا دوست پسر داشته،حالا اگه بخواد ازدواج کنه ایا باید به همسرش بگه یا نه
به نظر من باید بگه چون اگه بعدا خود شوهره بفهمه بدتر میشه اما دوستام میگفتن یه اقایی در تلوزیون(روحانی ام بوده) صحبت میکرده گفته،اگه میدونید اون اقا براتون مزاحمت ایجاد نمیکنه نباید بگید چون مرد بد دل میشه
حالا دوست دارم نظراتتون رو بدونم که کدوم درسته
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، مهسا110 ، مهدی2012
۱۴:۰۸, ۱۱/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۱۷ توسط مهسا110.)
شماره ارسال: #7
آواتار
امیدوارم صاحب تاپیک شاکی نشن. Big Grin
ولی جواب میدم. باید دید رابطه شون در چه حدی بوده؟؟؟ آیا حقی از همسرآیندش ضایع شده یا نه؟؟؟ آقای دهنوی میگفتن در غیر این صورت لازم نیست گفته بشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: کبوتروباز ، یاســین ، مهدی2012
۱۴:۱۱, ۱۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
نقل قول:بنده معتقدم بااااااااااااااااید همه چیز رو برای همسر آیندمون تعریف کنیم.
نه همه چیز!!!

نقل قول:من یه دوست دارم که الان مجرده و قبلا دوست پسر داشته،حالا اگه بخواد ازدواج کنه ایا باید به همسرش بگه یا نه

نهههههههههههههههههههههههههه.... معلومه که نباید بگه

این چه سوالیه پرسیدین؟؟؟؟ میدونین اگه چنین چیزی بگه بعدش چه فکرایی و چه سوالایی تو ذهن شوهر آیندش میاد؟؟؟؟؟

نقل قول:گفته،اگه میدونید اون اقا براتون مزاحمت ایجاد نمیکنه نباید بگید چون مرد بد دل میشه

آره همینطوره... نباید بگه اصلا به هیچ وجه

خیلی چیزها هست که فقط بین خودمون و خدایمون باقی بمونه...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، کبوتروباز
۱۴:۱۳, ۱۱/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۱۶ توسط کبوتروباز.)
شماره ارسال: #9

(۱۱/خرداد/۹۲ ۱۳:۴۳)ترنم نوشته است:  من فکر میکنم خانمها باااااااااااااااااید همه اتفاقات خوب و بد زندگیشونو برای همسرشون تعریف کنن و همسرش هم اگه نتونست خودشو کنترل کنه و عصبانی شد،حداقل در دعواهای بعدی باز اون قضیه رو پیش نکشه.

التماس دعا
فکر نکنید. یقین داشته باشید.

(۱۱/خرداد/۹۲ ۱۳:۵۲)مهسا110 نوشته است:  یخورده از غیر منطقی هم گذشته بود.

وقتی یه خانومی محجبس. خدا رو ناظر به اعمالش میبینه. سکناتشو رعایت میکنه ، آیا باید به خاطر برخی افراد مریض بهش خرده گرفت؟؟؟

خانومایی که اهل رعایتند، حتی یه نگاه ملامت آمیز همسرشون واسشون خیلی گرون تموم میشه، چه برسه ....

من تغافل کردم گفتم یه کم غیر منطقی...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، مهسا110
۱۴:۱۸, ۱۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
آقا یعنی چی؟ یعنی هر کاری کرد باید بیاد به شوهرش بگه؟
این حرفا رو نزنید آدم خندش میگیرهBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاوران مهدی ، کبوتروباز
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]