(۲۵/آبان/۹۲ ۱۲:۰۷)ebrahim hamedi نوشته است: [ -> ]عزیز من تو یک آهنگ واسم بیار که داریوش از آمریکا دفاع کرده باشه. اصلا دفاع که هیچ از آمریکا حرفی زده باشه.
اصلا چه ربطی داشت به آمریکا کی اینجا حرف از آمریکا زد؟
داریوش آدمیه که نقاط ضعف ملت خودشو داره میگه مگه آهنگ سیاسی واسه ی شاه نخوند؟ من موندم شما چجوری آهنگو ربط دادید به بمب اتم و اون بحرینی که کردیدش پیرهن عثمان. شمایی که اینقدر از بحرین میگید چرا هیچ جا حرفی از ابوموسی یا جزایری که مثل اون بودند نمیزنید؟؟؟ بسه تورو خدا الکی آمریکا آمریکا نکن شاه هم مثال نزن که داریوش نه از شاه تعریف کرده نه از آمریکا صحبتی کرده.

اینهایی که گفتم خیلی واضح بود! کامل هم توضیح داده بودم که منظورم از اون گفتهها چی بود!
دوباره با دقت بخونید.
ثابت کردم که مثل روز روشن هست که این انقلاب در جهت صلاح این مردم و این کشور بوده و موافق اسلام بوده.
پس کسانی که نمیتونن روز روشن رو ببینن و میخوان با تهمت و توهین به چهرهی خورشید خاک بپاشن، نمیتونن روشناییاش رو در چشم ما کم کنن، بلکه خودشون رو زیرسؤال میبرن.
(۲۵/آبان/۹۲ ۱۲:۰۷)ebrahim hamedi نوشته است: [ -> ]منم که گفتم شما فقط خوبیو میبینید و راضی نیستید نقاط ضعف رو ببینید منم نگفتم این حکومت اشتباهه اگر نقاط ضعف گرفته شه در واقه چیز هایی که داریوش میخونه.
نگفتید اشتباهه؟
شما از شعری حمایت کردید که برپایی این حکومت رو اشتباه دونسته، و اون تهمتهای وحشتناک و اون توهینها رو نثار کسی کرده که این حکومت رو برپا کرده.
اونها میگن نقاط ضعف گرفته شه؟
لابد از اون تهمتها و توهینها منظورشون این بوده که نقاط ضعفش رهبریاش بوده؟!

عجب انتقاد مؤدبانه و منطقیای کردن این خوانندگان!
(۲۵/آبان/۹۲ ۱۲:۰۷)ebrahim hamedi نوشته است: [ -> ]در ضمن آقای محترم شما رو تو گور کسی دیگه خاک میکنن؟ خدا گفته هر کس به گناهان خودش عذاب میکشه به من و شما چه ربطی داره که مشروب میخوره؟ یا کاره دیگه میکنه؟ شما خودتون خوب تهمت میزنید که پیامبر گفته جزو بدترین گناهانه ولی حالا منو مجرم میدونید که طرفداریه کسیو میکنم که مشروب خورده؟ خوب نوش جونش بخوره به منو تو چه ربطی داره؟
تهمت ِ چی؟ اینکه آهنگاش زنپرستی هست؟
یعنی اگه من بگم کار اینها زشته، و شما چشماتون رو ببندید و زشتیاش رو نبینید، حرف من میشه تهمت؟
اینکه میگن کسی رو توی قبر کسی نمیذارن یعنی هر کسی مسئول اعمال خودشه! یعنی من لازم نیست حرص این رو بخورم که این بشر وضعش چیه، یا حرص این رو بخورم که شما دارید ازش حمایت میکنید. من فقط وظیفهی یه تذکر دارم.
هر کسی مسئول اعمال خودشه.
آیا اینکه شما از اینها حمایت میکنید جزء اعمال شما نیست؟
سوره نساء، آیه 144:
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا الْكَافِرِينَ أَوْلِيَاءَ مِن دُونِ الْمُؤْمِنِينَ ۚ أَتُرِيدُونَ أَن تَجْعَلُوا لِلَّهِ عَلَيْكُمْ سُلْطَانًا مُّبِينًا
اى كسانى كه ايمان آوردهايد، كافران را براى خود به جاى مؤمنان سرپرست و ياور و دوست مگيريد. آيا میخواهيد براى خدا بر ضد خودتان حجتى روشن قرار دهيد؟
(۲۵/آبان/۹۲ ۱۲:۰۷)ebrahim hamedi نوشته است: [ -> ]وای عاشق اینم که با این طرز پیشرویه شما میترسم دو روز دیگه بگید هیچ هنرمندی وجود نداره. اوکی من هیچ اعتراضی نمیکنم پس یه نتیجه گیریه کوچیک میکنم واستبا این چیزی که شما گفتید فیلم حمله به اچ 3 کاملا دروغه چون صدا و سیما ساخته یا فیلم هایی که راجبه جنگ های ایران و عراق یا شهیدان ساخته مثل شهید فهمیده و ... کاملا دروغ و ساخته ی ذهن هنرمندان ایرانی است.
من گفتم «کاملاً دروغه»؟
خیر!
اولاً هنرمندان متعهد هم وجود دارند.
نگفتم فیلم خوب نداریم(مثل اینکه لازم بوده حتماً بگم فیلم خوب هم داریم).
ثانیاً هرچیزی که جلوی دوربین هنرمندان غیرمتعهد بره که به کل غلط نیست!
مثل اون معماها نیست که میگن «یه دروغگو بود و یه راستگو و ...» و دروغگوهه هر چی میگه از دم خلاف حقیقته!

شما هم مسلماً این رو میفهمید.
گفتم این روشی که اینها در ساخت فیلم و سریال دارن، اصلاً مورد تأیید نیست، چون معمولاً بجای کمک، ضربه میزنه!
چه برسه به اینکه شما بخواید به فیلم و سریال استناد کنید و از روشون تاریخ رو رد کنید!
(۲۵/آبان/۹۲ ۱۲:۰۷)ebrahim hamedi نوشته است: [ -> ]خوشم میاد فقط شریعتیو مثال میزنی کسی دیگه نبود؟
چرا! خیلیهای دیگه بودن!
شریعتی رو مثال میزنم تا قضیه برای شما روشن باشه!
گفتم اگر بگم سر فلان آیتالله هم بلا میآوردن، شما ممکنه طبق گمانهای سوئی که به حسننیت اینها دارید، خیلی براتون روشن نشه که حق کدوم طرفه، باطل کدوم طرفه!
(۲۵/آبان/۹۲ ۱۲:۰۷)ebrahim hamedi نوشته است: [ -> ]آقا شما برو متن آهنگ بانوی موسیقیو گل و بخون بعد بگو خوشا به غیرتش خوشم میاد هرجا میاید حرفو به نفع خودتون عوض میکنید.در وصف زنش برای مردم نه در وصف زنش برای زنش خونده که هر کسی این آهنگ رو گوش میده هیچ چیزه بدی ازش پیدا نمیکنهاگه برای مردم بود نمیزد تقدیم به مهشیدم.
اون موقعها که اون آلبوم رو داده بود من هنوز طرفدار این بشر بودم.
«برای مردم» یعنی اینکه آهنگ رو برای گوش کردن مردم داده بیرون! به مردم گفته: ببینید، این شعر رو برای زنم گفتم، این وصف زنمه. اگه فقط روحیاتش رو توصیف کرده بود، شاید درک قبح این کارش سختتر بود، ولی وقتی برای مردم آهنگ میده بیرون که «برداره بوی تن تو، هر جا که میخواد ببره» بله! خوشا به غیرتش.
اگه این هم براتون روشن نیست، دیگه توضیح نمیدم.
(۲۵/آبان/۹۲ ۱۲:۰۷)ebrahim hamedi نوشته است: [ -> ]ابی آهنگ دو پهلو زیاد داره
مثل این آهنگ که میگه
همیشه فکر میکردم زمین پسته ... خدا رو سوی قبله میشه پیدا کرد
همین دیروز سمت این حوالی ... یکی در زد خدا رفت و در و باز کرد
در نگاه اول این آهنگ خدا رو جسم دیده ولی در حالی که میگه شما هر جا باشید خدا با شماست و در هرجایی با خدا حرف بزنید و ازش کمک بخواید خدا کمکتون میکنهاین آهنگ زن پرستیه؟؟؟؟؟
شما اوناش رو میبینید و از روی اونا میگید بقیشم زن پرستیه و اینارو هم که کلا نمیبینید.
کم تهمت بزن
اولاً: اگه میگید زنپرستی نکرده، باید مثال نقض من رو رد کنید!(اون شعر «قبله یعنی...» که شرک هست، اونم شرک آشکار!)
اینکه یه آهنگ دیگه بیارید و بگید اینجا دوپهلو هست، مثال نقض من رو رد نمیکنه.
ثانیاً: شما اگر بخواید معنایی از آهنگ برداشت کنید، باید این کار رو با دلایل کافی انجام بدید! دلایل کافی یعنی اینکه بتونید بگید «خدا رفت و درو باز کرد» چه معنای عرفانیای میده؟
(۲۵/آبان/۹۲ ۱۲:۰۷)ebrahim hamedi نوشته است: [ -> ]پس دمش گرم خداییش چه انسانه پاکی پول اصلیشو از صاحبان صهیونیست به قول شما در میاره و از اینور برای ایران و ایرانی پول زیادی دریافت نمیکنه تا تمام ایران بتوانند به کنسرتش برن و اون هم به ایران نزدیک شه
دمش گرم حلالش باشه
دقت نفرمودید.
چه خودش بدونه، چه ندونه، داره توی نقشهی اونها بازی میکنه. اونهایی که برای این ملت کانال ماهوارهای مجانی میزنن، ولی قطعات هواپیمای مسافربری که جون ملت رو نجات میده رو با پول هم نمیفروشن!
(۲۵/آبان/۹۲ ۲۳:۵۱)ebrahim hamedi نوشته است: [ -> ]من با آدمایی که حتی چشم دیدن دو تا خواننده هم ندارن حرفی ندارم شما هر زمانی که تونستید بدون توهین و با شعور و با فرهنگ صحبت کنید بیاید پست بزارید هر وقت تونستید لقب سلطان ایران (داریوش) یا لقب آقای صدا (ابی) رو بگیرید اونوقت راجبه این دو شخصیت نظر بده آدمی نیستی که نظرت واسه من و امثال من این دونفر مهم باشه آخه. در این سطح نیستی
اول بگم که من هم قبول دارم که بحث باید منطقی بمونه.
اما شما که توهین رو بد میدونید، چرا این رو بد نمیدونید که اینها توی آهنگشون اون توهینها رو بکنن؟؟؟!