تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تحلیل موزیک جدید سیاسی از داریوش
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
(۲۱/آبان/۹۲ ۱۴:۵۶)ebrahim hamedi نوشته است: [ -> ]آره ابی همونه عزیز
تویی که اینو میری و میخونی یا میشنوی ادامشم میخوندی یا میگفتی بهت بگن
اولا ابی آهنگ خلیج فارس رو ک اصلا وظیفه ای نداشت بخونه ولی به خاطر عشق به وطنش خونده.
دوما اعلام کرد به خاطر اینکه بتونه در کشور های اطراف ایران بخونه و مردم ایران بیشتر بتونن به کنسرتش برن و به مردم ایران و ایران بیشتر نزدیک باشه این آهنگ رو اجرا نمیکنه تا باز هم سال بعد بتونه در این کشور ها کنسرت برگزار کنه حالا این کجاش بده؟
بدی ما ایرانیا اینه که فقط اوله یک بحث رو میخونیم مثل قرآن خوندنمون که دلیل نماز نخوندمونو میگیم که در قرآن نوشته وای به حال نمازگذاران در حالی که کامل آیه اینه: وای به حال نمازگذارانی که نماز خود را سبک بشمارند.
همیشه کامل یک متن را بنویسید حتی اگر کاملش به ضررتان باشد.

دوست من چی رو داری توجیه میکنی؟

بخاطر اینکه به مردم ایران و ایران نزدیک باشه؟؟
شبیه یه جوک میمونه
خداوکیلی خودت حرفت رو قبول داری؟؟
اون دنبال پولش هست
بقیه چیزا هم کشکه
کاملا مشخصه که تعصب بیجا نمیذاره خوب ببینی

تا موقعی که با تعصب بیجات رو از بین نبری نمیتونی حقیقت رو بفهمی
نه که اگه اون آهنگ رو میخوند خوب بودا ...نه ...کلا اندازه پشه هم ارزش ندارن برام
فقط ببین کسای که ادعای وطن دوستی میکنن به خاطر پول همه چیرو میفروشن
نمیخواستم جواب بدم...
فقط خواستم بهت بگم این بشر نباید برات ارزش داشته باشه
راهت کج شده
والسلام
نقل قول:آخه داریوش هم خواننده شد؟؟؟

حداقل وقتی میخواین یه خواننده ای رو به نقد بکشید و اثارش رو تحلیل کنید ... اینطور نقد نکنید ! بخواین و یا نخواین داریوش پیشروی موسیقی سیاسی اجتماعیه ...الان داره توی بنیاد اینه برای ترک معتادها تلاش میکنه و هزار تا کار دیگه! اینقدری که توی اثار داریوش هویت هست توی اثار هیچ خواننده ای نیست .

اینکه داریوش یه زمانی معتاد بوده و صداش خوب نیست و خواننده محسوب نمیشه که نقد نیست ...صرفا یک نظر شخصیه !
(۲۲/آبان/۹۲ ۱۳:۲۳)Reza2035 نوشته است: [ -> ]حداقل وقتی میخواین یه خواننده ای رو به نقد بکشید و اثارش رو تحلیل کنید ... اینطور نقد نکنید ! بخواین و یا نخواین داریوش پیشروی موسیقی سیاسی اجتماعیه ...الان داره توی بنیاد اینه برای ترک معتادها تلاش میکنه و هزار تا کار دیگه! اینقدری که توی اثار داریوش هویت هست توی اثار هیچ خواننده ای نیست .

اینکه داریوش یه زمانی معتاد بوده و صداش خوب نیست و خواننده محسوب نمیشه که نقد نیست ...صرفا یک نظر شخصیه !

بیخیال آقا رضا... Big Grin چقدر تعصب داری روش!

هویتو خوب اومدی....


بیخیال
بسم الله الرحمن الرحیم
(۲۱/آبان/۹۲ ۱۸:۴۱)درست پسند نوشته است: [ -> ]چه فرقی داره که این آهنگ رو کی نوشته؟
چه فرقی داره این اراجیف سرشار از توهین نوشته‌ی کی باشه؟
کسانی که حتی بمب اتم هم نتونسته چشمشون رو باز کنه تا بفهمن شیطان کیه و دروغگو کیه و حتی نورانیت حرکتی که برای استقلال و آزادی در سایه‌ی اسلام محقق شد رو نمی‌ببینن، آیا ادعای مسلمانی هم دارن؟
حیر، شمایید که این وسط گول ادعای اینها رو خوردید و فکر می‌کنید امثال اینها مسلمانن و با اسلام مشکلی ندارن.

یک ذره فکر و تحقیق کنید میتونید ببینید شهریار قنبری آدمی نیست بیاد به اسلام توهین کنه من نوشتم که یه ذره چشمتونو باز کنید ببینید شعر نوشته کیه که بشناسیدش

(۲۱/آبان/۹۲ ۱۸:۴۱)درست پسند نوشته است: [ -> ]در ارسال قبل گفتم: تمام روحانیت، ایشون رو بزرگ روحانیت میدونن.
آیا اینکه روحانیت چیه و کجا بهش توهین میشه رو روحانیون مشخص میکنن یا کسی که توی آمریکا نشسته؟

بزرگ روحانیتو من فقط 13 نفر قبول دارم 1- پیامبر اسلام 2- 12 امام که در حال حاضر امام دوازدهم امام مهدی هنوز زنده هستو وجود داره پس اگر بخواد خدایی نکرده توهین به اسلام و روحانیت کنه باید امام زمان مورد خطاب قرار بگیره که در این صورت خودم اولین نفری میشم که ضد اون آهنگ در اینترنت مینویسم مثل شاهین نجفی که واقعا از آهنگ هاش متنفرم سر توهینی که به مقدسات و اسلام کرد.تا وقتی امام زمان هست بزرگ روحانیت کس دیگری نمیتواند باشد.

(۲۱/آبان/۹۲ ۱۸:۴۱)درست پسند نوشته است: [ -> ]به شاه بد و بیراه می‌گفتن؟
مثل اینکه شما کلاً قبل از انقلاب رو با فضای اینترنت الآن اشتباه گرفتین!
دکتر شریعتی اگه کتابهاش از نظر ایدئولوژیک موافق انقلاب بود سریع توقیف میشد و جاش شکنجه‌گاه ساواک بود!
اون وقت «کتاب» چاپ می‌کردن توش به شاه بد و بیراه می‌گفتن؟
آره، اونجا فضا باز بوده، مردم هم کاپیتولاسیون نداشتن و مستقل و باعزت بودن، یه عده‌ای هم همینطور از امام خمینی تعریف میکردن و مردم رو گول می‌زدن...

حتی اگر فکر کنیم که شاید توی شبنامه‌ها به شاه بد بیراه گفته میشده،
باز هم شبنامه اسمش نمیشه «کتاب».
پس مسلماً منظور از «کتابها» اونها نیست.
میگه «نشسته بر منبر خون، عاشقها رو گردن می‌زد»
حتماً منظورش از «عاشقها» همون شکنجه‌گرهای ساواک هست و رؤسای جنایتکارشون و خیانتکارهایی که از درون حزب نهضت آزادی میخواستن انقلاب رو به آمریکا تقدیم کنن و ...
اسلام که وارد فعالیت سیاسی بشه و بخواد ملت رو از ذلت دربیاره، اسمش رو میذارن «منبر خون»!!!
حالا اونها چندین‌هزار نفر آدم بیگناه رو در 15 خرداد و 17 شهریور و ... بدون اینکه دست به آشوب زده باشن، صرفاً بخاطر تظاهرات به گلوله بستن، در حالی که میتونستن بجای کشتنشون دستگیر و متفرقشون کنن...
نه، اونها عاشق بودن...

همونطور که در فیلم ها میبینیم کتاب ها مجله ها و روزنامه ها ضد شاه مینوشتن که سر همین موضوع چند تا از انتشار ها و چند تا از روزنامه های تعطیل شدند و کسانی که باعث چاپ آنها بودند رو ساواک گرفت پس نگو نبوده که فیلم های ایران دروغ میشه. (یا فیلم هاتونو تایید کن یا حرف خودتو دو چیز ضد هم)

(۲۱/آبان/۹۲ ۱۸:۴۱)درست پسند نوشته است: [ -> ]!!!!!!!!!!
آیا تو خیلی از آهنگ‌هاش زن‌پرستی نمیکنه و معشوقه رو جای خدا نمیذاره؟
اونجا خداش معشوقه‌اش هست، اون وقت اینجا دیده‌ی بصیر پیدا کرده و عارف شده؟
کسی که آهنگ‌های مبتذل میخونه حال و احوالش معلومه.
ببینم کسی که چند تا آهنگ میخونه به خاطر دختر هاش و زنش مثل آهنگ بانوی موسیقیو گل که آخر موزیک ویدئو مینویسه تقدیم به مهشیدم و مهشید هم زن دوم ابی هست یا مثل آهنگ عسل که اسم دخترش از زن اولش هست و به خاطر دخترش خونده زن پرست میشه؟؟؟
شما دلیل و سند و مدرکی دارید که اون آهنگ در وصف خدا خونده نشده؟؟؟ شمایی که انقدر اسلام اسلام میکنید لاقل تهمت نزنید

(۲۲/آبان/۹۲ ۷:۲۲)Patriot نوشته است: [ -> ]دوست من چی رو داری توجیه میکنی؟

بخاطر اینکه به مردم ایران و ایران نزدیک باشه؟؟
شبیه یه جوک میمونه
خداوکیلی خودت حرفت رو قبول داری؟؟
اون دنبال پولش هست
بقیه چیزا هم کشکه
کاملا مشخصه که تعصب بیجا نمیذاره خوب ببینی

تا موقعی که با تعصب بیجات رو از بین نبری نمیتونی حقیقت رو بفهمی
نه که اگه اون آهنگ رو میخوند خوب بودا ...نه ...کلا اندازه پشه هم ارزش ندارن برام
فقط ببین کسای که ادعای وطن دوستی میکنن به خاطر پول همه چیرو میفروشن
نمیخواستم جواب بدم...
فقط خواستم بهت بگم این بشر نباید برات ارزش داشته باشه
راهت کج شده
والسلام
اگه اون دنبال پولش بود سالی 3 تا کنسرت تو لس آنجلس داره سالی دوتا کنسرت تو ترکیه داره تو واشنگتون داره تو آلمان کنسرت برگزار کرده تو انگلیس و خیلی جاهای دیگه برای پول اگه میخواست بخونه همونا بسش بود نه اینکه پاشه بیاد اربیل عراق که یک مشت عراقیه ... بریزن رو صحنه و همه چیو خراب کنن و بلیط کنسرتش هم اینقدر ارزون بده تنها دلیلی که میشه گفت که بیاد همچین جایی کنسرت بده نزدیک شدن به ایران و ایرانیه

(۲۲/آبان/۹۲ ۱۸:۲۲)Jim.m نوشته است: [ -> ]بیخیال آقا رضا... Big Grin چقدر تعصب داری روش!

هویتو خوب اومدی....


بیخیال
شما کلا عادت کردین از کسی که بدتون میاد یا به نظر شخصیه شما از آهنگش خوشتون نمیاد برای تخریب چهره ی اون شخص خودتونو موسیقی دان جلوه بدید بعدش هم کسی دفاع کنه به بیخیالی طی کنی؟
در حال حاضر کل دنیا داریوش اقبالی و ابی رو به عنوان خواننده ی پاپ ایران میشناسن
کمپ ترک اعتیاد داریوش یا کنسرت خیریه ابی برای کمک به بیماران MS در رویال آلبرت هال لندن یا کارای دیگه این بزرگان موسیقی اصلا مهم نیستن و فقط نظر شخصیه شما مهمه؟؟؟؟ یه ذره از بیخیالی در بیاید
(۲۵/آبان/۹۲ ۰:۲۹)ebrahim hamedi نوشته است: [ -> ]یک ذره فکر و تحقیق کنید میتونید ببینید شهریار قنبری آدمی نیست بیاد به اسلام توهین کنه من نوشتم که یه ذره چشمتونو باز کنید ببینید شعر نوشته کیه که بشناسیدش
اینها رو قبلاً هم به صورتی گفتم.
خواهشاً با دقت بخونید، دوباره بیشتر توضیح میدم:

آیا معلوم نیست شیطان کیه؟
وقتی کشوری به خودش اجازه میده روی چندصدهزار نفر بمب اتم بندازه، معلوم میشه شیطان کیه.
وقتی میاد ادعای انسان‌دوستی هم میکنه، معلوم میشه دروغگو و ریاکار کیه.
همچنین معلوم میشه کسانی که به عنوان بزرگترین دشمنانش معرفی میکنه، عجب فرشته‌هایی باید باشن.

حالا این بشری که اسمش رو می‌برید کیه که بخواد بگه حکومتی که باب میل آمریکا بود برحق بود، و کسی که دست آمریکا رو کوتاه کرد اشتباه کرده؟؟!!

قضیه‌ی چشم‌پوشی نظام شاهنشاهی از بحرین، وقتی مقایسه بشه با قضیه‌ی ایستادگی جمهوری اسلامی در حفظ خوزستان، به خوبی معلوم میشه که آیا انقلاب به نفع این کشور بوده یا نه.
هیچ عذری برای چشم‌پوشی از یک تکه خاک پذیرفته نیست، و اگر گفته بشه بخاطر اینکه انگلیس اجازه نداد در این کار ناتوان بوده‌اند، عذر بدتر از گناهه.
از آن سو، وقتی کشور استقلال داشته باشه و منافع ملت بر منافع بیگانه ترجیح داده بشه، توان یک ملت نیرومند بکار گرفته میشه.

آیا فرق سستی و خودفروختگی و ذلت، با ایستادگی و استقلال و عزت مشخص نیست؟

حالا این بشری که اسمش رو می‌برید کیه که بخواد بگه اون یکی درست بود و این یکی موافق اسلام نیست؟؟!!

اگه این براتون مشخص نیست که دیگه من هیچ حرفی ندارم.

(۲۵/آبان/۹۲ ۰:۲۹)ebrahim hamedi نوشته است: [ -> ]بزرگ روحانیتو من فقط 13 نفر قبول دارم 1- پیامبر اسلام 2- 12 امام که در حال حاضر امام دوازدهم امام مهدی هنوز زنده هستو وجود داره پس اگر بخواد خدایی نکرده توهین به اسلام و روحانیت کنه باید امام زمان مورد خطاب قرار بگیره که در این صورت خودم اولین نفری میشم که ضد اون آهنگ در اینترنت مینویسم مثل شاهین نجفی که واقعا از آهنگ هاش متنفرم سر توهینی که به مقدسات و اسلام کرد.تا وقتی امام زمان هست بزرگ روحانیت کس دیگری نمیتواند باشد.
آیا تمام روحانیون بزرگ اشتباه میکنن که انقلاب اسلامی و رهبرش رو حرکتی در راه برپایی اسلام میدونن؟
همونطور که در بالا گفتم، مشخصه که وارد شدن اسلام به امر گرداندن جامعه(که اسمش میشه سیاست) به نفع این کشور بوده یا به ضررش. پس مشخصه که الآن چه کسی در راستای خشنودی خدا و پیامبر و ائمه حرکت کرده.

ضمناً آقای محترم،
آیا نعوذبالله پیامبر گفته برید مشروب بخورید و برای مردم در وصف زنان آهنگ بخونید و زنان رو برای مردم به رقص وادارید(در کلیپ) و ... که شما همزمان، هم پیامبر رو قبول دارید و هم کسی که این کارها رو میکنه رو قبول دارید؟

(۲۵/آبان/۹۲ ۰:۲۹)ebrahim hamedi نوشته است: [ -> ]همونطور که در فیلم ها میبینیم کتاب ها مجله ها و روزنامه ها ضد شاه مینوشتن که سر همین موضوع چند تا از انتشار ها و چند تا از روزنامه های تعطیل شدند و کسانی که باعث چاپ آنها بودند رو ساواک گرفت پس نگو نبوده که فیلم های ایران دروغ میشه. (یا فیلم هاتونو تایید کن یا حرف خودتو دو چیز ضد هم)
اشتباه نکنید. نظر ما درباره فیلمهای تلویزیون برعکسه!(میتونید اینجا رو ببینید) ثابت شده مسئولان صدا و سیما و فیلمهایی که به سفارششون ساخته میشه رابطه‌ای با کمک به انقلاب و حقگرایی ندارن. اونها باب دل همون به‌اصطلاح هنرمنان بی‌هنر هستن(برای مشاهده‌ی یه بحث مبسوط در این مورد و سؤالاتی که احتمالاً براتون پیش میاد، میتونید صفحات تاپیک راههای اعتراض به صداوسیما و وزارت ارشاد رو ببینید) .

بد و بیراه که سهله، حتی کوچکترین انتقادی به شخص شاه بشدت ممنوع بود. اون کتابهایی که دکتر شریعتی بخاطرشون رفت زندان، آیا شریعتی توشون بد وبیراه نوشته بود؟Big Grin یا مستقیم از سیاستها انتقاد کرده بود؟Huh خیر! بلکه فقط موافق ایدئولوژی انقلاب بود! و پاسخش اون بود!

(۲۵/آبان/۹۲ ۰:۲۹)ebrahim hamedi نوشته است: [ -> ]ببینم کسی که چند تا آهنگ میخونه به خاطر دختر هاش و زنش مثل آهنگ بانوی موسیقیو گل که آخر موزیک ویدئو مینویسه تقدیم به مهشیدم و مهشید هم زن دوم ابی هست یا مثل آهنگ عسل که اسم دخترش از زن اولش هست و به خاطر دخترش خونده زن پرست میشه؟؟؟
شما دلیل و سند و مدرکی دارید که اون آهنگ در وصف خدا خونده نشده؟؟؟ شمایی که انقدر اسلام اسلام میکنید لاقل تهمت نزنید
وای خداااااااا.
اگه در وصف زنش برای مردم آهنگ خونده که ... خوشا به غیرتش.

وقتی میگه: قبله یعنی ... ضریح اونه که ...
آیا ادعا می‌کنید منظورش خداست؟

زن‌پرستی یعنی:
(۲۱/آبان/۹۲ ۸:۲۹)درست پسند نوشته است: [ -> ]در ادبیات فارسی، شعرای عرفانی برای بیان منظور خود به معشوقه مثال زده‌اند،
اما اینکه واقعاً معشوقه در شعر ستایش بشه امری کاملاً متفاوت هست،
و از جهت اینکه اینطور ستایش‌ها در مورد هر زوج فقط بین خودشون مشروع هست و نمیشه که در میان دیگران انجامش بدن، ستایش شدن معشوقه کاملاً قبیح و غیرقابل‌قبول هست،
و نیز اینکه معشوقه برای برآوردن حاجات خوانده بشه(صدا زده بشه)، و در حقیقت مورد راز و نیاز قرار بگیره، مساوی با پرستش اون هست.

سوره نساء، آیه 117: إِن يَدْعُونَ مِن دُونِهِ إِلاَّ إِنَاثًا وَإِن يَدْعُونَ إِلاَّ شَيْطَانًا مَّرِيدًا
به جاى او جز بتهاى مادينه را نمى‌خوانند، و جز شيطان سركش را نمی‌خوانند.

حتی اگه توی ذهنش اسم یه چیزی رو بذاره خدا، متفاوت هست با اون خدایی که ما می‌پرستیم، خدایی که انسانها رو به این دنیا فرستاده تا با دنیا امتحان بشن که بین پرستش خدای یکتا و نیکوکاری، و یا شرک ورزیدن به خدا و زشتکاری، کدوم رو انتخاب میکنن.

(۲۵/آبان/۹۲ ۰:۲۹)ebrahim hamedi نوشته است: [ -> ][/b][/align]اگه اون دنبال پولش بود سالی 3 تا کنسرت تو لس آنجلس داره سالی دوتا کنسرت تو ترکیه داره تو واشنگتون داره تو آلمان کنسرت برگزار کرده تو انگلیس و خیلی جاهای دیگه برای پول اگه میخواست بخونه همونا بسش بود نه اینکه پاشه بیاد اربیل عراق که یک مشت عراقیه ... بریزن رو صحنه و همه چیو خراب کنن و بلیط کنسرتش هم اینقدر ارزون بده تنها دلیلی که میشه گفت که بیاد همچین جایی کنسرت بده نزدیک شدن به ایران و ایرانیه
ممکنه خودش هم فکر کنه داره برای ایرانی‌ها کاری میکنه، ولی صاحبان صهیونیست اون خراب‌شده‌هایی که توش کنسرت اجرا میکنه همونها هستن که حتی قطعات هواپیمای مسافربری یا داروهای بیماری‌های خاص رو هم از این مردم دریغ میکنن.
بسم الله الرحمن الرحیم
(۲۵/آبان/۹۲ ۲:۵۶)درست پسند نوشته است: [ -> ]اینها رو قبلاً هم به صورتی گفتم.
خواهشاً با دقت بخونید، دوباره بیشتر توضیح میدم:

آیا معلوم نیست شیطان کیه؟
وقتی کشوری به خودش اجازه میده روی چندصدهزار نفر بمب اتم بندازه، معلوم میشه شیطان کیه.
وقتی میاد ادعای انسان‌دوستی هم میکنه، معلوم میشه دروغگو و ریاکار کیه.
همچنین معلوم میشه کسانی که به عنوان بزرگترین دشمنانش معرفی میکنه، عجب فرشته‌هایی باید باشن.

حالا این بشری که اسمش رو می‌برید کیه که بخواد بگه حکومتی که باب میل آمریکا بود برحق بود، و کسی که دست آمریکا رو کوتاه کرد اشتباه کرده؟؟!!

قضیه‌ی چشم‌پوشی نظام شاهنشاهی از بحرین، وقتی مقایسه بشه با قضیه‌ی ایستادگی جمهوری اسلامی در حفظ خوزستان، به خوبی معلوم میشه که آیا انقلاب به نفع این کشور بوده یا نه.
هیچ عذری برای چشم‌پوشی از یک تکه خاک پذیرفته نیست، و اگر گفته بشه بخاطر اینکه انگلیس اجازه نداد در این کار ناتوان بوده‌اند، عذر بدتر از گناهه.
از آن سو، وقتی کشور استقلال داشته باشه و منافع ملت بر منافع بیگانه ترجیح داده بشه، توان یک ملت نیرومند بکار گرفته میشه.

آیا فرق سستی و خودفروختگی و ذلت، با ایستادگی و استقلال و عزت مشخص نیست؟

حالا این بشری که اسمش رو می‌برید کیه که بخواد بگه اون یکی درست بود و این یکی موافق اسلام نیست؟؟!!

اگه این براتون مشخص نیست که دیگه من هیچ حرفی ندارم.
عزیز من تو یک آهنگ واسم بیار که داریوش از آمریکا دفاع کرده باشه. اصلا دفاع که هیچ از آمریکا حرفی زده باشه.
اصلا چه ربطی داشت به آمریکا کی اینجا حرف از آمریکا زد؟
داریوش آدمیه که نقاط ضعف ملت خودشو داره میگه مگه آهنگ سیاسی واسه ی شاه نخوند؟ من موندم شما چجوری آهنگو ربط دادید به بمب اتم و اون بحرینی که کردیدش پیرهن عثمان. شمایی که اینقدر از بحرین میگید چرا هیچ جا حرفی از ابوموسی یا جزایری که مثل اون بودند نمیزنید؟؟؟ بسه تورو خدا الکی آمریکا آمریکا نکن شاه هم مثال نزن که داریوش نه از شاه تعریف کرده نه از آمریکا صحبتی کرده.

(۲۵/آبان/۹۲ ۲:۵۶)درست پسند نوشته است: [ -> ]آیا تمام روحانیون بزرگ اشتباه میکنن که انقلاب اسلامی و رهبرش رو حرکتی در راه برپایی اسلام میدونن؟
همونطور که در بالا گفتم، مشخصه که وارد شدن اسلام به امر گرداندن جامعه(که اسمش میشه سیاست) به نفع این کشور بوده یا به ضررش. پس مشخصه که الآن چه کسی در راستای خشنودی خدا و پیامبر و ائمه حرکت کرده.

ضمناً آقای محترم،
آیا نعوذبالله پیامبر گفته برید مشروب بخورید و برای مردم در وصف زنان آهنگ بخونید و زنان رو برای مردم به رقص وادارید(در کلیپ) و ... که شما همزمان، هم پیامبر رو قبول دارید و هم کسی که این کارها رو میکنه رو قبول دارید؟
منم که گفتم شما فقط خوبیو میبینید و راضی نیستید نقاط ضعف رو ببینید منم نگفتم این حکومت اشتباهه اگر نقاط ضعف گرفته شه در واقه چیز هایی که داریوش میخونه.
در ضمن آقای محترم شما رو تو گور کسی دیگه خاک میکنن؟ خدا گفته هر کس به گناهان خودش عذاب میکشه به من و شما چه ربطی داره که مشروب میخوره؟ یا کاره دیگه میکنه؟ شما خودتون خوب تهمت میزنید که پیامبر گفته جزو بدترین گناهانه ولی حالا منو مجرم میدونید که طرفداریه کسیو میکنم که مشروب خورده؟ خوب نوش جونش بخوره به منو تو چه ربطی داره؟

(۲۵/آبان/۹۲ ۲:۵۶)درست پسند نوشته است: [ -> ]اشتباه نکنید. نظر ما درباره فیلمهای تلویزیون برعکسه!(میتونید اینجا رو ببینید) ثابت شده مسئولان صدا و سیما و فیلمهایی که به سفارششون ساخته میشه رابطه‌ای با کمک به انقلاب و حقگرایی ندارن. اونها باب دل همون به‌اصطلاح هنرمنان بی‌هنر هستن(برای مشاهده‌ی یه بحث مبسوط در این مورد و سؤالاتی که احتمالاً براتون پیش میاد، میتونید صفحات تاپیک راههای اعتراض به صداوسیما و وزارت ارشاد رو ببینید) .

بد و بیراه که سهله، حتی کوچکترین انتقادی به شخص شاه بشدت ممنوع بود. اون کتابهایی که دکتر شریعتی بخاطرشون رفت زندان، آیا شریعتی توشون بد وبیراه نوشته بود؟Big Grin یا مستقیم از سیاستها انتقاد کرده بود؟Huh خیر! بلکه فقط موافق ایدئولوژی انقلاب بود! و پاسخش اون بود!
وای عاشق اینم که با این طرز پیشرویه شما میترسم دو روز دیگه بگید هیچ هنرمندی وجود نداره. اوکی من هیچ اعتراضی نمیکنم پس یه نتیجه گیریه کوچیک میکنم با این چیزی که شما گفتید فیلم حمله به اچ 3 کاملا دروغه چون صدا و سیما ساخته یا فیلم هایی که راجبه جنگ های ایران و عراق یا شهیدان ساخته مثل شهید فهمیده و ... کاملا دروغ و ساخته ی ذهن هنرمندان ایرانی است.
خوشم میاد فقط شریعتیو مثال میزنی کسی دیگه نبود؟

(۲۵/آبان/۹۲ ۲:۵۶)درست پسند نوشته است: [ -> ]وای خداااااااا.
اگه در وصف زنش برای مردم آهنگ خونده که ... خوشا به غیرتش.

وقتی میگه: قبله یعنی ... ضریح اونه که ...
آیا ادعا می‌کنید منظورش خداست؟

زن‌پرستی یعنی:

حتی اگه توی ذهنش اسم یه چیزی رو بذاره خدا، متفاوت هست با اون خدایی که ما می‌پرستیم، خدایی که انسانها رو به این دنیا فرستاده تا با دنیا امتحان بشن که بین پرستش خدای یکتا و نیکوکاری، و یا شرک ورزیدن به خدا و زشتکاری، کدوم رو انتخاب میکنن.
آقا شما برو متن آهنگ بانوی موسیقیو گل و بخون بعد بگو خوشا به غیرتش خوشم میاد هرجا میاید حرفو به نفع خودتون عوض میکنید.در وصف زنش برای مردم نه در وصف زنش برای زنش خونده که هر کسی این آهنگ رو گوش میده هیچ چیزه بدی ازش پیدا نمیکنهاگه برای مردم بود نمیزد تقدیم به مهشیدم.
ابی آهنگ دو پهلو زیاد داره
مثل این آهنگ که میگه
همیشه فکر میکردم زمین پسته ... خدا رو سوی قبله میشه پیدا کرد
همین دیروز سمت این حوالی ... یکی در زد خدا رفت و در و باز کرد
در نگاه اول این آهنگ خدا رو جسم دیده ولی در حالی که میگه شما هر جا باشید خدا با شماست و در هرجایی با خدا حرف بزنید و ازش کمک بخواید خدا کمکتون میکنهاین آهنگ زن پرستیه؟؟؟؟؟
شما اوناش رو میبینید و از روی اونا میگید بقیشم زن پرستیه و اینارو هم که کلا نمیبینید.
کم تهمت بزن

(۲۵/آبان/۹۲ ۲:۵۶)درست پسند نوشته است: [ -> ]ممکنه خودش هم فکر کنه داره برای ایرانی‌ها کاری میکنه، ولی صاحبان صهیونیست اون خراب‌شده‌هایی که توش کنسرت اجرا میکنه همونها هستن که حتی قطعات هواپیمای مسافربری یا داروهای بیماری‌های خاص رو هم از این مردم دریغ میکنن.
پس دمش گرم خداییش چه انسانه پاکی پول اصلیشو از صاحبان صهیونیست به قول شما در میاره و از اینور برای ایران و ایرانی پول زیادی دریافت نمیکنه تا تمام ایران بتوانند به کنسرتش برن و اون هم به ایران نزدیک شه

دمش گرم حلالش باشه
داریوش بنده ی شیطانه...

این کارای خیریه هم فیلمشه

Big Grin

ول کنید بابا

همه کارای داریوش مضخرفه
ابی هم که داغونه Big Grin

ازشون حالم بهم میخوره
نقل قول:عزیز من تو یک آهنگ واسم بیار که داریوش از آمریکا دفاع کرده باشه. اصلا دفاع که هیچ از آمریکا حرفی زده باشه.
اصلا چه ربطی داشت به آمریکا کی اینجا حرف از آمریکا زد؟

ابتدای کنسرت تصویری گیبسون ! اجرای زنده ی دوباره میسازمت وطن(اگه اشتباه نکنم)و سوار خواهد امد در مقابل کاخ سفید ! مطمئنا اون فایل تصویری رو دیدین ...البته شاید ساختمون کنگره باشه چون من خیلی وقت پیش دیدم ...در هر صورت فرقی نمیکنه
بسم الله الرحمن الرحیم
(۲۵/آبان/۹۲ ۲۰:۳۴)Jim.m نوشته است: [ -> ]داریوش بنده ی شیطانه...

این کارای خیریه هم فیلمشه

Big Grin

ول کنید بابا

همه کارای داریوش مضخرفه
ابی هم که داغونه Big Grin

ازشون حالم بهم میخوره
من با آدمایی که حتی چشم دیدن دو تا خواننده هم ندارن حرفی ندارم شما هر زمانی که تونستید بدون توهین و با شعور و با فرهنگ صحبت کنید بیاید پست بزارید هر وقت تونستید لقب سلطان ایران (داریوش) یا لقب آقای صدا (ابی) رو بگیرید اونوقت راجبه این دو شخصیت نظر بده آدمی نیستی که نظرت واسه من و امثال من این دونفر مهم باشه آخه. در این سطح نیستی

(۲۵/آبان/۹۲ ۲۳:۵۰)Reza2035 نوشته است: [ -> ]ابتدای کنسرت تصویری گیبسون ! اجرای زنده ی دوباره میسازمت وطن(اگه اشتباه نکنم)و سوار خواهد امد در مقابل کاخ سفید ! مطمئنا اون فایل تصویری رو دیدین ...البته شاید ساختمون کنگره باشه چون من خیلی وقت پیش دیدم ...در هر صورت فرقی نمیکنه
عزیز من اولا باید عرض کنم که من این کنسرت رو متاسفانه ندیدم خواهشا به دست ما برسون
دوما گفتم در آهنگ حرفی از آمریکا بزنه یا از آمریکا دفاع کنه که نداره موردی که شما اشاره کردید در کنسرت هست و اگه تصویری در صحنه پخش بشه به طراح صحنه مربوطه نه به داریوش سوالم اینه: کدوم آهنگ اشاره به آمریکا داشته؟
دوباره میسازمت وطن اگر چه با خشت جان خویش
ستون به سقف تو میزنم اگر چه با استخوان خویش
و تا آخر آهنگ از ایران صحبت شده.
در کنسرت هیچ کجای دنیا خواننده نمیتونه همه چیو زیر نظر داشته باشه و به همین دلیل هر قسمت رو یک فرد کنترل میکنه و اون مورد هم مربوط به طراح صحنه هست
در کنسرتی دیگه آخر همین آهنگ وقتی تموم میشه آهنگ ملی ایران پخش میشه که ثابت میکنه دیدش به ایرانه و نه آمریکا
(۲۵/آبان/۹۲ ۱۲:۰۷)ebrahim hamedi نوشته است: [ -> ]عزیز من تو یک آهنگ واسم بیار که داریوش از آمریکا دفاع کرده باشه. اصلا دفاع که هیچ از آمریکا حرفی زده باشه.
اصلا چه ربطی داشت به آمریکا کی اینجا حرف از آمریکا زد؟
داریوش آدمیه که نقاط ضعف ملت خودشو داره میگه مگه آهنگ سیاسی واسه ی شاه نخوند؟ من موندم شما چجوری آهنگو ربط دادید به بمب اتم و اون بحرینی که کردیدش پیرهن عثمان. شمایی که اینقدر از بحرین میگید چرا هیچ جا حرفی از ابوموسی یا جزایری که مثل اون بودند نمیزنید؟؟؟ بسه تورو خدا الکی آمریکا آمریکا نکن شاه هم مثال نزن که داریوش نه از شاه تعریف کرده نه از آمریکا صحبتی کرده.
Dodgy
اینهایی که گفتم خیلی واضح بود! کامل هم توضیح داده بودم که منظورم از اون گفته‌ها چی بود!
دوباره با دقت بخونید.
ثابت کردم که مثل روز روشن هست که این انقلاب در جهت صلاح این مردم و این کشور بوده و موافق اسلام بوده.
پس کسانی که نمیتونن روز روشن رو ببینن و میخوان با تهمت و توهین به چهره‌ی خورشید خاک بپاشن، نمیتونن روشنایی‌اش رو در چشم ما کم کنن، بلکه خودشون رو زیرسؤال می‌برن.

(۲۵/آبان/۹۲ ۱۲:۰۷)ebrahim hamedi نوشته است: [ -> ]منم که گفتم شما فقط خوبیو میبینید و راضی نیستید نقاط ضعف رو ببینید منم نگفتم این حکومت اشتباهه اگر نقاط ضعف گرفته شه در واقه چیز هایی که داریوش میخونه.
نگفتید اشتباهه؟
شما از شعری حمایت کردید که برپایی این حکومت رو اشتباه دونسته، و اون تهمت‌های وحشتناک و اون توهین‌ها رو نثار کسی کرده که این حکومت رو برپا کرده.
اونها میگن نقاط ضعف گرفته شه؟
لابد از اون تهمت‌ها و توهین‌ها منظورشون این بوده که نقاط ضعفش رهبری‌اش بوده؟!HuhBig Grin
عجب انتقاد مؤدبانه و منطقی‌ای کردن این خوانندگان!

(۲۵/آبان/۹۲ ۱۲:۰۷)ebrahim hamedi نوشته است: [ -> ]در ضمن آقای محترم شما رو تو گور کسی دیگه خاک میکنن؟ خدا گفته هر کس به گناهان خودش عذاب میکشه به من و شما چه ربطی داره که مشروب میخوره؟ یا کاره دیگه میکنه؟ شما خودتون خوب تهمت میزنید که پیامبر گفته جزو بدترین گناهانه ولی حالا منو مجرم میدونید که طرفداریه کسیو میکنم که مشروب خورده؟ خوب نوش جونش بخوره به منو تو چه ربطی داره؟
تهمت ِ چی؟ اینکه آهنگاش زن‌پرستی هست؟
یعنی اگه من بگم کار اینها زشته، و شما چشماتون رو ببندید و زشتی‌اش رو نبینید، حرف من میشه تهمت؟

اینکه میگن کسی رو توی قبر کسی نمیذارن یعنی هر کسی مسئول اعمال خودشه! یعنی من لازم نیست حرص این رو بخورم که این بشر وضعش چیه، یا حرص این رو بخورم که شما دارید ازش حمایت می‌کنید. من فقط وظیفه‌ی یه تذکر دارم.

هر کسی مسئول اعمال خودشه.
آیا اینکه شما از اینها حمایت میکنید جزء اعمال شما نیست؟

سوره نساء، آیه 144: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا الْكَافِرِينَ أَوْلِيَاءَ مِن دُونِ الْمُؤْمِنِينَ ۚ أَتُرِيدُونَ أَن تَجْعَلُوا لِلَّهِ عَلَيْكُمْ سُلْطَانًا مُّبِينًا
اى كسانى كه ايمان آورده‏‌ايد، كافران را براى خود به جاى مؤمنان سرپرست و ياور و دوست مگيريد. آيا می‌خواهيد براى خدا بر ضد خودتان حجتى روشن قرار دهيد؟

(۲۵/آبان/۹۲ ۱۲:۰۷)ebrahim hamedi نوشته است: [ -> ]وای عاشق اینم که با این طرز پیشرویه شما میترسم دو روز دیگه بگید هیچ هنرمندی وجود نداره. اوکی من هیچ اعتراضی نمیکنم پس یه نتیجه گیریه کوچیک میکنم واستبا این چیزی که شما گفتید فیلم حمله به اچ 3 کاملا دروغه چون صدا و سیما ساخته یا فیلم هایی که راجبه جنگ های ایران و عراق یا شهیدان ساخته مثل شهید فهمیده و ... کاملا دروغ و ساخته ی ذهن هنرمندان ایرانی است.
من گفتم «کاملاً دروغه»؟
خیر!
اولاً هنرمندان متعهد هم وجود دارند.
نگفتم فیلم خوب نداریم(مثل اینکه لازم بوده حتماً بگم فیلم خوب هم داریم).

ثانیاً هرچیزی که جلوی دوربین هنرمندان غیرمتعهد بره که به کل غلط نیست!
مثل اون معماها نیست که میگن «یه دروغگو بود و یه راستگو و ...» و دروغگوهه هر چی میگه از دم خلاف حقیقته!Smile
شما هم مسلماً این رو می‌فهمید.

گفتم این روشی که اینها در ساخت فیلم و سریال دارن، اصلاً مورد تأیید نیست، چون معمولاً بجای کمک، ضربه میزنه!
چه برسه به اینکه شما بخواید به فیلم و سریال استناد کنید و از روشون تاریخ رو رد کنید!

(۲۵/آبان/۹۲ ۱۲:۰۷)ebrahim hamedi نوشته است: [ -> ]خوشم میاد فقط شریعتیو مثال میزنی کسی دیگه نبود؟
چرا! خیلی‌های دیگه بودن!
شریعتی رو مثال میزنم تا قضیه برای شما روشن باشه!
گفتم اگر بگم سر فلان آیت‌الله هم بلا می‌آوردن، شما ممکنه طبق گمانهای سوئی که به حسن‌نیت اینها دارید، خیلی براتون روشن نشه که حق کدوم طرفه، باطل کدوم طرفه!Dodgy

(۲۵/آبان/۹۲ ۱۲:۰۷)ebrahim hamedi نوشته است: [ -> ]آقا شما برو متن آهنگ بانوی موسیقیو گل و بخون بعد بگو خوشا به غیرتش خوشم میاد هرجا میاید حرفو به نفع خودتون عوض میکنید.در وصف زنش برای مردم نه در وصف زنش برای زنش خونده که هر کسی این آهنگ رو گوش میده هیچ چیزه بدی ازش پیدا نمیکنهاگه برای مردم بود نمیزد تقدیم به مهشیدم.
اون موقع‌ها که اون آلبوم رو داده بود من هنوز طرفدار این بشر بودم.
«برای مردم» یعنی اینکه آهنگ رو برای گوش کردن مردم داده بیرون! به مردم گفته: ببینید، این شعر رو برای زنم گفتم، این وصف زنمه. اگه فقط روحیاتش رو توصیف کرده بود، شاید درک قبح این کارش سخت‌تر بود، ولی وقتی برای مردم آهنگ میده بیرون که «برداره بوی تن تو، هر جا که میخواد ببره» بله! خوشا به غیرتش.

اگه این هم براتون روشن نیست، دیگه توضیح نمیدم.

(۲۵/آبان/۹۲ ۱۲:۰۷)ebrahim hamedi نوشته است: [ -> ]ابی آهنگ دو پهلو زیاد داره
مثل این آهنگ که میگه
همیشه فکر میکردم زمین پسته ... خدا رو سوی قبله میشه پیدا کرد
همین دیروز سمت این حوالی ... یکی در زد خدا رفت و در و باز کرد
در نگاه اول این آهنگ خدا رو جسم دیده ولی در حالی که میگه شما هر جا باشید خدا با شماست و در هرجایی با خدا حرف بزنید و ازش کمک بخواید خدا کمکتون میکنهاین آهنگ زن پرستیه؟؟؟؟؟
شما اوناش رو میبینید و از روی اونا میگید بقیشم زن پرستیه و اینارو هم که کلا نمیبینید.
کم تهمت بزن
اولاً: اگه میگید زن‌پرستی نکرده، باید مثال نقض من رو رد کنید!(اون شعر «قبله یعنی...» که شرک هست، اونم شرک آشکار!)
اینکه یه آهنگ دیگه بیارید و بگید اینجا دوپهلو هست، مثال نقض من رو رد نمیکنه.

ثانیاً: شما اگر بخواید معنایی از آهنگ برداشت کنید، باید این کار رو با دلایل کافی انجام بدید! دلایل کافی یعنی اینکه بتونید بگید «خدا رفت و درو باز کرد» چه معنای عرفانی‌ای میده؟Huh

(۲۵/آبان/۹۲ ۱۲:۰۷)ebrahim hamedi نوشته است: [ -> ]پس دمش گرم خداییش چه انسانه پاکی پول اصلیشو از صاحبان صهیونیست به قول شما در میاره و از اینور برای ایران و ایرانی پول زیادی دریافت نمیکنه تا تمام ایران بتوانند به کنسرتش برن و اون هم به ایران نزدیک شه

دمش گرم حلالش باشه
دقت نفرمودید.
چه خودش بدونه، چه ندونه، داره توی نقشه‌ی اونها بازی میکنه. اونهایی که برای این ملت کانال ماهواره‌ای مجانی میزنن، ولی قطعات هواپیمای مسافربری که جون ملت رو نجات میده رو با پول هم نمی‌فروشن!

(۲۵/آبان/۹۲ ۲۳:۵۱)ebrahim hamedi نوشته است: [ -> ]من با آدمایی که حتی چشم دیدن دو تا خواننده هم ندارن حرفی ندارم شما هر زمانی که تونستید بدون توهین و با شعور و با فرهنگ صحبت کنید بیاید پست بزارید هر وقت تونستید لقب سلطان ایران (داریوش) یا لقب آقای صدا (ابی) رو بگیرید اونوقت راجبه این دو شخصیت نظر بده آدمی نیستی که نظرت واسه من و امثال من این دونفر مهم باشه آخه. در این سطح نیستی
اول بگم که من هم قبول دارم که بحث باید منطقی بمونه.
اما شما که توهین رو بد میدونید، چرا این رو بد نمیدونید که اینها توی آهنگشون اون توهین‌ها رو بکنن؟؟؟!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع