۲۶/آبان/۹۲, ۲۲:۱۱
بسم الله الرحمن الرحیم
(۲۶/آبان/۹۲ ۲:۴۸)درست پسند نوشته است: [ -> ]عزیزم با توجه به اتفاقایی که افتاد باید یه سری مسایلی رو برات باز کنم
اینهایی که گفتم خیلی واضح بود! کامل هم توضیح داده بودم که منظورم از اون گفتهها چی بود!
دوباره با دقت بخونید.
ثابت کردم که مثل روز روشن هست که این انقلاب در جهت صلاح این مردم و این کشور بوده و موافق اسلام بوده.
پس کسانی که نمیتونن روز روشن رو ببینن و میخوان با تهمت و توهین به چهرهی خورشید خاک بپاشن، نمیتونن روشناییاش رو در چشم ما کم کنن، بلکه خودشون رو زیرسؤال میبرن.
نگفتید اشتباهه؟
شما از شعری حمایت کردید که برپایی این حکومت رو اشتباه دونسته، و اون تهمتهای وحشتناک و اون توهینها رو نثار کسی کرده که این حکومت رو برپا کرده.
اونها میگن نقاط ضعف گرفته شه؟
لابد از اون تهمتها و توهینها منظورشون این بوده که نقاط ضعفش رهبریاش بوده؟!
عجب انتقاد مؤدبانه و منطقیای کردن این خوانندگان!
تهمت ِ چی؟ اینکه آهنگاش زنپرستی هست؟
یعنی اگه من بگم کار اینها زشته، و شما چشماتون رو ببندید و زشتیاش رو نبینید، حرف من میشه تهمت؟
اینکه میگن کسی رو توی قبر کسی نمیذارن یعنی هر کسی مسئول اعمال خودشه! یعنی من لازم نیست حرص این رو بخورم که این بشر وضعش چیه، یا حرص این رو بخورم که شما دارید ازش حمایت میکنید. من فقط وظیفهی یه تذکر دارم.
هر کسی مسئول اعمال خودشه.
آیا اینکه شما از اینها حمایت میکنید جزء اعمال شما نیست؟
سوره نساء، آیه 144: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا الْكَافِرِينَ أَوْلِيَاءَ مِن دُونِ الْمُؤْمِنِينَ ۚ أَتُرِيدُونَ أَن تَجْعَلُوا لِلَّهِ عَلَيْكُمْ سُلْطَانًا مُّبِينًا
اى كسانى كه ايمان آوردهايد، كافران را براى خود به جاى مؤمنان سرپرست و ياور و دوست مگيريد. آيا میخواهيد براى خدا بر ضد خودتان حجتى روشن قرار دهيد؟
من گفتم «کاملاً دروغه»؟
خیر!
اولاً هنرمندان متعهد هم وجود دارند.
نگفتم فیلم خوب نداریم(مثل اینکه لازم بوده حتماً بگم فیلم خوب هم داریم).
ثانیاً هرچیزی که جلوی دوربین هنرمندان غیرمتعهد بره که به کل غلط نیست!
مثل اون معماها نیست که میگن «یه دروغگو بود و یه راستگو و ...» و دروغگوهه هر چی میگه از دم خلاف حقیقته!
شما هم مسلماً این رو میفهمید.
گفتم این روشی که اینها در ساخت فیلم و سریال دارن، اصلاً مورد تأیید نیست، چون معمولاً بجای کمک، ضربه میزنه!
چه برسه به اینکه شما بخواید به فیلم و سریال استناد کنید و از روشون تاریخ رو رد کنید!
چرا! خیلیهای دیگه بودن!
شریعتی رو مثال میزنم تا قضیه برای شما روشن باشه!
گفتم اگر بگم سر فلان آیتالله هم بلا میآوردن، شما ممکنه طبق گمانهای سوئی که به حسننیت اینها دارید، خیلی براتون روشن نشه که حق کدوم طرفه، باطل کدوم طرفه!
اون موقعها که اون آلبوم رو داده بود من هنوز طرفدار این بشر بودم.
«برای مردم» یعنی اینکه آهنگ رو برای گوش کردن مردم داده بیرون! به مردم گفته: ببینید، این شعر رو برای زنم گفتم، این وصف زنمه. اگه فقط روحیاتش رو توصیف کرده بود، شاید درک قبح این کارش سختتر بود، ولی وقتی برای مردم آهنگ میده بیرون که «برداره بوی تن تو، هر جا که میخواد ببره» بله! خوشا به غیرتش.
اگه این هم براتون روشن نیست، دیگه توضیح نمیدم.
اولاً: اگه میگید زنپرستی نکرده، باید مثال نقض من رو رد کنید!(اون شعر «قبله یعنی...» که شرک هست، اونم شرک آشکار!)
اینکه یه آهنگ دیگه بیارید و بگید اینجا دوپهلو هست، مثال نقض من رو رد نمیکنه.
ثانیاً: شما اگر بخواید معنایی از آهنگ برداشت کنید، باید این کار رو با دلایل کافی انجام بدید! دلایل کافی یعنی اینکه بتونید بگید «خدا رفت و درو باز کرد» چه معنای عرفانیای میده؟
دقت نفرمودید.
چه خودش بدونه، چه ندونه، داره توی نقشهی اونها بازی میکنه. اونهایی که برای این ملت کانال ماهوارهای مجانی میزنن، ولی قطعات هواپیمای مسافربری که جون ملت رو نجات میده رو با پول هم نمیفروشن!
اول بگم که من هم قبول دارم که بحث باید منطقی بمونه.
اما شما که توهین رو بد میدونید، چرا این رو بد نمیدونید که اینها توی آهنگشون اون توهینها رو بکنن؟؟؟!
جمهوری اسلامی ایران دیانت رو با سیاست قاطی کرده و این کار رو نه میشه به صورت کامل رد کرد و نه میشه به صورت کامل درست دونست به دلایل زیر:
1. اولا اگه پیامبر اسلام یا امام علی و بقیه امام ها حکومت اسلامی درست کردن انقدری قدرت و فکر داشتن که بتونن جلوی خیلی از کار ها رو بگیرن ولی آیا آقای خمینی یا آقای خامنه ای این قدرت رو دارن که در سطح پیامبر و ائمه باشند؟
2. من هیچ وقت نمیگم رهبرای این جامعه مشکل دارن اما به این مسایل دقت کن:
الف: وقتی آقای خمینی میاد میگه در اسلام مالیات و عوارض حرام است و این دولت هم مالیات میگیره هم عوارض اینجا یک نقص به وجود میاد.
ب: وقتی آقا زاده های خاصی که هم شما میشناسیدش هم من هم بقیه میان و به هر صورتی دزدی میکنن نمیشه گناه این کار رو بر گردن آقای خامنه ای گذاشت ولی از اونجایی که ایشون رهبر این جامعه است باید این افراد رو مجازات کنن و پول برگردانده بشه. در صورتی که نشده.
وقتی به نام حکومت اسلامی میایم جلو ولی همه کارهای اسلام رو قادر نیستیم انجام بدیم علاوه بر بد جلوه دادن خودمون، دینمون هم بد جلوه میدیم که این کاملا غلط هست.
حالا من این آهنگ داریوش رو معنی میکنم این رو هم بخونید.
این شیخ که آیت امیران باشد
وز فتنه او ایران ویران باشد
منظور از شیخ اشاره خاص رهبران ایران دارد چون گفته شیخی که نشانه ی امیر کشور است. و از کارایی که داره میکنه ایران رو به ویرانی پیش میره (اشاره کردم خودشون کاری نمیکنن اما جلوگیری از کار بقیه نمیکنن)
دیرا که نبوده است و ایران بوده است
زودا که نباشد وی و ایران باشد
یعنی ایران قبل از این حکوت وجود داشته است. منظور از زودا این است که با توجه به تاریخ چند هزار ساله ایران و کم بودن عمر همه ی افراد میگه بعد از شما هم ایران وجود خواهد داشت بر خلاف ترجمه دوستمون که میگه به حالت نفرین هست که اینطور نیست
زان گونه عبوسید که گویی می نوروز
در جام همه ریزد و در جام شما نه
اینقدر چهره ی عصبانیی دارید که انگار همه در جشن ها شادی میکنند و مردم نمیگذارند شما شاد باشید.
وان گونه شب اندوده که با صبح بهاری
شام همگان می گذرد شام شما نه
یعنی در ادامه ی همون عصبانیت مثال میزنه که انگار با سپری شدن شب و صبح شدن شب همه به خوبی میگذره ولی شب شما نه (معنی اندود یعنی مالیده شدن بر در و دیوار و شب اندود یعنی وقتی شب همه جارو گرفته)
ای عام شما گر بدی آید صفتی خاص
وی خاص شما نیک تر از عام شما نه
کارهایی که به نظر عموم اشتباه است ولی از جانب این حکومت بوده است برای شما صفتی خاص میشه و این کار اشتباه برای شما، از نظر عموم مردم مهمتر و نیک تر است.
سنجیدم و دیدم که نشانی ز تکامل
احکام نرون دارد و احکام شما نه
میگه وقتی فکر میکنم میبینم که در زمان فرمانروایی نرون تکامل و پیشرفت کشور در روم بیشتر از ایران بوده. (برادر من شما که معنی میکنی شعر رو بدون نرون یک فرمانروا بوده نه پیامبر که دین بیاره احکام دینی منظورش باشه)
شادی گوهر ماست که ما جان بهاریم
ای ملت گریه به جز انعام شما نه
شادی یکی از ویژگی های دین اسلام است که ما مسلمان ها باید داشته باشیم. در حالی که در حال حاضر همیشه گریان هستید و فقط به صورت پاداش شما شادی میکنید.
انگار که خورشید بهاران ایران
بر بام همه تابد و بر بام شما نه
انگار که همه دنیا در شادی به سر میبرند و فقط ایران است که در غم و غصه به سر میبره.
ای مردم مارا به جز اندیشه و دانش
بیرون شدی از مهلکه دام شما نه
یعنی ای مردم ایران بدونه فکر کردن و اندیشه کردن از این مهلکه (نقاط ضعف) نمیتوانیم بیرون بیایم
ون در حق فرهنگ هنر پرور ایران
اکرام عمر دیدم و اکرام شما نه
در اینجا میگه با اینهمه که ایران فرهنگ و قدمت زیادی دارد ولی با این حال عمر که سنی بود دینه خودش را از شیعه زیبا تر نشون داد. در صورتی که شیعه از سنی بهتر است.
از اونجایی که نتونستید دلیل و سندی برای اثبات حرفتون راجبه ابی برای من بیارید سر اون بحثی نمیکنم و حتی مثال هم زدم که شعر عرفانی هم خونده
باز هم میگم این شعر هیچ توهینی نکرده فقط نقاط ضعف رو بیان کرده با توجه به معنیی که کردم

مگه گریهای که صورت میگیره جز اشکی هست که پس از درک معرفت نسبت به آل محمد جاری میشه؟
ولی شما نکردید!!!