شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
زندگی یعنی خدا
زندگی یعنی آب

زندگی یعنی بازی بچهها 
زندگی یعنی من یعنی تو یعنی ما
زنگی یعنی وزش باد خنک تو یه صبح بهاری![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)
زندگی یعنی چایی خوردن، تو عصر یه روز خنک بهاری، توی باغچهی حیات، کنار کسی که دوسش داری
زندگی یعنی خدا

سلام مجدد بر همه ی دوستان
سایت بیداری اندیشه که تا الان 8,067 کاربر داره
فقط 23 نفر؟؟
گویا بقیه ی دوستان کم لطفی می کنند
دوست دارم که همه ی عزیزان نظرات خودشان را مبنی بر اینکه از زندگی تا الان چه چیزی فهمیده اند را بدون خجالت و بی تفاوتی ارسال کنند
منتظر نظر بقیه ی دوستان خوب دیگرمان هم هستم
در پناه حضرت حق 
نقل قول:نظرات خودشان را مبنی بر اینکه از زندگی تا الان چه چیزی فهمیده اند
به نظرم این سوال جالبی نیست که بپرسین از زندگی چی فهمیدن بهتر تجربه هایی رو که بدست آوردن رو بگن اینجوری مفیدتره.
.
هم دیگه بعضی ها شعر نمیفرستن

با یاد حق
یاد این چند جمله افتادم....
از این دنیا چه فهمیدم نفمیدم چه فهمیدم همین اندازه فهمیدم که فهمیدم نفهمیدم......
راستی!
هنوز لیاقت نداشتم بهش برسم اما خیلی دوست دارم یه روزی بفهمم که وقتی خدا در قرآن میگه
ما خلقت الجن و الانس الا لیعبدون (سوره ذاریات آیه 56)
وبعد از طرفی هم میگه:
ما خلقت هذا بطلا ( آل عمران 191)
یعنی چی؟؟؟
خدا نصیب کنه یه روزی بتونم با تمام وجودم درکش کنم......
یا الله
بسم الله الرحمن الرحیم
مهم نیست چه چیزهایی رو تو زندگی فهمیدیم
مهم اینه که تجربیات رو بکار ببندیم
آدم عاقل از یه سوراخ *89 بار گزیده نمیشه
_______
*کنایه از تعداد زیاده
بسم الله الرحمن الرحیم
من از زندگی فهمیدم با آدمی که از منطق وعقل چیزی سر در نمیاره بحث کردن بی فایده س فقط باید براش دعا کرد
من فهمیدم که ما نتیجه خیلی از کارامون رو تو همین دنیا میبینیم فقط متوجه نیستیم...و این خیلی بده که توجه نمیکنیم

بقیش و بعدا میگم

فهمیدم قانون رو اقویا درست کردن برای کنترل قشر ضعیف و اخلاق رو ضعفا درست کردن برای کنترل اقویا ( نیچه )
فهمیدم حرفای خوب مال قصه هاست نه برای دنیای واقعی !
فهمیدم تلاش برای هر چیزی بی فایده است!
فهمیدم تا توی این دنیا قدرتی از تو حمایت نکنه تو فقط یه طعمه هستی !
فهمیدم مهمترین و بزرگترین مشکل این دنیا وجود یک ویروس و بیماری به اسم انسان ها هستند !
فهمیدم توی این دنیا خدا وعده عذاب نداده وضعم این شده پس توی اخرت که وعده عذاب داده وضعم به مراتب بدتر خواهد بود!
فهمیدم اسم این دنیا باغ وحشه نه چیز بیشتر !
فهمیدم فلسفه ی زندگیم اینه که در قسمتی از این سیاره گونه ای از حیات زندگی میکنه !
800x600
بایاد حق
نقل قول:فهمیدم قانون رو اقویا درست کردن برای کنترل قشر ضعیف و اخلاق رو ضعفا درست کردن برای کنترل اقویا ( نیچه )
واسه همین هم خدا واسشون خط و نشون چنین روزی رو میکشه و میگه:
وَنُرِيدُ أَن نَّمُنَّ عَلَي الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا۟ فِي الْأَرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوَٰرِثِينَ
و خواستيم بر كساني كه در آن سرزمين فرو دست شده بودند منت نهيم و آنان را پيشوايان [مردم] گردانيم و ايشان را وارث [زمين] كنيم.
( سوره قصص آیه ی 5)
نقل قول:فهمیدم تلاش برای هر چیزی بی فایده است!
فَمَن يَعْمَلْ مِنَ الصَّٰلِحَٰتِ وَهُوَ مُؤْمِنٌ فَلَا كُفْرَانَ لِسَعْيِهِ وَإِنَّا لَهُ كَٰتِبُونَ
پس هر كه كارهاي شايسته انجام دهد و مؤمن [هم] باشد براي تلاش او ناسپاسي نخواهد بود و ماييم كه به سود او ثبت مي كنيم
( سوره انبیا-آیه ی 94 )
نقل قول:فهمیدم تا توی این دنیا قدرتی از تو حمایت نکنه تو فقط یه طعمه هستی !
إِن يَنصُرْكُمُ اللَّهُ فَلَا غَالِبَ لَكُمْ وَإِن يَخْذُلْكُمْ فَمَن ذَا الَّذِي يَنصُرُكُم مِّنۢ بَعْدِهِ وَعَلَي اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ
اگر خدا شما را ياري كند هيچ كس بر شما غالب نخواهد شد و اگر دست از ياري شما بردارد چه كسي بعد از او شما را ياري خواهد كرد و مؤمنان بايد تنها بر خدا توكل كنند
(سوره آل عمران – آیه ی 160)
نقل قول:فهمیدم مهمترین و بزرگترین مشکل این دنیا وجود یک ویروس و بیماری به اسم انسان ها هستند !
شما رو نمیدونم ولی عقل من نمی پذیره که خدا برای خلق این جنین موجودی که ازش یاد کردید بگه:
"فتبارک الله احسن الخالقین"
نقل قول:فهمیدم توی این دنیا خدا وعده عذاب نداده وضعم این شده پس توی اخرت که وعده عذاب داده وضعم به مراتب بدتر خواهد بود!
اگر به خدا ایمان داشته باشی سختی هاش گاهی امتحانه گاهی هم برای اینه که گناهنمون پاک بشه...
من همیشه دلگرم به این یک آیه ام : ان مع العسر یسرا ( سوره ی الشرح-آیه 6 )
نقل قول:فهمیدم اسم این دنیا باغ وحشه نه چیز بیشتر !
آره درسته! ول یبستگی داره از کدوم طرف نرده ها بهش نگاه کنی!
نقل قول:فهمیدم فلسفه ی زندگیم اینه که در قسمتی از این سیاره گونه ای از حیات زندگی میکنه
ولی خدا یک چیز دیگه میگه: ما خلقت الجن و الانس الا لیعبدون ( سوره ی ذاریات – آیه 56 )