تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آيا اشعار پيشگوئي در مورد زمان ظهور را شنيده ايد!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
سلام
اين نظر من است پس مستند نيست.
1- اينكه پيش گويي انجام بگيرد اين اثبات شده است . مثل پيش گويي كشته شدن فرعون بدست پسري كه امسال به دنيا خواهد آمد. اما كسي نتوانست بگويد او كيست و فرزند كيست.
2- پيش گويي دقيق از نظر فلسفه جبر و اختيار هم داراي اشكال خواهد بود. چون همه چيز جبر مطلق مي شود و در اينجا اختيار معني خود را از دست مي دهد.
3- من نعمت اله ولي را نمي شناسم ولي سبك شعر نشان مي دهد شاعر فردي ناشي از نظر شعر گويي و نوع كلمات بكار رفته در شعر امروزي است. اگر شما تماس تلفني با مسئول سايت داريد خواهش كنيد تا منبع و يا عكس كهنه كتابي كه از روي آن رونويسي شده است را نشان دهد.
4- در روايات (در بحارالانوار جلد 13 هستش) با تاكيد فراوان آمده:
همينكه سفياني خروج كرد آنگاه بگوييد ظهور نزديك است.
همين و بس .
و در جاي ديگركتاب بحار روايت شده هركس قبل از خروج سفياني عضو گروهي شود كه قيام مي كنند هلاك شود.
و در جاي ديگركتاب بحار روايت شده سفياني و خراساني و يماني در يك سال و يك ماه و يك روز قيام خواهند كرد.
(اين بهترين كد شناسايي سفياني است)
بعد فرموده اند بعد از آن كه ديديد سفياني خارج شد اين كار ها را انجام بدهيد.(توصيه ها هم آمده است)
بنا بر اين هركس الان بگويد ظهور نزديك است و اقدامي بكند كذاب است. هر كس مي خواهد باشد.
چون : همينكه سفياني خروج كرد آنگاه بگوييد ظهور نزديك است.
--------------------
كاش تاپيك شما اين بود:
آيا ظهور نزديك است يا پروژه پايان دنيا در سال 2012 ؟
آيا جو سياسي و فرهنگي بوجود آمده در دنيا كه از سال 2008 شروع شده و اخيرا در ايران بنام ظهور آورده شده نزديك است يا پروژه 11:11 ؟
آيا ظهور نزديك است يا 11/11/11 ؟
آيا ظهور نزديك است يا 2012/12/21 ؟
پروژه 11:11 يا 11/11/11 قرار است امام بيايد يا عيسي (راستين يا دروغين) و اينكه كدام جلوتر است؟
----------------
حالا شعر را دوباره بخوانيد.
دوست عزيز ممنون.اما در مورد اينكه گفتيد يه عكس از كتابي چيزي بگيريد فكر كنم كه تو گوگل سرچ كنيد معلوم ميشه.من قبلا هم در مورد اين اشعار زياد شنيده بودم
اما در مورد تعين زمان به نظر من هم امكانش هست و هم امكانش نيست.بايد تمام دلايل جمع آوري بشه و آنوقت تصميم گيري بشه.و اما در مورد سفياني اين سايت اعلام كرده كه كودتائي كه الان در سوريه رخ داده زير سر سفيانيه و بايد ديد كه اين آقا درست ميگن يا نه.ولي بازم با اين حال پيش گوئي زمان ظهور بسيار سخت است.
اين آقا در چند روز پيش پيش گوئي خود را هم در مورد آقاي هاشمي تو سايت گذاشت و اعلام كرد به زودي هاشمي نظري مخالف نظام خواهد گرفت
الله اعلم
ولي بازم انتظار بيشتري از بچه ها داشتم كه در اين مورد بيشتر نظراتشونو اعلام كنن.شايد بچه ها با ايجاد همچين تاپيكي موافق نبودن.

به هر حال موفق باشيد
يا حق
مطالب غیر مستند به آیات و روایات در باب مهدویت هر چه که باشد یا از این بخش منتقل خواهد شد و یا حذف خواهد شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آقاي علي 110 من هم كه در تائيد نذاشتم بلكه اين پستو،براي نظرخواهي گذاشتم.
بعد از نظر منابع خود سايت هم هست.به هر حال ممنون.
اگه شما بگي وجود اين پست به جا نيست ،صلاح ميدوني خودتان حذفش كنيد
يا حق
سلام یک سری اشعار از علامه میرجهانی هست کسی میتونه آنها را پیدا بکنه و در این قسمت بزاره ... (در همین باب پیشگویی گفته شده و فوق العاده دقیق است)
شاه نعمت الله ولی که خیلی معروفه

تمام شعراش ( اگه تحریف نشده باشه) هم درست از آب در اومده ، نه در مورد امام زمان عجل الله تعالی شریفه بلکه در مورد هرچی شعر گفته درست از آب در اومده ، خیلی هم معروفه !

نسخه خطی کتابش هم موجود بود که تو حادثه (!!!) آتیش سوزی کتابخونه ملی از بین رفت.
سلام دوستان
من فقط این صحبت استاد رائفی رو مینویسم که اگه هزاران دجال هم ظهور کنن تا وقتی ما آماده نباشیم امام زمان ظهور نمی کنن!!

این جور پیش بینی ها به نظر من ریشه های انحراف هستن !!
سلام دوستان

اگر الان به سایت www.zohoor.ir یه سر بزنید در سمت راست این سایت نوشته شده :

یا علی بار دگر فتنه پدیدار شده

پور احمد جادوی سحر سفنديارشده

سامری باز سر گمراهی مردم دارد

با شیاطین قسم خورده تفاهم دارد

اين مشايی وجوانفكر تبانی دارند

ضد محمودو زعيم طرح نهانی دارند

پيشگويي جديد مديرسايت ظهور

اسفند دود كنيد

كه

اسفند دود می شود!

وفردا دكتر تجديد بيعت می كند

به دفتركارمیرود وتغيير و تحولاتی دراطرافيان ميدهد شگفت!

انشا الله

يك شنبه 11- ارديبهشت90
(۱۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۳:۰۴)منتظر 14 نوشته است: [ -> ]سلام دوستان

اگر الان به سایت www.zohoor.ir یه سر بزنید در سمت راست این سایت نوشته شده :

یا علی بار دگر فتنه پدیدار شده

پور احمد جادوی سحر سفنديارشده

سامری باز سر گمراهی مردم دارد

با شیاطین قسم خورده تفاهم دارد

اين مشايی وجوانفكر تبانی دارند

ضد محمودو زعيم طرح نهانی دارند

پيشگويي جديد مديرسايت ظهور

اسفند دود كنيد

كه

اسفند دود می شود!

وفردا دكتر تجديد بيعت می كند

به دفتركارمیرود وتغيير و تحولاتی دراطرافيان ميدهد شگفت!

انشا الله

يك شنبه 11- ارديبهشت90

این شعر هم برای شاه نعمت الله می باشه؟!

به نظر من کلا این پیشگوئی های محل انحرافه .
به مسئول سایت zohoor بگید:

02603 آشنا نیست برات!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
ما هم بلدیم پیش گویی کنیم. محمد صادق عزیز!
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع