(۱۹/آذر/۹۲ ۱۱:۲۸)Atosa نوشته است: [ -> ]اگه دختر خوب مجرده دختر بد متاهل _طبق نظرشما-
اشتباه متوجه شدین.
با چه سرعتی خوندین حرفهای من رو که اینجوری متوجه شدین؟
من اصلاً و ابداً چنین حرفی نزدم.
بلکه دقیقاً برعکسش رو دارم میگم: دخترهای خوب بخاطر عفت و حجابشون برای زندگی انتخاب میشن، و دخترهای خوبی که گول میخورن و بد میشن خودشون رو بدبخت میکنن. بدبخت هم نه به این معنی که هیچ پسری سراغشون نمیره، به این معنی که خودشون رو در مسیر چشمهای نامحرمان قرار میدن و پسرهای باغیرت سراغشون نمیرن و نیز ممکنه مسیر زندگیشون با چشمناپاکها گره بخوره(با طرح دوستی، اغفال، یا به عنف).
(۱۹/آذر/۹۲ ۱۱:۲۸)Atosa نوشته است: [ -> ]ب خاطر انتخاب مرداست
پس ربطی ب دخترای بد و ارایششون نداره
البته من گفتم آرایش بازیگرها.
این سخنرانی رائفیپور که لینکش رو گذاشته بودم رو نگاه کنین کامل توضیح میده.
(۱۹/آذر/۹۲ ۱۱:۲۸)Atosa نوشته است: [ -> ]مردا انتخابشون برا ازدواج دختر ارایش کرده خوشگل و ... هست
ها؟!

اونها نمونهی خاصی از مردها هستن که بیغیرت هستن و کسی که جلوی نامحرم آرایش میکنه رو میپسندن.
حتی در میان مردهای غیرمتعهد که با دخترها دوست میشن هم کسانی پیدا میشن که نسبت به زن خودشون بیغیرت نباشن و فرق بذارن بین کسی که برای زندگی انتخاب میکنن با کسی که بخاطر ظاهر برای دوستی انتخاب میکنن.
(۱۹/آذر/۹۲ ۱۱:۲۸)Atosa نوشته است: [ -> ]بنابراین گناه گردن دخترا نندازین
خانم شاکردوست هنرپیشه است
الگوی اخلاق و رفتار زن نیست ک
توی فیلم رسوایی هم بهش می گفتن: زن بدنام!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا اگه ارایش هم داشت ای ارایش با اسم زن بدنام خراب میشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پس لطفن ب فیلم ایراد نگیرین فیلم مشکل نداشت
فیلم که فقط شعار ظاهری نیست، کارکرد اثر مهمه!
اولاً که حتی اگه تأثیری بر دختران نذاره، باز هم به هر حال خداوند میدونه که حلال و حرام رو چی تعیین کنه، و آراستن و جلوه نمودن برای نامحرم رو حرام فرموده.
ثانیاً بله! همه در حرف میدونن بازیگر فقط بازیگره، ولی در عمل باعث تغییر رفتار میشه. داریم به عین میبینیم.
(۱۹/آذر/۹۲ ۱۱:۲۸)Atosa نوشته است: [ -> ]اگه راس میگن برن دخترای خوب محجبه بی ارایش بگیرن ک دخترا ارایش کرده بمونن خانه رفتارشون عوض کنن!!!!!!!!!!!
پسرهای با غیرت دقیقاً همین کار رو میکنن، ولی مشکلی که بر سر راه حرف شما در مورد عوض شدن رفتار دخترها موجوده همینه که: همینطور که شما هم اطلاع ندارید، همینطور هم دخترهای خوبی که در شرف گول خوردن هستن و دخترهای غیرمحجبه هم از این کار پسرهای با غیرت بیاطلاع موندهاند.
(۱۹/آذر/۹۲ ۱۱:۲۸)Atosa نوشته است: [ -> ]نه ای ک خودشون دخترای بدحجاب ارایش کرده بگیرن بعد داد بزنن ک چرا دخترا ارایش می کنن
وااا!

خب معلومه اینهایی که ایراد میگیرن همون بیغیرتها نیستن.
(۱۹/آذر/۹۲ ۱۱:۲۸)Atosa نوشته است: [ -> ]الان دخترای محجبه بی ارایش همه موندن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من دارم برعکسش رو میبینم.
(اگه کاربران دیگه خطهای پایین رو بخونن میگن عجب بحث خالهزنکیای! ولی آخه واقعاً آمارتون به غایت تعجببرانگیزه!)
توی فامیل و آشنایان محجبهای نمیشناسم که تا 8-27 سالگی ازدواج نکرده باشه(جز یه مورد که دوران جوانیاش خیلی به خودش میبالیده(که دلیلش رو هم حتماً میتونین حدس بزنین!) و خواستگارهایی رو رد کرده بوده).
ولی در غیرمحجبهها(اگه دخترهایی که قبل ازدواج محجبه بودن و بعد از ازدواج دینشون نم کشیده رو جزء این دسته حساب نکنیم) فقط دو نفر یادمه که زیر 30 سال ازدواج کرده باشن، که یکیشون هم ازدواجش با یه مرد 40 ساله پولدار بود و به معنای واقعی بدبخت شد و طلاق گرفت. ازدواج بالای 30 هم دو مورد یادمه در 32 و 35. چندین مورد هم هستن که بالای 30 و 40 و ازدواج نکرده هستن.
شما کجا زندگی میکنید که آمارتون برعکسه؟
------------------------------
احتراماً، دیگه هم بیشتر از این در این بحث شرکت نمیکنم اگر حرف تازهای نباشه.