شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
کو سینما؟؟کدوم فیلم؟یه اخراجی ها ساخته شد(کلی مفهوم داشت)ولی ملت ما فقط جنبه طنز اون رو چسبیدن...
الانم اخراجیها یه جور مد شده بین فیلمسازها برای فیلم طنز...هر وقت میخوان مخاطب جذب کنن یه آخوند رو در مقابل یه سری آدم بی دین و خلافکار قرار میدن و صحنه های طنز میسازن...!یه جوری دیگه لوس شده این کار...
هیچ چیز جدیدی نداره سینمای ایران...
تا وقتی بزرگای سینمای ما در صحنه نباشند همین آش و همین کاسه...
تا وقتی رضا عطاران ها و پرویز پرستویی ها در صحنه نباشند وضعیت همینطوره...
خدایی بازی استاد پرستویی یا آقای ارجمند رو با گلزار میشه مقایسه کرد؟؟گلزار فقط نون قیافه اش رو میخورد...نه هنرش...قیافه هم یه عمری داره بعد یه مدت دیگه زیبایی اول رو نداری،ولی کسی که با هنرش کار کنه جاودانه میشه...
(۱۱/تیر/۹۲ ۱۳:۲۱)Reza71 نوشته است: [ -> ]وضع سینمای ایران که مشخصه... کلا تعطیله!
در برابر فیلمهای روز دنیا و هالیوود هیچ چیزی برای عرضه کردن نداره...
فعلا بذار همین داستانهای عشق وعاشقی رو بسازن تا بعد

مدرک؟؟
این خدای نکرده تهمت ناجور حساب نمیشه؟
اخرین چیزی که از این شخص شنیدم که چرا از سینمای ایران بیرونش کردن این بود که شیطان پرست شده و احتمالا سر همین مساله هم بود ک اقای شریفی نیا گفت بود گلزار دیگر تمام شده است.
اگر هم تهمت زده باشم که از ایشون عذر خواهی میکنم بابات این حرفم از خدا میخوام که به دلش بندازه منو ببخشه. اما خب گلزار حالا شیطان پرست هم نباشه....
1.خو این nilufar7676 راست میگه دیگه، به همه میگین شیطون پرست. بسه دیگه...
2. nilufar7676 داره باهاتون شوخی می کنه وقتی میگه الناز شاکر دوست تو رسوایی خوب بازی کرد، اصلان این بازیگر نیست. آقای ده نمکی هم باید خجالت بکشه که این طوری لباس تنه شاکر دوست کرده . اون آقایونی که بعد نماز جمعه رفتن گفتن فیلم من مادر هستم رو بیارین پایین، باید یه نگاهی به فیلم های عناصر انقلابی خودشون بندازن. فیلم رسوایی از فیلم من مادر هستم هم ، صحنه های نامناسبتری داشت...
(۹/مهر/۹۲ ۰:۴۲)هادی... نوشته است: [ -> ]...عناصر انقلابی خودشون...
واژههاتون رو بررسی نمایید.
آیا به نظر شما دهنمکی انقلابیه؟
آیا به نظر شما اینها که از اون فیلم شاکی هستن، از دهنمکی راضی هستن؟
پس چرا اینطور میگید؟

اینطوری دارید ناخواسته راه انقلاب و پیروانش رو تخریب میکنید.
لطفاً دقت کنید.
من کلا کارای ده نمکی رو خوشم نمیاد
همیشه ام یاد جمله هدف وسیله رو توجیه میکند میافتم
فیلم رسوایی اینقدر بد بود که من با پدرم خجالت کشیدم دیدم
اصلا لزومی نداشت الناز اون لباسا و ارایش رو داشته باشه
خیلی فیلما داریم با این مضامین اما از مسائل دیگه مطلب رو میرسونه
همیشه ام تو فیلماش شوخی و حرف های مستهجن داره
به نظر منم فیلمای به اصطلاح طیف مقابل به فیلمای این اقا شرف داره
(۱۱/تیر/۹۲ ۱۴:۰۳)nilufar7676 نوشته است: [ -> ]جناب mynk شما نظر شخصی خودتون رو فرمودید و محترم است.کی گفته که الناز شاکر دوست فقط تو فیلمای بی داستان بازی می کنه قلب یخی رو اگز می ذاشتن اونطوری که کارگردان و نویسنده می خوان بسازنش که به لطف یک سری از دوستان داستان روندش تغییر کرد یه انقلاب بزرگ تو قیلم های ایرانی بود
آره ولی بهتره بود از الناز شاکر دوست استفاده نمیکردند با اون نوع رفتاری که در فیلم های داره ترجیح میدم اصلا فیلم رو نبینم
خانم شاکر دوست شاىد زىبا باشه ولى چندان هنرمند نىست دىالوگ که مال نوىسنده است طرز رفتارم که مال کارگردانه گرىم هم که مال گرىموره
هنرمند اون دست دختر خانوم هاىى هستند که تو اىپ دوره وانفسا زىباىهاوبرترىهاى صد برابرىشون را درپس حجاب حفظ مىکنن ازنرمش ولطافت وگفتار و رفتارخداداىشون جز محارم کسى خبر دار نمىشه و هنرشون در سالم و پاک زندگى کردنه در عىن حال در عرصه هاى اجتماعى هم حضور دارند..
(۱۷/آذر/۹۲ ۱۳:۵۲)طالب نور نوشته است: [ -> ]خانم شاکر دوست شاىد زىبا باشه ولى چندان هنرمند نىست دىالوگ که مال نوىسنده است طرز رفتارم که مال کارگردانه گرىم هم که مال گرىموره
هنرمند اون دست دختر خانوم هاىى هستند که تو اىپ دوره وانفسا زىباىهاوبرترىهاى صد برابرىشون را درپس حجاب حفظ مىکنن ازنرمش ولطافت وگفتار و رفتارخداداىشون جز محارم کسى خبر دار نمىشه و هنرشون در سالم و پاک زندگى کردنه در عىن حال در عرصه هاى اجتماعى هم حضور دارند..
هنوز زیبا ندیدی
همه چیز هم دست کارگردان نیست عزیز... شما چندتا فیلم بازی کردی با چندتا کارگردان کار کردی؟
هر کسی مسئول رفتار خودشه نه کارگردان
اصلا چرا کارگردان باید همچین رفتار بطله؟چرا همه ی کارگردان ها از این خانوم همچین رفتاری میطلبند؟
(۱۷/آذر/۹۲ ۱۳:۱۵)هادی... نوشته است: [ -> ]داستان از اونجایی شروع شد که اخراجیها 3 و جدایی در عید نوروز و در یک زمان ، به روی پرده ی سینما رفتند...
جریان های روشنفکری در فیس بوک اطلاعیه دادند که آقا، اخراجی ها رو بایکوت کنین، بچه مذهبی ها هم بیکار نشستند و اونها رو بایکوت کردند...
این جوری شد که اصغر آقا شد نماد جریان روشنفکری...
و آقا مسعود شد نماینده ی گفتمان انقلاب اسلامی...
بله راضی هستند،
همون آقایونی که در نقد فیلم من مادر هستم ، در دوشنبه فیلم ( یه نشسته هفتگیه که در سفارت آمریکا برگزار می شه که فیلم های روی پرده رو پخش می کنه ، بعد کارگردان و چند تا منتقد ، و معمولاً فراستی هم می آد ، می شینن فیلم رو نقد می کنن، و برای عموم آزاده) فیلم رو کوبیدن ، در جشنواره فیلم فجر ایستاده برای استاد ( ده نمکی ) دست می زدند!!!
در جشنواره فیلم فجر، بعد از نمایش فیلم رسوایی، نشست نقد و بررسی برپا شد، 9نفر آوردن که نظر بدن ( که تقریباً هفتاشون سینمایی نبودن، یکیشون جامعه شناس بود، یکی روحانی ...) خلاصه بگم ، آقای ناصر هاشم زاده که یکی از اساتید بزرگ فیلم نامه نویسی هستش ، گفت که این فیلم همه ی خاصیت های یک فیلم فارسی رو دارا بود، طرفدارهای ده نمکی ،داد و بیدادی می کردن که بیا ببین!!!
پ.ن1: دوشنبه فیلم برای عموم آزاده ، اما پیامک اطلاع رسان ، به دست آدم های خاصی می رسه ، مثل دانشجو های حوزه هنری، موسسه اوج ، سازمان سینمایی سوره و ... و اینها از قشر مذهبیه سینما هستند...
پ.ن2:در جشنواره فیلم فجر، بچه مذهبی ها، که شاملِ همون دسته بندی بالا می شه رو در یک سینما جمع کرده بودند !!!! (حالا نمیدونم ، می خواستن ما راحت باشیم ! یا اونهایی که در برج میلاد فیلم می بینند؟؟؟)
وای! آقای محترم چرا به عرض بنده دقت نمیکنید؟!
الآن به نظر شما مذهب چیز خوبیه.
همچنین به نظر شما کار اونها بده.
پس چرا اسمشون رو میذارید بچه مذهبی؟
همین!
این همون تخریبی هست که از بد بکار بردن واژهها بوجود میاد.
میدونیم مذهب مخالف این کارهاست، پس هر کی موافقش بود داره مخالف مذهب رفتار میکنه و رفتارش میشه مخالف بچهمذهبیها.
خیلیها خیلی کارها میکنن، ولی هیچکس و هیچچیز نمیتونه بگه اسلام موافق کارهایی هست که مخالف اصول صریح اسلامی و قرآنی هستن، مانند رعایت نکردن محرم و نامحرم و عفت کلام.
آخه میدونین آقای درست پسند موضوع م.د.ن فیلم ها و طرفدارن و طیف بندی نیست
مال زمانی هست که عوض دوربین .......... دستش بود برای همین ایشون رو نماینده این قشر میدونن که یییییهو علاقه مند به فرهنگ شده
حرف از مذهب هم در فیلماشون میزنن ، پس تو دیدگاه سیاه سفید، آدم های خاکستری این دوره زمونه میشه تو همون دسته ای که دغدغه خیلی از ماهاست
نقل قول:هنوز زیبا ندیدی