(۱۸/آذر/۹۲ ۲۲:۲۷)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]از این سیاه نمایی ها اصلا خوشم نمیاد چون یه طرفه است و انگاری خیلی باب شده در هر زمینه ای این جوری حرف بزنیم
در دو سال اخیر سینما خیلی رشد کرده
من خودم خیلی از فیلم های سینما رو دنبال می کنم امسال خیلی خوب عمل کرده در 4 سال گذشته
فیلم هایی با موضوع جدید و کارگردانی خوب مثل :
حوض نقاشی
رسوایی
هیس
تنهای تنهای تنها
آسمان زرد کم عمق
واقعا خوب بودن البته فیلم هایی مثل هزاره سوم و... بودن که موضوع خوب اما کارگردانی بدی داشتن و فیلم هایی مثل گذشته بودن که تقریبا خوب بوده باشن
اما حداقل اینه که فیلم های چرند مثل پیتزا مخلود و زنان مریخی و...... خیلی کم شدن حداقل فیلم ها هدف دار شدن
اما درمورد گلزار و شاکر دوست سعی نکنید با این چیزا اونا رو مطرح کنید گلزار که رفته تو تبلیغات عطر و عینک و مد و لباس شاکر دوست هم داره میره قبلا شاکر دوست خیلی بهتر عمل می کرد اما وقتی توی هر فیلمی بازی کرد مخاطب ازش خسته شد و نپسندیدش گلزار هم همین طور جذابیتشون از دست رفته و البته به نظر من این دو تا بازیگر از نگاه خاصی به سینما نگاه می کنن بیشتر دنبال آتلیه هستن و اصلا براشون مهم نیس چه فیلمی بازی می کنن خوب یا بد دنبال مطرح شدنن شاکر دوست فیلم ناسپاس رسوایی و تو ومن بازی کرده سه فیلمی که بسیار با هم متفاوت اند اما حالا بازیگری مثل شهاب حسینی رو در نظر بگیرید آیا هر فیلمی رو بازی می کنه چه قدر محبوبیت داره آیا وجودش در یک فیلم این فکر رو به ذهن مخاطب نمیندازه که فیلم خیلی خوبه !!!!!
شیطان پرست و اینا هم یکم یه جوریه نمیشه به هرکس هر انگی رو زد دیگه از هرکی بدمون اومد بگیم آره طرف شیطان پرست یا تازه وقتی یه نفر دنبال شهرت براش مهم نیس تبلیغ عطر جنسی رو بکنه یا عطر حرم ی عطر فرماسونی یا اسرائیلی
سلام
خانم فانوس اصلاً ازتون انتظار نداشتم!

آخه ما که کلی توی تاپیک شما
تا کی روحانیت می خواهد با تلویزیون قهر کند؟ سر درست کردن وضعیتشون صحبت کردهبودیم!
آخه به این سینما میشه گفت خوب؟؟؟!!!

(ابتدا بخاطر لحن بیپروام در این ارسال عذر میخوام، ولی شدت ماجرا اونقدر زیاد هست که فریادها به هواست!)
من فیلم رسوایی رو بجز چند ثانیه ندیدهام، چون وقتی دیدم یه عده دارن نگاه میکنن، یه لحظه نگاه کردم و با یه قیافهی بشدت، باغلو، آرایش شده روبرو شدم. من به عنوان مردی که خودش رو خر نمیکنه نمیتونستم بدون لذت حرام، کادرهای دوربینی که به این چهره خیره میشه رو تحمل کنم! هر مذکری که بچه یا پیرمرد نباشه همینطوره!
از این آرایشهای غلیظ توی فیلمها کم هم نیست!
آخه من به این بازیگرها چی بگم؟
اینها طوری آرایش میکنن انگار برای جلبنظر شوهرشون به خودشون چنین جلوهگریای کردن، ولی این کار رو برای چند میلیون نفر نامحرم میکنن!!!
حقشون چیه، وقتی که دخترهای پاک توی خونه بیشوهر نشستن، و اینها میان وسط سِن با سایز کینگکونگ تمام جزئیات گریمشون رو میریزن توی ذهنهای عذبها و پرشون میکنن از یه تصور! مسلماً اون پسرهای پوچکلهای که چشمشون رو به این تصور میدوزن نمیتونن عشق این تصور رو به سرانجام برسونن!
و دخترهای پاکی که گول میخورن و از اینها الگو میگیرن و دیگه هیچی! حالا بیایید درستش کنید!
کسی نیست به این دخترها بگه با مسابقه دادن با گریم بازیگران خودتون رو بدبخت میکنین(
البته رائفیپور بودهااااا!
).
کجای بخش مبتذل این سینما به دخترها میگه «دختر خوب از نظر کسی که بخواد باهاش زندگی کنه، خوبیاش به عفت و حجابش هست»؟ بلکه برعکسش رو میگه!
این چه فتنهایه که اینطوری مردم رو از هم جدا و بدبخت میکنه؟
هرچی آت و آشغال خودنما پیدا میشده ریخته توی سینما و کمکیار شیطان شده!
---------------------------------
چطور اینقدر صداوسیما و ارشاد در تأیید برنامهها بیمبالاتی میکنن که دیگه کار فیلمسازان از زیرپا گذاشتن حجاب و محرم و نامحرم گذشته و به مسخره کردنش رسیده!
فریاد استاد بهرامپور حتی از توی
نامهشون هم معلومه!
(البته شما که قبلاً توی تاپیکتون این نامه رو دیدید)
بنده در همین تاپیک که لینک نامه در اون هست، باز (برای بار سوم!) شروع به انتقاد از صدا وسیما کردهام!