تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آیانقددکتـــر روازاده رواســـــــت؟؟++لطفا تعصب راکناربگذرید
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
(۱۱/تیر/۹۳ ۲:۲۲)rezamohammadi نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
عجله نکن اخوی!
بیا بنده برای شما چند ها جلد سند و مدرک ارائه بدم.
به زبان علمی؟
برادر ! بعضی مسائل در زبان علمی امروز جایی برای انتشار نداره.
میگی من چیکار کنم؟؟؟در حد بضائت خود دارم تبلیغ می کنم و خیلی ها با غرض یا بدون غرض مخالفت می کنند.
یا حق

بفرمائید...
(۱۰/تیر/۹۳ ۱۵:۳۳)namekarbary نوشته است: [ -> ]چرا اگر طب سنتی قادر به درمان این همه بیمای هست، نتیجش رو به صورت علمی به کل دنیا صادر نمی کنه تا همه مردم ازش استفاده کنن؟
اون موقع که این طب در تعالی خودش بود رسانه ای نبود
الانم کسی ادعا نمیکنه که طب سنتی همه بیماری ها رو درمان میکنه
این تصور شماست وگرنه انگلیس سالانه 8 میلیارد پوند از صادرات زالو پول در میاره و الان یادم نیست در یکی از کشور ها در داروخانه پک زالو به فروش میرسه،
هیچ جا مثل ایران از داروی شیمیایی استفاده نمیشه
بادکش درمانی یکی از درمان های شناخته شده در دنیاست و جالبه بدونید چین با صادرات این لیوانای بادکش کلی پول درمیاره
و ما همچنان اندر خم یک کوچه مانده ایم
-------------------------------------------------------------------------------------------

و الان رئیس دارالحکمه در کانادا تو تی وی گفت که در کانادا دولت ازشون حمایت میکنه و حجامت رو هم 120 دلار انجام میدن.
واقعا با تمام وجودم افسوس میخورم.
مثال فوق العاده ای هست. سازمان دارو و غذای آمریکا هم زالودرمانی رو قانونی اعلام کرده. پس علم مدرن مشکلی با روش های درمانی سنتی نداره اگر تاثیرگذاریشون به صورت علمی ثابت بشه. مرسی بابت مثال.

حالا سوال من. اگر شما ادعا می کنید که روشهایی درمانی در طب سنتی دارید که قادر به درمان بیماریهاست، خوب چرا تاثیرش رو به طریق علمی اثبات نمی کنید تا همه استفاده کنن؟ مثل تمام روش های درمانی موجود.
(۱۹/تیر/۹۳ ۱۷:۳۱)namekarbary نوشته است: [ -> ]مثال فوق العاده ای هست. سازمان دارو و غذای آمریکا هم زالودرمانی رو قانونی اعلام کرده. پس علم مدرن مشکلی با روش های درمانی سنتی نداره اگر تاثیرگذاریشون به صورت علمی ثابت بشه. مرسی بابت مثال.

حالا سوال من. اگر شما ادعا می کنید که روشهایی درمانی در طب سنتی دارید که قادر به درمان بیماریهاست، خوب چرا تاثیرش رو به طریق علمی اثبات نمی کنید تا همه استفاده کنن؟ مثل تمام روش های درمانی موجود.
ببخشید میپرم وسط صحبتاتون
اگه دیشب برنامه راز رو میدیدید جواب سوالهاتون رور می گرفتید..
بیمارای زیادی که پزشکا میگفتن قابل درمان نیستند بوسیله همین طب سنتی معالجه شدن ولی خب کسی بهشون امکانات و میدون نمیده (مسئولین) خیلی ها تاثیرش رو دیدن و اثبات شده براشون ولی خب شاید .....
(۱۹/تیر/۹۳ ۱۷:۳۱)namekarbary نوشته است: [ -> ]مثال فوق العاده ای هست. سازمان دارو و غذای آمریکا هم زالودرمانی رو قانونی اعلام کرده. پس علم مدرن مشکلی با روش های درمانی سنتی نداره اگر تاثیرگذاریشون به صورت علمی ثابت بشه. مرسی بابت مثال.

مرسی help me عزیز
من اول میخواستم حرفای همون برنامه رو بنویسم ،گفتم صبر کنم وقتی واسه دانلود گذاشتن تو نت بهتون لینک بدم خودتون ببینید و قضاوت هم با خودتون
خدا پدر سازمان دارو و غذای آمریکا رو بیامرزه ،اتفاقا تو برنامه راجع به اینم حرف میزنه
مشکل ما مثل همیشه افراد کاتولیک تر از پاپ کشورمون هستند.
از ماست که برماست.
ان شا الله که همیشه سلامت باشید و مثل من با وجودتون مجبور نشید تست کنید کدوم نحوه درمان بهتره.
بعدا لینک میدم
(۲۰/تیر/۹۳ ۱۶:۱۱)یاســین نوشته است: [ -> ]من اول میخواستم حرفای همون برنامه رو بنویسم ،گفتم صبر کنم وقتی واسه دانلود گذاشتن تو نت بهتون لینک بدم خودتون ببینید و قضاوت هم با خودتون
بعدا لینک میدم
سلام
این لینک از برنامه راز هست در مورد طب سنتی اما نمیدونم جدیده یا مربوط به قبل میشه...
[url=http://media.rasekhoon.net/003/18/Mostanad/Raz/18_TVRA28-Raz,%20Q28%20(Azizkhani-KordeAfshar)(http://www.Rasekhoon.net).flv]http://media.rasekhoon.net/003/18/Mostanad/Raz/18_TVRA28-Raz,%20Q28%20(Azizkhani-KordeAfshar)(http://www.Rasekhoon.net).flv[/url]
سلام ازاده جان
این برنامه پارسال هست
با حضور دکتر منتظر و دکتر عزیز خانی
البته فایل صوتی است

راز

با حضور دکتر فهیمی و دکتر اکبری

قسمت دوم راز
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع