۲۶/تیر/۹۲, ۱۵:۳۷
بسم الله
من هم موافقم که آقای دکتر روازاده در بعضی جاها افراط میکنند ولی خیلی از حرف های ایشون درسته.
خیلی از درمان ها و روش های طب سنتی علمی نیست ولی درست هستند چون از روی تجربه به دست آمده اند. من اینجور موارد زیاد دیدم. پس اگر دلیل علمی نداشت دلیل بر اشتباه بودن اون نیست. به نظرم افراد قدیمی تر و باتجربه تر بیشتر حرف های آقای روازاده رو میفهمن و برخی از جوون های امروزی که هیچ اطلاعاتی در مورد دواهای قدیمی ندارن از حرف های آقای روازاده متعجب میشن.
برای مثال تیغ زدن پشت گوش برای درمان زردی که کاملا درست هست.
در ضمن بهتر نیست به جای اینکه به بعضی سخنان آقای روازاده که ربطی به مسائل پزشکی ندارد اشکال بگیریم، سخن های مربوط به پزشکی رو نقد کنیم؟ بهتر نیست نقد کنید که مثلا فلان روش درمان آقای دکتر مشکل دارد؟
مشتاقم نقدهایی که درمورد دواها و درمان هایی که آقای روازاده توصیه کردند را بشنوم.

علیک سلام
البته این چیز اصلا عجیبی نیست که بگیم فلوراید که به گفته شما یکی از مهمترین اکتشافات هست یه ماده مضرره چون که از این چیزها خیلی زیاد دیدیم.
حقیقتش من از فلوراید سر درنمیارم و نمیدونم دقیقا چی چی هست و چیکار میکنه ولی اون چیزی رو که دیدم و تجربه به من نشون داده اینه که افرادی که از خمیرندان استفاده میکنن دندانهایشان زودتر خراب میشه!
من هم موافقم که آقای دکتر روازاده در بعضی جاها افراط میکنند ولی خیلی از حرف های ایشون درسته.
خیلی از درمان ها و روش های طب سنتی علمی نیست ولی درست هستند چون از روی تجربه به دست آمده اند. من اینجور موارد زیاد دیدم. پس اگر دلیل علمی نداشت دلیل بر اشتباه بودن اون نیست. به نظرم افراد قدیمی تر و باتجربه تر بیشتر حرف های آقای روازاده رو میفهمن و برخی از جوون های امروزی که هیچ اطلاعاتی در مورد دواهای قدیمی ندارن از حرف های آقای روازاده متعجب میشن.
برای مثال تیغ زدن پشت گوش برای درمان زردی که کاملا درست هست.
در ضمن بهتر نیست به جای اینکه به بعضی سخنان آقای روازاده که ربطی به مسائل پزشکی ندارد اشکال بگیریم، سخن های مربوط به پزشکی رو نقد کنیم؟ بهتر نیست نقد کنید که مثلا فلان روش درمان آقای دکتر مشکل دارد؟
مشتاقم نقدهایی که درمورد دواها و درمان هایی که آقای روازاده توصیه کردند را بشنوم.
نقل قول:کلاً بعضی از ما ایرانی ها پایه و اساس طب اسلامی رو که تاکید زیادی بر کم خوردن و پر نکردن معده داره رو فراموش کردیم و حالا دنبال این هستیم که مثلا دنبال فلان روغن باشیم که یه وقت ضرر نداشته باشهحرف شما درست ولی نباید مواد عذایی و روغن های مضر هم استفاده کنیم که روغن یکی از مهمترین هاست که متاسفانه اینجور شده!
نقل قول:اظهار نظر های ایشون در مورد ضرر داشتن چای و مضرات دوش حمام زبانزدالبته خیلی بهتر میشه خود اظهار نظر را بذارین تا ما هم متوجه بشیم چه اشکالی دارهخاص و عام هست.

نقل قول:سلام
یکجا دکتر روازاده اومده گفته فلوراید یک ماده سمی و کشنده است که هیچ فایده ای برای بدن و دندان ها نداره ولی اون رو دارند بصورت اپیدمی به بچه های ما در مدارس می دهند تا یچه های ما رو از نظر ضریب هوشی بیارن پایین!!!!!!!!!!
این یک صحبت کاملا غیرعلمی است از چند جهت:
1.هر دارویی در کنار فوایدی که داره می تونه ضررهایی داشته باشه اما اون چیزی که مهمه دوز مصرفی و طریقه مصرف دارو است.
2.اثر فلوراید در کاهش پوسیدگی های دندانی کاملا اثبات شده تا جایی که کشف این ماده رو یکی از مهمترین اکتشافات تاریخ دندانپزشکی می دونن.
3.در روشی که در مدارس ما استفاده می شه فلوراید بصورت یک ژل بسیار غلبظ روی دندان ها مالیده می شه و اصلا کودک اون رو نمی خوره که تاثیری روی هوش یا سایر بدنش مثل استخوان هاش داشته باشه.
4.استفاده از فلوراید درواقع یک روش پیشگیری از پوسیدگی های دندانی است که با توجه به وضعیت سلامت دهان ودندان جامعه و هزینه های بالای درمان های دندانپزشکی اجرای این روش های پیشگیری بسیار اهمیت داره.
5. از طرفی اجرای این طرح با اینکه هزینه های بالایی برای دولت داشته، داره بصورت رایگان در مدارس اجرا میشه.
اما متاسفانه صحبت های غلط دکتر روازاده در این مورد تاثیر بسیار بدی در جامعه گذاشته تا جایی که یک روز مدیر یکی از مدارس به درمانگاهی که بنده کار می کنم زنگ زد و با نگرانی خیلی زیاد درمورد فلوراید شدیدا اصرار می کرد که فلوراید رو به بچه ها ندن!!!!!!!!!! واقعا جای تاسف داره.
علیک سلام
البته این چیز اصلا عجیبی نیست که بگیم فلوراید که به گفته شما یکی از مهمترین اکتشافات هست یه ماده مضرره چون که از این چیزها خیلی زیاد دیدیم.
حقیقتش من از فلوراید سر درنمیارم و نمیدونم دقیقا چی چی هست و چیکار میکنه ولی اون چیزی رو که دیدم و تجربه به من نشون داده اینه که افرادی که از خمیرندان استفاده میکنن دندانهایشان زودتر خراب میشه!
مگه من گفتم غیر این رو میگین!