کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 3.38 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خانم ها، بیشتر کدوم رو دوس دارید؟؟؟؟
۱۷:۳۵, ۱/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۲ ۱۸:۱۱ توسط enan ilghon.)
شماره ارسال: #1
آواتار
یه سوال برام پیش اومد امروز:Huh

خانم های محترم !بازی با بچه و تربیت اونو بیشتر دوس دارن یا کار کردن تو محیط بیرون رو؟؟؟

خواهشاً جبهه نگیرید، بحث رو عوض نکنید و فقط در مورد اینکه کدوم رو بیشتر دوس دارید بگید، نه اینکه کدوم خوبه یا کدوم بده و یا اینکه معایب و مزایاشون چیه.
ممنون.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hessam ، فدايي ولايت ، شیدا ، sarallah ، m.hossein ، ترنم ، مهسا110 ، 313flowers ، بچه شیعه ، ماهور ، ztb ، victoria ، یاوران مهدی ، help me ، آیلار ، Hadiss313

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۵۱, ۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #31
آواتار
(۲/مرداد/۹۲ ۱۷:۳۹)hessam نوشته است:  ببخشید فکر نمیکردم سوء تفاهم بشه . منظورم از این که آرمانیه ، این نبود که دست نیافتنیه ، منظورم جو حاظر بود .
یعنی الان این شرایط رو نداریم که تو پست قبلیم گفتم انشالله در آینده مهیا میشه
.
.
بعدم شما چرا یهو میزنی به صحرای کربلا ،
اصلا صحبت سر مهریه و شیر بها و دعوا با آقایونو، و.... نبود !!!!!!!!!!!!!!!!
.
.
.
.
.
یا علی

برادر گرامی!

سو تفاهم نشده. من فقط خواستم روشن بشه.حق با شماست جو حاضر خوب نیست. باید به سمتی بردش که خوب بشه. اینکه ما شرایط بد رو قبول کنیم که حل نمیکنه موضوع رو

به صحرای کربلا نزدمBig Grin

اینا همه به هم وصله.

درک متقابل. انجام وظایف متقابل.احترام متقابل. از خود گذشتگی متقابل.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hessam ، یاســین
۱۹:۴۲, ۲/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۲ ۲۰:۵۵ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #32
آواتار

نقل قول:اما به عنوان یه خانوم تحصیل کرده دوست دارم تو اجتماع باشم.

چرا چون که دیده بشید؟Huh

نقل قول:دوست دارم همسرم برای تحصیلاتم ارزش قائل باشه و بدونه که براش زحمت کشیدم.

آیا درک همسرتون از تحصیلاتتون فقط محدود به اینه که بیرون کار کنید؟

نقل قول:مطمئن باشید یه خانوم اگه بچه دارشه و ببینه بچش عذاب میکشه کارشو میذاره کنار.(با توجه به شرایط الان نه تنها بچه بلکه خود زن هم عذاب میکشه.)

من مادرم با اینکه شاغل بود و میدونست دارم عذاب می کشم بازهم کار می کرد! و خیلی ها هم هستند که شرایطی مثل من داشته اند

نقل قول:من 16 سال درس نخوندم که هیچ فرقی با یه خانومی که تحصیل نکرده نداشته باشم . خوبه گاهی اقایونم خودشونو بذارن جای ما.

من خودم از طرف هاکثر آقایون دارم صحبت می کنم ، اکثر آقایون هیچ علاقه ای به درس خوندن ندارند! من فقط و فقط دارم درس می خونم چون باید دو تیکه نون بیارم سر سفره زن و بچم ، اگه موجوداتی به نام زن و بچه وجود نداشت ، ما مرد ها رو به زور می بردن سر کار!!! علاقه ای نداریم من از خدامه یکی بره از صبح تا شب کار کنه برای ما رزق و روزی جمع کنه!!!

Big Grin
نقل قول:باید شرایط جامعه مساعد بشه. باید.

تقریبا اکثر افراد غیرتی از اینکه همسرشون با هرکس و ناکسی همکلام بشه ناراحت می شوند ، شما به عنوان یک همسر احساس مسئولیت نمی کنی!؟ شاید بروز نده ولی ته دلش راضی نیست...

نقل قول:شاید نسل من مجبور شن به خاطر بچشون از کاری که دوست دارن بگذرن،اما برای نسل های بعدی باید شرایط بهتر شه.

من موندم چه ضرورتی هست که خانوم ها کار کنند؟! الان همه میگن بیکاری زیاده و اینقده ، خب خانوم ها عموما اشغال کردن جای آقایون رو! مثلا یک منشی باید و باید خانم باشه؟ نمیشه مرد منشی باشه؟ خب بله وقتی معضل بیکاری آقایون تموم شد ، اونوقت می رسیم به نوع جنسی به نام خانوم که بدنش و اون ظرافتش اجازه نمیده هرکاری رو انجام بده.

بنظرم زنی که میره الکی کار میکنه و جای یک مرد رو اشغال می کنه به نوعی روزی و حق الناس شخصی که محتاج هست به اون کار رو ضایع کرده ، اون دنیا هم باید جوابگو باشه...

نقل قول:خدا گفته زن بابت شیر دادن به بچه میتونه از همسرش پول بگیره.چرا اقایون اینکارو نمیکنن؟؟؟

ما به بچمون شیر بدیم!؟Big GrinBlushDodgy

نقل قول:حتی مذهبی ها.چرا آقایون مهریه ؛که حق خانوم هاست رو بهشون نمیدن. مهریه یه هدیه است.

شما از کجا و با چه دلیلی همه ی مذهبی ها رو متهم می کنید؟ مثلا از کجا میدونید ما فردا مهریه همسرمون رو میدیم یا خیر؟ من خودم که میدم.

نقل قول:اگه یه زن حس کنه که کارش تو خونه با ارزشه شاید نره دنبال استقلال مالی. هر چند حضور اجتماعی لازمه.

حضور اجتماعی چرا لازمه!؟ قبول ندارم ، در اکثر موارد بنظرم الکیه ، خانم فقط برای اینکه خودشو برای شوهرش اثبات کنه که بگه "آره من هم هستم ، احساس حضور می کنم"

نقل قول:شما مطمئن باشید اگه دستورات قران درست اجرا بشه دیگه وضع اینجوری نمیشه. بابا !خدا خودش ساخته میدونه دیگه.

بهتره یکم آقایونم دستورات قرآنو به خودشون بگیرن.

خدا گفته خانوما برن بیرون کار کنن؟

نقل قول:خانومی که مهرشو نمیگیره ، بابت شیر دادن به بچش چشم داشتی نداره(اینا که حق مسلمشه)مطمئن باشید اگه ببینه بابت کار کردن تو بیرون بچش آسیب میبیه از این هم میگذره شک نکنید.

من که دیدم نگذشت! خیلی ها رو هم دیدم که نگذشتن!

نقل قول:کم نیستن نه. به ندرت کسی هست که احکام خدا رو در مورد همسرش رعایت کنه. حداقل من ندیدم.

زن و شوهر نسبت به هم وظایف و حقوقی دارن که خدا تو قرآن تعیین کرده. آقایون بد نیست یه خورده احساس کنن که بد نیست اونها هم به وظایفشون عمل کنن. چیزی که خدا خواسته و دستور داده.

http://leilymajnun.blogfa.com/

ببینید پس! وبلاگ بالایی رو از اول تا آخر بخونید...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، یوسف خان ، hessam ، وحید110 ، در جستجوی سختی ، Reza2035 ، السا ، keyvan-rostamy ، fafa*
۱:۵۹, ۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #33
آواتار
از نظر من (یک آقا) ، قضیه کار کردن در بیرون (با حفظ شرایط) و ماندن در خونه و تربیت و شوهر داری مثل مقایسه :‌ رعایت حجاب شرعی در مقابل چادر هست !

بستگی به عمق معرفتی و درک خانوم از خودش داره. احتیاج به بینش داره ، اینکه تصورش از جایگاه خودش چیه ؟‌اینکه تاحالا به این فکر کرده که اون جنس مونث هست و نه مذکر . همونطور که آقایون بعضی از کارها رو نمی کنند (حتی نزدیکش هم نمی شن ) خانم ها هم باید شرایط رو درک کنه.

بله شرع و اسلام با حفظ شرایط اجازه داده برای فعالیت خانم ها در اجتماع (که من معتقدم به جز برخی مشاغل مثل معلمی ، پرستاری ، پزشکی و از این قبیل در اکثر اون ها شرایط در حال حاضر وجود نداره) اما یک چیزی هست به نام مباح و یک چیز هست به نام مستحب موکد‌!

انتخابش دیگه با خود طرف هست ، متاستفانه اکثر خانم ها متوجه فرصت بی نظیری که در خانه بهشون داده میشه از طرف خدا نیستند !
یک دو دوتا چهارتا ساده میکنیم :
کسب روزی حلال برای مرد = جهاد در راه خدا
شوهر داری و تربیت فرزندان برای زن = جهاد در راه خدا

اما برعکسش صدق نمی کنه ها !!!

یعنی کسب روزی حلال برای زن با حفظ یک عالمه شرایط تازه میشه یه چیز مباح ! مثل خوردن آب !!
تربیت فرزند هم که تو آموزه های ما هر چند برای هر دو جنس ، پدر و مادر هست اما نقش مادر کجا و نقش پدر کجا !!

البته خرده نمی گیریم هر کس هر راهی رو که دوست داره بره ، انتخاب ها هستند که ارزش آدم رو نشون می دهند.

ممنونHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، شیدا ، sarallah ، مهسا110 ، بی نام ، enan ilghon ، Reza2035 ، fafa*
۱۲:۰۹, ۳/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۲ ۱۲:۱۲ توسط مهسا110.)
شماره ارسال: #34
آواتار
(۲/مرداد/۹۲ ۱۶:۴۷)مهسا110 نوشته است:  
من به شخصه اصلا دوست ندارم فرزندم دست اینو اون بزرگ شه . خودمم از صب تا شب مثل یه مرد کارکنم در حالیکه برای اینکار ساخته نشدم. تازه بعدشم که برگشتم خونه با تمام خستگی وظایف تو خونه رو انجام بدم.

مطمئن باشید هیچ خانومی دوست نداره این جوری زندگی کنه.

اما به عنوان یه خانوم تحصیل کرده دوست دارم تو اجتماع باشم.

دوست دارم همسرم برای تحصیلاتم ارزش قائل باشه و بدونه که براش زحمت کشیدم.

مطمئن باشید یه خانوم اگه بچه دارشه و ببینه بچش عذاب میکشه کارشو میذاره کنار.(با توجه به شرایط الان نه تنها بچه بلکه خود زن هم عذاب میکشه.)

من 16 سال درس نخوندم که هیچ فرقی با یه خانومی که تحصیل نکرده نداشته باشم . خوبه گاهی اقایونم خودشونو بذارن جای ما.

باید شرایط جامعه مساعد بشه. باید.

شاید نسل من مجبور شن به خاطر بچشون از کاری که دوست دارن بگذرن،اما برای نسل های بعدی باید شرایط بهتر شه.

خدا گفته زن بابت شیر دادن به بچه میتونه از همسرش پول بگیره.چرا اقایون اینکارو نمیکنن؟؟؟حتی مذهبی ها.چرا آقایون مهریه ؛که حق خانوم هاست رو بهشون نمیدن. مهریه یه هدیه است. کی دیدین به یکی بگن برات فلان چیزو میخرم،اما نخرن ،بعد که دعوا شد هدیه رو بدن. اما در مورد مهریه الان تو جامعه ما اینطوره.

اگه یه زن حس کنه که کارش تو خونه با ارزشه شاید نره دنبال استقلال مالی. هر چند حضور اجتماعی لازمه.

بابا !ماها چرا اینجوری شدیم. نصف دین خدا رو اجرا میکنیم ،انتظار داریم نتیجه هم بگیریم.

آقایون فقط از خانوما انتظار هبه دارن،انتظار بخشش دارن ،انتظار از خود گذشتگی دارن.

تو قرآن ، تاجایی که من دیدم و میدونم ،آقایون باید به همسرانشون ببخشن.

شما مطمئن باشید اگه دستورات قران درست اجرا بشه دیگه وضع اینجوری نمیشه. بابا !خدا خودش ساخته میدونه دیگه.

بهتره یکم آقایونم دستورات قرآنو به خودشون بگیرن.

خانومی که مهرشو نمیگیره ، بابت شیر دادن به بچش چشم داشتی نداره(اینا که حق مسلمشه)مطمئن باشید اگه ببینه بابت کار کردن تو بیرون بچش آسیب میبیه از این هم میگذره شک نکنید.

هرچند، با توجه به شرایط الان ،بسیاری از خانوم ها مجبورند کار کنن.حتی اگه نخوان.

جناب
Prestige من حس میکنم شما اصلا نخوندید متنی رو که نوشتم. یا شایدم خوندید و عمدا تیکه تیکه اش کردید که معنی ای رو که خودتون میخواید ازش استنباط کنید.

پیشنهاد میکنم یه بار دیگه بخونید.

من نگفتم شما به بچه تون شیر بدید اینو گفتم:

خدا گفته زن بابت شیر دادن به بچه میتونه از همسرش پول بگیره.چرا اقایون اینکارو نمیکنن؟؟؟حتی مذهبی ها.چرا آقایون مهریه ؛که حق خانوم هاست رو بهشون نمیدن. مهریه یه هدیه است. کی دیدین به یکی بگن برات فلان چیزو میخرم،اما نخرن ،بعد که دعوا شد هدیه رو بدن. اما در مورد مهریه الان تو جامعه ما اینطوره.

منظورم اینه که چرا آقایون بابت اینکار به خانوماشون پول نمیدن. اینم دستور خداست دیگه.

باقیشم توضیح نمیدم چون حس میکنم ، باید یه دور دیگه بخونید متن رو.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، medad.sefid ، فرمیسک
۱۲:۵۱, ۳/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۲ ۱۲:۵۹ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #35
آواتار
[quote]
جناب
Prestige من حس میکنم شما اصلا نخوندید متنی رو که نوشتم. یا شایدم خوندید و عمدا تیکه تیکه اش کردید که معنی ای رو که خودتون میخواید ازش استنباط کنید.

پیشنهاد میکنم یه بار دیگه بخونید.

من نگفتم شما به بچه تون شیر بدید اینو گفتم:
[/quote]

اینو محض شوخی عرض کردم که خشک نباشه حرفامون.

[quote]
خدا گفته زن بابت شیر دادن به بچه میتونه از همسرش پول بگیره.چرا اقایون اینکارو نمیکنن؟؟؟[/quote]

چون خیلی ها بی اطلاع هستند از این موضوع ، من خودم تازه الان فهمیدم! دوما اگه زندگی مرد و زن عاشقانه باشه ، به زور هم به خانم این پول رو بدهید قبول نخواهد کرد ، چون از روی عشق و محبت به بچه اش این کار رو می کنه...

[quote]حتی مذهبی ها.چرا آقایون مهریه ؛که حق خانوم هاست رو بهشون نمیدن. مهریه یه هدیه است. کی دیدین به یکی بگن برات فلان چیزو میخرم،اما نخرن ،بعد که دعوا شد هدیه رو بدن. اما در مورد مهریه الان تو جامعه ما اینطوره.[/quote]

من پدرم هزار بار هم خواسته مهریه ی مادرم رو بدهند ولی ایشون قبول نمی کنند! من حرف شما رو قبول ندارم که بگید مذهبی ها! بگید مذهبی نما ها!

[quote]منظورم اینه که چرا آقایون بابت اینکار به خانوماشون پول نمیدن. اینم دستور خداست دیگه.[/quote]

من مطلب زیری رو در پایین از یک منبع معتبر نقل می کنم
[quote]
تنها حقّی که در اسلام بر عهدهٔ زن گذاشته شده فقط همان است که گفتیم. امّا همان حقّ، لوازمی هم دارد. مثلاً اگر زن می‌خواهد از خانه بیرون رود، باید مطمئن شود که در هنگام بیرون رفتن او، شوهرش نیازمند رابطهٔ جنسی نخواهد بود. اگر بداند که شوهرش از این جهت نیاز به او پیدا خواهد کرد یا ظنّ داشته باشد که شوهرش چنین نیازی خواهد داشت، باید با اذن او بیرون رود. چون طبق تعهّدی که داده، از این جهت، حقّی بر گردنش آمده است؛ همان گونه که بر گردن مرد نیز حقوقی دیگر آمده است. البته این اصل پیمان نامه است؛ یعنی پیمان نامهٔ پایه است؛ به نحوی که اگر طرفین دست به پیمان نامه نزنند، قبول ازدواج با طرف مقابل، به معنی پذیرفتن این قرارداد خواهد بود. امّا اسلام به طرفین ازدواج این آزادی را هم داده که شرط و شروطی به این پیمان نامه بیفزایند؛ و حقوق بیشتری برای خود بگیرند. البته این افزودن تبصره، با توافق طرفین است. لذا اگر یکی از طرفین، شرط طرف مقابل را نپذیرد، طرف مقابل نیز از شرطی که گذاشته کوتاه نیاید، بدیهی است که این پیمان ازدواج بسته نمی‌شود.[/quote]
سوال من هم اینه چرا خانما این حق رو ادا نمی کنند؟ تابحال چند خانومی پیدا شده که این سوال رو از همسرش بکند؟! لابد تو دلش میگه که حالا چیزی که زیاده وقت و فرصت...

هرچند که بنده در صورت این که همسرم قبول کنند ، حاضرم اجرت شیردادن را به ایشان متقبل شوم همانگونه که نفقه و صداق ایشان رو هم خواهم داد...

[quote]باقیشم توضیح نمیدم چون حس میکنم ، باید یه دور دیگه بخونید متن رو.[/quote]

خوندم متن شما رو ، ولی شما حتی به سوال های قبلی بنده رو هم جواب ندادید ، من اون همه سوال پرسیدم شما به جای پاسخگویی به من خرده می گیرید ، اصلا جواب ندادید که چرا باید برای اثبات به همسرتون بیرون کار کنید؟! آیا مادر بزرگان ما چون سواد نداشتند به شوهرشان اثبات نشده بودند؟ آیا گذشتگان ما زندگی خوشبختی نداشته اند؟ آیا حتما آدم باید جلوی چنتا محرم و نامحرم دولا راست بشه که به شوهرش اثبات بشه؟ سواله برام...

منتظر پاسخ های منطقی شما هستم Blush

[quote='asal.m' pid='206533' dateline='1374739536']

جواب asal.m
[quote]
سلام.
1.انتقاد پذیر باشید لطفأ.منکه قصده دعوا و بی احترامی ندارم،انتظار دارم شما هم به عنوان یک مدیر،بی احترامی نکنید.تعیین تکلیف هم نکردم.فقط به عنوان یک خانم حق داشتم بگم این بحث مربوط به خانمهاست و نباید آقایون در هر چیزی که مربوط به خانمها میشه به خودشون اجازه بدهند به جای خانم ها نظر بدهند.[/quote]

درسته مربوط به خانم هاست ، ولی وقتی بحث اینکه مردان مذهبی دارن حقوق زنان رو پایمال می کنند و ... بنظرم بحث به ما هم مربوط می شه ، نمیشه خواهر؟

[quote]4.در هر تاپیکی مربوط به خانمها بوده (که ماشاء الله در این تالار زیاده) نظرات آقایون بیشتر بوده.درسته،در یک جاهایی نیاز بوده ولی اینجا هنوز بحث به جایی کشیده نشده بود که آقایون بخواهند نظر بدهند.ولی در تاپیک هایی که سوالی مربوط به آقایون بوده،یا خانم ها نظر ندادند،یا موقعی نظر دادند که نیاز بوده.(بعد گذشت چند صفحه)[/quote]

کشیده نشده؟ خانوم مهسا صراحتا می فرمایند آقایون چرا اجرت شیردادن بچه رو نمی دهند و مهریه فلانست و بهمانست ، یک خانم باید جواب ایشون رو بدهند؟

[quote]بازم معذرت میخوام،من قصه جسارت و بی احترامی اصلأ ندارم.اما چون تالار مکان عمومیه،حق دارم که انتقاد کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/quote]

بله یقینا Smile
[quote]در ضمن،این یک سوال ساده بود،دوست گرامی که این تاپیکو ایجاد کردند هم که همان اول گفتند یک جواب کوتاه بدید و دیگه بحث نکنید.باید به نظرشون احترام گذاشت بشه یا نه؟؟؟؟؟[/quote]

من آخرش نفهمیدم ، مقصود از ایجاد تاپیک نتیجه گیری است ، این که در نهایت چیزی عاید ما نشود ، بنظرم اتلاف وقت است و بس...

پس بهتره بحث هایی هم صورت بگیره ، صرف این که بگیم کدوم خوبه ، فرقی به حال ما نخواهد کرد که هیچ شاید جو رو هم بیشتر منفی تر کند...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، مهسا110 ، بی نام ، Bahar ، hessam
۱۷:۵۵, ۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #36

(۲/مرداد/۹۲ ۱۹:۴۲)Prestige نوشته است:  

چرا چون که دیده بشید؟Huh

آیا درک همسرتون از تحصیلاتتون فقط محدود به اینه که بیرون کار کنید؟

من مادرم با اینکه شاغل بود و میدونست دارم عذاب می کشم بازهم کار می کرد! و خیلی ها هم هستند که شرایطی مثل من داشته اند

من خودم از طرف هاکثر آقایون دارم صحبت می کنم ، اکثر آقایون هیچ علاقه ای به درس خوندن ندارند! من فقط و فقط دارم درس می خونم چون باید دو تیکه نون بیارم سر سفره زن و بچم ، اگه موجوداتی به نام زن و بچه وجود نداشت ، ما مرد ها رو به زور می بردن سر کار!!! علاقه ای نداریم من از خدامه یکی بره از صبح تا شب کار کنه برای ما رزق و روزی جمع کنه!!!

Big Grin

تقریبا اکثر افراد غیرتی از اینکه همسرشون با هرکس و ناکسی همکلام بشه ناراحت می شوند ، شما به عنوان یک همسر احساس مسئولیت نمی کنی!؟ شاید بروز نده ولی ته دلش راضی نیست...

من موندم چه ضرورتی هست که خانوم ها کار کنند؟! الان همه میگن بیکاری زیاده و اینقده ، خب خانوم ها عموما اشغال کردن جای آقایون رو! مثلا یک منشی باید و باید خانم باشه؟ نمیشه مرد منشی باشه؟ خب بله وقتی معضل بیکاری آقایون تموم شد ، اونوقت می رسیم به نوع جنسی به نام خانوم که بدنش و اون ظرافتش اجازه نمیده هرکاری رو انجام بده.

بنظرم زنی که میره الکی کار میکنه و جای یک مرد رو اشغال می کنه به نوعی روزی و حق الناس شخصی که محتاج هست به اون کار رو ضایع کرده ، اون دنیا هم باید جوابگو باشه...

ما به بچمون شیر بدیم!؟Big GrinBlushDodgy

شما از کجا و با چه دلیلی همه ی مذهبی ها رو متهم می کنید؟ مثلا از کجا میدونید ما فردا مهریه همسرمون رو میدیم یا خیر؟ من خودم که میدم.

حضور اجتماعی چرا لازمه!؟ قبول ندارم ، در اکثر موارد بنظرم الکیه ، خانم فقط برای اینکه خودشو برای شوهرش اثبات کنه که بگه "آره من هم هستم ، احساس حضور می کنم"

خدا گفته خانوما برن بیرون کار کنن؟

من که دیدم نگذشت! خیلی ها رو هم دیدم که نگذشتن!

http://leilymajnun.blogfa.com/

ببینید پس! وبلاگ بالایی رو از اول تا آخر بخونید...

جسارتاً یه سوال از آقای پرستیژ: شما غیر از مخالفت حرف دیگه ای ندارین؟
خوب یه نظر از خودتون بدید
حتماً قرار نیست دیگرانو نقد کنید که!!
البته معذرت میخوام، قصد جسارت ندارم، گفتم شاید هواستون نیست اینجا قراره به هم کمک کنیم تا مسائلمون حل شه نه اینکه خط ب خط همو نقد کنیم.
شما میتونید مطالبی رو که دوس دارین بخونین،
البته فک کنم اون وقت دیگه هیچ مطلبی رو نخونینBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: enan ilghon ، ابرنیک
۱۹:۰۹, ۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #37
آواتار
نقل قول:جسارتاً یه سوال از آقای پرستیژ: شما غیر از مخالفت حرف دیگه ای ندارین؟

فک کنم خواهرم شما از اونجایی که یه دونه پست دارین ، فقط و فقط عضو شدین این پست رو بدین و برین!Blush حرف من هم اینه ، بنده با کارکردن خانم در صورتی که به خانواده و فرزند آدمی ضربه وارد میشه ، مخالفم ، شاید بگید من هردوتاشو میتونم! گه گاه به خانم هایی برمیخورم که میگن هرسه تا!!! ولی هر چقدر هم که تلاش کنه باید از یه جایی بزنه! یا از وظایف متقابل نسبت به شوهر ، یا کودک و ...

مثلا میگه چون کار می کنم بچمو میزارم مهد! خب این کودک محبت می خواد بغل مادر میخواد ، احساس نیاز داره به محبت مادری ، حتی تو سنین بزرگ ، چون اگر از جانب مادر تغذیه نشه ، خلاصه این رو از یه جایی طلب می کنه ، میره دنبال دوست دختر و ...

اون محبت رو تو حرف های یک دختر غریبه که مادر خودش که حقش بوده و ازش دریغ شده ، گدایی می کنه ، بعد مادر طرف شاکی می شه که من چیکارت کردم آخه ، من که اینجوری نبودم و فلان نبودم سربراه بودم ، خب مادرجان شما راه رو اشتباه کردی ، به بچت محبت نکردی ، یا میبینی طرف میره زن دوم میگیره ، خب خطاب به اون خانم ، خانم جان شما کم گذاشتی برا شوهرت ، لباسی که دوس داشته نپوشیدی ، چیزی رو که قرار بود تو خونه ی خودش ببینه تو کس دیگه ای دید ، انتظار داشتی همیشه با این رفتارت به شما وفادار بمونه؟

خلاصه این که اگه الگوی شما حضرت فاطمه هست ، اگه ایشون بیرون کار می کردن شما هم برو بیرون کار بکن!!! اگه نه که نه! حسن و حسین ثمره ی فواد حضرت فاطمه ان ، چه بچه هایی در انتظارمون هستند ، حاصل عمل و رفتار خودمونه...

نقل قول:خوب یه نظر از خودتون بدید
حتماً قرار نیست دیگرانو نقد کنید که!!

خب ، من نقد نکنم که دوستان باز هم براسب خود می تازند که!Blush من با نقدم مخالفتم و دلیل هامو ارائه دادم...

نقل قول:البته معذرت میخوام، قصد جسارت ندارم،

میدونم. Smile

نقل قول:گفتم شاید هواستون نیست اینجا قراره به هم کمک کنیم تا مسائلمون حل شه نه اینکه خط ب خط همو نقد کنیم.

اگه من مردم ، دوست ندارم زنم بیرون کار کنه ، چون ضرورتی احساس نمیشه ، زن باید در نقش های خودش اعم از مادری همسری خواهری بهترین نقش خودش رو ایفا کنه ، جهاد زن در شوهرداری شایسته است ، ثواب جهاد کجا ، ثواب کسب روزی حلال؟

نقل قول:شما میتونید مطالبی رو که دوس دارین بخونین،
البته فک کنم اون وقت دیگه هیچ مطلبی رو نخونینBig Grin

نمی دونم چی باعث شد این برداشت رو از من داشته باشید ، من سعی می کنم منظقی حرف بزنم ، منطقی هم بشنوم ، من سوالاتی از دوستان پرسیدم که جوابی هم نشنیدم ، چون خودمم خیلی فکر کردم و جوابی براشون نیافتم...

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، keyvan-rostamy ، fafa*
۲۰:۳۳, ۳/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۲ ۰:۱۸ توسط مهسا110.)
شماره ارسال: #38
آواتار
فک میکنم متوجه منظورم نشدید ، منم همین چیزایی رو که شما میگید گفتم ولی با یه لحن و ادبیات دیگه.

به همین خاطر گفتم دوباره متنی رو که نوشتم بخونید.

اما بازم میگم اینا یه توافق دوطرفست.
۲۱:۳۱, ۳/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۲ ۰:۴۸ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #39
آواتار
نقل قول:اما فک میکنم متوجه منظورم نشدید ، منم همین چیزایی رو که شما میگید گفتم ولی با یه لحن و ادبیات دیگه.

متوجه شدم خوب هم متوجه شدم ، من مخالف هستم شما میگید من این همه درس خوندم که تو اجتماع نباشم؟! باید باشم و برای جامعه ام کار کنم... ( من مخالف حضور زن در جامعه هستم ، بجز معدود شغل ها چون که ضروریتی ندارد...)
نقل قول:به همین خاطر گفتم دوباره متنی رو که نوشتم بخونید.

چند باره که خوندمش...

نقل قول:اما بازم میگم اینا یه توافق دوطرفست.

من به عنوان یک برادر به شما خواهر خوبم نصیحت کردم که سعی کنید مادر و همسر خوبی باشید تا این که برای حضور در جامعه ، از وقت همسر و فرزندتون بزنید...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، boghz ، مهسا110
۲۱:۵۳, ۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #40
آواتار
(۳/مرداد/۹۲ ۲۱:۳۱)Prestige نوشته است:  من به عنوان یک برادر به شما خواهر خوبم نصیحت کردم که سعی کنید مادر و همسر خوبی باشید تا این که برای حضور در جامعه ، از وقت همسر و فرزندتون بزنید...

ببخشید که میپرم تو بحث تون، الان یکی از معیار های آقایون شاغل بودنه خانوماشونه، چون میگن زندگی سخت شده و یه تنه نمیچرخه و باید پا به پای هم جلو برن
همه مثل شما صاحب کمالات نیستن

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، السا ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]