تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: امر به معروف و حجاب به چه قیمتی ؟؟؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
(۴/مرداد/۹۲ ۱۰:۴۵)سجاد313 نوشته است: [ -> ]به نام خدا
سلام علیکم

روحانی که هنوز نیومده.

گشت ارشاد هم مال نیروی انتظامیه.

دوست من اگر دوران اصلاحات خانم ها با مانتوی کوتاه آمدند بیرون،امروز میبینیم که با ساپورت می آیند بیرون.

دوست من،شما که خیلی ادعایتان می شود،چرا خود به وی تذکر ندادید؟؟؟

پس خیلی روحانی روحانی نکنید.

فی امان الله

اهان !یعنی فقط اگه قیمت طلا و دلار بیاد پایین به روحانی مربوط میشه!؟؟؟؟؟؟
بنده خودم شخصا بار ها شاهد اسیب دیدن امارین به معروف بودم . دوستی داشتم طلبه که در شیراز در همین راه کشته شد .
وقتی رسانه ای نمیشه دلیلی هم نداره که نباشه

یکی از دوستان دیگرم با کارد اسیب دید .

و خیلی های دیگه ...
میتونم بیش از ۱۰ ۱۵ تا از دیده های خودم رو براتون بگم .
که مستقیم دیده ام .
در مورد کشیدن چادر هم خودم دیده ام که مردی چادر زنی رو بکشه البته عابر پیاده بود خانومه ...
گاهی ارزش جان دادن هم داشت . گاهی هم تصور نمیشد با همچین عکس العملی مواجه بشوند .

به نام خدا

از شما دوستان بیداری بعید بود انقدر راحت خبر خبرگذاری فارس را دور از واقعیت بدانید و بعد از خبری که نیروی انتظامی داده به راحتی حمایت کنید, میدانید چرا؟؟؟؟؟

برای اینکه خودم بارها شاهد بودم که به راحتی خرید و فروش مواد مخدر, روابط نامشروع دختر و پسر در حد جنسی در پارکها , خوردن و سیگار کشیدن علنی و عمدی در ملا عام در ماه مبارک رمضان و خیلی از منکرات دیگر در نزدیکی پاسگاه نیروی انتظامی انجام شده و تذکر هم به انها دادیم ولی هیچ ترتیب اثری داده نشده هیچ, یک چیزی هم بدهکار شده ام.

حقیقت را باید پذیرفت, نیروی انتظامی یا افراط میکند یا تفریط, حال نمیدانم اینکار عمدی میباشد یا غیر عمدی.

در زمانی که گشت ارشاد به قوت دایر بود میدیدی به یک دخترهایی تذکر میدادند و گاهی سوار ون ارشاد میکردنشون که شاید مشکل زیادی از نظر حجاب نداشتن و اینکار نیروی انتظامی بدتر باعث زدگی این دختران از دین و مذهب و نظام میشد و از طرف دیگر میدیدی که دختران و زنهای با وضعیت به مراتب زننده تر به راحتی در شهر رفت و آمد میکنند و خیلی راحت با دیدن گشت ارشاد مسیرشان را عوض میکنند و طرف آن نمیروند, منظور این است که نه به قول جوانترها به اون گیرهای سه پیچ نه به این وضعی که به آمر به معروف و ناهی از منکر حمله میشود و آخرسر هم آمر, محکوم میشود و به دروغ سازی محکوم میشود.

مگر فقط همین دو قصه بالا بود که نیروی انتظامی تکذیبیه میفرستد پس آن اتفاقهایی که در تهرانپارس و خیلی نقاط دیگر کشور افتاد و خیلی از بسیجیها و حتی طلبه ها و معممها و مومنین مورد فحاشی و حتی ضربه چاقوی اراذل در نبود نیروی انتظامی واقع شدند, چه؟؟؟؟؟ آیا آنها هم دروغ بود و جنجال.

نیروی انتظامی وضع نابسمان جامعه را نمیبیند.
بعد از مدتها به پارک ساعی رفتم و گمان کردم که به یکی از پارکهای پاریس وارد شده ام, باور نمیکنید روی خیلی از نمیکتها و پشت بعضی درختچه ها, دختران و پسران در آغوش یکدیگر .............
واقعا تعجب کردم که مملکت ما هم یک پا اروپاس برا خودش فقط ما چون به خیلی از مناطق شهر نمیرویم از آن خبر نداریم.

در قسمت مربوط به بازی کودکان!!!!!!!!! هم یکسری جوان و نوجوان, دختر و پسر به راحتی مشغول بودند و در کنار آن گاهی میشد حس کرد که قاچاقچیانی هم در حال فروش مواد به بعضی از آنها هستند.

جالب بود وقتی به 110 زنگ زدم و گزارش دادم گفتند شما از کجا میدانی که دست آنها مواد بوده, یعنی یگجورایی به جای اینکه مامور بفرستند که بررسی کنه به زبان بی زبانی به بنده توهین کردند که یعنی مگه تو خودت دنبال موادی که میفهمی دسته اونا مواد مخدره!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نیروی انتظامی که تکذیبیه میفرستد, در مورد این وضع چه میخواهد بگوید. در مورد عربده کشی دو تن از اراذل در جلوی چشمان بنده به یک خانوم محجبه و فحاشی بسیار زننده به حجاب او چه میخواهد بگوید.

این مسئله ای میباشد که هر شخص مومنی بارها آن را تجربه کرده و خبر خبرگزاری فارس تنها مشتی نمونه خروار است.

جالبتر اینکه فرمانده نیروی انتظامی در فردای آن روز آمده گفته که مردم خودشان وارد مرحله سوم امر به معروف نشوند!!!!!!!! کی وارد مرحله سوم شده بود خدا میدونه. این دو خانوم محجبه بنده خدا که فقط به تذکر لسانی بسنده کرده بودند که اینگونه مورد تهاجم دو زن مفسد قرار گرفتند. در واقع ورود به مرحله سوم از جانب این زنان بی حجاب بود البته ورود به مرحله سومه (( امر به منکر و نهی از معروف)) از جانب زنان بی حجاب.

نیروی انتظامی باید عذرخواهی کند نه اینکه طلبکار باشد بخاطره: گسترش فساد و فحشا, گسترش قاچاق مواد مخدر, گسترش دزدی , گسترش قتل , گسترش مصرف مشروبات الکلی و قاچاق آن و هزاران مفسده دیگر که هر روز بیشتر از روز پیش میشود.

خوب بود اینها در کارهای خود هم انقدر دقیق جواب میدادند نه اینکه وقتی در پارکینگ خانه ما, ماشین بنده مورد دزدی واقع شد و بعضی از وسایل داخل آن به سرقت رفت صبح دو تا مامور آمدن که یکی خمیازه میکشید و یکی هم حال از ماشین پیاده شدن برای بررسی صحنه جرم را نداشت و با تذکر بنده از ماشین پیاده شد و اکنون هم بعد از گذشت چهار سال از دو بار دزدی خودروی بنده, هیچ خبری از دستگیری دزدان و یا تحویل وسایل مسروفه به اینجانب نیست.

البته منکر خیلی از کارهای خوب نیروی انتظامی هم نمیشوم ولی اشتباهات در این نیرو هم زیاد است و راه زیادی برای اصلاح همه آنها در پیش است. نیروی انتظامی کارهای بسیار مهمتری از دادن بیانیه در پاسخ به خبر خبرگزاری فارس که تا حد زیادی صحیح هم میباشد و همه ما هم به نوعی انواع مختلفی از آن را هر روزه در شهر خود میبینیم, دارد.
نقل قول:
بنده خودم شخصا بار ها شاهد اسیب دیدن امارین به معروف بودم . دوستی داشتم طلبه که در شیراز در همین راه کشته شد .

وقتی رسانه ای نمیشه دلیلی هم نداره که نباشه

یکی از دوستان دیگرم با کارد اسیب دید .

و خیلی های دیگه ...

میتونم بیش از ۱۰ ۱۵ تا از دیده های خودم رو براتون بگم .

که مستقیم دیده ام .

در مورد کشیدن چادر هم خودم دیده ام که مردی چادر زنی رو بکشه البته عابر پیاده بود خانومه ...

گاهی ارزش جان دادن هم داشت . گاهی هم تصور نمیشد با همچین عکس العملی مواجه بشوند .
من خودم اصلا تحمل دخالت کسی در حریم شخصیم رو ندارم.
همون طور که اگه یه خانوم به اونا ها بگه چادر رو بردار اونا برخورد می کنن خانوم ها هم اگه یکی بهشون گیر بده برخورد می کنن!
در ضمن اونایی که بهشون می گین آمرین به معروف! از فاسد ترین آدم ها هستن.
خودم یه بار با یه خانوم داشتم می رفتم یکی از همین مفسدین که البته مرد بود به این خانوم گیر داده!
یکی بهش بگه آخه تو چرا نگاه به نامحرم می کنم؟ اصلا به تو چه! تازه می خواست سوار ماشینش کنه و ببرتش. دیگه می دونین اگه همچین آدم فاسدی برده بودش ممکن بود چی کارش کنه. خوشبختانه نتونست!
بسم الله

البته من متوجه نشدم ارائه واقعیت از دروغ های یک خبرگذاری و تهمت زدن به نیروانتظامی چه ارتباطی به آمرین به معروف و نهی از منکر داره !

هدف اصلی این تاپیک این بود که با داستان سرایی و تهمت زدن به نیرو انتظامی نمیشه حجاب رو به جامعه برگردوند . هر وقت امثال این بنگاه نشر توهم ها فهمیدن که اول باید دست بذارن روی خیلی از چیزهایی که جراتش رو ندارن مثه :

1.باند ورود ماهواره
2.باند های فروش و*ی پ*ی ا*ن
3.مشکلات ازدواج
4.واردات لباس های تحریک کننده
5.باند ورود لوازم آرایشی
6.نبود تولید کننده چادر مشکی ( ایا میدونید ما چادر مشکی رو وارد میکنیم به جای اینکه تولید کنیم ؟)

اون موقع بیان بگن که نیروانتظامی ضعیف عمل کرده ! نیروی انتظامی چماق مشتی دیوانه نیست که هر وقت اینها چرندیاتی رو افاضه کردن به سر مردم فرود بیاد Wink.

اگر به جای یاوه سرایی و داستان سازی روی یکی از پنج مورد کمی زوم میکردند شاید اون موقع خبرگذاریشون تا حالا چند بار تخته شده بود !!!
(۵/مرداد/۹۲ ۲۱:۲۴)Reza2035 نوشته است: [ -> ]بسم الله

البته من متوجه نشدم ارائه واقعیت از دروغ های یک خبرگذاری و تهمت زدن به نیروانتظامی چه ارتباطی به آمرین به معروف و نهی از منکر داره !

هدف اصلی این تاپیک این بود که با داستان سرایی و تهمت زدن به نیرو انتظامی نمیشه حجاب رو به جامعه برگردوند . هر وقت امثال این بنگاه نشر توهم ها فهمیدن که اول باید دست بذارن روی خیلی از چیزهایی که جراتش رو ندارن مثه :

1.باند ورود ماهواره
3.مشکلات ازدواج
5.باند ورود لوازم آرایشی
6.نبود تولید کننده چادر مشکی ( ایا میدونید ما چادر مشکی رو وارد میکنیم به جای اینکه تولید کنیم ؟)

اون موقع بیان بگن که نیروانتظامی ضعیف عمل کرده ! نیروی انتظامی چماق مشتی دیوانه نیست که هر وقت اینها چرندیاتی رو افاضه کردن به سر مردم فرود بیاد Wink.

اگر به جای یاوه سرایی و داستان سازی روی یکی از پنج مورد کمی زوم میکردند شاید اون موقع خبرگذاریشون تا حالا چند بار تخته شده بود !!!
چیزی که تو پست قبل نوشتم رو بخونید.
بحث نیرو انتضامی نیست. تو هر ارگانی تو جهان هم آدم خوب هست و هم بد.
بحث سر گشت ارشاد هست.
من نمیدونم دوست خوبم آقا رضا چرا این حرفهای ناصحیح رو عرض کردن ... دلیلش رو نمیدونم ...
ولی به خودم می گویم ... خودم رو مخاطب قرار می دهم SadBlush ...دوستان دیگر هم اگر دوست داشتند در این شب ها دعا کنیم بر اساس شنیده ها و ناراحتی های که از یک عده یا یک سایت یا یک فرد در گذشته داریم زود قضاوت نکنیم و حکم صادر نکنیم ... الان شب قدره وقت ندارم به تمام موضوعات بپردازم ولی چند مورد رو که دوست خوبمون گفتن و گفتن که این خبرگذاری اصلا بهش نپرداخته را من در یک جست و جوی ساده و سریع بهش پرداختم و نمونه آوردم ... دیگر بیشتر از این در شب قدر وقت ندارم بگذارم ... قبلش تحقیق کنیم ... تعمق کنیم ...
می بینیم که این طور که دوستمون گفتن نبوده ....
اگر خبری رو ناقص پخش کردن و یا اشتباه چیز عجیبی نیست و در همه خبرگذاری ها اتفاق می افتد ... البته در این مورد خاص همون طور که وحید 110 گفته است بارها و بارها با چشمان خودمان مصداق های عینی و صحیح و کاملش را دیده ایم ... پس قرآن خدا غلط نیافتاده و حقی ناحق نشده و سعی در فریب جامعه نبوده که در جامعه این اتقاقات بارها افتاد
باید دید این خبرگذاری نظر مراجع معتبر را بعد از انتشار خبر انتشار داده یا نداده
برای مثال :

توضیحات ناجا درباره حادثه کشیدن چادر در پونک
هیچ تماسی از جانب دختر آمر به معروف با پلیس ۱۱۰ گرفته نشده است
نیروی انتظامی در توضیحاتی درباره حادثه کشیدن چادر از سر دختر آمر به معروف در پونک عنوان کرد به کیوسک پلیس هیچگونه مراجعه‌ای نشده و تماسی با پلیس 110 توسط فرد شاکی و حتی افراد محلی به ثبت نرسیده است.

بیانیه دادستانی تهران درباره تعرض به ۲ بانوی محجبه

می بینیم که این خبرگذاری اخبار معتبر را نیز بعد از انتشار قرار دادند ...
بهتر است کمی تحقیق کنیم و بعد ...
این طور نیست دوستان
Dodgy
نقل قول:.باند ورود ماهواره
3.مشکلات ازدواج
5.باند ورود لوازم آرایشی

از مافیایی چادر مشکی نگفته است این خبرگذاری؟؟؟؟

سایه سنگین مافیای واردات بر سر «چادر مشکی»

تعطیلی کارخانه چادرمشکی با 30سال قدمت/ تولید قربانی رانت واردات
سردار نقدی بیان کرد
واردات چادر مشکی زیبنده نیست / تقویت فعالیت‌های بسیج برای ایجاد اشتغال

وضعیت تاسف‌بار تولید و واردات چادر مشکی در برنامه ثریا

كاهش 40 درصدي تعرفه واردات چادر مشكي غير متعارف است

واردات بي‌رويه چادر مشكي باعث كاهش توليد آن در كشور شده است

و ......

گوشه ای کوچک از پرداختن به مشکلات ازدواج در آن خبرگذاری

گزارش فارس از مشکلات ازدواج
اشتغال، مسکن و گرانی‌ها سد بلند در راه ازدواج جوانان

سامانه رسیدگی به مشکلات وام ازدواج جوانان راه‌اندازی می‌شود

در گفت‌وگو با فارس مطرح شد

جای خالی وام ازدواج در بودجه سال ۹۲/ مشکل اساسی وام ازدواج عدم تخصیص خط اعتباری است

بهره‌گیری از معیارهای اسلامی در رفع مشکلات ازدواج موثر است

لزوم فرهنگ‌سازی ازدواج آسان در کهگیلویه و بویراحمد

مشکل وام ازدواج جوانان در انتظار دستور رئیس جمهور/پرداخت 867 هزار وام ازدواج در سال جاری

علما و مجتهدان مسائل و مشكلات ازدواج موقت را بررسي كنند
==================================
گوشه ای از پرداخت به لوازم آرایشی و مافیای ان

سود کلان قاچاقچیان لوازم آرایش زیر چتر زیبایی زنان

دختران ایرانی روزانه چقدر بابت آرایش کردن هزینه می‌کنند؟

حیواناتی که قربانی زیبایی خانم‌ها می‌شوند+تصاویر

تشدید مبارزه با فروش قاچاق محصولات آرایشی و بهداشتی

و .....

===================================
بررسی و پوشش مبارزه با فی*ل*تر شکن و آسیب های اینترنت ((البته این مورد روش خیلی بحث هست و جاش اینجا نیست و مشکل این پدیده در فی*ل*تر شکن نیست ... چون از فروتن پشمک راحت تر است و هیچ راه جلوگیری هم هیچ کسی نمی تواند برایش بگذارد ... هیچ راهی برای جلوگیری از انتشار فی*ل*تر شکن ها نیست .... مهدسین کامپیوتر خوب درک میکنند ... مشکل در فی*ل*تر کردن غیر صحیح است))
چندین سایت توزیع کننده محصولات غیر مجاز مسدود شد
فی*ل*ترشکنان مجرم و قابل شناسایی هستند

آسیب های اینترنت و ماهواره بر دختران

عامل فروش اینترنتی نرم افزارهای فی*ل*تر شکن دستگیر شد
و .....
===================================

گوشه ای از کارهای همان خبرگذاری در مورد ماهواره و حمایت و پوشش در برخورد با توریع کننده ها:
فرمانده سپاه ناحیه نور خبر داد
انهدام انبار ماهواره در نور

دستگيري اعضاي باند خريد و فروش ماهواره در آبادان

فرمانده انتظامي استان اصفهان:
28 هزار قطعه تجهيزات ماهواره در اصفهان كشف شد
مدیرکل دفتر تبلیغات وزارت ارشاد:
خرید و فروش کالاهای تبلیغی ماهواره ممنوع است

براي چندمين بار پياپي ‌صورت گرفت؛
تذكر مجلس به نيروي انتظامي براي مقابله جدي با فروشندگان ماهواره

دادستان خبر داد:
کشف 100 دستگاه تجهیزات ماهواره در مسجدسلیمانو ....
نمونه کوچکی از مقالات زیاد در مورد اثرات ماهواره

[i]دختران و اینترنتو ماهواره
رئیس صدا و سیمای اصفهان:
آموزش سواد رسانه‌ای برای مقابله با اثرات ماهواره ضروری است

کلیپ «اثرات ماهواره بر خانواده» تولید شد

ماهواره؛ ماری خوش خط و خال در آستین خانواده

رواج خيانت ميان زوجين نتيجه مشاهده فيلم‌هاي نامناسب ماهواره

============================
نقل قول:اگر به جای یاوه سرایی و داستان سازی روی یکی از پنج مورد کمی زوم میکردند شاید اون موقع خبرگذاریشون تا حالا چند بار تخته شده بود !!!
دیدیم که این طور که این دوستمون گفتن نبوده و متاسفانه از حد اعتدال و انصاف خارج شده اند
تازه من وقت نداشتم تمام مباحث ادعایی این دوستمون رو کامل و تمام خبرها و مقالات را کامل بیارم ... با جست و جوی سریع خودتون می تونید پیدا کنید ... من خیلی کم مثال آوردم
دوستمون گفتن یکی از این مباحث کافی بوده برای آنکه ولی دیدیم که ...
البته آقا رضا برادر بزرگتر ما هستند و ما ازشون خیلی چیز ها یاد گرفته ایم من باب یاد آوری لازم دونستم نکاتی را یاد آوری کنم
التماس دعا
موفق باشید
نقل قول:من نمیدونم دوست خوبم آقا رضا چرا این حرفهای ناصحیح رو عرض کردن ... دلیلش رو نمیدونم ...
ولی به خودم می گویم ... خودم رو مخاطب قرار می دهم SadBlush ...دوستان دیگر هم اگر دوست داشتند در این شب ها دعا کنیم بر اساس شنیده ها و ناراحتی های که از یک عده یا یک سایت یا یک فرد در گذشته داریم زود قضاوت نکنیم و حکم صادر نکنیم ... الان شب قدره وقت ندارم به تمام موضوعات بپردازم ولی چند مورد رو که دوست خوبمون گفتن و گفتن که این خبرگذاری اصلا بهش نپرداخته را من در یک جست و جوی ساده و سریع بهش پرداختم و نمونه آوردم ... دیگر بیشتر از این در شب قدر وقت ندارم بگذارم ... قبلش تحقیق کنیم ... تعمق کنیم ...
می بینیم که این طور که دوستمون گفتن نبوده ....
اگر خبری رو ناقص پخش کردن و یا اشتباه چیز عجیبی نیست و در همه خبرگذاری ها اتفاق می افتد ... البته در این مورد خاص همون طور که وحید 110 گفته است بارها و بارها با چشمان خودمان مصداق های عینی و صحیح و کاملش را دیده ایم ... پس قرآن خدا غلط نیافتاده و حقی ناحق نشده و سعی در فریب جامعه نبوده که در جامعه این اتقاقات بارها افتاد
باید دید این خبرگذاری نظر مراجع معتبر را بعد از انتشار خبر انتشار داده یا نداده
من حرف غلطی نزدم.
گفتم برا خودم اتفاق افتاده.
اون مردی که گفتم حق داشت به اون خانوم نگاه کنه؟ تازه چشمش رو هم بر نمی داشت!
یه جور نگا می کرد که من خجالت کشیدم. به بهونه حجاب می خواست سوار ماشینش کنه.
اینم بگم که لباس نیرو انتظامی تنش بود. اسلحه داشت. سوار ماشین گشت ارشادش هم می خواست بکنه.
شما بگو که آیا باید بیان خانوم ها رو بگیرن ببرن یا باید اول بیان نیرو انتضامی رو از این جور آدما پاک کن؟
(۳/مرداد/۹۲ ۱۷:۰۰)Reza2035 نوشته است: [ -> ]محتوای کلی موضوع به نقل از فارس : دو نفر از اوباش قصد ربودن زنی را داشتند که یک روحانی با شنیدن سر وصدای زن مذکور را شنیده و به کمک او میرود و در حین درگیری با اراذل یک چشم او نابینا میشود .
من هم میخواستم سیر نسبتاً دقیقی از اخبار فارس در مورد اون خبر رو بررسی کنم تا ببینم چقدر به اصلاحش پایبند بوده‌اند، که یه خورده طول کشید و نشد دیروز بفرستم. البته این مطلب جناب النور از جهاتی کامل‌تر و بهتر هست.

در جستجوی من نتایج خیلی هم به نفع فارس نیست!
اوایل کار از ماجرا خبر نداشتن، ولی جالب اینه که بعد از نشر خبر اصلاح شده، توضیحشون راجع به ماجرایی که علت درگیری بود، چندین بار بین ماجرای اشتباه و خبر اصلاح شده جابجا شده است!

90/03/17 - 01:24 خبر اول - ماجرای اشتباه
ضربات مهاجمان يك چشم حجت‌الاسلام فروزش را در آستانه تخليه قرار داد؛
ازخودگذشتگي يك روحاني براي نجات دختر جوان از چنگال اراذل و اوباش + عكس

90/03/17 - 11:21 تکرار ماجرای اشتباه، به همراه خبر تکمیلی مربوط به چشم
رئيس اورژانس بيمارستان فارابي در گفت‌‌وگو با فارس: به رغم خونريزي «فروزش» احتمال تخليه چشم وجود ندارد.
بر اثر ضربات وارد شده به چشم فروزش، قسمت‌هايي از چشم نظير پلك و گونه دچار خونريزي شديد شده است.

90/03/18 - 13:53 حرفهای عجیب و غریبی نوشته!Smile
49 انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه‌هاي سراسر كشور با انتشار نامه‌اي خطاب به محمود احمدي‌نژاد، ضمن ابراز ناراحتي به سبب حادثه پيش آمده براي حجت‌الاسلام فروزش، خواستار اجراي اصل هشتم قانون اساسي از سوي رئيس جمهور شدند.
در نامه‌ی انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه‌هاي سراسر كشور به رئیس‌جمهور نوشته است:اين حادثه به خودي خود كافي است تا كوتاهي و قصور و اهمال نيروي انتظامي در انجام وظائفش اثبات شود.

90/03/19 - 10:56 اصلاح شده - علت ماجرا بیان نشده
عيادت نمايندگان آيت‌الله صافي از حجت‌الاسلام فروزش

90/03/19 - 16:15 اصلاح شده - علت ماجرا بیان نشده، چرا که(از آنجا که از خود خبر معلوم هست) تازه تحقیقات برای مشخص شدن چگونگی ماجرا شروع شده است. واکنش مناسب دادستانی هم منعکس شده.
دادستاني تهران: پرونده ضرب وجرح حجت‌الاسلام فروزش سريعا مورد رسيدگي قرار مي‌گيرد.
نقل قول:شامگاه روز شانزدهم خردادماه سال جاري،فردي به نام "فرزاد فروزش" توسط يكي از دو راكب يك دستگاه موتورسيكلت مورد ضرب و جرح قرار گرفته و از ناحيه چشم مجروح شد. ... دادستاني در اين اطلاعيه با تاكيد بر اينكه برخورد سريع، جدي و قاطع با اين گونه جرائم از اولويت هاي دستگاه قضايي است، اعلام كرد با دستگيري و بازداشت افراد مذكور، تحقيقات لازم در مورد «متهمان و اتهامات آنان» ، «علت حاثه» و «نحوه انعكاس» آن آغاز شده است.

90/03/20 - 13:26 اصلاح شده - علت ماجرا بیان نشده
عيادت امام جمعه موقت تهران از حجت‌الاسلام فروزش؛
آيت‌الله خاتمي: دشمن به دنبال اندولوسيزه كردن ايران است

(تا جایی که بنده فهمیدم "اندولوسیزه کردن" یعنی تبدیل کردن مردم به مردمی منفعل)
نقل قول:اينك كه دشمنان در پي آن هستند كه با اندولوسيزه كردن كشور به نظام اسلامي آسيب برسانند، تجليل از اين عزيزان آمر به معروف و ناهي از منكر نمادي از تجليل از غيرتمندان ديني است.

90/03/20 - 13:45 تکرار ماجرای اشتباه! در حالی که چند دقیقه قبلش خبر اصلاح شده رو ثبت کرده‌اند.
در عيادت از روحاني جانباز حجت الاسلام فرزاد فروزش؛
وزيرارشاد از روحيه جوانمردانه و باغيرت روحاني فداكار تقدير كرد

نقل قول:حجت الاسلام "فرزاد فروزش" امام جماعت دانشگاه علوم پزشكي تهران دوشنبه شب در خيابان شريعتي تهران هنگام نجات يك دختر جوان از دست دو تن از اراذل و اوباش، بشدت از سوي آنان مورد ضرب و شتم قرار گرفت و با ضربات جسم سخت از ناحيه چشم راست خود دچار مصدوميت شد.
من اگر جای فروزش بودم به وزیر ارشاد می‌گفتم به قدر یه ارزن هم که شده وزارتخونه‌شون مربوط به فرهنگ و ارشاد اسلامی باشه!
نذاشتن قید و بند درست و کافی برای کسانی که روی فرهنگ مردم اثر میذارن باعث شده بتونن از طریق آثارشون مردم رو به منکر امر کنن و از معروف نهی کنن، و خود اثرشون هم یه منکر باشه.
بالأخره چنین توصیه‌هایی هم خودش امر به معروف و نهی از منکر هست!Smile

90/03/21 - 12:25 تکرار ماجرای اشتباه!
معاون سياسي نهاد نمايندگي رهبري در عيادت از فروزش:
مراجع قضايي هرچه سريع‌تر بايد با عاملان اين جنايت برخورد كنند

نقل قول:امام جماعت دانشگاه علوم پزشكي تهران كه براى نجات يك دختر از دست اراذل و اوباش از ناحيه چشم مصدوم شده بود

90/03/22 - 22:05 تشریح و تصریح و تکذیب، همه به نفع نیروی انتظامیSmile
عيادت معاون اجتماعي ناجا از حجت‌الاسلام فروزش
سردار كارگر با حضور در منزل حجت‌الاسلام فروزش از اين مجروح آمر به معروف عيادت كرد.

نقل قول:سردار بهمن كارگر معاون اجتماعي ناجا به نمايندگي از فرمانده نيروي انتظامي با حضور در منزل حجت‌الاسلام فرزاد فروزش مجروح آمر به معروف، از وي عيادت كرد. معاون اجتماعي ناجا در اين ملاقات كه نزديك به 2 ساعت به طول انجاميد از نزديك به اظهارات اين آمر به معروف گوش كرد. سردار كارگر با تشريح خلاصه‌اي از روند اقدامات صورت گرفته در خصوص شناسايي و دستگيري افراد مرتبط با اين حادثه اعلام كرد كه نيروي انتظامي به عنوان بازوي نظام اسلامي و ضابط قوه قضاييه با اقتدار و اشراف كامل اطلاعاتي پشتيبان آمرين به معروف و ناهيان از منكر بوده و اجازه جسارت و ايجاد ناامني را به هنجارشكنان نخواهد داد. در اين ديدار حجت‌الاسلام فروزش از اقدام سريع و به موقع نيروي انتظامي در دستگيري متهمين تشكر كرد و خواستار برخورد قاطعانه با هنجارشكنان كه امنيت اجتماعي را مورد تهديد قرار مي‌دهند، شد. فروزش همچنين خود را سرباز نظام و رهبر معظم انقلاب دانست و تاكيد كرد كه حاضر است جان خود را در راه اسلام و انقلاب فدا كند. در پايان حجت‌الاسلام فروزش صدور هرگونه اطلاعيه و انجام مصاحبه در رابطه با اقدامات ناجا را تكذيب و پشتيباني خود را از اقدامات قاطعانه ناجا در برخورد با مجرمين اين حادثه، تاكيد كرد.

90/07/28 - 14:32 تکرار ماجرای اشتباه، چند ماه پس از واقعه! این یکی دیگه فقط میتونه از یه خبرنویس بشدت اهمال‌کار بی‌اطلاع، یا خدای نکرده یه آدم مغرض بربیاد.
حجت‌الاسلام فروزش: برخی افراد در مقابل ناهنجاری‌ها بی‌تفاوت شده‌اند و در برابر ناهنجاری‌های جامعه هیچ واکنش و نقشی ندارند.
نقل قول:به گزارش فارس، حجت الاسلام فروزش در برخورد با اراذل و اوباشی که قصد ربودن دختری را داشتند، مورد ضرب و شتم قرار گرفت.

90/11/06 - 11:21 اصلاح شده - علت ماجرا بصورت کلی بیان شده
ضارب فرزاد فروزش برای بررسی قصاص چشم به پزشکی قانونی منتقل شد.
نقل قول:حجت‌الاسلام فرزاد فروزش امام جماعت دانشگاه علوم پزشکی تهران شامگاه 16 خرداد امسال در جریان نهی از منکر از سوی چند نفر مورد حمله قرار گرفت که در جریان این اتفاق بینایی چشم راستش را از دست داد.

90/12/12 - 11:33 مثل قبلی
محاکمه ضارب فروزش به اردیبهشت سال آینده موکول شد

91/06/28 - 11:47 دادگاه، و گفتن همان مطالبی که در سایتهای دیگر هم اومده
پرونده ضاربان فروزش امروز به دیوان عالی کشور ارسال می‌شود
نقل قول:براساس نظریه پزشکی قانونی، چشمان ضارب فروزش کاملاً سالم بوده و قابلیت اجرای حکم قصاص چشم را داشت؛ اما در این نظریه پزشکی قانونی یک ابهام وجود داشت و آن این بود که با توجه به اینکه چشم فروزش به طور 100 درصد نابینا نشده بود، امکان داشت که در زمان اجرای حکم قصاص، رعایت تساوی نشود.

روشن نماینده دادستان در ابتدای جلسه با اشاره به کیفرخواست صادره علیه متهمان، خواستار مجازات آنها به اتهام ایراد ضرب و جرح عمدی منتهی به نابینایی چشم شاکی و اخلال در نظم جامعه (متهم ردیف اول) و معاونت در ایراد ضرب و جرح عمدی منتهی به نابینایی چشم شاکی و اخلال در نظم عمومی (متهم ردیف دوم)شد و فروزش نیز خواسته خود را قصاص متهم ردیف اول بابت نابینایی چشم و دریافت دیه برای دیگر جراحت‌های وارده شد.

فروزش در اظهارات خود گفت: آن شب با خودرو در حال حرکت بودم که متوجه شدم سرنشینان یک موتورسیکلت به سمت دختر جوانی رفته و قصد مزاحمت برای وی دارند، از خودرو پیاده شده و به سمت آنها رفتم که متهم ردیف دوم به سمت من آمد و با من درگیر شد. متهم ردیف اول هم با من درگیر شد که بعد از اینکه متهم ردیف دوم دست مرا گرفت، متهم ردیف اول با شیشه به صورتم کوبید و فرار کردند.

در ادامه جلسه متهم ردیف اول در جایگاه قرار گرفت و با بیان اینکه اتهام ایراد ضرب و جرح عمدی را قبول دارم گفت: موضوع اخلال در نظم عمومی را قبول ندارم.

وی ادامه داد: ضربه زدم اما هیچ قصدی مبنی بر کور کردن وی نداشتم. درگیری را او شروع کرد من هم که عصبانی شده بودم شیشه را شکستم و به صورت او زدم و به همراه متهم شماره 2 از محل فرار کردم.

بعد از اظهارات متهم ردیف اول متهم ردیف دوم نیز در جایگاه قرار گرفت و گفت: در ساعت 9:30 دقیقه شب درگیری شروع شد و در حین درگیری فروزش با کامران وی شیشه نوشابه‌ای را از داخل جوی آب برداشت و بعد از اینکه آن را شکست به صورت فروزش کوبید و فرار کرد.

(۳/مرداد/۹۲ ۱۷:۰۰)Reza2035 نوشته است: [ -> ]واقعیت ماجرا :حجت الاسلام فرزاد ‏فروزش‬ امام جماعت دانشگاه علوم پزشکی تهران در ساعت 9:30 شب سه‌شنبه 16 خرداد 1390 در خیابان شریعتی، پائین‌تر از خیابان ملک در حال حرکت با ماشین خود بوده و طبق ادعای خودش متوجه سر و صدای دختری شده است که دو نفر اراذل و اوباش قصد ربودن وی را داشته اند وی با آنها درگیر می شود و از ناحیه چشم آسیب می بیند.
http://www.teribon.ir/archives/54781
اما در این خبر هم مثل خبر فارس نوشته:
نقل قول:نابینا شدن هزینه نجات ناموس مردم از دست اوباش + عکس

امام جماعت دانشگاه علوم پزشکی تهران به دلیل اقدام برای نجات یک دختر جوان از چنگال اراذل و اوباش در خیابان شریعتی تهران، در آستانه نابینایی از یک چشم قرار گرفت.

(۳/مرداد/۹۲ ۱۷:۰۰)Reza2035 نوشته است: [ -> ]علیرغم سر و صدای فراوان سایتها و خبرگزاری های داخلی در حمایت از ایشان اما در این میان ابهامات زیادی باقی می ماند.
از قرار معلوم دختر مورد نظر با آن مردها آشنا بوده و در حال جر و بحث با یکی از آنها بوده است که حاج آقا وارد می شود و دعوا را شروع می کند وی در دادگاه گفته است:
«امیر متهم ردیف دوم همسر موقتم است که در روز حادثه با هم به جر و بحث می پرداختیم سپس حجت الاسلام فروزش وارد ماجرا می شود و دعوا را شروع می کند که پس از درگیری از ناحیه چشم مجروح شد.»
http://www.mehrnews.com/detail/News/1595867
اما این خبر مربوط به 91/02/18 هست، یعنی زمانی که همه چیز روشن شده بوده!

(۳/مرداد/۹۲ ۱۷:۰۰)Reza2035 نوشته است: [ -> ]در این میان اصلا بحثی از ربودن یا شکایت این دختر از این متهمان وجود ندارد. حتی در حکم نهایی دادگاه نیز حرفی یا شکایتی از اقدام برای ربودن این دختر وجود ندارد و در نهایت دادگاه ضارب را نه به اتهام آدم ربایی و تجاوز و ... بلکه به دلیل آسیب رساندن به این روحانی گناهکار اعلام میکند و متهم ردیف اول پرداخت دیه و 5 سال زندان و متهم ردیف دوم به دوسال زندان محکوم می شوند.
http://www.tasnimnews.com/Home/Single/31220
این خبر هم مربوط به 91/12/15 هست.

(۳/مرداد/۹۲ ۱۷:۰۰)Reza2035 نوشته است: [ -> ]حجت الاسلام فروزش در دادگاه درخواست کورکردن چشم متهم و ‫#‏قصاص‬ وی را می کند:
http://www.asriran.com/fa/news/193635
تیتر این خبر این هست: "ناهی از منکر تقاضای قصاص چشم کرد"
اینطور به مخاطب القاء میشه که انگار خلاف روح نهی از منکر هست که چنین تقاضایی بشه.

(۳/مرداد/۹۲ ۱۷:۰۰)Reza2035 نوشته است: [ -> ]متهم برای بررسی قصاص چشم و پیدا کردن راهی برای کور کردنش به پزشکی قانونی فرستاده می شود
http://khabaronline.ir/detail/195798/

اما طبق نظریه پزشک قانونی با توجه به اینکه چشم فروزش به طور کامل نابینا نشده است و امکان دارد که در زمان اجرای حکم قصاص، رعایت تساوی نشود و چشم متهم به صورت کامل نابینا شود قصاص صورت نمی گیرد.
http://www.mehrnews.com/detail/News/1568072
اینها هم که همگی در خبرهای فارس بودند.

(۳/مرداد/۹۲ ۱۷:۰۰)Reza2035 نوشته است: [ -> ]داستان تخلیه چشم ایشان هم در همان اوایل بستری شدن ایشان رد شد:
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9003170201
این لینک شما که از خود خبرگزاری فارس هست!

نمیدونم علت تکرار اون قضیه در بعضی خبرها بعد از چند بار اصلاح شدنش چی بوده.
ممکنه بخاطر بی‌اطلاعی نویسنده‌ی خبر بوده.
همیشه آخر خبر یک یا دو خط توضیح هست راجع به ماجرا.
شما هم حتماً دقت کرده‌اید که این یک خط توضیح، در مورد بعضی اخبار یکی هست.
این نشون میده که وقتی خبر تازه‌ای در مورد اون موضوع میاد، اون یک خط توضیح رو از توی آرشیو کپی میکنن.
به نظرم پراکندگی بی‌قاعده‌ی توضیحات درست و اشتباه این معنی رو میده که نویسنده‌ی خبر متوجه نبوده در مورد این خبر اصلاح صورت گرفته، و اون یک خط توضیح رو بدون توجه به این قضیه کپی می‌کرده، و در نتیجه بعضی مواقع توضیح مربوط به ماجرای اشتباه رو کپی می‌کرده.

البته این درسته که چنین چیزهایی اصلاً نباید از یه خبرگزاری حرفه‌ای سر بزنه، ولی خب، در تمام جهان(اگر عمدی‌اش رو پیش نیارن!) پیش میاد.
(۴/مرداد/۹۲ ۱۵:۱۳)sarallah نوشته است: [ -> ]اهان !یعنی فقط اگه قیمت طلا و دلار بیاد پایین به روحانی مربوط میشه!؟؟؟؟؟؟
به نام خدا
سلام علیکم

نه خیر

تا زمانیکه روحانی نیومده هیچ اتفاقی به روحانی مربوط نمیشه مگر جبهه گیری های سایر کشور ها در مقابل ما.

فی امان الله
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع