(۳/مرداد/۹۲ ۱۷:۰۰)Reza2035 نوشته است: [ -> ]محتوای کلی موضوع به نقل از فارس : دو نفر از اوباش قصد ربودن زنی را داشتند که یک روحانی با شنیدن سر وصدای زن مذکور را شنیده و به کمک او میرود و در حین درگیری با اراذل یک چشم او نابینا میشود .
من هم میخواستم سیر نسبتاً دقیقی از اخبار فارس در مورد اون خبر رو بررسی کنم تا ببینم چقدر به اصلاحش پایبند بودهاند، که یه خورده طول کشید و نشد دیروز بفرستم. البته این مطلب جناب النور از جهاتی کاملتر و بهتر هست.
در جستجوی من نتایج خیلی هم به نفع فارس نیست!
اوایل کار از ماجرا خبر نداشتن، ولی جالب اینه که بعد از نشر خبر اصلاح شده، توضیحشون راجع به ماجرایی که علت درگیری بود، چندین بار بین ماجرای اشتباه و خبر اصلاح شده جابجا شده است!
90/03/17 - 01:24 خبر اول - ماجرای اشتباه
ضربات مهاجمان يك چشم حجتالاسلام فروزش را در آستانه تخليه قرار داد؛
ازخودگذشتگي يك روحاني براي نجات دختر جوان از چنگال اراذل و اوباش + عكس
90/03/17 - 11:21 تکرار ماجرای اشتباه، به همراه خبر تکمیلی مربوط به چشم
رئيس اورژانس بيمارستان فارابي در گفتوگو با فارس: به رغم خونريزي «فروزش» احتمال تخليه چشم وجود ندارد.
بر اثر ضربات وارد شده به چشم فروزش، قسمتهايي از چشم نظير پلك و گونه دچار خونريزي شديد شده است.
90/03/18 - 13:53 حرفهای عجیب و غریبی نوشته!
49 انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاههاي سراسر كشور با انتشار نامهاي خطاب به محمود احمدينژاد، ضمن ابراز ناراحتي به سبب حادثه پيش آمده براي حجتالاسلام فروزش، خواستار اجراي اصل هشتم قانون اساسي از سوي رئيس جمهور شدند.
در نامهی انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاههاي سراسر كشور به رئیسجمهور نوشته است:اين حادثه به خودي خود كافي است تا كوتاهي و قصور و اهمال نيروي انتظامي در انجام وظائفش اثبات شود.
90/03/19 - 10:56 اصلاح شده - علت ماجرا بیان نشده
عيادت نمايندگان آيتالله صافي از حجتالاسلام فروزش
90/03/19 - 16:15 اصلاح شده - علت ماجرا بیان نشده، چرا که(از آنجا که از خود خبر معلوم هست) تازه تحقیقات برای مشخص شدن چگونگی ماجرا شروع شده است. واکنش مناسب دادستانی هم منعکس شده.
دادستاني تهران: پرونده ضرب وجرح حجتالاسلام فروزش سريعا مورد رسيدگي قرار ميگيرد.
نقل قول:شامگاه روز شانزدهم خردادماه سال جاري،فردي به نام "فرزاد فروزش" توسط يكي از دو راكب يك دستگاه موتورسيكلت مورد ضرب و جرح قرار گرفته و از ناحيه چشم مجروح شد. ... دادستاني در اين اطلاعيه با تاكيد بر اينكه برخورد سريع، جدي و قاطع با اين گونه جرائم از اولويت هاي دستگاه قضايي است، اعلام كرد با دستگيري و بازداشت افراد مذكور، تحقيقات لازم در مورد «متهمان و اتهامات آنان» ، «علت حاثه» و «نحوه انعكاس» آن آغاز شده است.
90/03/20 - 13:26 اصلاح شده - علت ماجرا بیان نشده
عيادت امام جمعه موقت تهران از حجتالاسلام فروزش؛
آيتالله خاتمي: دشمن به دنبال اندولوسيزه كردن ايران است
(تا جایی که بنده فهمیدم "اندولوسیزه کردن" یعنی تبدیل کردن مردم به مردمی منفعل)
نقل قول:اينك كه دشمنان در پي آن هستند كه با اندولوسيزه كردن كشور به نظام اسلامي آسيب برسانند، تجليل از اين عزيزان آمر به معروف و ناهي از منكر نمادي از تجليل از غيرتمندان ديني است.
90/03/20 - 13:45 تکرار ماجرای اشتباه! در حالی که چند دقیقه قبلش خبر اصلاح شده رو ثبت کردهاند.
در عيادت از روحاني جانباز حجت الاسلام فرزاد فروزش؛
وزيرارشاد از روحيه جوانمردانه و باغيرت روحاني فداكار تقدير كرد
نقل قول:حجت الاسلام "فرزاد فروزش" امام جماعت دانشگاه علوم پزشكي تهران دوشنبه شب در خيابان شريعتي تهران هنگام نجات يك دختر جوان از دست دو تن از اراذل و اوباش، بشدت از سوي آنان مورد ضرب و شتم قرار گرفت و با ضربات جسم سخت از ناحيه چشم راست خود دچار مصدوميت شد.
من اگر جای فروزش بودم به وزیر ارشاد میگفتم به قدر یه ارزن هم که شده وزارتخونهشون مربوط به فرهنگ و ارشاد اسلامی باشه!
نذاشتن قید و بند درست و کافی برای کسانی که روی فرهنگ مردم اثر میذارن باعث شده بتونن از طریق آثارشون مردم رو به منکر امر کنن و از معروف نهی کنن، و خود اثرشون هم یه منکر باشه.
بالأخره چنین توصیههایی هم خودش امر به معروف و نهی از منکر هست!
90/03/21 - 12:25 تکرار ماجرای اشتباه!
معاون سياسي نهاد نمايندگي رهبري در عيادت از فروزش:
مراجع قضايي هرچه سريعتر بايد با عاملان اين جنايت برخورد كنند
نقل قول:امام جماعت دانشگاه علوم پزشكي تهران كه براى نجات يك دختر از دست اراذل و اوباش از ناحيه چشم مصدوم شده بود
90/03/22 - 22:05 تشریح و تصریح و تکذیب، همه به نفع نیروی انتظامی
عيادت معاون اجتماعي ناجا از حجتالاسلام فروزش
سردار كارگر با حضور در منزل حجتالاسلام فروزش از اين مجروح آمر به معروف عيادت كرد.
نقل قول:سردار بهمن كارگر معاون اجتماعي ناجا به نمايندگي از فرمانده نيروي انتظامي با حضور در منزل حجتالاسلام فرزاد فروزش مجروح آمر به معروف، از وي عيادت كرد. معاون اجتماعي ناجا در اين ملاقات كه نزديك به 2 ساعت به طول انجاميد از نزديك به اظهارات اين آمر به معروف گوش كرد. سردار كارگر با تشريح خلاصهاي از روند اقدامات صورت گرفته در خصوص شناسايي و دستگيري افراد مرتبط با اين حادثه اعلام كرد كه نيروي انتظامي به عنوان بازوي نظام اسلامي و ضابط قوه قضاييه با اقتدار و اشراف كامل اطلاعاتي پشتيبان آمرين به معروف و ناهيان از منكر بوده و اجازه جسارت و ايجاد ناامني را به هنجارشكنان نخواهد داد. در اين ديدار حجتالاسلام فروزش از اقدام سريع و به موقع نيروي انتظامي در دستگيري متهمين تشكر كرد و خواستار برخورد قاطعانه با هنجارشكنان كه امنيت اجتماعي را مورد تهديد قرار ميدهند، شد. فروزش همچنين خود را سرباز نظام و رهبر معظم انقلاب دانست و تاكيد كرد كه حاضر است جان خود را در راه اسلام و انقلاب فدا كند. در پايان حجتالاسلام فروزش صدور هرگونه اطلاعيه و انجام مصاحبه در رابطه با اقدامات ناجا را تكذيب و پشتيباني خود را از اقدامات قاطعانه ناجا در برخورد با مجرمين اين حادثه، تاكيد كرد.
90/07/28 - 14:32 تکرار ماجرای اشتباه، چند ماه پس از واقعه! این یکی دیگه فقط میتونه از یه خبرنویس بشدت اهمالکار بیاطلاع، یا خدای نکرده یه آدم مغرض بربیاد.
حجتالاسلام فروزش: برخی افراد در مقابل ناهنجاریها بیتفاوت شدهاند و در برابر ناهنجاریهای جامعه هیچ واکنش و نقشی ندارند.
نقل قول:به گزارش فارس، حجت الاسلام فروزش در برخورد با اراذل و اوباشی که قصد ربودن دختری را داشتند، مورد ضرب و شتم قرار گرفت.
90/11/06 - 11:21 اصلاح شده - علت ماجرا بصورت کلی بیان شده
ضارب فرزاد فروزش برای بررسی قصاص چشم به پزشکی قانونی منتقل شد.
نقل قول:حجتالاسلام فرزاد فروزش امام جماعت دانشگاه علوم پزشکی تهران شامگاه 16 خرداد امسال در جریان نهی از منکر از سوی چند نفر مورد حمله قرار گرفت که در جریان این اتفاق بینایی چشم راستش را از دست داد.
90/12/12 - 11:33 مثل قبلی
محاکمه ضارب فروزش به اردیبهشت سال آینده موکول شد
91/06/28 - 11:47 دادگاه، و گفتن همان مطالبی که در سایتهای دیگر هم اومده
پرونده ضاربان فروزش امروز به دیوان عالی کشور ارسال میشود
نقل قول:براساس نظریه پزشکی قانونی، چشمان ضارب فروزش کاملاً سالم بوده و قابلیت اجرای حکم قصاص چشم را داشت؛ اما در این نظریه پزشکی قانونی یک ابهام وجود داشت و آن این بود که با توجه به اینکه چشم فروزش به طور 100 درصد نابینا نشده بود، امکان داشت که در زمان اجرای حکم قصاص، رعایت تساوی نشود.
روشن نماینده دادستان در ابتدای جلسه با اشاره به کیفرخواست صادره علیه متهمان، خواستار مجازات آنها به اتهام ایراد ضرب و جرح عمدی منتهی به نابینایی چشم شاکی و اخلال در نظم جامعه (متهم ردیف اول) و معاونت در ایراد ضرب و جرح عمدی منتهی به نابینایی چشم شاکی و اخلال در نظم عمومی (متهم ردیف دوم)شد و فروزش نیز خواسته خود را قصاص متهم ردیف اول بابت نابینایی چشم و دریافت دیه برای دیگر جراحتهای وارده شد.
فروزش در اظهارات خود گفت: آن شب با خودرو در حال حرکت بودم که متوجه شدم سرنشینان یک موتورسیکلت به سمت دختر جوانی رفته و قصد مزاحمت برای وی دارند، از خودرو پیاده شده و به سمت آنها رفتم که متهم ردیف دوم به سمت من آمد و با من درگیر شد. متهم ردیف اول هم با من درگیر شد که بعد از اینکه متهم ردیف دوم دست مرا گرفت، متهم ردیف اول با شیشه به صورتم کوبید و فرار کردند.
در ادامه جلسه متهم ردیف اول در جایگاه قرار گرفت و با بیان اینکه اتهام ایراد ضرب و جرح عمدی را قبول دارم گفت: موضوع اخلال در نظم عمومی را قبول ندارم.
وی ادامه داد: ضربه زدم اما هیچ قصدی مبنی بر کور کردن وی نداشتم. درگیری را او شروع کرد من هم که عصبانی شده بودم شیشه را شکستم و به صورت او زدم و به همراه متهم شماره 2 از محل فرار کردم.
بعد از اظهارات متهم ردیف اول متهم ردیف دوم نیز در جایگاه قرار گرفت و گفت: در ساعت 9:30 دقیقه شب درگیری شروع شد و در حین درگیری فروزش با کامران وی شیشه نوشابهای را از داخل جوی آب برداشت و بعد از اینکه آن را شکست به صورت فروزش کوبید و فرار کرد.
(۳/مرداد/۹۲ ۱۷:۰۰)Reza2035 نوشته است: [ -> ]واقعیت ماجرا :حجت الاسلام فرزاد فروزش امام جماعت دانشگاه علوم پزشکی تهران در ساعت 9:30 شب سهشنبه 16 خرداد 1390 در خیابان شریعتی، پائینتر از خیابان ملک در حال حرکت با ماشین خود بوده و طبق ادعای خودش متوجه سر و صدای دختری شده است که دو نفر اراذل و اوباش قصد ربودن وی را داشته اند وی با آنها درگیر می شود و از ناحیه چشم آسیب می بیند.
http://www.teribon.ir/archives/54781
اما در این خبر هم مثل خبر فارس نوشته:
نقل قول:نابینا شدن هزینه نجات ناموس مردم از دست اوباش + عکس
امام جماعت دانشگاه علوم پزشکی تهران به دلیل اقدام برای نجات یک دختر جوان از چنگال اراذل و اوباش در خیابان شریعتی تهران، در آستانه نابینایی از یک چشم قرار گرفت.
(۳/مرداد/۹۲ ۱۷:۰۰)Reza2035 نوشته است: [ -> ]علیرغم سر و صدای فراوان سایتها و خبرگزاری های داخلی در حمایت از ایشان اما در این میان ابهامات زیادی باقی می ماند.
از قرار معلوم دختر مورد نظر با آن مردها آشنا بوده و در حال جر و بحث با یکی از آنها بوده است که حاج آقا وارد می شود و دعوا را شروع می کند وی در دادگاه گفته است:
«امیر متهم ردیف دوم همسر موقتم است که در روز حادثه با هم به جر و بحث می پرداختیم سپس حجت الاسلام فروزش وارد ماجرا می شود و دعوا را شروع می کند که پس از درگیری از ناحیه چشم مجروح شد.»
http://www.mehrnews.com/detail/News/1595867
اما این خبر مربوط به 91/02/18 هست، یعنی زمانی که همه چیز روشن شده بوده!
(۳/مرداد/۹۲ ۱۷:۰۰)Reza2035 نوشته است: [ -> ]در این میان اصلا بحثی از ربودن یا شکایت این دختر از این متهمان وجود ندارد. حتی در حکم نهایی دادگاه نیز حرفی یا شکایتی از اقدام برای ربودن این دختر وجود ندارد و در نهایت دادگاه ضارب را نه به اتهام آدم ربایی و تجاوز و ... بلکه به دلیل آسیب رساندن به این روحانی گناهکار اعلام میکند و متهم ردیف اول پرداخت دیه و 5 سال زندان و متهم ردیف دوم به دوسال زندان محکوم می شوند.
http://www.tasnimnews.com/Home/Single/31220
این خبر هم مربوط به 91/12/15 هست.
(۳/مرداد/۹۲ ۱۷:۰۰)Reza2035 نوشته است: [ -> ]حجت الاسلام فروزش در دادگاه درخواست کورکردن چشم متهم و #قصاص وی را می کند:
http://www.asriran.com/fa/news/193635
تیتر این خبر این هست: "ناهی از منکر تقاضای قصاص چشم کرد"
اینطور به مخاطب القاء میشه که انگار خلاف روح نهی از منکر هست که چنین تقاضایی بشه.
(۳/مرداد/۹۲ ۱۷:۰۰)Reza2035 نوشته است: [ -> ]متهم برای بررسی قصاص چشم و پیدا کردن راهی برای کور کردنش به پزشکی قانونی فرستاده می شود
http://khabaronline.ir/detail/195798/
اما طبق نظریه پزشک قانونی با توجه به اینکه چشم فروزش به طور کامل نابینا نشده است و امکان دارد که در زمان اجرای حکم قصاص، رعایت تساوی نشود و چشم متهم به صورت کامل نابینا شود قصاص صورت نمی گیرد.
http://www.mehrnews.com/detail/News/1568072
اینها هم که همگی در خبرهای فارس بودند.
(۳/مرداد/۹۲ ۱۷:۰۰)Reza2035 نوشته است: [ -> ]داستان تخلیه چشم ایشان هم در همان اوایل بستری شدن ایشان رد شد:
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9003170201
این لینک شما که از خود خبرگزاری فارس هست!
نمیدونم علت تکرار اون قضیه در بعضی خبرها بعد از چند بار اصلاح شدنش چی بوده.
ممکنه بخاطر بیاطلاعی نویسندهی خبر بوده.
همیشه آخر خبر یک یا دو خط توضیح هست راجع به ماجرا.
شما هم حتماً دقت کردهاید که این یک خط توضیح، در مورد بعضی اخبار یکی هست.
این نشون میده که وقتی خبر تازهای در مورد اون موضوع میاد، اون یک خط توضیح رو از توی آرشیو کپی میکنن.
به نظرم پراکندگی بیقاعدهی توضیحات درست و اشتباه این معنی رو میده که نویسندهی خبر متوجه نبوده در مورد این خبر اصلاح صورت گرفته، و اون یک خط توضیح رو بدون توجه به این قضیه کپی میکرده، و در نتیجه بعضی مواقع توضیح مربوط به ماجرای اشتباه رو کپی میکرده.
البته این درسته که چنین چیزهایی اصلاً نباید از یه خبرگزاری حرفهای سر بزنه، ولی خب، در تمام جهان(اگر عمدیاش رو پیش نیارن!) پیش میاد.