۶/مرداد/۹۲, ۲۳:۳۹
(۶/مرداد/۹۲ ۲۱:۰۹)سجاد313 نوشته است: [ -> ]نه خیر... و جبههگیریهای طرفداران سبک زندگی سایر کشورها درمقابل ما!!!
تا زمانیکه روحانی نیومده هیچ اتفاقی به روحانی مربوط نمیشه مگر جبهه گیری های سایر کشور ها در مقابل ما.

(۶/مرداد/۹۲ ۲۱:۰۹)سجاد313 نوشته است: [ -> ]نه خیر... و جبههگیریهای طرفداران سبک زندگی سایر کشورها درمقابل ما!!!
تا زمانیکه روحانی نیومده هیچ اتفاقی به روحانی مربوط نمیشه مگر جبهه گیری های سایر کشور ها در مقابل ما.

(۶/مرداد/۹۲ ۲۳:۳۹)درست پسند نوشته است: [ -> ]... و جبههگیریهای طرفداران سبک زندگی سایر کشورها درمقابل ما!!!به نام خدا
(۷/مرداد/۹۲ ۲۱:۱۶)سجاد313 نوشته است: [ -> ]این همه زخم زبون ما رو به جایی نمی رسونه.زخم زبون کدومه؟
(۳/مرداد/۹۲ ۱۷:۰۰)Reza2035 نوشته است: [ -> ]داستان تخیلی شماره 2 :جوابیه نیروی انتظامی
عنوان خبری >>> ماجرای کشیدن چادر از سر دختر آمر به معروف در ماه رمضان
منبع >>>خبرگذای فارس
محتوای کلی خبر : خانمی محجبه در میدان پونک تهران به یک بیحجاب تذکر لسانی میدهد که خواهرم لطفا حجابت را رعایت کن ولی شخص مذکور با این خانم درگیر شده و به شدت وی را کتک میزند و در این حین مردم هم تنها به تماشای قضیه میپردازند و پس از مراجعه به کیوسک پلیس انها نیز با بی توجهی این خانم را بدرقه میکنند
لینک : http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920426000405
واقعیت ماجرا : نیروانتظامی پس از نشر اکاذیب و یاوه سرایی خبرگذاری فارس از اصل ماجرا در وبسایت رسمی خود خبر داد
جوابيه نيروي انتظامي به انتشار خبر "کشيدن چادر از سر دختر آمر به معروف"
به گزارش پايگاه خبري پليس، جوابيه نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران به شرح ذيل است:مدير عامل محترم خبرگزاري فارسسلام عليکمدر پي انتشار خبري با عنوان "ماجراي کشيدن چادر از سر دختر آمر به معروف و عدم واکنش مامور نيروي انتظامي در پونک تهران" موارد ذيل جهت تنوير افکار عمومي اعلام مي گردد.مقتضي است، نسبت به درج آن در صفحه اجتماعي – بخش قضايي و انتظامي- اقدام نمائيد.1- با عنايت به بررسي ميداني و مشاهده فيلم هاي ضبط شده و گزارش فرماندهي انتظامي تهران بزرگ، درگيري فيزيکي و کشيدن چادر از سوي متشاکي صورت نپذيرفته که اين موضوع مورد تاييد کسبه و اهالي محل نيز مي باشد.2- به کيوسک پليس هيچگونه مراجعه اي نشده و تماسي با پليس 110 توسط فرد شاکي و حتي افراد محلي به ثبت نرسيده است.3- ساعاتي بعد از برخورد، مشاراليها به همراه مادر و برادرش به کيوسک پليس مستقر در محل مراجعه و با شرح ماجرا درخواست پيگيري موضوع را مي نمايدکه در اين رابطه ماموران به اتفاق اين افراد به مدت قريب نيم ساعت در مجتمع تجاري بوستان جستجو نموده ولي موفق به پيدايش فرد مذکور نمي شوند.4- با تمرکز پليس و انجام اقدامات اطلاعاتي و بازبيني فيلم ضبط شده در محل، متشاکي شناسايي گرديد.5- طرفين درگيري احضار و شاکيه پس از مشاهده مستندات و مواجهه حضوري ضمن پذيرش بيان اظهارات نادرست، از زحمات ماموران نيروي انتظامي به علت تلاش براي شناسايي متشاکي تشکر مي نمايد.6- طرفين پس از تشکيل پرونده و سير مراحل قانوني به مرجع قضايي ارجاع مي شوند که نهايتا با يکديگر سازش مي نمايند.در پايان متذکر مي گردد، انتظار اين است در چنين مواردي ، ابتدا موضوع از مراجع ذيربط استعلام و پس از دريافت اطلاعات صحيح نسبت به انتشار آن اقدام نمائيد.بديهي است، نيروي انتظامي همواره در قبال حقوق شهروندان عزيز، خود را مسئول دانسته و به طور قاطع با هرگونه قانون شکني و ناهنجاري اجتماعي برخورد مي نمايد.مرکز اطلاع رساني نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران
))؟؟؟؟؟(۴/مرداد/۹۲ ۱۵:۴۰)وحید110 نوشته است: [ -> ]بنده خودم شخصا بار ها شاهد اسیب دیدن امارین به معروف بودم . دوستی داشتم طلبه که در شیراز در همین راه کشته شد .
وقتی رسانه ای نمیشه دلیلی هم نداره که نباشه
یکی از دوستان دیگرم با کارد اسیب دید .
و خیلی های دیگه ...
میتونم بیش از ۱۰ ۱۵ تا از دیده های خودم رو براتون بگم .
که مستقیم دیده ام .
در مورد کشیدن چادر هم خودم دیده ام که مردی چادر زنی رو بکشه البته عابر پیاده بود خانومه ...
گاهی ارزش جان دادن هم داشت . گاهی هم تصور نمیشد با همچین عکس العملی مواجه بشوند .
(۱۰/مرداد/۹۲ ۱۱:۱۸)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
همونطور که برادر وحید گفت همچینم نیست که خبری نباشه
بحث اینجاست که این قوم ثمود اگر هر چیزیشون بشه عالم و آدم خبر دار میشن و باید بشن و آرامش از همه گرفته بشه.
ولی آمرین به معروف چون افراد نجیبی هستند و مظلوم صداشون به جایی نمیرسه
فکر کردید چند درصد از فلان سازمان به این عقاید پایبندند؟
برید خانواده هاشونو ببینید
واقعا وضع اخلاقی جامعه خرابه
هم وضع ظاهری
هم وضع زیرپوستی که به مراتب وحشتناک تره
سرمون رو کافیه از برف بیرون بیاریم
(۱۰/مرداد/۹۲ ۱۲:۱۴)anti نوشته است: [ -> ]آباریکلا،منم همینو میگم،سرتونو از زیر برف در بیارید و ببینید که مردم نمیخوان به شیوه ای که شما بهشون تحمیل میکنید زندگی کنن
حالا بدتر از ایناشم دیده میشه در سالهای آینده،نم نم دیگه صبر مردم لبریز میشه از این زور و تزویر
(۱۰/مرداد/۹۲ ۱۲:۳۸)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]اسلام کل زمینو میگیره ولو کره anti!!!!!
دوستان فرانسوی شما همیشه نشون دادن چی رو میخوان و حقیقت آزادی خواهی لیبرالی چیه
نقل قول:شما پست منو صفحه قبل بخونید.بسم الله الرحمن الرحیم
همونطور که برادر وحید گفت همچینم نیست که خبری نباشه
بحث اینجاست که این قوم ثمود اگر هر چیزیشون بشه عالم و آدم خبر دار میشن و باید بشن و آرامش از همه گرفته بشه.
ولی آمرین به معروف چون افراد نجیبی هستند و مظلوم صداشون به جایی نمیرسه
فکر کردید چند درصد از فلان سازمان به این عقاید پایبندند؟
برید خانواده هاشونو ببینید
واقعا وضع اخلاقی جامعه خرابه
هم وضع ظاهری
هم وضع زیرپوستی که به مراتب وحشتناک تره
سرمون رو کافیه از برف بیرون بیاریم
نقل قول:من خودم اصلا تحمل دخالت کسی در حریم شخصیم رو ندارم.
همون طور که اگه یه خانوم به اونا ها بگه چادر رو بردار اونا برخورد می کنن خانوم ها هم اگه یکی بهشون گیر بده برخورد می کنن!
در ضمن اونایی که بهشون می گین آمرین به معروف! از فاسد ترین آدم ها هستن.
خودم یه بار با یه خانوم داشتم می رفتم یکی از همین مفسدین که البته مرد بود به این خانوم گیر داده!
یکی بهش بگه آخه تو چرا نگاه به نامحرم می کنم؟ اصلا به تو چه! تازه می خواست سوار ماشینش کنه و ببرتش. دیگه می دونین اگه همچین آدم فاسدی برده بودش ممکن بود چی کارش کنه. خوشبختانه نتونست!
نقل قول:اون مردی که گفتم حق داشت به اون خانوم نگاه کنه؟ تازه چشمش رو هم بر نمی داشت!
یه جور نگا می کرد که من خجالت کشیدم. به بهونه حجاب می خواست سوار ماشینش کنه.
اینم بگم که لباس نیرو انتظامی تنش بود. اسلحه داشت. سوار ماشین گشت ارشادش هم می خواست بکنه.