تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سلامتی مردان با غیرت صلوات
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
(۱۱/مرداد/۹۲ ۱۷:۴۲)zohre150 نوشته است: [ -> ]اون دختره که بد حجاب اومده بیرون هدفش همین بوده که پسرا بیان دنبالش....
بری تذکر هم بدی دختره بهش برخوره...من خودم اینو به عینه دیدم بولله....
حالا 110 اشتباه لپی کرده اشکال نداره منظورشون کلا این بوده که دختر باحیا کم شده همین...
چرا زود برخورد میکنین دوستانWink
باهم مهربون باشینWink

حالا دختره هر چی بود،آدم معمولا تو این شرایط فقط اون پسرا رو بی حیا و نامرد می بینیSmile
دختره مشخص بود که ناراحت و به هم ریخته ست،حالا اگه جون سالم به در برده باشه عین آدم میاد بیرونSmile

ولی من که پاک از نسل خودم ناامید شدمDodgy
نقل قول:
2-توی محل کار وکلا در آمدو شد با زنها به زن های محجبه بیشتر احترام بگذارند و یکسان برخورد نکنند .
من هم این عقیده رو دارم اما همیشه فکر می کنم طرف مقابل ممکنه دوست نداشته باشه حتی به خاطر حجابش بهش توجه بشه از طرف یک نا محرم . تو بی محلی به بدحجاب ها که شکی نیست اما تو توجه خانم های چادری حقیقتا احساس طرف مقابل رو درک نمی کنم، می ترسم باعث ناراحتیشون بشه !

اما همیشه تو دلم دعا می کنم براشون ، قوت قلبی هستند تو این روزگار ، قوت قلبی واسه اینکه هنوز هم میشه یک همسر و مادر مومن پیدا کرد Blush.

من بار ها تو فضای مجازی خواستم حرف دلم رو بزنم چیزی که تو فضای واقعی چندان کار جالبی نیست زدنش :
اونم اینکه قطعا ، قطعا ، قطعا خانم های باحیا و محجبه برای هر پسر پاکی مورد احترام شدید هستند ، هر چند اظهار نشه.
و همین خانم ها هستند که برای آقایون گزینه اول و آخر ازدواج واقعی ، و یک عشق پاک می شن !
و همین خانم ها هستند که برای فرزندان یک مادر پر احساس و مهربان میشن !
و همین خانم ها هستند که شیر حلال خورده تحویل جامعه می دن .
و خلاصه همین خانم ها می شن مصداق جهاد در راه خدا .

البته استثنا ها رو گذاشتم کنار ، فمنیست های چادری رو هم گذاشتم کنار ، همیشه اقلیت گرگی تو لباس میش هستند Wink

نقل قول:
کسانی میتوانند دیگران را موعضه و امر به معروف و نهی از منکر کنند ...که خود اینگونه نبوده باشند .
چقدر به این جمله اعتقاد دارید دوستان ؟!
اعتقاد خودم اینه که همیشه آدم می تونه ناقص باشه و با این طرز تفکر کلا باید بزاریم کنار امر به معروف و نهی از منکر رو !
حتی یک پدر سیگاری هم پسرش رو از کشیدن سیگار منع می کنه !
(۱۱/مرداد/۹۲ ۱۷:۵۱)Scimitar نوشته است: [ -> ]من هم این عقیده رو دارم اما همیشه فکر می کنم طرف مقابل ممکنه دوست نداشته باشه حتی به خاطر حجابش بهش توجه بشه از طرف یک نا محرم . تو بی محلی به بدحجاب ها که شکی نیست اما تو توجه خانم های چادری حقیقتا احساس طرف مقابل رو درک نمی کنم، می ترسم باعث ناراحتیشون بشه !

اما همیشه تو دلم دعا می کنم براشون ، قوت قلبی هستند تو این روزگار ، قوت قلبی واسه اینکه هنوز هم میشه یک همسر و مادر مومن پیدا کرد Blush.

من بار ها تو فضای مجازی خواستم حرف دلم رو بزنم چیزی که تو فضای واقعی چندان کار جالبی نیست زدنش :
اونم اینکه قطعا ، قطعا ، قطعا خانم های باحیا و محجبه برای هر پسر پاکی مورد احترام شدید هستند ، هر چند اظهار نشه.
و همین خانم ها هستند که برای آقایون گزینه اول و آخر ازدواج واقعی ، و یک عشق پاک می شن !
و همین خانم ها هستند که برای فرزندان یک مادر پر احساس و مهربان میشن !
و همین خانم ها هستند که شیر حلال خورده تحویل جامعه می دن .
و خلاصه همین خانم ها می شن مصداق جهاد در راه خدا .

البته استثنا ها رو گذاشتم کنار ، فمنیست های چادری رو هم گذاشتم کنار ، همیشه اقلیت گرگی تو لباس میش هستند Wink

چقدر به این جمله اعتقاد دارید دوستان ؟!
اعتقاد خودم اینه که همیشه آدم می تونه ناقص باشه و با این طرز تفکر کلا باید بزاریم کنار امر به معروف و نهی از منکر رو !
حتی یک پدر سیگاری هم پسرش رو از کشیدن سیگار منع می کنه !
هههههههههههههه دقیقا ما دخترا هم با پسرای مذهبی همین مشکلو داریم.....Big Grinمیترسیم چیزی بگیم عصبانی بشن.
آخه پسرای مذهبی بازم خشن ترن خیلی جدی به آدم نگاه میکننBig Grinمن که ازشون میترسمBig Grin
ولی جالب اینجاست که پسرای مذهبی با اینکه خیلی جدی ان ولی تو خونه خیلی شوخ طبع و مسخره انWink
من خودم نمونه های بارزشونو شنیدم....
ولی حالا من به عنوان یک پسر یک اعترافی بکنم، و اونم اینه که واقعا چادر پوشیدن تو این گرما ، حتی اگر ماه رمضون هم نباشه ، وحشتناک سخته، ما پسرا کارمون خیلی راحت تره و اینو نمی فهمیم . با یک پیراهن خنک میایم بیرون و فقط لازمه چشممون رو کنترل کنیم (حالا بماند اینکه وقتی یک دختر خانومی با ظاهر تحریک کننده وارد خیابون می شه چطوری می تونه با روان ما بازی کنه)! ولی این خانم های چادری چــــی مـــی کشن به والله، خدا اجرشون بده خدا وکیلی.
سلام،
خب خب خب ، دست رو دلم نذار که خونه ، اول از همه مگه حتما دختر باید چادری باشه که حیا داشته باشه؟ من خودمو میکشم که حجابم کامل باشه . ببخشید ها ولی فکر کنم اینکه جامعه اینطوری شده به خاطر سخت گیری های شدیده . من خودم خانواده ای رو میشناسم پدر بسیجی و مومن ، مادر چادری و باحجاب، دخترا تا یه سنی تحت کنترل پدر و مادر چادر میگرفتن و خوب و سنگین ، ولی نمی دونم چی شد به ناگهان تعجب همگان را برانگیخت . این دختران حالا تغییر کردن از آرایش آنچنانی و مانتو کوتاه بگیر تا . . .
کی گفته همه ی دختران چادری می تونن مادران خوبی باشن و بچه هاشونو خوب تربیت کنن؟
نمی گم نیستن اما همه هم اینطوری نیستن.
از بی غیرتی پسرا هم که بگذریم . طرف 10 تا دوست دختر مورد دار داره هیچی نیست ، فقط بلده به خواهرش گیر بده که نمیذارم بری بیرون و این چه وضع لباس پوشیدن و گیرهای الکی . . . این که میگم خودم دیدم . . .
خلاصه اینکه اگه همینجوری پیش بره . . . .
راستشو بخواین من خودم یه بار تو خیابون یه دختری رو باوضع عجیب و آرایش آنچنانی و مدل موی عجیب دیدم. خداییش اعصابم خورد شده بود. تو صورتش جوری خندیدم ( قهقهه نزدم ها... مدل لبخندم طوری بود) که حرصش در بیاد . یه جور نگام کرد گفتم الان میاد حمله میکنه . . . من عادت به مسخره کردن ندارم ولی دیگه حرصم گرفته بود.
(۱۲/مرداد/۹۲ ۱۱:۳۱)لبخند نوشته است: [ -> ]سلام،
اول از همه مگه حتما دختر باید چادری باشه که حیا داشته باشه
موافقم
من خودم کلاس زبان که میرم،دخترای چادری خیلی شاخ تر و پرروتر از بقیه انBig Grinنمیدونم چه حکمتیه ولی چون دیدم میگم!
خب خب خب ، دست رو دلم نذار که خونه ، اول از همه مگه حتما دختر باید چادری باشه که حیا داشته باشه؟ من خودمو میکشم که حجابم کامل باشه . ببخشید ها ولی فکر کنم اینکه جامعه اینطوری شده به خاطر سخت گیری های شدیده . من خودم خانواده ای رو میشناسم پدر بسیجی و مومن ، مادر چادری و باحجاب، دخترا تا یه سنی تحت کنترل پدر و مادر چادر میگرفتن و خوب و سنگین ، ولی نمی دونم چی شد به ناگهان تعجب همگان را برانگیخت . این دختران حالا تغییر کردن از آرایش آنچنانی و مانتو کوتاه بگیر تا . . .
کی گفته همه ی دختران چادری می تونن مادران خوبی باشن و بچه هاشونو خوب تربیت کنن؟
نمی گم نیستن اما همه هم اینطوری نیستن.
از بی غیرتی پسرا هم که بگذریم . طرف 10 تا دوست دختر مورد دار داره هیچی نیست ، فقط بلده به خواهرش گیر بده که نمیذارم بری بیرون و این چه وضع لباس پوشیدن و گیرهای الکی . . . این که میگم خودم دیدم . . .
خلاصه اینکه اگه همینجوری پیش بره . . . .
راستشو بخواین من خودم یه بار تو خیابون یه دختری رو باوضع عجیب و آرایش آنچنانی و مدل موی عجیب دیدم. خداییش اعصابم خورد شده بود. تو صورتش جوری خندیدم ( قهقهه نزدم ها... مدل لبخندم طوری بود) که حرصش در بیاد . یه جور نگام کرد گفتم الان میاد حمله میکنه . . . من عادت به مسخره کردن ندارم ولی دیگه حرصم گرفته بود.

منم با شما کاملا موافقم.
یکی از دوستای من که از مهد کودک باش دوست بودم تا الان و شاهد تغییر تحولش از بچگی تا الان بودم.
باباش اطلاعاتی به خاطر همین مثلا 1 یا 2 پیش میاد که اراک نیست.
من یادمه از اول ابتدایی که بودیم مجبورش می کردن نماز بخونه و بیرون میره روسری سر کنه.
به سن تکلیف که رسید که دیگه بدتر شد.
تا تقریبا دوم راهنمایی این طوری بود ولی براش مبایل که خریدن دیگه نتونستن کنترلش کنن.
الان فقط باید دیدش.
وقتی باباش اراکه با چادر میره بیرون ولی باباش که نیست اصلا یه وضی.
مامانشم دیگه حریفش نیست
می تونم به راحتی بگم همه پسرای اراکو می شناسه.
منظورم ازاین حرفا این بود وقتی یه چیزی بدون اگاهی و زورکی باشه این طوری می شه.
منم با لبخند موافقم...
بعضی از خانواده ها اینقدر سختگیری می کنن که بچه ها از راه به در می شن...

من خانواده ام اصلا سختگیری نکردن راه خوب و بد رو نشونم دادن گفتن انتخاب با خودته...
من خودم دوست داشتم ه چادری بوده با این حال که چادری بوده ولی دوست پسر هم داشته و من واقعا افسوس می خوردم واسش ...Sad

با چادر بری بیرون و گرما رو تحمل کنی خدایی می ارزه...
(۱۲/مرداد/۹۲ ۱۲:۲۷)pari74bala نوشته است: [ -> ]منم با شما کاملا موافقم.
یکی از دوستای من که از مهد کودک باش دوست بودم تا الان و شاهد تغییر تحولش از بچگی تا الان بودم.
باباش اطلاعاتی به خاطر همین مثلا 1 یا 2 پیش میاد که اراک نیست.
من یادمه از اول ابتدایی که بودیم مجبورش می کردن نماز بخونه و بیرون میره روسری سر کنه.
به سن تکلیف که رسید که دیگه بدتر شد.
تا تقریبا دوم راهنمایی این طوری بود ولی براش مبایل که خریدن دیگه نتونستن کنترلش کنن.
الان فقط باید دیدش.
وقتی باباش اراکه با چادر میره بیرون ولی باباش که نیست اصلا یه وضی.
مامانشم دیگه حریفش نیست
می تونم به راحتی بگم همه پسرای اراکو می شناسه.
منظورم ازاین حرفا این بود وقتی یه چیزی بدون اگاهی و زورکی باشه این طوری می شه.
مشکل پدرشه ... پدر بالا سر نباشه و بعضی از دوستاش هم تاثیر گذاره ...
پس میگی آزاد بزاره دیگه .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان که فکر دخترا این شده که کی دوست پسر داره کی دوست دختر !!!!
اجبار اصلا تاثیر نداره !! برعکس بیخیالی هم همینطور .. نمیشه کسی رو وادار کرد نماز بخونه یا روزه (!!!!) بگیره نه ؟؟؟؟ روزه واسه دختر از 9سالگی واجبه هااااااا دختر جان
معضل ما آدمای غیر چادری نیستند معضل ظاهر تحریک کننده دخترای بی حیاست. چادر برای عدم جلب توجه هست ولی بعضی دوست دارن حجابشون کامل باشه اما جلب توجه کنن حتی با چادر اما بعضیا هم هستند که شاید موهاشون رو هم کامل نپوشونن اما ظاهر تحریک کننده ندارن و دنبال جلب توجه هم نیستند.
(۱۲/مرداد/۹۲ ۱۱:۳۱)لبخند نوشته است: [ -> ]کی گفته همه ی دختران چادری می تونن مادران خوبی باشن و بچه هاشونو خوب تربیت کنن؟
ممکنه خانوم چادری نتونه درست بچه اش رو تربیت کنه اما معمولا خانومایی که با ظاهر آنچنانی میان بیرون اگه دقت کرده باشین هیچ اهمیتی به بچشون نمی دن . انگار که ببخشید قلاده ی ... رو گرفتن راه می رن! کسی که واسه یک خرید ساده 2 ساعت جلوی آیینست این نمی تونه مادر باشه!
(۱۲/مرداد/۹۲ ۱۱:۳۱)لبخند نوشته است: [ -> ]از بی غیرتی پسرا هم که بگذریم . طرف 10 تا دوست دختر مورد دار داره هیچی نیست ....
پس معلوم می شه در ازای هر پسر بی غیرت 10 تا دختره بی حیا و مورد دار وجود دارهBig Grin. می ترسم آمار پسرای بی غیرت رو بگم چون 10 برابرش کنیم از جمعیت ایران می زنه بالا!!!! SmileWink
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع