(۵/مرداد/۹۲ ۱۷:۲۳)مهرومه نوشته است: [ -> ]1- این هست که توی خیابان به زن های فاسد وبدحجاب حیرت انگیز و مات نگاه نکنند و اون ها رو تحویل نگیرن به گونه ای که یک دختر نازنینی که چادر پوشیده خدای نکرده کم بیاره تصمیم بگیره حجابش رو کم کنه .( این رو قبول کنید که دختر ها دوست دارند بهشون توجه شود وخودنمایی از جنود عقل زن می باشد و اینکه انسان خودش رو مجبور کنه که خودنمایی نکنه به خاطر خدا، تا رسیدن به این مقام که از گناه خودنمایی جلوی نا محرم متنفر بشود خیلی فاصله هست وزمان می برد لطفا از یک دختر نوجوان وجوان هم چنین توقعی نداشته باشید که خدا هم ندارد )
چادری ای که به یه نگاه کثیف حسودیش بشه ، باید بره چادرشو با قیچی تیکه تیکه کنه ، بره دنیال همون نگاه های کثیف ببینم آخرش چی گیرش میاد ....

من نفیهمدم بالاخره دارید ما چادری هارو تشویق می کنید یا تحقیر ؟؟؟

دوستان باید بگم خانمی که(واقعا) چادر سرش می کنه ، به این نتیجه رسیده که باید از
زیر فشار نگاه های کثیف خودشو خلاص کنه و باعث جلب این نگاه ها نشه .
حالا اگه یه آقایی مات و مبهوت به یه خانمی نگاه می کنه
مطمئن باشید هیچ جای ناراحتی ای برا ما خانومای چادری نداره ، مطمئن باشید .

البته باید بگم نارحت مبشم از اینکه چرا یه خانومی باید اینقدر خودشو تحقیر کنه که از روی عقده یا ندانم کاری داره تن یه این خفت بده ....
خانومایی که مانتویی هستن و میگن حجایشون کامله ،،، تمام بدنشونو می پوشونن به طوری که عامل تحریک کننده ای در ظاهرشون نباشه ، آیا ؟؟؟
نمیگم مانتویی بودن بیحجابیه یا ... .نه! فقط میگم اگه مطمئنید که در ظاهرتون چیز جذاب(!) دیده نمیشه ، شایسته ی یه تشویق خوب هستید . آخه من با این که چادری هستم ، نه مانتوی گشاد می پوشم و نه مانتو های بلند ... فکر هم نمی کنم این روزا دختری به سن و سال ماها راضی بشه مانتوی بلند و گشاد بپوشه .
البته آراسته و مرتب بودن ، جذابیتیه که اگه باعث تحریک بشه ، مشکل از طرفه نه از ما. ما که نمیتونیم شلخته لباس بپوشیم تا محرک نباشیم ...
(۱۱/مرداد/۹۲ ۱۷:۵۱)Scimitar نوشته است: [ -> ]من هم این عقیده رو دارم اما همیشه فکر می کنم طرف مقابل ممکنه دوست نداشته باشه حتی به خاطر حجابش بهش توجه بشه از طرف یک نا محرم . تو بی محلی به بدحجاب ها که شکی نیست اما تو توجه خانم های چادری حقیقتا احساس طرف مقابل رو درک نمی کنم، می ترسم باعث ناراحتیشون بشه !
اما همیشه تو دلم دعا می کنم براشون ، قوت قلبی هستند تو این روزگار ، قوت قلبی واسه اینکه هنوز هم میشه یک همسر و مادر مومن پیدا کرد
.
برادر عزیز ، کار خوبی می کنید ...
اما قبل از هر چیزی در نظر بگیرید دو نفر انسانید که دارید با هم حرف می زنید .
مطمئن باشید اگه پاتون رو(البته شمای نوعی رو دارم میگم ، باعث ناراحتیتون نشم) از گلیمتون دراز ترنکنید ، هیچ کس ناراحت نمیشه ...
البته این در حالتیه که شما با اون خانم کاری داشته باشید
در غیر اینصورت دلیلی نداره نسبت به اون عکس العمل خاصی نشون بدید ... که بخواد ناراحت بشه یا نشه .
البته این فقط نظر منه و قصد جسارت به بزرگتر هارو ندارم ...

به قول احسان علیخانی، دارم درس پس میدم ..
موفق باشید و حق گرا .