تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سلامتی مردان با غیرت صلوات
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
(۱۲/مرداد/۹۲ ۱۶:۰۳)110 نوشته است: [ -> ]10 تا دختره بی حیا و مورد دار وجود دارهBig Grin. می ترسم آمار پسرای بی غیرت رو بگم چون 10 برابرش کنیم از جمعیت ایران می زنه بالا!!!! SmileWink
شما آمار رو بگو نترسSmileچون بعضا دوستان فراکشوری عمل میکنن،ماشالله با این دنیای بی در و پیکر مجازی هم که آسون تر شده!قبلا که یاهومسنجر رومهاش رو نبسته بود من هر دفعه تو این رومهای خارجی میرفتم یکی دو تا از رفقا رو در حال مخ زنی می یافتمWink
پشتکارشون تو حلقم خلاصهDodgy
(۱۲/مرداد/۹۲ ۱۶:۰۷)Tishtar نوشته است: [ -> ]شما آمار رو بگو نترسSmileچون بعضا دوستان فراکشوری عمل میکنن،ماشالله با این دنیای بی در و پیکر مجازی هم که آسون تر شده!قبلا که یاهومسنجر رومهاش رو نبسته بود من هر دفعه تو این رومهای خارجی میرفتم یکی دو تا از رفقا رو در حال مخ زنی می یافتمWink
پشتکارشون تو حلقم خلاصهDodgy
اگه آقایون هوام رو داشته باشن می گم! آخه خانوما شاکی می شن! می فهمی که چی می گم!!!Big Grin
....................HeartHeartHeart
(۵/مرداد/۹۲ ۱۷:۲۳)مهرومه نوشته است: [ -> ]

باسمه تعالی

با عرض سلام

برای سلامتی مردان با غیرتی که پیامبر گونه مواظب ناموسشان هستند و نمی گذارند خطا کنند و همچنین با همسرانی که برای چادر ارزش قائلند ازدواج می کنند صلوات.
معصوم می فرمایند خروس 5 صفت دارد که از صفات انبیاست یکی هم غیرت می باشد.
تاپیکی تحت این عنوان بود که از خانم های چادری تشکر کرده بودند .اما تشکر فقط زبانی نیست
اما تشکرآقایون از خانم های چادری:

1- این هست که توی خیابان به زن های فاسد وبدحجاب حیرت انگیز و مات نگاه نکنند و اون ها رو تحویل نگیرن به گونه ای که یک دختر نازنینی که چادر پوشیده خدای نکرده کم بیاره تصمیم بگیره حجابش رو کم کنه .( این رو قبول کنید که دختر ها دوست دارند بهشون توجه شود وخودنمایی از جنود عقل زن می باشد و اینکه انسان خودش رو مجبور کنه که خودنمایی نکنه به خاطر خدا، تا رسیدن به این مقام که از گناه خودنمایی جلوی نا محرم متنفر بشود خیلی فاصله هست وزمان می برد لطفا از یک دختر نوجوان وجوان هم چنین توقعی نداشته باشید که خدا هم ندارد )

2-توی محل کار وکلا در آمدو شد با زنها به زن های محجبه بیشتر احترام بگذارند و یکسان برخورد نکنند .

3-و تشکر دیگرآقایون هم از خانمهای محجبه این است که برای

ازدواجزن چادری انتخاب کنند نه اینکه بروند یک زن فاسد غیر چادری بگیرن
د
بگن چادریش می کنیم و بعد هم بگیرند یک چادر سرش کنند دلشان خوش بشود

که زن چادری دارند یعنی پیش خودشون فکر کنند هم هوای نفسشون رو

راضی کردن و هم مثلا خدا را زهی خیال باطل است

شیطان زن های بدحجاب را زینت می دهد.

در واقع به نظر من کسی که برای چادر ارزش قائل نیست اما برای اینکه می خواسته شوهر کنه زوری چادر بپوشه بنده این چادر رو از پالان یا روکش ماشین کمتر می بینم .

و اکثرا هم به این نیت قبول می کنند چادر بپوشند که بعدا طرف رو راضی کنند چادرش رو کنار بگذاره وجالب هست توی دوستان و آشنایان ما هر کسی زن بدحجاب گرفته وچادری کرده این اتفاقها افتاده :

یا بعد از 3 الی 4 سال کنار گذاشته

یا بعد از ده سال کنار گذاشته

یا بعد از بیست سال کنار گذاشته

یا بعد از مرگ شوهرش کنار گذاشته

یا چادر می پوشه واینقدر آرایش می کنه وصورتش رو بیرون میندازه ابروی چادری ها رو هم می بره

ویا یکی از اون ها هم هست که از استثنائات هست تا با شوهرش دعواش می شه نقط ضعف شوهرش رو پیدا کرده چادرش رو تکه تکه می کنه می ریزه جلوی شوهرش و بدون چادر راه می افته خونه پدرش و ایشان هم بعد از مدتی ......و ..... مجبور میشه یک چادر بخره و برای آشتی کنان خدمت خانم ببره بیاره و پس از مدتی روز انو روزی از نو .

می خواهم این را بگویم چادر یک باور است عشق است از ایمان وتقواسرچشمه می گیرد نه یک صرفا چند متر پارچه یا مثلا روکش ماشین که میشه بذاری میشه نگذاری .

آقایانی که بی توجه هستید :

شهدا جان نازنیشون رو برای حفظ چادر زنهای شیعه دادند شما هم کمی چشمت رو نگه دار کمی روی هوای نفست پا بگذا ر .
حجاب زنان جاهل و سطحی نگر خراب نشد مگر به خاطر مردان جاهل سطحی نگر که جامعه را با توجهشون به این زنها خراب کردند و در گناه این زنان شریکند.

با سلام . ببخشید که یکهو پریدم وسط بحثتون......مهرومه ، متن جالبی نوشتی.........
ولی یه سوال، شما معنای حجاب رو فقط تو چادر میبینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!.
درسته ، منم منکر این نمیشم که چادر میتونه حجاب کامل باشه. اما سوال من اینه که به نظر شما حجاب یعنی چادر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(۵/مرداد/۹۲ ۱۷:۲۳)مهرومه نوشته است: [ -> ]-و تشکر دیگرآقایون هم از خانمهای محجبه این است که برای
ازدواجزن چادری انتخاب کنند نه اینکه بروند یک زن فاسد غیر چادری بگیرن
....................................
.
.

یعنی واقعا تفکرت اینه که افرادی که چادری نیستن فاسدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
دادا در مقابل هر حرفی که میزنیم مسوولیم .!!!!!!!
اینقدر راحت حرف نزن.............
این فقط پیشنهادی برادرانه بود.
.
.
یا متنتو بد نوشتی ، یا ..............................هیچی، فقط رو حرفی که زدی دوباره فکر کن.
.
.
.
.
.
یا علی
(۱۲/مرداد/۹۲ ۱۷:۰۶)zohre150 نوشته است: [ -> ]نه بگید آمارو ...
من خودم یه روانشناس بهم گفت 82 درصد دخترای ایران دوست پسر دارن ولی درصدشو دقیق یادم نیست.....Dodgyفکر کنم گفت 82 درصد
خب بنابراین 82 درصد پسرای ایرانی هم دوست دختر دارن دیگهDodgy

زنده باد دوازده درصد خودمونSmileWink
(۵/مرداد/۹۲ ۱۷:۲۳)مهرومه نوشته است: [ -> ]1- این هست که توی خیابان به زن های فاسد وبدحجاب حیرت انگیز و مات نگاه نکنند و اون ها رو تحویل نگیرن به گونه ای که یک دختر نازنینی که چادر پوشیده خدای نکرده کم بیاره تصمیم بگیره حجابش رو کم کنه .( این رو قبول کنید که دختر ها دوست دارند بهشون توجه شود وخودنمایی از جنود عقل زن می باشد و اینکه انسان خودش رو مجبور کنه که خودنمایی نکنه به خاطر خدا، تا رسیدن به این مقام که از گناه خودنمایی جلوی نا محرم متنفر بشود خیلی فاصله هست وزمان می برد لطفا از یک دختر نوجوان وجوان هم چنین توقعی نداشته باشید که خدا هم ندارد )

چادری ای که به یه نگاه کثیف حسودیش بشه ، باید بره چادرشو با قیچی تیکه تیکه کنه ، بره دنیال همون نگاه های کثیف ببینم آخرش چی گیرش میاد ....AngryAngry

من نفیهمدم بالاخره دارید ما چادری هارو تشویق می کنید یا تحقیر ؟؟؟AngryAngryAngryDodgyHuh

دوستان باید بگم خانمی که(واقعا) چادر سرش می کنه ، به این نتیجه رسیده که باید از
زیر فشار نگاه های کثیف خودشو خلاص کنه و باعث جلب این نگاه ها نشه .

حالا اگه یه آقایی مات و مبهوت به یه خانمی نگاه می کنه
مطمئن باشید هیچ جای ناراحتی ای برا ما خانومای چادری نداره ، مطمئن باشید .Angel
البته باید بگم نارحت مبشم از اینکه چرا یه خانومی باید اینقدر خودشو تحقیر کنه که از روی عقده یا ندانم کاری داره تن یه این خفت بده ....

خانومایی که مانتویی هستن و میگن حجایشون کامله ،،، تمام بدنشونو می پوشونن به طوری که عامل تحریک کننده ای در ظاهرشون نباشه ، آیا ؟؟؟
نمیگم مانتویی بودن بیحجابیه یا ... .نه! فقط میگم اگه مطمئنید که در ظاهرتون چیز جذاب(!) دیده نمیشه ، شایسته ی یه تشویق خوب هستید . آخه من با این که چادری هستم ، نه مانتوی گشاد می پوشم و نه مانتو های بلند ... فکر هم نمی کنم این روزا دختری به سن و سال ماها راضی بشه مانتوی بلند و گشاد بپوشه .

البته آراسته و مرتب بودن ، جذابیتیه که اگه باعث تحریک بشه ، مشکل از طرفه نه از ما. ما که نمیتونیم شلخته لباس بپوشیم تا محرک نباشیم ...

(۱۱/مرداد/۹۲ ۱۷:۵۱)Scimitar نوشته است: [ -> ]من هم این عقیده رو دارم اما همیشه فکر می کنم طرف مقابل ممکنه دوست نداشته باشه حتی به خاطر حجابش بهش توجه بشه از طرف یک نا محرم . تو بی محلی به بدحجاب ها که شکی نیست اما تو توجه خانم های چادری حقیقتا احساس طرف مقابل رو درک نمی کنم، می ترسم باعث ناراحتیشون بشه !

اما همیشه تو دلم دعا می کنم براشون ، قوت قلبی هستند تو این روزگار ، قوت قلبی واسه اینکه هنوز هم میشه یک همسر و مادر مومن پیدا کرد Blush.

برادر عزیز ، کار خوبی می کنید ...
اما قبل از هر چیزی در نظر بگیرید دو نفر انسانید که دارید با هم حرف می زنید .
مطمئن باشید اگه پاتون رو(البته شمای نوعی رو دارم میگم ، باعث ناراحتیتون نشم) از گلیمتون دراز ترنکنید ، هیچ کس ناراحت نمیشه ...
البته این در حالتیه که شما با اون خانم کاری داشته باشید
در غیر اینصورت دلیلی نداره نسبت به اون عکس العمل خاصی نشون بدید ... که بخواد ناراحت بشه یا نشه .

البته این فقط نظر منه و قصد جسارت به بزرگتر هارو ندارم ...Blush
به قول احسان علیخانی، دارم درس پس میدم ..
موفق باشید و حق گرا .Smile
یکی از دوستام ارشدش رو مالزی گرفته بود . می گفت تو مالزی دو گروه هستند که خیلی آرایش خفن می کنن و ظاهری تحریک کننده دارن:
1- روسپی ها
2- ایرانی ها

خارج از کشور چیزی به عنوان غیرت در مرد ها وجود نداره ولی خانوماشون هم عقده خود نمایی ندارن!
پس دلیل بی حیایی دخترای ما بی غیری مرد ها نیست، شاید مرد ها مقصر باشن ولی علت و دلیل نیستند!
نقل قول:خارج از کشور چیزی به عنوان غیرت در مرد ها وجود نداره ولی خانوماشون هم عقده خود نمایی ندارن!
پس دلیل بی حیایی دخترای ما بی غیری مرد ها نیست، شاید مرد ها مقصر باشن ولی علت و دلیل نیستند!

سلام دوست گرامی!

صحبت شما درست ولی هر کشوری فرهنگی داره،من نمیدونم کشورهای دیگه واقعأ چطورند و چه مشکلاتی دارند ولی میدونم اوناهم به اندازه خودشون در یسری مسائل اجتماعی و فرهنگی مشکلاتی حاد تر از ما دارند.

و اینم میدونم فرهنگ کشور ما طوری هست که اگر مرد باغیرتی (نه متعصب و بدبین)بالاسر خانواده نباشه و کنترل نداشته باشه،واقعأ ناموسهایش حیاشونو از دست خواهند داد و افسار گسیخته میشوند.و اینجا هر مردی در کوچه و خیابان چشم چرانی کرد،مسلمأ باید متنظر این باشد که کسی در برابر ناموسش هم چنین رفتاری بکند.

و دیگه اینکه،برخی مردهای ما،واقعأ واسشون دیگه فرقی نمیکنه دختر بی حجاب،بد حجاب و باحجاب و باحیا،چشم چرونیشونو میکنند.اصلأ کلأ غیرتو گذاشتند کنار.قبلنا یک خجالتی از دخترهای باحجاب و چادری میکشیدند ولی حالا...

اصلأ یادشون رفته اول تو قرآن به آنها تذکر داده شده.انقدر روی حجاب خانم ها مانور داده شده که وظیفه آقایون به کلی فراموش شده.

در ضمن،قبلأ هم گفتم،فقط پوشش مهم نیس،پوشش همراه با حیا و عفت و نوع برخورد با نامحرم،معنا پیدا میکنه.و منم نظرم اینه دوستی که این تاپیکو ایجاد کرده واقعأ کمی تند رفته یا نتونسته درست منظورشو برسونه.

حدیث از امام جعفر صادق عليه ‏السلام :إنَّ المَرءَ يَحتاجُ فى مَنزِلِهِ وَ عِيالِهِ إِلى ثَلاثِ خِلالٍ يَتَكَلَّفُها وَ إن لَم يَكُن فى طَبعِهِ ذلِكَ: مُعاشَرَةٌ جَميلَةٌ وَ سَعَةٌ بِتَقديرٍ وَ غَيرَةٌ بِتَحَصُّنٍ؛
مرد در خانه و نسبت به خانواده اش نيازمند رعايت سه صفت است هر چند در طبيعت او نباشد: خوشرفتارى، گشاده دستى به اندازه و
غيرتى همراه با خويشتن دارى.
تحف العقول ص 322
یه رو توی بیمارستان بودیم بخش زایمان(آخه بچه خواهرم داشت به دنیا می اومد) تخت بقلی شوهرش اومده بود دنبالش .
دیگه خودتون می دونید خانوم چه حالی داره بعد از زایمان .
بچه رو بغل کرد و کیف آرایش خانومشو داد بهش گفت : من که روم نمیشه اینطوری باهات بیرون بیام ، به خودت برس ....
اون مانتو گشاده رو هم از تنت در بیار شدی مثل ........

اینم از غیرت بعضی از آقایون محترم !!!
من دیگه حرفی ندارم .Wink
(۱۳/مرداد/۹۲ ۱۷:۴۵)mary نوشته است: [ -> ]یه رو توی بیمارستان بودیم بخش زایمان(آخه بچه خواهرم داشت به دنیا می اومد) تخت بقلی شوهرش اومده بود دنبالش .
دیگه خودتون می دونید خانوم چه حالی داره بعد از زایمان .
بچه رو بغل کرد و کیف آرایش خانومشو داد بهش گفت : من که روم نمیشه اینطوری باهات بیرون بیام ، به خودت برس ....
اون مانتو گشاده رو هم از تنت در بیار شدی مثل ........

اینم از غیرت بعضی از آقایون محترم !!!
من دیگه حرفی ندارم .Wink

من که تو خیابون میبینم یکی با زنش که خفن آرایش کرده میاد بیرون،بیشتر تعجب میکنم که چطوری روش شده؟پس غیرتش کجاست؟پس ناموس ینی چی؟!!شاید اگه همه همچین نگاهی داشته باشن دیگه مردا هم از این که با یه دختر بدحجاب بیان بیرون خجالت میکشن نه اینکه ... .
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع