۱۴/مرداد/۹۲, ۲۲:۴۹
۱۶/مرداد/۹۲, ۳:۲۷
مردی که غیرت ندارد
انسانی است که قلبش وارونه است
امام صادق ( علیه السلام)
وسائل الشیعه / ج7
![[تصویر: hijab-poster-gheyrat.gif]](http://jafarpisheh2.persiangig.com/image/poster/animation/hijab-poster-gheyrat.gif)
![[تصویر: hejab_mardan.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7195017204/hejab_mardan.jpg)
۱۷/مرداد/۹۲, ۹:۴۶
با سلام
زنهای فاسد غیر چادری

یعنی هر کی چادر سرش نیست فاسده 
می شه بفرمایید شما چه جوری به این نتیجه رسیدید
واقعا متاسفم.......... اگه همه چادری ها این طوری فکر می کنن ترجیح می دم هیچ وقت چادر نزارم .........
شما می تونی جواب این تهمتی رو که زدی رو ز قیامت بدی

من چادری نیستم به خاطر این حرف هیچ وقت حلالتون نمیکنم ..............
زنهای فاسد غیر چادری

یعنی هر کی چادر سرش نیست فاسده 
می شه بفرمایید شما چه جوری به این نتیجه رسیدید

واقعا متاسفم.......... اگه همه چادری ها این طوری فکر می کنن ترجیح می دم هیچ وقت چادر نزارم .........
شما می تونی جواب این تهمتی رو که زدی رو ز قیامت بدی

من چادری نیستم به خاطر این حرف هیچ وقت حلالتون نمیکنم ..............
۲۵/مرداد/۹۲, ۱۱:۳۱
با سمه تعالی بنده عذر خواهی می کنم که نتونستم خوب مطلب رو ادا کنم .
زن های غیر چادری دوگروه هستند:.فاسد غیر چادری2- غیر فاسد غیر چادری
باور کنید بعضی غیر چادری ها فاسد هستند .پیامبر از 1400 سال پیش برایشان لعنت فرستادند و حتی به مردی هم که ولی اوست لعنت فرستادند وگفتند شما هم لعنتشون کنید.
باور کنید بعضی غیر چادری ها فاسد هستند .پیامبر از 1400 سال پیش برایشان لعنت فرستادند و حتی به مردی هم که ولی اوست لعنت فرستادند وگفتند شما هم لعنتشون کنید.
۲۷/مرداد/۹۲, ۱۳:۲۶
نقل قول:زنان چادری هم دو دسته اند:با سمه تعالی بنده عذر خواهی می کنم که نتونستم خوب مطلب رو ادا کنم .
1- فاسد چادری 2- غیر فاسد چادری
۲۷/مرداد/۹۲, ۱۷:۴۳
(۲۷/مرداد/۹۲ ۱۳:۲۶)JohnShepard نوشته است: [ -> ]زنان چادری هم دو دسته اند:زن فاسد چادری نیست چون آن زنی که چادری هست وفاسد برای چادر ارزش قائل نیست و احتمالا بعد از مدتی کنار می ذاره بهش نمی گن چادری چون چادر فرهنگ است عشق است
1- فاسد چادری 2- غیر فاسد چادری
و ان میشه همان غبر چادری فاسد و اگر هم کسی چادری باشه و به فرض محال فاسد باشه گناه پنهانی کرده که باز خیلی با غیر چادری که فاسد هست و گناه علنی می کنه متفاوت است چون خدا گناه علنی رو یا نمی بخشه و یا سخت می بخشه اما گناه خصوصی غیر علنی اگر توبه کنند بخشیده می شه
۲۷/مرداد/۹۲, ۲۱:۱۷
ادم ابله یعنی هرکی چادری نباشه فاسد
البته الحمد.. هم من هم خانواده اه معتقدن
البته الحمد.. هم من هم خانواده اه معتقدن
۲۷/مرداد/۹۲, ۲۱:۴۲
نقل قول:دلایلتون بی معنا هست. شما داری می گی اگه کسی فاسد بود و چادر سر می کرد، چادری نیست، بلکه خب وقتی کسی چادر سر کنه، چادری هست.زن فاسد چادری نیستچون آن زنی که چادری هست وفاسد برای چادر ارزش قائل نیست و احتمالا بعد از مدتی کنار می ذارهبهش نمی گن چادری چون چادر فرهنگ است عشق است
و انمیشه همان غبر چادری فاسدواگر هم کسی چادری باشه و به فرض محال فاسد باشه گناه پنهانی کرده که باز خیلی با غیر چادری که فاسد هست و گناه علنی می کنه متفاوت است چون خدا گناه علنی رو یا نمی بخشه و یا سخت می بخشه اما گناه خصوصی غیر علنی اگر توبه کنند بخشیده می شه
چادری بودن ظاهری هست.
اگه منظور شما باطنی هست باید بگم پس کسی هم هست که اصلا روسری هم سر نکنه ولی از 100 تا زنی که چادر سر کنن بهتر باشه و یه سری از کارایی رو که یه سری در پوشش چادر انجام می دن رو انجام نده.
فقط هم زنا نیست. من زن چادری دیدم که دزدی کرد و از چادرش برای پنهان کردن وسیله هایی که کش می ره استفاده کرد.
از رو ظاهر نمی شه قضاوت کرد.
طرف چادر سر کنه یا ریش بزاره دلیل بر خوب بودنش نیست. اگه چادر سر نکنه یا ریشش رو سه تیغ کنه هم دلیل بر بودنش نیست.
۲۸/مرداد/۹۲, ۲۲:۱۴
(۲۷/مرداد/۹۲ ۲۱:۴۲)JohnShepard نوشته است: [ -> ]من زن چادری دیدم که دزدی کرد و از چادرش برای پنهان کردن وسیله هایی که کش می ره استفاده کرد.خودتون دارید می گید از چادر برای مخفی کردن وسیله ای که دزدیده استفاده کرده .به قول امام که در جواب کسی که گفت یک روحانی دزدی کرد فرمودند
از رو ظاهر نمی شه قضاوت کرد.
طرف چادر سر کنه یا ریش بزاره دلیل بر خوب بودنش نیست. اگه چادر سر نکنه یا ریشش رو سه تیغ کنه هم دلیل بر بودنش نیست.
: نگویید یک روحانی دزدی کرد؛ بگویید دزدی وارد لباس روحانیت شد.
[/font]حالا هم بگویید یک دزد وارد چادر شد
با چادر آمد که کسی نبیند دزدی می کندبیشتر زنها ی گدای توی خیابان برای اینکه شناخته
نشوند چادر می پوشند و گدایی می کنند به اینها که چادری نمی گن
باندی توی شهر ما بودند در اتوبوس چادر می پوشیدند و دزدی می کردند روزی توی
کیف من دست کرد من متوجه شدم دستش و گرفتم
کیفم وانداخت کف اتوبوس چادرش رو که باز کرد زیر چادر حتی روسری نپوشیده بود
و آستینش هم کوتاه بود.
این را چادری نمی گن .
این را دزدی می گن که از چادر سو استفاده کرده
آیا اگر کسی لباس پلیس پوشید دزدی کرد بهش می گید پلیس یا می گویید دزدی که از لباس پلیس استفاده کرد
[font=Tahoma]۲۸/مرداد/۹۲, ۲۲:۵۲
بسم الله الرحمن الرحیم
کاربران گرامی
توجه شما را به ارسال اول تاپیک جلب میکنم!
کلا این بحث ها برای تاپیکی دیگر است نه اینجا
کاربران گرامی
توجه شما را به ارسال اول تاپیک جلب میکنم!
کلا این بحث ها برای تاپیکی دیگر است نه اینجا