تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نظر اسلام درباره وجود موجودات دیگر چیست؟؟؟؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
(۲۱/آبان/۹۲ ۱۷:۳۲)علی 110 نوشته است: [ -> ]سلام عرض شد
ابتدا این لینک رو از همین ارسال که انتخاب کردم به دقت تا پایان مطالعه بفرماید:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-50...ml#pid9925

و بعد از آن هم این لینک رو
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-24726.html

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

خب حرف شما درسته
اصرار من روی این موضوع بیشتر به خاطر این بود که تو این چند ساله دیدم که از این مبحث(یعنی وجود عوالم دیگر) و وجود موجودات دیگر سوءاستفاده شده
مثلا همون یوفوها
برای همین هم دنبال تمامی احادیث مربوطه گشتم...
و احادیث رو در ارسال اولم در این تاپیک قرار دادم...

بینید آقای علی110 درسته که ما باید اول از همه به مهمترین بپردازیم...که صد در صد بندگی خالصانه در پیشگاه احدیت هستش
اما برای خود من اینکه بفهمم اون ماجرا حضرت علی(علیه السلام) و عمر (که در صفحه قبل گفتم) واقعا حقیقت داشته،،،،خیلی ایمانم رو قوی تر میکنه...
کما اینکه برای هر کسی هم که این داستان رو تعریف کردم دیدش زمین تا آسمون تغییر کرده...
دلیل اصلی که ازتون خواهش کردم نظرتون رو بفرمایید این بود که:
یک search داشته باشید و حقانیت اون داستان برامون ثابت بشه
اینکه واقعیه؟؟؟؟


.
.

من هم نمیخوام تمام وقتمو بذارم سر فهمیدن این احادیث چون درکشون الان برام سخته...کمااینکه ان شاءالله اگر بتونم بنده حقیقی بشم و بتونم ذره ای به اون دریای حکمت برسم بتونم این احادیث رو درک کنم...
.
.
در پاسخ به بقیه بزرگواران هم باید بگم...
چیزی که من تا حالا فهمیدم ...اینه که جنس این موجودات یا در واقع نوعشون و ویژگی هاشون تو احادیث ذکر نشده...یعنی بیشتر سرزمین هاشون توصیف شده....و یا اینکه هیچ اختیاری از خودشون ندارن...
اما حقیقت اینه که وجود دارن و بزرگترین مصداقش هم:

عَنْ أَبِی حَمْزَهَ الثُّمَالِیِّ قَالَ سَمِعْتُ عَلِیَّ بْنَ الْحُسَیْنِ ع یَقُولُ: « إِنَّ اللَّهَ خَلَقَ مُحَمَّداً وَ عَلِیّاً وَ الطَّیِّبِینَ مِنْ نُورِ عَظَمَتِهِ وَ أَقَامَهُمْ أَشْبَاحاً قَبْلَ الْمَخْلُوقَاتِ ثُمَّ قَالَ أَ تَظُنُّ أَنَّ اللَّهَ لَمْ یَخْلُقْ خَلْقاً سِوَاکُمْ بَلَى وَ اللَّهِ لَقَدْ خَلَقَ اللَّهُ أَلْفَ أَلْفِ آدَمَ وَ أَلْفَ أَلْفِ عَالَمٍ وَ أَنْتَ وَ اللَّهِ فِی آخِرِ تِلْکَ الْعَوَالِمِ ـــــــ ابو حمزه ثمالى می گوید از عَلِیَّ بْنَ الْحُسَیْنِ ــ علیه السّلام ـــ

شنیدم که فرمود:«همانا خدا محمّد و على و فرزندان پاکشان را از نور عظمت خود آفرید و آنان را قائم نمود اشباحی پیش از مخلوقات ؛ سپس فرمود: تو گمان دارى خدا خلقى جز شما نیافریده ؛ آرى سوگند به خدا البته خدا هزار هزار آدم و هزار هزار عالم آفریده، و تو به خدا سوگند دنبال و آخر همه ی این عالمهایى.»( بحارالانوار ، ج 25 ، ص 25

و این برای منه بچه مسلمون ، گواه قدرت بی منتهای خدای بزرگه...
و قادر بون خدا رو بیشتر درک می کنم
.
.
و حرف آخر:
وقتی داریم دنبال یه هدف میریم...حواسمون به وسیله های بین راه پرت نشه!
هدف ما خداست و ذات یگانه حق

موفق باشید
یا حق
(۲۲/آبان/۹۲ ۹:۲۶)غربت تشیع نوشته است: [ -> ]چرا فکر میکنید جنها فقط روی زمین زندگی میکنند؟! قرآن کریم میفرماید جنها در آسمانها هم هستند.
ما نمی دانیم منظومه ها برای کی آفریده شده ولی اینکه ما نمیدانیم دلیل نمیشه که نظر شما درست باشه. بله خدا حکیم هست ولی ما حکمت همه کارهای خدا را نمیدانیم و اینکه نمیدانیم دلیل نمیشه نظر شما درست باشه.
حکمتهای زیادی ممکن است باشد. شاید منظومه های دیگر برای ایجاد تعادل در جاذبه ها و حفظ تعادل زمین باشد. نمی دانیم!
شما یک ادعایی دارید و باید ادعایتان را ثابت کنید. شما میگید عقلانی نیست. به جای اثبات آن میگید تا حدی نامانوس جلوه میده. این که نشد اثبات. این تکرار دوباره همان ادعاست.
شما این تایپیک رو از ابتدا خوندید؟من فقط خواستم پست تکراری ارسال نشه.به این احادیث توجه کنید:

( از امام پنجم ) : شاید تو پندارى که خدا ی عزّ و جلّ فقط این یک عالم را آفریده، یا اینکه خدای عزّ و جلّ آدمى جز شما نیافریده است؟! آرى به خدا سوگند البته خدا ی تبارک و تعالى هزار هزار عالم و هزار هزار آدم (ابو البشر) آفریده و تو دنبال این همه عالمها و این همه آدمیانى »( بحار الانوار ، ج8 ، ص 375
منظور از هزار هزار عالم و هزار هزار آدم اجنه اند؟!

-----------------------------
البته که خدای عز و جل از آنگاه که زمین را آفریده هفت عالمیان آفریده که از فرزندان آدم نیستند، آنان را از خاک روى زمین آفریده و در آن یکى را پس از دیگرى در جهان خود جا داده، سپس خدای عز و جل آدم ابو البشر را آفرید و فرزندانش را از او آفرید. سوگند به خدا از روزى که خدا بهشت را آفریده از ارواح مؤمنان تهى نبوده ، و دوزخ از آن زمان که آفریده شده از ارواح کفّار و گنهکاران خالی نبوده است . شاید شما در نظر آرید که چون روز رستاخیز شود، و خدا بدنهاى بهشتیان را با ارواح آنها در بهشت درآورد، و بدنهاى کافران را با ارواحشان در دوزخ ، خدا تبارک و تعالى در بلادش پرستیده نشود ، و خلقى نیافریند که او را بپرستند و یگانه اش دانند، و بزرگش شمارند؟ آرى سوگند به خدا که البته خلقى آفریند بى ‏نر و ماده که او را بپرستند و یگانه شناسند و بزرگ دارند، و بیافریند برایشان زمینى در زیر پا و آسمانى بالاى سر.آیا نیست که خدا عز و جل می فرماید: «روزى که به جاى زمین زمین دیگر آید و به جاى آسمانها آسمانهاى دیگر» (آیه 48 ابراهیم) و خدای عزّ و جلّ فرموده: «آیا درماندیم در آفرینش نخست بلکه آنها هر روزه در پوششى از آفرینشى تازه‏اند»( آیه15ق). »( بحار الانوار ، ج 54، ص 319 و 320

قطعا منظور از هفت عالمیان تنها فرشتگان و اجنه نیستند.
----------------------------

برای خدای عزّ و جلّ دوازده هزار عالم است که هر کدام آنها بزرگتر از هفت آسمان و هفت زمین می باشد. هیچکدام از (اهل) این عوالم برای خدا عالمی غیر از عالم خودشان نمی بینند و من حجّت هستم برای همه ی این عالمها.» (بحارالأنوار ، ج27 ، ص41
؟؟؟!!!!

-----------------------------
بنده تمامی این احادیث رو از پست آغازین کپی کردم(شرمنده!)



(۲۲/آبان/۹۲ ۹:۲۶)غربت تشیع نوشته است: [ -> ]اجنه در آسمانها هم هستند. در ضمن ساکنان لزوما موجودات زنده و مختار نیستند. شاید منظور سنگها و جمادات باشند. شما وقتی منظور امام را نمیدانید نمیتوانید بگویی منظور امام همان است که من میگم. ما نمیدانیم منظور از ساکنان چیست شما هم نمیدانید. اجنه در آسمانها هم هستند.
دوست عزیز شما یک بار این حدیث رو از رو بخون!
میگه شهرهاییست!!آخه شهرهایی از سنگها و جمادات؟؟؟!!


(۲۲/آبان/۹۲ ۹:۲۶)غربت تشیع نوشته است: [ -> ]به هر حال تا زمانی که یک حدیث که نظر شما را تایید کند پیدا نکنید نمیتوانید نظراتتان را به اسلام نسبت دهید
UndecidedUndecidedConfused

(۲۲/آبان/۹۲ ۹:۲۶)غربت تشیع نوشته است: [ -> ]شما هرچقدر دوست دارید میتوانید در این مورد کار و تحقیق کنید ولی توصیه شخصی بنده همان حدیث است که میفرماید علم خیلی بیشتر از آن است که بتوانی همه آن را بدست آوری. پس آن علمی را بدست آور که بیشترین نفع را برایت دارد.
بالفرض که این موجودات وجود داشته باشند و شما آنها را پیدا کنی. خوب که چی؟ چه فایده ای به حال شما دارد؟ حالا این همه موجود روی زمین هست مگر همه را شناخته ایم؟ هزاران نژاد سوسک فقط در زمین هست. 3000 نژاد کرم خاکی هست. اگر هم موجودی در فضا باشد آنها هم یکی مثل اینها. چه فرقی به حال ما داره؟
اینها بیشتر بازی هایی به نظر میرسد که فرماسونها دارند به سر بشر در میارن تا انسان را از اهداف واقعی خودش دور کنن. حتی اگر بصورت علم هم در آمده باشد درست کردن یک رشته جدید علمی برای فراماسونها کاری ندارد. هرچی که علم باشد لزوما به درد نمیخورد.
به هر حال خدایی هست که مواظب انسانها است و این موجودات فضایی اگر هم باشند قدرتشان از قدرت خدا بیشتر نیست و نمیتوانند کاری بدون اذن خدا انجام دهند. حتی اگر هم باشند و بلایی به سر انسان در بیاورند آن هم به خواست خدا خواهد بود. خدا اگر کاری بخواهد بکند میکند و ما نمیتوانیم جلویش را بگیریم. خدا اگر بخواهد با زلزله همه را بکشد مگر ما کاری میتوانیم بکنیم؟ مگر آمریکا میتواند کاری بکند؟
به هر حال این موجودات حتی اگر هم باشند فرقی به حال ما نمیکند. اگر هم قرار بود به انسانها حمله کنند و انسانها را بکشند حتما در طول چند میلیارد سال گذشته که از عمر کهکشانها میگذرد این کار را کرده بودند.
به نظر بنده که اینها همش بازی هایی است که فراماسونها در آورده اند.
حتی اگر هم باشند به ما کاری ندارند و به ما ربطی هم ندارد و همش وقت تلف کردن است.
اگر هم بگویید برای ما خطر دارند و شاید با شناختن آنها بتوانیم جلوی خطر آنها را بگیریم خوب خیلی چیزها هست که برای ما خطر دارد مثل سیل زلزله رعد و برق بیماری های ناشناخته. تازه خدا هروقت لازم باشه بلاهای جدید اختراع میکنه و میفرسته.
حالا ما همه خطرها را شناختیم و فقط همین یکی مانده؟
این هم مثل بقیه خطرها.
خیلی ساده انگاریه که بگیم کشف موجودات زنده در سایر کرات برای بشر هیچ فایده ای نداره!!
فکر میکنید کشف قانون جاذبه در ابتدا چه نفعی برای بشر داشت؟خب حالا فرضا زمین همه چیز رو به خودش جذب میکنه که چی؟؟!حالا قبول که هیدروژن + اکسیژن = آب!خب به من چه؟!؟
شما به این فکر نمیکنید که اگه موجودات هوشمندی در سایر منظومات وجود داشته باشند قطعا از جنبه های مختلف از ما پیشرفته تر یا عقب مانده تر هستند.ممکنه اونها در بعضی مباحث از ما پیشرفته تر باشند و ما در چیزهای دیگه.این میتونه تبادل علمی بزرگی رو رقم بزنه.اصلا کشف یک کره جدید که حیات هوشمند توش وجود داره ما رو با یه دنیای دیگه رو به رو میکنه!دنیایی پر از فکر و اندیشه و علم و هنر و مشاهیر!یعنی تاریخی به اندازه تاریخ زمین.
بحث حمله آدم فضایی ها به زمین هم که بیشتر از اون که علمی باشه یک اقتضای دراماتیک برای فیلمهای صنعتی هالیووده.اگر اونها از لحاظ جنگی از ما پیشرفته تر باشند پس قطعا از لحاظ فرهنگی هم پیشرفت هایی داشتند و فرض بدوی بودن اونها نادرسته و اگر هم که از ما عقب مانده تر باشند خطر چندانی برای ما محسوب نخواهند شد.
این که شما بگید چون عقل من میگه این علم سودی نداره پس بی خیالش!این خیلی درست نیست.امروزه علم بشر بیش تر از هر چیزی به دنبال تسلط بر زمان و کشف حیات هوشمنده.این ها بحث های داغ علم امروزی بشر هستند.
خواهشا مثل کشیش های کلیساهای کاتولیک در قرون وسطی اروپا بحث نکنید!
در پناه حق
(۲۳/آبان/۹۲ ۱۲:۵۹)Tishtar نوشته است: [ -> ]شما این تایپیک رو از ابتدا خوندید؟من فقط خواستم پست تکراری ارسال نشه.به این احادیث توجه کنید:

( از امام پنجم ) : شاید تو پندارى که خدا ی عزّ و جلّ فقط این یک عالم را آفریده، یا اینکه خدای عزّ و جلّ آدمى جز شما نیافریده است؟! آرى به خدا سوگند البته خدا ی تبارک و تعالى هزار هزار عالم و هزار هزار آدم (ابو البشر) آفریده و تو دنبال این همه عالمها و این همه آدمیانى »( بحار الانوار ، ج8 ، ص 375
منظور از هزار هزار عالم و هزار هزار آدم اجنه اند؟![/b]
اینطور که از ظاهر این احادیث بر میاید این عوالمی که آدمها در آنها بوده اند یکی پس از دیگری هستند و نه همه باهم در آن واحد. چون حدیث میفرماید "تو دنبال این همه عالمها و این همه آدمیانی". آیا دلیلی دارید که آن دیگر عالم ها و آدمها همین الان بطور همزمان با عالم ما وجود دارند؟



نقل قول:قطعا منظور از هفت عالمیان تنها فرشتگان و اجنه نیستند.
اینطور که بر می آید قبل از ما بوده اند و نابود شده اند و بعد از ما هم خواهند بود. ولی نگفته که الان همزمان با ما هستند.

نقل قول:برای خدای عزّ و جلّ دوازده هزار عالم است که هر کدام آنها بزرگتر از هفت آسمان و هفت زمین می باشد. هیچکدام از (اهل) این عوالم برای خدا عالمی غیر از عالم خودشان نمی بینند و من حجّت هستم برای همه ی این عالمها.» (بحارالأنوار ، ج27 ، ص41
[/b]
ببینید تمام کهکشانها و سیاراتی که بشر تا به حال کشف کرده همش تازه آسمان اول است. این عالمها را فکر نکنید که یعنی سیارات دیگر یا کهکشانهای دیگر که ما بتوانیم آنها را کشف کنیم.
در ضمن این حدیث در مورد اینکه ساکنان آنها چیستند چیزی نگفته. در ضمن دانستن اینکه چه ساکنانی دارند به چه درد ما میخورد؟


نقل قول:[b]بنده تمامی این احادیث رو از پست آغازین کپی کردم(شرمنده!)
منظور حدیثی است که دقیقا نظرات شما را تایید کند.
[/b]
نقل قول:

دوست عزیز شما یک بار این حدیث رو از رو بخون!
میگه شهرهاییست!!آخه شهرهایی از سنگها و جمادات؟؟؟!!
چه ایرادی دارد؟ شاید هم از جنها باشد.


نقل قول:خیلی ساده انگاریه که بگیم کشف موجودات زنده در سایر کرات برای بشر هیچ فایده ای نداره!!
اولا که عالم به معنای کره نیست. عالم ما هفت آسمان دارد و بشر هنوز آسمان اول هم تا آخرش کشف نکرده. بعد شما میگی کره؟
دوما خیلی ساده انگاری است که بگیم کشف موجودات زنده در سایر عالم هم برای بشر فایده مهمی دارد.
در ضمن من نگفتم هیچ فایده ای ندارد. گفتم باید عمرمان را صرف علم انفع کنیم. انفع یعنی علمی که نفعش بیشتره. واضحه نافع تر را وقتی میگن که علم دیگری هم نفعی دارد ولی نفعش کمتر است.
نقل قول:فکر میکنید کشف قانون جاذبه در ابتدا چه نفعی برای بشر داشت؟خب حالا فرضا زمین همه چیز رو به خودش جذب میکنه که چی؟؟!حالا قبول که هیدروژن + اکسیژن = آب!خب به من چه؟!؟
اینها در زندگی ما دخیل هستند ولی در مورد موجودات فضایی هم اگر واقعا علم باشد و فایده ای در زندگی داشته باشد خوب است ولی اینطور که از شواهد بدست میاید هیچ دلیل و مدرکی وجود ندارد و اینطور که به احتمال زیاد واقعیت است این است که اینها حقه بازی های فراماسونها است.
در ضمن اگر واقعا به فکر خدمت به بشر هستید علمهای خیلی اولویت دار تری هم هست.
آیا الان شما مدرکی دارید که واقعا موجودات فضایی وجود دارند؟ غیر از ادعاهای هالیوود و مطالب خرافی و غیر علمی؟
میتوانید یک مقاله ISI معتبر در مورد وجود داشتن آنها نشان دهید. خود دانشمندان غربی یک پدیده را وقتی علم حساب میکنند که بصورت مقاله در مجلات معتبر علمی چاپ شود. یعنی شواهد علمی معتبر بر اساس روش علمی (scientific method) داشته باشد.
نقل قول:شما به این فکر نمیکنید که اگه موجودات هوشمندی در سایر منظومات وجود داشته باشند قطعا از جنبه های مختلف از ما پیشرفته تر یا عقب مانده تر هستند.ممکنه اونها در بعضی مباحث از ما پیشرفته تر باشند و ما در چیزهای دیگه.
دوست گرامی اهل بیت از همه پیشرفته تر هستند و مطمئن باشید که ارتباط برقرار کردن با اهل بیت خیلی راحت تر از ارتباط با موجودات فضایی است. شما میتوانید علوم تجریی را از طریق ارتباط بااهل بیت بدست آورید. فکر میکنید ابوعلی سینا و 5000 دانشمند ایرانی دیگر در سطح او که ما متاسفانه فقط از بین آنها ابوعلی سینا را میشناسیم از کجا این علوم را می آوردند؟ از موجودات فضایی میگرفتند؟ نخیر با دعا و توسل و نماز این علوم به آنها الهام میشد از جانب خدا و اهل بیت. کدام اولویت دارد؟ اهل بیت یا موجودات فضایی خیالی؟
نقل قول:این میتونه تبادل علمی بزرگی رو رقم بزنه.اصلا کشف یک کره جدید که حیات هوشمند توش وجود داره ما رو با یه دنیای دیگه رو به رو میکنه!دنیایی پر از فکر و اندیشه و علم و هنر و مشاهیر!یعنی تاریخی به اندازه تاریخ زمین.
دوست گرامی فراماسونها شما را سر کار گذاشتن. از این خبرها نیست. اهل بیت خیلی دم دست تر و راحت تر تمام این اطلاعات را به شما میدن. به شرطی با همت و جدیت بری دنبالش.
نقل قول:این که شما بگید چون عقل من میگه این علم سودی نداره پس بی خیالش!این خیلی درست نیست.امروزه علم بشر بیش تر از هر چیزی به دنبال تسلط بر زمان و کشف حیات هوشمنده.این ها بحث های داغ علم امروزی بشر هستند.
خواهشا مثل کشیش های کلیساهای کاتولیک در قرون وسطی اروپا بحث نکنید!
در پناه حق
حرفهای دیگران را درست نفل کنید. من نگفتم سودی نداره. گفتم نافع تر. نافع تر نسبی است. یعنی دیگری نفع دارد ولی نفعش کم است. در ضمن اصلا علم بودن این مسائل هنوز ثابت نشده. یعنی هنوز ادعا است. شما مقالات علمی معتبر در مورد علم بودن اینها میتوانید نشان بدهید؟
تسلط بر زمان و کشف حیات هوشمند را خیلی راحت تر از طریق اهل بیت میتوان بدست آورد. طی الارض و طی الزمان یعنی چی؟ یعنی تسلط بر زمان و مکان. و شما میتوانید خدمتکارانی از جن داشته باشی که برای شما کارهای زیادی در طول زمان و مکان انجام بدن. اگر اهل بیت را ول کنیم بریم دنبال اینها واقعا ضرر میکنیم.
خواهشا جو گیر مسائل فراماسونری نشید!
در ضمن در قرون وسطی میگفتن همینه که ما میگیم. من نگفتم شما دنبال اینها نرید. مقایسه درستی نکردید با قرون وسطی. گفتم کارهای پرمنقعت تری هست. شما دقت کنید به حرفهای بنده.
اگر هم دنبال علوم میخواهید بروید بهتر است که از کانال اهل بیت باشد. همانطور که امثال بوعلی سینا رفتند. آنها خودشان اگر موجودات فضایی در کار باشد اطلاعاتش را به شما میدن و کمک میکنن. البته نه یعنی اینکه اصلا کار آزمایشگاهی و علمی نکنید. بلکه با توسل به آنها زودتر به نتیجه علمی میرسید. مثلا یک دارویی که ممکن است با 10 سال تحقیقات کشف شود با توسل به افل بیت میتوان با یک ماه کار تحقیقاتی بدست آورد. و اگر هم سرکاری باشد اهل بیت سریعتر به شما میفهمانند که دنبالش نرو چیزی از توش در نمیاد.
(۲۳/آبان/۹۲ ۱۳:۵۹)غربت تشیع نوشته است: [ -> ]اینطور که از ظاهر این احادیث بر میاید این عوالمی که آدمها در آنها بوده اند یکی پس از دیگری هستند و نه همه باهم در آن واحد. چون حدیث میفرماید "تو دنبال این همه عالمها و این همه آدمیانی". آیا دلیلی دارید که آن دیگر عالم ها و آدمها همین الان بطور همزمان با عالم ما وجود دارند؟



اینطور که بر می آید قبل از ما بوده اند و نابود شده اند و بعد از ما هم خواهند بود. ولی نگفته که الان همزمان با ما هستند.

ببینید تمام کهکشانها و سیاراتی که بشر تا به حال کشف کرده همش تازه آسمان اول است. این عالمها را فکر نکنید که یعنی سیارات دیگر یا کهکشانهای دیگر که ما بتوانیم آنها را کشف کنیم.
در ضمن این حدیث در مورد اینکه ساکنان آنها چیستند چیزی نگفته. در ضمن دانستن اینکه چه ساکنانی دارند به چه درد ما میخورد؟


منظور حدیثی است که دقیقا نظرات شما را تایید کند.
چه ایرادی دارد؟ شاید هم از جنها باشد.


اولا که عالم به معنای کره نیست. عالم ما هفت آسمان دارد و بشر هنوز آسمان اول هم تا آخرش کشف نکرده. بعد شما میگی کره؟
دوما خیلی ساده انگاری است که بگیم کشف موجودات زنده در سایر عالم هم برای بشر فایده مهمی دارد.
در ضمن من نگفتم هیچ فایده ای ندارد. گفتم باید عمرمان را صرف علم انفع کنیم. انفع یعنی علمی که نفعش بیشتره. واضحه نافع تر را وقتی میگن که علم دیگری هم نفعی دارد ولی نفعش کمتر است.
اینها در زندگی ما دخیل هستند ولی در مورد موجودات فضایی هم اگر واقعا علم باشد و فایده ای در زندگی داشته باشد خوب است ولی اینطور که از شواهد بدست میاید هیچ دلیل و مدرکی وجود ندارد و اینطور که به احتمال زیاد واقعیت است این است که اینها حقه بازی های فراماسونها است.
در ضمن اگر واقعا به فکر خدمت به بشر هستید علمهای خیلی اولویت دار تری هم هست.
آیا الان شما مدرکی دارید که واقعا موجودات فضایی وجود دارند؟ غیر از ادعاهای هالیوود و مطالب خرافی و غیر علمی؟
میتوانید یک مقاله ISI معتبر در مورد وجود داشتن آنها نشان دهید. خود دانشمندان غربی یک پدیده را وقتی علم حساب میکنند که بصورت مقاله در مجلات معتبر علمی چاپ شود. یعنی شواهد علمی معتبر بر اساس روش علمی (scientific method) داشته باشد.
دوست گرامی اهل بیت از همه پیشرفته تر هستند و مطمئن باشید که ارتباط برقرار کردن با اهل بیت خیلی راحت تر از ارتباط با موجودات فضایی است. شما میتوانید علوم تجریی را از طریق ارتباط بااهل بیت بدست آورید. فکر میکنید ابوعلی سینا و 5000 دانشمند ایرانی دیگر در سطح او که ما متاسفانه فقط از بین آنها ابوعلی سینا را میشناسیم از کجا این علوم را می آوردند؟ از موجودات فضایی میگرفتند؟ نخیر با دعا و توسل و نماز این علوم به آنها الهام میشد از جانب خدا و اهل بیت. کدام اولویت دارد؟ اهل بیت یا موجودات فضایی خیالی؟
دوست گرامی فراماسونها شما را سر کار گذاشتن. از این خبرها نیست. اهل بیت خیلی دم دست تر و راحت تر تمام این اطلاعات را به شما میدن. به شرطی با همت و جدیت بری دنبالش.
حرفهای دیگران را درست نفل کنید. من نگفتم سودی نداره. گفتم نافع تر. نافع تر نسبی است. یعنی دیگری نفع دارد ولی نفعش کم است. در ضمن اصلا علم بودن این مسائل هنوز ثابت نشده. یعنی هنوز ادعا است. شما مقالات علمی معتبر در مورد علم بودن اینها میتوانید نشان بدهید؟
تسلط بر زمان و کشف حیات هوشمند را خیلی راحت تر از طریق اهل بیت میتوان بدست آورد. طی الارض و طی الزمان یعنی چی؟ یعنی تسلط بر زمان و مکان. و شما میتوانید خدمتکارانی از جن داشته باشی که برای شما کارهای زیادی در طول زمان و مکان انجام بدن. اگر اهل بیت را ول کنیم بریم دنبال اینها واقعا ضرر میکنیم.
خواهشا جو گیر مسائل فراماسونری نشید!
در ضمن در قرون وسطی میگفتن همینه که ما میگیم. من نگفتم شما دنبال اینها نرید. مقایسه درستی نکردید با قرون وسطی. گفتم کارهای پرمنقعت تری هست. شما دقت کنید به حرفهای بنده.
اگر هم دنبال علوم میخواهید بروید بهتر است که از کانال اهل بیت باشد. همانطور که امثال بوعلی سینا رفتند. آنها خودشان اگر موجودات فضایی در کار باشد اطلاعاتش را به شما میدن و کمک میکنن. البته نه یعنی اینکه اصلا کار آزمایشگاهی و علمی نکنید. بلکه با توسل به آنها زودتر به نتیجه علمی میرسید. مثلا یک دارویی که ممکن است با 10 سال تحقیقات کشف شود با توسل به افل بیت میتوان با یک ماه کار تحقیقاتی بدست آورد. و اگر هم سرکاری باشد اهل بیت سریعتر به شما میفهمانند که دنبالش نرو چیزی از توش در نمیاد.


ببخشید بچه ها!بحث کاملا دوطرفه شد!
جناب « غرب تشیع »،بنده با کلیت حرف های شما مخالفتی ندارم.اما با جزئیات حرف های شما مخالفت دارم!Smile
ببینید،اصلا اگر بحث کرات و عالم ها رو کنار بزاریم.در کل ( چه توی این عالم و چه توی عالم های دیگه که بشر هیچ دسترسی و علمی بهشون ندارن ) موجودات دیگه ای وجود دارند!این رو که دیگه قبول دارید؟!
این چیزیه که کاملا توی احادیث بهش اشاره شده ( ارجاع به احادیث ذکر شده در تایپیک قبلی )
اما بحث بر سر دو چیزه.یکی اینکه آیا این موجودات عوالم دیگه هوشمند هستند یا نه و یکی هم اینکه اصلا به دنبال این علم رفتن به هیچ دردی میخوره یا که فایده ای نداره.
در مورد بحث اول میشه دو جور صحبت کرد.علمی و دینی.از لحاظ علمی هر ستاره ای که شما در آسمان مشاهده میکنید،کمربندی داره به اسم کمربند حیات.در این کمربند،سیارات یا قمر هایی هستند که ممکنه روشون حیات شکل بگیره.
حالا اگه به نظریه داروین معتقد باشیم،با توجه به قدمت مختلف ستاره ها و سیاراتی که در کمربند حیات اونها وجود دارند،احتمالا هزاران هزار حیات مختلف در منظومه های مختلف وجود دارند که عده ای از آنها به درصدی از تکامل که بهش حیات هوشمند گفته میشه رسیدند و عده ای هنوز نرسیدند.
اما از لحاظ دینی.من در این زمینه اطلاعات کامل یا فوق العاده ای ندارم که بخوام در موردش بحث کنم.اما با توجه به آیات و احادیثی که خوندم و همین جا هم ذکر شدند و همچنین مراجعه به نظریه علمی که بهش اشاره شد،میشه گفت که نظر اسلام با فرضیه علمی کذا،منافاتی نداره.حداقل اینه که اون رو نفی نمیکنه،شاید به صورت صد در صد تصدیق نکنه،اما تعارضی هم بینشون وجود نداره.

اما بحث دوم که فکر میکنم خیلی پیش پا افتاده باشه!
شما ابتدا گفتید که
(۲۳/آبان/۹۲ ۱۳:۵۹)غربت تشیع نوشته است: [ -> ]بالفرض که این موجودات وجود داشته باشند و شما آنها را پیدا کنی. خوب که چی؟ چه فایده ای به حال شما دارد؟

بعد فرمودید که
(۲۳/آبان/۹۲ ۱۳:۵۹)غربت تشیع نوشته است: [ -> ]به هر حال این موجودات حتی اگر هم باشند فرقی به حال ما نمیکند.حتی اگر هم باشند به ما کاری ندارند و به ما ربطی هم ندارد و همش وقت تلف کردن است.

بعد من گفتم که میتونه بین ما و موجودات دیگری که در سایر کرات زندگی میکنند تبادل اطلاعات صورت بگیره و شما هم گفتید که گرفتن این اطلاعات از اهل بیت بهتره.
(۲۳/آبان/۹۲ ۱۳:۵۹)غربت تشیع نوشته است: [ -> ]تسلط بر زمان و کشف حیات هوشمند را خیلی راحت تر از طریق اهل بیت میتوان بدست آورد. طی الارض و طی الزمان یعنی چی؟ یعنی تسلط بر زمان و مکان. و شما میتوانید خدمتکارانی از جن داشته باشی که برای شما کارهای زیادی در طول زمان و مکان انجام بدن.
[/b]
(۲۳/آبان/۹۲ ۱۳:۵۹)غربت تشیع نوشته است: [ -> ]دوست گرامی اهل بیت از همه پیشرفته تر هستند و مطمئن باشید که ارتباط برقرار کردن با اهل بیت خیلی راحت تر از ارتباط با موجودات فضایی است. شما میتوانید علوم تجریی را از طریق ارتباط بااهل بیت بدست آورید.
فکر میکنید ابوعلی سینا و 5000 دانشمند ایرانی دیگر در سطح او که ما متاسفانه فقط از بین آنها ابوعلی سینا را میشناسیم از کجا این علوم را می آوردند؟ از موجودات فضایی میگرفتند؟ نخیر با دعا و توسل و نماز این علوم به آنها الهام میشد[/b]

در مورد این سخنان من نمیدونم چی بگمBlush
البته که ارتباط با اهل بیت در هر کاری به انسان کمک میکنه و در این شکی نیست.اما شما این بحث رو کاملا به دین محدود کردید،شما فردی رو فرض کنید که به هیچ خدا و دین و پیغمبر و اهل بیتی معتقد نیست!یک ایزدنینگار حقیقی!ولی دانشمند،برای یک چنین شخصی تبادل اطلاعات با فضایی ها یک سوده!
این یک حرف علمیه.نمیشه در برابر این سخن بگیم بشینید نماز بخونید خودش بهتون الهام میشه!!!؟!
(۲۳/آبان/۹۲ ۱۵:۰۰)Tishtar نوشته است: [ -> ]در کل ( چه توی این عالم و چه توی عالم های دیگه که بشر هیچ دسترسی و علمی بهشون ندارن ) موجودات دیگه ای وجود دارند!این رو که دیگه قبول دارید؟!
اگر اینها در زمان الان موجود باشند و متوالی نباشند بله قبول دارم. اگر هم باشند به احتمال زیاد جن ها هستند.

نقل قول:این چیزیه که کاملا توی احادیث بهش اشاره شده ( ارجاع به احادیث ذکر شده در تایپیک قبلی )
بعد توالی چی میشه؟
نقل قول:در مورد بحث اول میشه دو جور صحبت کرد.علمی و دینی.از لحاظ علمی هر ستاره ای که شما در آسمان مشاهده میکنید،کمربندی داره به اسم کمربند حیات.در این کمربند،سیارات یا قمر هایی هستند که ممکنه روشون حیات شکل بگیره.
ممطئنید این بحث علمیه؟ میشه چند تا مقاله ISI در این زمینه نشان بدید؟
نقل قول:حالا اگه به نظریه داروین معتقد باشیم،با توجه به قدمت مختلف ستاره ها و سیاراتی که در کمربند حیات اونها وجود دارند،احتمالا هزاران هزار حیات مختلف در منظومه های مختلف وجود دارند که عده ای از آنها به درصدی از تکامل که بهش حیات هوشمند گفته میشه رسیدند و عده ای هنوز نرسیدند.
نظریه داروین قدیمی شده و امروزه از نظر علمی نظریه Evolution جایگزین آن شده. در ضمن این نظریه چه ربطی به سیارات غیر زمین دارد؟

نقل قول:اما از لحاظ دینی.من در این زمینه اطلاعات کامل یا فوق العاده ای ندارم که بخوام در موردش بحث کنم.اما با توجه به آیات و احادیثی که خوندم و همین جا هم ذکر شدند و همچنین مراجعه به نظریه علمی که بهش اشاره شد،میشه گفت که نظر اسلام با فرضیه علمی کذا،منافاتی نداره.حداقل اینه که اون رو نفی نمیکنه،شاید به صورت صد در صد تصدیق نکنه،اما تعارضی هم بینشون وجود نداره.
به هر حال حتی اگر تناقضی نداشته باشد دین توصیه میکند دنبال بانفع ترین علم بروید.
نقل قول:بعد من گفتم که میتونه بین ما و موجودات دیگری که در سایر کرات زندگی میکنند تبادل اطلاعات صورت بگیره و شما هم گفتید که گرفتن این اطلاعات از اهل بیت بهتره.
اول شما ثابت کنید از نظر علمی چنین موجوداتی وجود دارد. یعنی بازی های فراماسونها نیست. بعد میشه مثل سایر علمها شیمی و... فعلا مگر از نظر علمی چیزی ثابت شده؟

نقل قول:البته که ارتباط با اهل بیت در هر کاری به انسان کمک میکنه و در این شکی نیست.اما شما این بحث رو کاملا به دین محدود کردید
نخیر گفتم تحقیقات علمی هم لازم است. حرفهای بنده را اشتباه نقل نکنید. گفتم تلاش علمی به همراه توسل به اهل بیت.
نقل قول:شما فردی رو فرض کنید که به هیچ خدا و دین و پیغمبر و اهل بیتی معتقد نیست!یک ایزدنینگار حقیقی!ولی دانشمند،برای یک چنین شخصی تبادل اطلاعات با فضایی ها یک سوده!
خوب این چه ربطی به مسلمانها داره؟ ابوعلی سینا میتواند یک الگو برای یک دانشمند مسلمان باشد.

نقل قول:این یک حرف علمیه.نمیشه در برابر این سخن بگیم بشینید نماز بخونید خودش بهتون الهام میشه!!!؟!
چرا نمیشه؟ اتفاقا خیلی هم خوب میشه. خاطرات ابوعلی سینا را بخوانید. اتفاقا مسائل علمی خودش را نماز میخواند و بعد نماز بهش الهم میشد!
خیلی هم خوب میشه.
بنده باز هم تاکید میکنم آیا مقالات معتبر علمی در مورد علمی بودن قضیه موجودات فضایی دارید؟
اگر پیدا کردید تازه میشه گفت که شاید این بازی فراماسونها نباشد.
لطفا این مسئله مهم را نادیده نگیرید.
علم هم با الهام میشه بدست آورد. مسخره نکنید. میشه. خیلی هم خوب میشه. ابوعلی سیناها کردند و شد. امروزی ها هم کردند و شد. همین دانشمندان هسته ای که ترور شدند و معادلات بسیار پیچیده صفحه سوخت اورانیوم را بدست آوردن از همین روشها استفاده میکردند. میشه داداش. خوب میشه. با نماز میشه علوم تجربی را بدست آورد. واستعینوا بالصبر و الصلاة

یکی از معانی این آیه اینه که با نماز میشه حواب مسائل علمی را با الهام دریافت کرد.

اتقوا الله و یعلمکم الله
یعنی تقوا داشته باشید خدا خودش به شما درس میده.

آدمهای با ایمان انجام میدن و جواب میگیرن و آدمهای بی ایمان مسخره میکنن.
آقای غربت تشیع شما مقالات علمی رو که خدایی نکرده از احادیث بالاتر نمیدونید؟
اینهمه حدیث تو ارسال اول هستش که این موجودات وجود دارند...شما اگر میگید نیست...پس بسم الله،ثابت کنید و به قول خودتون مقاله علمی بیارید...
____________
طبق احادیثی که تا الان تو تاپیک گذاشتیم و هیچکس هم تا الان نتونسته ردشون کنه...این موجودات وجود دارند....پس بحث ما الان روی وجود یا عدم وجودشون نیست...بحث ما در واقع روی شکل و شمایل و ساختارشون هست
اگر شما احادیثی در رد احادیث بالا دارید، بفرمایید، با دلیل و مدرک
یا حق
(۲۳/آبان/۹۲ ۱۸:۰۰)رضوان نوشته است: [ -> ]آقای غربت تشیع شما مقالات علمی رو که خدایی نکرده از احادیث بالاتر نمیدونید؟
اینهمه حدیث تو ارسال اول هستش که این موجودات وجود دارند...شما اگر میگید نیست...پس بسم الله،ثابت کنید و به قول خودتون مقاله علمی بیارید...
بله حدیث هست ولی حدیثها بطور واضح نمیگین که الان (نه عالمهای متوالی) موجوداتی غیر از جنها در سیارات دیگر هستن.
در ضمن دوستان گفتن که این یک رشته علمی است. بنده هم از ایشان مقالات علمی معتبر در این زمینه خواستم تا معلوم شود این حرفها اصلا علم تجربی معتبر هست یا نیست. تا معلوم بشه که علم تجربی است یا بازی های فراماسونها.
در ضمن بنده ادعا نکردم که اینها وجود ندارند. لطفا حرفها را با دقت بخوانید.
اثبات با کسی است که ادعا میکند. من ادعا نکردم که نیستند.
اگر کسی ادعا میکند که اینها علم است و رشته علمی است باید علم بودن اینها را با مقالات علمی معتبر ثابت کند. چهارتا فیلم هالیوود دلیل بر علمی بودن چیزی نمیشود. یا حتی اگر یک دانشمند (بدون مقاله علمی مبتنی بر روش علمی) اظهار نظر شخصی کند که اینها علم است باز هم دلیل نمیشود که اینها علم تجربی باشد.

اینکه نظر اسلام چیست با اینکه نظر علم تجربی چیست فرق دارد.
نظر اسلام را فقط از قرآن و روایات معتبر و نظر مجتهدین و مراجع میشود فهمید.
نظر علم تجربی را هم فقط از مجلات علمی معتبر مانند ISI میشود فهمید.
هرکس ادعا کند که فلان چیز علمی (تجربی) است تا زمانی که چندتا مقاله علمی معتبر در مورد آن نشان دهد حرفش فقط ادعاست. ممکن است فراماسونها سعی میکنند این مسائل را علمی جلوه دهند ولی در واقع علمی نباشند. من نگران این هستم که این مسائل را فراماسونها برای اهداف پلید خودشان درست کرده باشند و ما هم ناخواسته در دام آنها افتاده باشیم و این مسائل را بیخود جدی بگیریم و دنبال کنیم.
لااقل اگر چندتا مقاله علمی تجربی معتبر باشد آدم باور میکند که حداقل یک جنبه علمی تجربی دارد و شاید از باب خدمت به مردم دنبال کردن آن شاید فایده ای داشته باشد.
(۲۳/آبان/۹۲ ۱۶:۴۵)غربت تشیع نوشته است: [ -> ]اگر اینها در زمان الان موجود باشند و متوالی نباشند بله قبول دارم. اگر هم باشند به احتمال زیاد جن ها هستند.

بعد توالی چی میشه؟
ممطئنید این بحث علمیه؟ میشه چند تا مقاله ISI در این زمینه نشان بدید؟
نظریه داروین قدیمی شده و امروزه از نظر علمی نظریه Evolution جایگزین آن شده. در ضمن این نظریه چه ربطی به سیارات غیر زمین دارد؟

به هر حال حتی اگر تناقضی نداشته باشد دین توصیه میکند دنبال بانفع ترین علم بروید.
اول شما ثابت کنید از نظر علمی چنین موجوداتی وجود دارد. یعنی بازی های فراماسونها نیست. بعد میشه مثل سایر علمها شیمی و... فعلا مگر از نظر علمی چیزی ثابت شده؟

نخیر گفتم تحقیقات علمی هم لازم است. حرفهای بنده را اشتباه نقل نکنید. گفتم تلاش علمی به همراه توسل به اهل بیت.
خوب این چه ربطی به مسلمانها داره؟ ابوعلی سینا میتواند یک الگو برای یک دانشمند مسلمان باشد.

چرا نمیشه؟ اتفاقا خیلی هم خوب میشه. خاطرات ابوعلی سینا را بخوانید. اتفاقا مسائل علمی خودش را نماز میخواند و بعد نماز بهش الهم میشد!
خیلی هم خوب میشه.
بنده باز هم تاکید میکنم آیا مقالات معتبر علمی در مورد علمی بودن قضیه موجودات فضایی دارید؟
اگر پیدا کردید تازه میشه گفت که شاید این بازی فراماسونها نباشد.
لطفا این مسئله مهم را نادیده نگیرید.
علم هم با الهام میشه بدست آورد. مسخره نکنید. میشه. خیلی هم خوب میشه. ابوعلی سیناها کردند و شد. امروزی ها هم کردند و شد. همین دانشمندان هسته ای که ترور شدند و معادلات بسیار پیچیده صفحه سوخت اورانیوم را بدست آوردن از همین روشها استفاده میکردند. میشه داداش. خوب میشه. با نماز میشه علوم تجربی را بدست آورد. واستعینوا بالصبر و الصلاة

یکی از معانی این آیه اینه که با نماز میشه حواب مسائل علمی را با الهام دریافت کرد.

اتقوا الله و یعلمکم الله
یعنی تقوا داشته باشید خدا خودش به شما درس میده.

آدمهای با ایمان انجام میدن و جواب میگیرن و آدمهای بی ایمان مسخره میکنن.
من نمیدونم شما چه گیری به مقالات ISI دادید؟!!الان شما یه فیزیکدان به من نشون بدید که بگه احتمال وجود حیات در منظومه های دیگه منتفیه!
اواخر سال 91 ه.ش،دانشمندان ناسا راهی رو برای کشف این موضوع پیدا کردند که دقیقا محل وجود حیات رو در منظومه های دیگه تشخیص بدند.یعنی از این راه میشه منظومه های دارای حیات رو از منظومه های مرده تشخیص داد.به این لینک مراجعه کنید.
البته این مقاله به زبان انگلیسیه.اما خلاصش میشه اینکه هر مولکول گوگردی که اخترشناسان در دنیاهای بیگانه کشف می‌کنند می‌تواند راهی برای آشکار ساختن این نکته باشد که آیا این سیارات دوردست میزبان حیات هستند یا نه.
بنابراین امروزه وجود حیات در سایر کرات اثبات شده ست!چیزی که اثبات نشده وجود حیات «هوشمند» در سایر کراته،که در حد فرظیه یا ایجاد گیرنده هایی مثل «گوش بزرگ» برای گرفتن سیگنال های هوشمندانه از فضا باقی مونده.

برای اثبات وجود حیات هوشمند در سایر کرات به صورت علمی سه دلیل علمی وجود داره،یکی مربوط میشه به نظریه تکامل داروین که قبلا هم گفتم،اگه حیات در روی زمین در اثر تکامل طبیعت و به صورت مرحله ای شکل گرفته باشه،عقلانیه که در سایر کرات هم این سیر تکاملی شکل گرفته باشه و امروزه اونها هم دارای حیات های هوشمندی در درجات مختلف باشند.
دلیل دوم برای اثبات وجود این سیارات وجود عنصر کربن در فضاست.این عنصر که ماده اصلی شکل دهنده حیاته،به فراوانی در گیتی پراکنده ست.
دلیل سوم هم بر میگرده به همون مقاله ای که لینکش رو خدمتتون دادم.
بنابراین در سایر کرات حیات وجود داره و بعضی از این حیات ها هوشمند هستند.
حدیث امام باقر علیه اسلام به عنوان سند:
«بلى و اللّه لقد خلق اللّه تبارك و تعالى ألف ألف عالم و ألف ألف آدم و انت فى آخر تلك العوالم و اولئك الآدمیین»
این حدیث رو شنیده بودم سندش رو نمی دونم ولی میگردم بعدا بهتون میگم!
یا علی!
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع