(۲۳/آبان/۹۲ ۱۲:۵۹)Tishtar نوشته است: [ -> ]شما این تایپیک رو از ابتدا خوندید؟من فقط خواستم پست تکراری ارسال نشه.به این احادیث توجه کنید:
( از امام پنجم ) : شاید تو پندارى که خدا ی عزّ و جلّ فقط این یک عالم را آفریده، یا اینکه خدای عزّ و جلّ آدمى جز شما نیافریده است؟! آرى به خدا سوگند البته خدا ی تبارک و تعالى هزار هزار عالم و هزار هزار آدم (ابو البشر) آفریده و تو دنبال این همه عالمها و این همه آدمیانى »( بحار الانوار ، ج8 ، ص 375
منظور از هزار هزار عالم و هزار هزار آدم اجنه اند؟![/b]
اینطور که از ظاهر این احادیث بر میاید این عوالمی که آدمها در آنها بوده اند یکی پس از دیگری هستند و نه همه باهم در آن واحد. چون حدیث میفرماید "تو دنبال این همه عالمها و این همه آدمیانی". آیا دلیلی دارید که آن دیگر عالم ها و آدمها همین الان بطور همزمان با عالم ما وجود دارند؟
نقل قول:قطعا منظور از هفت عالمیان تنها فرشتگان و اجنه نیستند.
اینطور که بر می آید قبل از ما بوده اند و نابود شده اند و بعد از ما هم خواهند بود. ولی نگفته که الان همزمان با ما هستند.
نقل قول:برای خدای عزّ و جلّ دوازده هزار عالم است که هر کدام آنها بزرگتر از هفت آسمان و هفت زمین می باشد. هیچکدام از (اهل) این عوالم برای خدا عالمی غیر از عالم خودشان نمی بینند و من حجّت هستم برای همه ی این عالمها.» (بحارالأنوار ، ج27 ، ص41
[/b]
ببینید تمام کهکشانها و سیاراتی که بشر تا به حال کشف کرده همش تازه آسمان اول است. این عالمها را فکر نکنید که یعنی سیارات دیگر یا کهکشانهای دیگر که ما بتوانیم آنها را کشف کنیم.
در ضمن این حدیث در مورد اینکه ساکنان آنها چیستند چیزی نگفته. در ضمن دانستن اینکه چه ساکنانی دارند به چه درد ما میخورد؟
نقل قول:[b]بنده تمامی این احادیث رو از پست آغازین کپی کردم(شرمنده!)
منظور حدیثی است که دقیقا نظرات شما را تایید کند.
[/b]
نقل قول:
دوست عزیز شما یک بار این حدیث رو از رو بخون!
میگه شهرهاییست!!آخه شهرهایی از سنگها و جمادات؟؟؟!!
چه ایرادی دارد؟ شاید هم از جنها باشد.
نقل قول:خیلی ساده انگاریه که بگیم کشف موجودات زنده در سایر کرات برای بشر هیچ فایده ای نداره!!
اولا که عالم به معنای کره نیست. عالم ما هفت آسمان دارد و بشر هنوز آسمان اول هم تا آخرش کشف نکرده. بعد شما میگی کره؟
دوما خیلی ساده انگاری است که بگیم کشف موجودات زنده در سایر عالم هم برای بشر فایده مهمی دارد.
در ضمن من نگفتم هیچ فایده ای ندارد. گفتم باید عمرمان را صرف علم انفع کنیم. انفع یعنی علمی که نفعش بیشتره. واضحه نافع تر را وقتی میگن که علم دیگری هم نفعی دارد ولی نفعش کمتر است.
نقل قول:فکر میکنید کشف قانون جاذبه در ابتدا چه نفعی برای بشر داشت؟خب حالا فرضا زمین همه چیز رو به خودش جذب میکنه که چی؟؟!حالا قبول که هیدروژن + اکسیژن = آب!خب به من چه؟!؟
اینها در زندگی ما دخیل هستند ولی در مورد موجودات فضایی هم اگر واقعا علم باشد و فایده ای در زندگی داشته باشد خوب است ولی اینطور که از شواهد بدست میاید هیچ دلیل و مدرکی وجود ندارد و اینطور که به احتمال زیاد واقعیت است این است که اینها حقه بازی های فراماسونها است.
در ضمن اگر واقعا به فکر خدمت به بشر هستید علمهای خیلی اولویت دار تری هم هست.
آیا الان شما مدرکی دارید که واقعا موجودات فضایی وجود دارند؟ غیر از ادعاهای هالیوود و مطالب خرافی و غیر علمی؟
میتوانید یک مقاله ISI معتبر در مورد وجود داشتن آنها نشان دهید. خود دانشمندان غربی یک پدیده را وقتی علم حساب میکنند که بصورت مقاله در مجلات معتبر علمی چاپ شود. یعنی شواهد علمی معتبر بر اساس روش علمی (scientific method) داشته باشد.
نقل قول:شما به این فکر نمیکنید که اگه موجودات هوشمندی در سایر منظومات وجود داشته باشند قطعا از جنبه های مختلف از ما پیشرفته تر یا عقب مانده تر هستند.ممکنه اونها در بعضی مباحث از ما پیشرفته تر باشند و ما در چیزهای دیگه.
دوست گرامی اهل بیت از همه پیشرفته تر هستند و مطمئن باشید که ارتباط برقرار کردن با اهل بیت خیلی راحت تر از ارتباط با موجودات فضایی است. شما میتوانید علوم تجریی را از طریق ارتباط بااهل بیت بدست آورید. فکر میکنید ابوعلی سینا و 5000 دانشمند ایرانی دیگر در سطح او که ما متاسفانه فقط از بین آنها ابوعلی سینا را میشناسیم از کجا این علوم را می آوردند؟ از موجودات فضایی میگرفتند؟ نخیر با دعا و توسل و نماز این علوم به آنها الهام میشد از جانب خدا و اهل بیت. کدام اولویت دارد؟ اهل بیت یا موجودات فضایی خیالی؟
نقل قول:این میتونه تبادل علمی بزرگی رو رقم بزنه.اصلا کشف یک کره جدید که حیات هوشمند توش وجود داره ما رو با یه دنیای دیگه رو به رو میکنه!دنیایی پر از فکر و اندیشه و علم و هنر و مشاهیر!یعنی تاریخی به اندازه تاریخ زمین.
دوست گرامی فراماسونها شما را سر کار گذاشتن. از این خبرها نیست. اهل بیت خیلی دم دست تر و راحت تر تمام این اطلاعات را به شما میدن. به شرطی با همت و جدیت بری دنبالش.
نقل قول:این که شما بگید چون عقل من میگه این علم سودی نداره پس بی خیالش!این خیلی درست نیست.امروزه علم بشر بیش تر از هر چیزی به دنبال تسلط بر زمان و کشف حیات هوشمنده.این ها بحث های داغ علم امروزی بشر هستند.
خواهشا مثل کشیش های کلیساهای کاتولیک در قرون وسطی اروپا بحث نکنید!
در پناه حق
حرفهای دیگران را درست نفل کنید. من نگفتم سودی نداره. گفتم نافع تر. نافع تر نسبی است. یعنی دیگری نفع دارد ولی نفعش کم است. در ضمن اصلا علم بودن این مسائل هنوز ثابت نشده. یعنی هنوز ادعا است. شما مقالات علمی معتبر در مورد علم بودن اینها میتوانید نشان بدهید؟
تسلط بر زمان و کشف حیات هوشمند را خیلی راحت تر از طریق اهل بیت میتوان بدست آورد. طی الارض و طی الزمان یعنی چی؟ یعنی تسلط بر زمان و مکان. و شما میتوانید خدمتکارانی از جن داشته باشی که برای شما کارهای زیادی در طول زمان و مکان انجام بدن. اگر اهل بیت را ول کنیم بریم دنبال اینها واقعا ضرر میکنیم.
خواهشا جو گیر مسائل فراماسونری نشید!
در ضمن در قرون وسطی میگفتن همینه که ما میگیم. من نگفتم شما دنبال اینها نرید. مقایسه درستی نکردید با قرون وسطی. گفتم کارهای پرمنقعت تری هست. شما دقت کنید به حرفهای بنده.
اگر هم دنبال علوم میخواهید بروید بهتر است که از کانال اهل بیت باشد. همانطور که امثال بوعلی سینا رفتند. آنها خودشان اگر موجودات فضایی در کار باشد اطلاعاتش را به شما میدن و کمک میکنن. البته نه یعنی اینکه اصلا کار آزمایشگاهی و علمی نکنید. بلکه با توسل به آنها زودتر به نتیجه علمی میرسید. مثلا یک دارویی که ممکن است با 10 سال تحقیقات کشف شود با توسل به افل بیت میتوان با یک ماه کار تحقیقاتی بدست آورد. و اگر هم سرکاری باشد اهل بیت سریعتر به شما میفهمانند که دنبالش نرو چیزی از توش در نمیاد.