تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نظر اسلام درباره وجود موجودات دیگر چیست؟؟؟؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
بسیار خوب ! با همت مردم دلیر همیشه در صحنه!! ناسا هم به خیل سازمان های زیر یوغ کابالا پیوست! دوستان بیشتر تلاش کنن شاید سازمان دیگه ای مونده باشه!(!)

مقاله ای مفید در مورد وجود موجودات زنده در آسمان ، بر اساس آیات فرآن مجید :
کلیک کنید
(۱/شهریور/۹۲ ۰:۰۰)hamoon نوشته است: [ -> ]خب دوستان تا حدودی پاسخ دادند فقط قابل ذکره که تقریبا همه این سوال ها جوابشان در کتب تفسیری هست نمونش این آیه که مشارق و مغارب رو ذکر کرده که از این آیه برای اثبات کروی بودن زمین در زمانی که همه تصور میکردند که زمین صاف بوده استفاده شده یا آیه ای که دابٍة رو آورده یکی از القاب امیرالمؤمنین تحت عنوان دابة الارض است.

خب اول اینکه
متشکر بابت کتاب ها و منابعی که معرفی کردید
سعی میکنم در اسرع وقت مطالعه کنم
در مورد دابه الارض کاملا درست میگید
دابه الارض با توجه به احادیث بسیار حضرت علی (علیه السلام) هستند
به عنوان نمونه:

امام صادق (علیه السلام) می فرماید:
روزى رسول اكرم(علیه السلام) وارد مسجد شدند و مشاهده كردند كه امیر مؤمنان(علیه السلام) شن هاى مسجد را زیر سرش بالش كرده و خوابیده است. با پاى مبارك شان او را حركت دادند و فرمودند: اى دابة الارض برخیز. یكى از اصحاب گفت: اى رسول گرامی آیا ما همدیگر را با این نام بخوانیم فرمود: نه، به خدا سوگند كه این نام به او اختصاص دارد. او همان دابة الارض است كه خداى تبارك وتعالى دركتابش فرموده: چون سخن بر آن ها فرود آید جنبنده اى را از زمین بیرون می آوریم وبراى مردم سخن می گوید كه مردم به آیات ما باور نمی كردند. سپس خطاب به على(علیه السلام) فرمود اى علی چون آخر الزمان فرا رسد خداوند تو را در زیباترین صورتى ظاهر می سازد ودر دست تو میسمی آهنى هست كه دشمنانت را با آن علامت می گذارى (1)

و نیز رسول اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در وصف دابة الارض فرمود:
تیز پائى به او نمی رسد، فراركننده اى از او فوت نمی شود. مؤمن را نشان مؤمن، وكافر را نشان كافر می زند. عصاى حضرت موسى وانگشتر حضرت سلیمان با اوست (2)

1) بحارالانوار ج 39 ص 243 تفسیرقمی ص 479 تفسیر صافی ج 4 ص 674 نورالثقلین، ج 4 ص 98، نفسیر برهان ج 3 ص 209.
2) بحار الا نوار ج6 ص300 مجمع البیان ج 7 ص 234 نورالثقلین ج 4 ص 98 تفسیر صافی ج 4، ص 75.

در این مورد توصیه میکنم برنامه شبکه فاکس نیوز رو که حدود دو سال پیش با کمال وقاحت پخش شد رو حتما ببینید

تو این برنامه به وضوح دابه الارض رو مسخره و بهشون توهین میکنه
در مورد شخص امام زمان صحبت میشه که در اون مورد هم خیلی تحریف تو صحبتاش وجود داره
توصیه میکنم همه کاربران دانلود کنن و ببینن
دانشگاه فردوسی ترجمش کرده(زیرنویس)
http://farhangi.um.ac.ir/portal/sites/de...1_xvid.avi
http://farhangi.um.ac.ir/portal/sites/de...2_xvid.avi
http://farhangi.um.ac.ir/portal/sites/de...3_xvid.avi

کسانی که دانلود براشون مشکل هستش میتونن این pdf رو بخونن

http://s2.picofile.com/file/7905350963/GOD.pdf.html

خب من خودم خیلی از فیلم هایی که ناسا یه مدت برای آگاه سازی (به قول خودشون افشاگری!) در اختیار مردم قرار داده بود رو دیدم
خیلی هم دنبال این بودم که این فیلم ها دروغه یا راست
تمام اون فیلم ها قابل ساختن هستن ...یعنی بعد از افشاگری یکی از کارمند های خودشون (الان یادم نیست دقیقا این فیلم رو کجا دیدم،پیداش کردم اینجا میذارم) مشخص شد تمام اون فیلم ها ساختگی بودن از طرف خود ناسا برای ایجاد رعب و وحشت در مردم
و اینکه حواستون باشه اگر ما نباشیم این فضاییها نمیذارن زنده بمونید!Big Grin پس قدرمون رو بدونید!

که خودشون به عنوان سند وجود غول ها در اختیار مردم گذاشتن !!!!
خودتون بگید نظرتون در مورد این فیلم ها و عکس ها چیه؟
به نظرتون ساختگی نیستن ؟
به عکس های داخل کلیپی که واسه دانلود گذاشتم خیلی دقت کنید

البته باید بگم که بحث نفیلیم ها (Nephilim) خیلی بحث پیچیده ایه و فقط به همین کلیپ نمیشه بسنده کرد
چون در حال حاضر مخصوصا تو فیلم ها خیلی دارن رو این موضوع کار میکنن
نیاز به تاپیک جداگانه داره
این مطالب نه جزو اصول است و نه جزو فروع

حدیثی هست که:
العلم اکثر من ان احاط به کله فخذ من العلم انفعه

یعنی علم بیشتر از آن است که همه اش را بدست آوری. پس آن علمی را بدست آور که بیشترین نفع را دارد.

به هر حال اینطور که ظاهر بدست میاید این است که غیر از انسان و جن ها موجودات دیگری که دارای اختیار باشند در عوالم نیست.
آن موجوداتی هم که در روایات اشاره شده معمولا جن ها هستند.
جنها هم میتوانند در فضا باشند و هم در زمین.
قرآن کریم هم میفرماید که جن ها در آسمانها استراق سمع میکردند و شهابها آنها را دنبال میکردند که دیگر استراق نکنند.
یعنی جن میتواند در آسمانها هم باشد. برخی علما میگویند که کل عالمی زمین در آن است (نه فقط جو زمین یا منظوره شمسی یا راه شیری) تازه آسمان اول است. بعضی هم که به مرحله های خاصی از کشف و شهود رسیده اند در یک سفری عجیب به تمام آسمانها و حتی زیر اقیانوسها و... رفته اند و همه جا را دیده اند و آنها میگویند که کل این فضایی که ما در آن هستیم با تمام کهکشانهایش و حتی فراتر از آن تازه آسمان اول است.
سلام عرض شد
ابتدا این لینک رو از همین ارسال که انتخاب کردم به دقت تا پایان مطالعه بفرماید:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-50...ml#pid9925

و بعد از آن هم این لینک رو
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-24726.html
(۱۷/آبان/۹۲ ۲۰:۲۱)رضوان نوشته است: [ -> ]آقای غربت تشیع ، دقیقا از کجای این حدیث تونستید به جن بودن اونها پی ببرید؟؟؟؟؟
من نگفتم از این حدیث. گفتم روایات. این یک برداشت کلی از مجموعه روایاتی است که به جنها مربوط میشوند.
آیا شما حتی یک حدیث سراغ دارید که در چنین موارد خارق العاده غیر از جنها یا فرشته ها موجودات دیگری را به رسمیت شناخته باشند؟
البته نسناس ها هم قبل از آدم بوده اند و ظاهرا الان دیگر نیستند.
اگر اسلام موجود دیگری را به رسمیت میشناسد حداقل یک حدیث در مورد آن باید باشد.
(۲۱/آبان/۹۲ ۱۹:۳۹)غربت تشیع نوشته است: [ -> ]من نگفتم از این حدیث. گفتم روایات. این یک برداشت کلی از مجموعه روایاتی است که به جنها مربوط میشوند.
آیا شما حتی یک حدیث سراغ دارید که در چنین موارد خارق العاده غیر از جنها یا فرشته ها موجودات دیگری را به رسمیت شناخته باشند؟
البته نسناس ها هم قبل از آدم بوده اند و ظاهرا الان دیگر نیستند.
اگر اسلام موجود دیگری را به رسمیت میشناسد حداقل یک حدیث در مورد آن باید باشد.
با تشکر از دوستان به خاطر احادیث و روایات و آیات
قطعا خلقت،به موجودات یاد شده محدود نمیشه.اولا که عقلانی نیست،تمامی منظومه ها و کهکشان ها برای زندگی جن و انس آفریده شده باشه،دوما که با کمی دقت توی آیات و روایات،میشه فهمید که منظور ، موجودات دیگری هستند.
البته نمیشه تمامی احادیث رو تصدیق کرد.اما اگه فقط به آیات قرآن هم بسنده کنیم،باز هم اجنه با این موجودات منطبق نیستند.

یک سوال درباره ی آیه ای که تحت عنوان «العالمین» ذکر شد:
این کلمه العالمِین هستش یا العالمین؟جمع یا مثنی؟
...
یک اشاره ای هم داشته باشیم به ماجرای فوتبالیست های فضایی که اخیرا با قیافه های عجیب در سه جای دنیا دیده شدند و با شعار « برنده صاحب زمین میشود » از فوتبالیست های زمینی حریف طلبیدند!
هدفم انحراف تایپیک نیست.فقط خواستم به یکی از سوء استفاده ها از موجودات فضایی اشاره کنم.( با فاش شدن سرور سامسونگ از سایت این فضایی ها،مشخص شد که این تنها یک تبلیغات تجاری بوده!)
سلام
راستش بنده تا حالا در این موارد کجکاوی نکردم . ولی یک بار داشتم شبکه قران رو میدیدم ایت الله سبحانی درس خارج داشتند فرمودند ظاهرا این احادیث قوی السند نیستند . برای همین روی اینها بحث نمیکنیم .

در همین حد بنده شنیدم .

ممکنه هم اصلا از جنس ماده نباشد و ... اصلا وقتی بهش فکر میکنیم مغزمون میره توی روغن سوزی!!Smile

خدا یه درک و فهمی بده ان شاالله که بتونیم از مبدا فیض بکیریم . اینها رو هم بفهمیم

یا حق
(۲۱/آبان/۹۲ ۲۰:۴۸)Tishtar نوشته است: [ -> ]با تشکر از دوستان به خاطر احادیث و روایات و آیات
قطعا خلقت،به موجودات یاد شده محدود نمیشه.اولا که عقلانی نیست،تمامی منظومه ها و کهکشان ها برای زندگی جن و انس آفریده شده باشه،دوما که با کمی دقت توی آیات و روایات،میشه فهمید که منظور ، موجودات دیگری هستند.
با تشکر از نظرات شما
چرا؟ چرا عقلانی نیست خلقت برای جن و انس باشد. در قرآن و روایات شما غیر از جن و انس و فرشتگان و حیوانات و گیاهان و جمادات موجود دیگری سراغ دارید؟ اگر نظر اسلام را میخواهید حداقل باید یک آیه یا روایت موجود باشد.
حداقل از نظر عقلی مشکلی ندارد. چه مشکل عقلی دارد؟
اینکه عقلانی نیست یک ادعا است که باید ثابت شود. با عقل ما که عقلانی هست.

نقل قول:البته نمیشه تمامی احادیث رو تصدیق کرد.اما اگه فقط به آیات قرآن هم بسنده کنیم،باز هم اجنه با این موجودات منطبق نیستند.
چطور؟ لطفا توضیح دهید که چرا منطبق نیست؟ جنها قابلیتهای زیادی دارند.

نقل قول:یک سوال درباره ی آیه ای که تحت عنوان «العالمین» ذکر شد:
این کلمه العالمِین هستش یا العالمین؟جمع یا مثنی؟
تا جایی که بنده میدانم جمع است و به معنای عالمیان است. یعنی تمام چیزهایی که در عالم زندگی میکنند. این دلیل نمیشود که غیر از جن و انس و حیوانات و گیاهان و جمادات موجود دیگری در عالم باشد.

در یکی از مستندهای همین سایت اشاره شده بود که موجودات فضایی ساخته فراماسونها است با هدف ترساندن و تسلط بر انسانها و در حقیقت آنها دروغ هستند یا در مواردی جنهایی هستند که با فراماسونها همکاری میکنند.
(۲۲/آبان/۹۲ ۸:۴۴)غربت تشیع نوشته است: [ -> ]با تشکر از نظرات شما
چرا؟ چرا عقلانی نیست خلقت برای جن و انس باشد. در قرآن و روایات شما غیر از جن و انس و فرشتگان و حیوانات و گیاهان و جمادات موجود دیگری سراغ دارید؟ اگر نظر اسلام را میخواهید حداقل باید یک آیه یا روایت موجود باشد.
حداقل از نظر عقلی مشکلی ندارد. چه مشکل عقلی دارد؟
اینکه عقلانی نیست یک ادعا است که باید ثابت شود. با عقل ما که عقلانی هست.
این موضوع با عقل امروزی بشر،تا حدی نامانوس جلوه میده.جن ها هم با وجود تمام قابلیت هاشون روی زمین زندگی میکنند،اما هزاران منظومه دیگه،برای کی آفریده شده؟قطعا خداوند خالقی حکیمه و خالق حکیم کاری به دور از حکمت انجام نمیده.

(۲۲/آبان/۹۲ ۸:۴۴)غربت تشیع نوشته است: [ -> ]چطور؟ لطفا توضیح دهید که چرا منطبق نیست؟ جنها قابلیتهای زیادی دارند.

شما نگاهی به احادیث و روایات صفحات قبل که بندازید می فهمید منظور اجنه نیستند.برای مثال حدیثی از امیر،هست که میفرمایند (قریب به مضمون) : این خورشید هایی که می بینید شهرهایی مانند زمینند و هر کدام از آنها ساکنانی دارند و هر شهر با ستونی از نور به دیگری متصل است... .

(۲۲/آبان/۹۲ ۸:۴۴)غربت تشیع نوشته است: [ -> ]تا جایی که بنده میدانم جمع است و به معنای عالمیان است. یعنی تمام چیزهایی که در عالم زندگی میکنند. این دلیل نمیشود که غیر از جن و انس و حیوانات و گیاهان و جمادات موجود دیگری در عالم باشد.

بله درسته،من هم هدفم این نبود.

(۲۲/آبان/۹۲ ۸:۴۴)غربت تشیع نوشته است: [ -> ]در یکی از مستندهای همین سایت اشاره شده بود که موجودات فضایی ساخته فراماسونها است با هدف ترساندن و تسلط بر انسانها و در حقیقت آنها دروغ هستند یا در مواردی جنهایی هستند که با فراماسونها همکاری میکنند.

منظورتون مستند ظهوره؟
حتی توی مستند ظهور هم به سوء استفاده هایی که احتمالا قراره از بحث آدم فضایی ها پیش بیاد اشاره می کرد.با این حال سازندگانش وجود موجودات فضایی رو انکار نمیکردند.چون اصلا نمیتونستند انکار کنند!این یک علم جدیده،موضوع یوفو ها الان تبدیل به یه علم شده و نمیشه که به همین سادگی رد یا قبولش کرد.
من قبول دارم که ممکنه از این موضوع سوء استفاده بشه.اما از لحاظ دینی و علمی،این یک بحث مختومه نشده ست و جای بحث توش وجود داره
(۲۲/آبان/۹۲ ۹:۰۶)Tishtar نوشته است: [ -> ]این موضوع با عقل امروزی بشر،تا حدی نامانوس جلوه میده.جن ها هم با وجود تمام قابلیت هاشون روی زمین زندگی میکنند،اما هزاران منظومه دیگه،برای کی آفریده شده؟قطعا خداوند خالقی حکیمه و خالق حکیم کاری به دور از حکمت انجام نمیده.
چرا فکر میکنید جنها فقط روی زمین زندگی میکنند؟! قرآن کریم میفرماید جنها در آسمانها هم هستند.
ما نمی دانیم منظومه ها برای کی آفریده شده ولی اینکه ما نمیدانیم دلیل نمیشه که نظر شما درست باشه. بله خدا حکیم هست ولی ما حکمت همه کارهای خدا را نمیدانیم و اینکه نمیدانیم دلیل نمیشه نظر شما درست باشه.
حکمتهای زیادی ممکن است باشد. شاید منظومه های دیگر برای ایجاد تعادل در جاذبه ها و حفظ تعادل زمین باشد. نمی دانیم!
شما یک ادعایی دارید و باید ادعایتان را ثابت کنید. شما میگید عقلانی نیست. به جای اثبات آن میگید تا حدی نامانوس جلوه میده. این که نشد اثبات. این تکرار دوباره همان ادعاست.

نقل قول:شما نگاهی به احادیث و روایات صفحات قبل که بندازید می فهمید منظور اجنه نیستند.برای مثال حدیثی از امیر،هست که میفرمایند (قریب به مضمون) : این خورشید هایی که می بینید شهرهایی مانند زمینند و هر کدام از آنها ساکنانی دارند و هر شهر با ستونی از نور به دیگری متصل است... .
اجنه در آسمانها هم هستند. در ضمن ساکنان لزوما موجودات زنده و مختار نیستند. شاید منظور سنگها و جمادات باشند. شما وقتی منظور امام را نمیدانید نمیتوانید بگویی منظور امام همان است که من میگم. ما نمیدانیم منظور از ساکنان چیست شما هم نمیدانید. اجنه در آسمانها هم هستند.

بله درسته،من هم هدفم این نبود.

نقل قول:منظورتون مستند ظهوره؟
حتی توی مستند ظهور هم به سوء استفاده هایی که احتمالا قراره از بحث آدم فضایی ها پیش بیاد اشاره می کرد.با این حال سازندگانش وجود موجودات فضایی رو انکار نمیکردند.چون اصلا نمیتونستند انکار کنند!این یک علم جدیده،موضوع یوفو ها الان تبدیل به یه علم شده و نمیشه که به همین سادگی رد یا قبولش کرد.
من قبول دارم که ممکنه از این موضوع سوء استفاده بشه.اما از لحاظ دینی و علمی،این یک بحث مختومه نشده ست و جای بحث توش وجود داره
بله فکر میکنم همان مستند بود.
به هر حال تا زمانی که یک حدیث که نظر شما را تایید کند پیدا نکنید نمیتوانید نظراتتان را به اسلام نسبت دهید.
شما هرچقدر دوست دارید میتوانید در این مورد کار و تحقیق کنید ولی توصیه شخصی بنده همان حدیث است که میفرماید علم خیلی بیشتر از آن است که بتوانی همه آن را بدست آوری. پس آن علمی را بدست آور که بیشترین نفع را برایت دارد.
بالفرض که این موجودات وجود داشته باشند و شما آنها را پیدا کنی. خوب که چی؟ چه فایده ای به حال شما دارد؟ حالا این همه موجود روی زمین هست مگر همه را شناخته ایم؟ هزاران نژاد سوسک فقط در زمین هست. 3000 نژاد کرم خاکی هست. اگر هم موجودی در فضا باشد آنها هم یکی مثل اینها. چه فرقی به حال ما داره؟
اینها بیشتر بازی هایی به نظر میرسد که فرماسونها دارند به سر بشر در میارن تا انسان را از اهداف واقعی خودش دور کنن. حتی اگر بصورت علم هم در آمده باشد درست کردن یک رشته جدید علمی برای فراماسونها کاری ندارد. هرچی که علم باشد لزوما به درد نمیخورد.
به هر حال خدایی هست که مواظب انسانها است و این موجودات فضایی اگر هم باشند قدرتشان از قدرت خدا بیشتر نیست و نمیتوانند کاری بدون اذن خدا انجام دهند. حتی اگر هم باشند و بلایی به سر انسان در بیاورند آن هم به خواست خدا خواهد بود. خدا اگر کاری بخواهد بکند میکند و ما نمیتوانیم جلویش را بگیریم. خدا اگر بخواهد با زلزله همه را بکشد مگر ما کاری میتوانیم بکنیم؟ مگر آمریکا میتواند کاری بکند؟
به هر حال این موجودات حتی اگر هم باشند فرقی به حال ما نمیکند. اگر هم قرار بود به انسانها حمله کنند و انسانها را بکشند حتما در طول چند میلیارد سال گذشته که از عمر کهکشانها میگذرد این کار را کرده بودند.
به نظر بنده که اینها همش بازی هایی است که فراماسونها در آورده اند.
حتی اگر هم باشند به ما کاری ندارند و به ما ربطی هم ندارد و همش وقت تلف کردن است.
اگر هم بگویید برای ما خطر دارند و شاید با شناختن آنها بتوانیم جلوی خطر آنها را بگیریم خوب خیلی چیزها هست که برای ما خطر دارد مثل سیل زلزله رعد و برق بیماری های ناشناخته. تازه خدا هروقت لازم باشه بلاهای جدید اختراع میکنه و میفرسته.
حالا ما همه خطرها را شناختیم و فقط همین یکی مانده؟
این هم مثل بقیه خطرها.
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع