(۲۲/آبان/۹۲ ۹:۰۶)Tishtar نوشته است: [ -> ]این موضوع با عقل امروزی بشر،تا حدی نامانوس جلوه میده.جن ها هم با وجود تمام قابلیت هاشون روی زمین زندگی میکنند،اما هزاران منظومه دیگه،برای کی آفریده شده؟قطعا خداوند خالقی حکیمه و خالق حکیم کاری به دور از حکمت انجام نمیده.
چرا فکر میکنید جنها فقط روی زمین زندگی میکنند؟! قرآن کریم میفرماید جنها در آسمانها هم هستند.
ما نمی دانیم منظومه ها برای کی آفریده شده ولی اینکه ما نمیدانیم دلیل نمیشه که نظر شما درست باشه. بله خدا حکیم هست ولی ما حکمت همه کارهای خدا را نمیدانیم و اینکه نمیدانیم دلیل نمیشه نظر شما درست باشه.
حکمتهای زیادی ممکن است باشد. شاید منظومه های دیگر برای ایجاد تعادل در جاذبه ها و حفظ تعادل زمین باشد. نمی دانیم!
شما یک ادعایی دارید و باید ادعایتان را ثابت کنید. شما میگید عقلانی نیست. به جای اثبات آن میگید تا حدی نامانوس جلوه میده. این که نشد اثبات. این تکرار دوباره همان ادعاست.
نقل قول:شما نگاهی به احادیث و روایات صفحات قبل که بندازید می فهمید منظور اجنه نیستند.برای مثال حدیثی از امیر،هست که میفرمایند (قریب به مضمون) : این خورشید هایی که می بینید شهرهایی مانند زمینند و هر کدام از آنها ساکنانی دارند و هر شهر با ستونی از نور به دیگری متصل است... .
اجنه در آسمانها هم هستند. در ضمن ساکنان لزوما موجودات زنده و مختار نیستند. شاید منظور سنگها و جمادات باشند. شما وقتی منظور امام را نمیدانید نمیتوانید بگویی منظور امام همان است که من میگم. ما نمیدانیم منظور از ساکنان چیست شما هم نمیدانید. اجنه در آسمانها هم هستند.
بله درسته،من هم هدفم این نبود.
نقل قول:منظورتون مستند ظهوره؟
حتی توی مستند ظهور هم به سوء استفاده هایی که احتمالا قراره از بحث آدم فضایی ها پیش بیاد اشاره می کرد.با این حال سازندگانش وجود موجودات فضایی رو انکار نمیکردند.چون اصلا نمیتونستند انکار کنند!این یک علم جدیده،موضوع یوفو ها الان تبدیل به یه علم شده و نمیشه که به همین سادگی رد یا قبولش کرد.
من قبول دارم که ممکنه از این موضوع سوء استفاده بشه.اما از لحاظ دینی و علمی،این یک بحث مختومه نشده ست و جای بحث توش وجود داره
بله فکر میکنم همان مستند بود.
به هر حال تا زمانی که یک حدیث که نظر شما را تایید کند پیدا نکنید نمیتوانید نظراتتان را به اسلام نسبت دهید.
شما هرچقدر دوست دارید میتوانید در این مورد کار و تحقیق کنید ولی توصیه شخصی بنده همان حدیث است که میفرماید علم خیلی بیشتر از آن است که بتوانی همه آن را بدست آوری. پس آن علمی را بدست آور که بیشترین نفع را برایت دارد.
بالفرض که این موجودات وجود داشته باشند و شما آنها را پیدا کنی. خوب که چی؟ چه فایده ای به حال شما دارد؟ حالا این همه موجود روی زمین هست مگر همه را شناخته ایم؟ هزاران نژاد سوسک فقط در زمین هست. 3000 نژاد کرم خاکی هست. اگر هم موجودی در فضا باشد آنها هم یکی مثل اینها. چه فرقی به حال ما داره؟
اینها بیشتر بازی هایی به نظر میرسد که فرماسونها دارند به سر بشر در میارن تا انسان را از اهداف واقعی خودش دور کنن. حتی اگر بصورت علم هم در آمده باشد درست کردن یک رشته جدید علمی برای فراماسونها کاری ندارد. هرچی که علم باشد لزوما به درد نمیخورد.
به هر حال خدایی هست که مواظب انسانها است و این موجودات فضایی اگر هم باشند قدرتشان از قدرت خدا بیشتر نیست و نمیتوانند کاری بدون اذن خدا انجام دهند. حتی اگر هم باشند و بلایی به سر انسان در بیاورند آن هم به خواست خدا خواهد بود. خدا اگر کاری بخواهد بکند میکند و ما نمیتوانیم جلویش را بگیریم. خدا اگر بخواهد با زلزله همه را بکشد مگر ما کاری میتوانیم بکنیم؟ مگر آمریکا میتواند کاری بکند؟
به هر حال این موجودات حتی اگر هم باشند فرقی به حال ما نمیکند. اگر هم قرار بود به انسانها حمله کنند و انسانها را بکشند حتما در طول چند میلیارد سال گذشته که از عمر کهکشانها میگذرد این کار را کرده بودند.
به نظر بنده که اینها همش بازی هایی است که فراماسونها در آورده اند.
حتی اگر هم باشند به ما کاری ندارند و به ما ربطی هم ندارد و همش وقت تلف کردن است.
اگر هم بگویید برای ما خطر دارند و شاید با شناختن آنها بتوانیم جلوی خطر آنها را بگیریم خوب خیلی چیزها هست که برای ما خطر دارد مثل سیل زلزله رعد و برق بیماری های ناشناخته. تازه خدا هروقت لازم باشه بلاهای جدید اختراع میکنه و میفرسته.
حالا ما همه خطرها را شناختیم و فقط همین یکی مانده؟
این هم مثل بقیه خطرها.