تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تعیین جنسیت فرزند با طب ابوعلی سینا
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(۳/شهریور/۹۲ ۲۳:۴۵)namekarbary نوشته است: [ -> ]چرت محض.
چرا ما یاد نگیرفتیم هر مطلبی جلومون می ذارن رو یه بار با عقلمون سبک سنگین کنیم؟

شما انگار شوخی هارو خیلی جدی گرفتین!
همه برادرا و خواهرا تو این تاپیک در حال این سبک سنگین کردنه هستن و حرفاشونم اکثرا شوخی بود
کسی تا حالا با قاطعیت نگفته حقیقت داره این قضیه ...
(۳/شهریور/۹۲ ۲۳:۵۹)boghz نوشته است: [ -> ]شما انگار شوخی هارو خیلی جدی گرفتین!
همه برادرا و خواهرا تو این تاپیک در حال این سبک سنگین کردنه هستن و حرفاشونم اکثرا شوخی بود
کسی تا حالا با قاطعیت نگفته حقیقت داره این قضیه ...
شوخیا رو دیدم. خطابم به اونایی بود که جدی گرفتن.

تا عقل کی باشه!؟

چرا در مورد چیزی که از حوزه علم شما خارج است اظهار نظر میکنید؟

از این مسائل انقدر عجیب تر داریم که خدا میدونه
نمیدونم این تاپیک شوخی هست یا جدی.
ولی تا جایی که یادم هستش توی قران داریم که فقط خداوند میدونه درون رحم مادر چی وجود داره.
موضوع تاپیک کاملا علمی است نه شوخی

ولی قطعی نیست این موضوع
چطوری میخواین از لحاظ علمی ثابت کنید؟....به نظر من خرافاته..
من به همون قطعیت می گم چرت محضه که اگه یه نفر بگه در کمد دیواری اتاقت یک لولو زندگی می کنه می گی مزخرفه. با این تفاوت ذهن افراد بیشتری به مزخرف بودن دومی خو گرفته...

من از هر کس که مدافع علمی بودن این قضیه ست دعوت می کنم به طریق علمی این قضیه رو ثابت کنه. بدیهیه که باید حداقل های کار یعنی تصادفی سازی و شرایط آزمایش دوسو کور رو فراهم کنه.
اشکال بعضی ها در اینه که اگر چیزی از حد درکشون بالاتر باشه اون رو خرافات میدونن

من متخصص این رشته نیستم ولی یک متخصصی رو میشناسم که به این روش عمل میکنه

باز هم میگم این شیوه قطعی نیست

همین الان یکی از دوستان گفتن که در مورد یکی از بستگانشون درست در اومده

یک سوال میپرسم جواب بدید(ربط به تاپیک نداره)

بنظر شما فرق بین دو تا سری زیر چیه؟

[تصویر: 1b1be6b05e880fb2a8fb9fb414427de7.png]

[تصویر: 88303474dc9f71a8aa79d5d87f78919f.png]

بشینید تا صبح حساب کنید با ماشین حساب
اگر علم به کمکتون نیاد در مورد اون اولی به نتیجه غلط میرسید
فکر نکنید اگر چیزی ظاهرش عجیبه پس حتما غلطه
دستوری وجود داره در علوم غریبه
با این دستور میشه یک نفر رو مریض کرد یا حتی کشت
همش هم علمیه
بنظر شما خرافاته؟
نه نیست عین حقیقته

(۴/شهریور/۹۲ ۱:۵۰)namekarbary نوشته است: [ -> ]من از هر کس که مدافع علمی بودن این قضیه ست دعوت می کنم به طریق علمی این قضیه رو ثابت کنه. بدیهیه که باید حداقل های کار یعنی تصادفی سازی و شرایط آزمایش دوسو کور رو فراهم کنه.

علمی که در این مورد بکار میره خیلی فراتر از احتمالا سواد تمام بچه های این تالاره و البته شاید خیلی از اساتید دانشگاه

من بحثم اینه که تا چیزی رو نفهمیدید انکارش نکنید شاید حقیقت داشته باشه

در ضمن با علم احتمال که نمیشه اینو اثبات کرد

دلیل باید پزشکی باشه

حتی در مورد خود احتمال هم که بخواهیم در نظر بگیریم تمامی افراد(100 در 100) در موردشون درست در اومده
(۴/شهریور/۹۲ ۱:۵۰)namekarbary نوشته است: [ -> ]من به همون قطعیت می گم چرت محضه که اگه یه نفر بگه در کمد دیواری اتاقت یک لولو زندگی می کنه می گی مزخرفه. با این تفاوت ذهن افراد بیشتری به مزخرف بودن دومی خو گرفته...

من از هر کس که مدافع علمی بودن این قضیه ست دعوت می کنم به طریق علمی این قضیه رو ثابت کنه. بدیهیه که باید حداقل های کار یعنی تصادفی سازی و شرایط آزمایش دوسو کور رو فراهم کنه.
(۴/شهریور/۹۲ ۱:۳۸)آیدا نوشته است: [ -> ]چطوری میخواین از لحاظ علمی ثابت کنید؟....به نظر من خرافاته..
شاید نشه بطور علمی ثابت کرد اما در مقابل شاید هم نتونیم ردش کنیم! کار بسیار سادست شما می تونی امتحان کنی اگه غلط در اومد بیا ردش کن!
من این رو تجربه نکردم ولی چیزهایی عجیب تر از اون رو در طب سنتی دیدم به همین دلیل در این مورد با قاطعیت رد نمی کنم اگر شما هم چنین تجربیاتی داشتید اینگونه قاطع رد نمی کردید. این مساله چندان عجیب تر از مسائلی مثل طب سوزنی یا طب سنتی خودمون نیست!

به طور مثال شما چطوری می تونید، طب سوزنی که چند تا سوزن معمولی رو تو دست و سر و صورت فرو میکنن و بیماری های به ظاهر بی ربط رو درمان می کنن، با عقلتون تطبیق بدید!
شما یک سری به پزشکای طب سنتی خودمون بزنید، می بینید با حجامت کردن و تنظیم حالت مزاجی فرد، بیماری های به ظاهر بی ربطی مثل کمر درد رو درمان می کنن!

بنابراین اگر چیزی به عقل ناقص بشر جور در نیومد نباید ردش کرد!
بسم الله الرحمن الرحیم

دوستان, مشکلی نیست, دعوا نداریم که!Big Grin

من اگه گفتم قضیه مشکوکه دلیل دارم! چون یکی از دانشمندامون که الان حضور ذهن ندارم اسمش چی بوده, یه کتابی نوشته که اونم یادم نیست اسمش چی بود!!!Big Grin این کتاب 3 بخشه, بخش اول ریاضیاته, بخش دوم نجومه و بخش سوم یه چیزاییه که امروز ما بهشون میگیم خرافه!!!

مثلا یکی از مواردش همین بحث قمر در عقربه! ایشون استدلال کرده بودن که اگه ماه در صورت فلکی عقرب قرار بگیره این به معنی نحسیه و روز بدی پیش رو داریم و ....

خب امروز میدونیم این چیزا خرافاته دیگه! با اینکه 2 تابخش اولش کاملا صحیح بوده و برمبنای علم حرف زده شده!

برای همین گفتم اگه کسی دسترسی داره بره ببینه سازوکار این قضیه چیه و برچه مبنایی همچین حرفی رو زدن!!!

حالا از جدی گذشته! قابل توجه بعضیا , یادمه تو این سریال یانگوم , ایشون از طریق نبض دست خانما به طور دقیق متوجه میشن که باردارن یا نه! اونزمان میخندیدیم میگفتیم این انگشتاش, دستگاه سونوگرافیه!!!!

حالا فهمیدیم ما خیلی پیشرفته تر بودیم, جنسیت بچه ها رو در آینده میتونیم پیدا کنیم !!!! خخخخخخخخBig Grin

(۳/شهریور/۹۲ ۱۷:۵۹)ali0077 نوشته است: [ -> ]خواستم این پست رو ویرایش کنم که زود تر جواب دادید

آره این ازمایش رو روی اقا هم انجام دادیم همین نتیجه رخ داد

من دیگه حرفی ندارم !!!!
Big GrinBig GrinBig Grin
[تصویر: 1358516517.jpg]
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع