سلام به دوستان کوشا

البته من به بحث دیر رسیدم اما کلا وقتی دکترهای الان هر جنسیتی که بخوای رو احتماش رو میبرن بالا،لذا این موضوع از قبل مشخص نشده که با وسیله ای بشه پیش بینی کرد
کلی علت در تعیین جنسیت بچه تاثیر داره
اما این زنجیر رو شاید بشه رو افراد حامله که جنسیت فرزندشون مشخصه تست کرد، اما فی الباقی جای تست هم نمیذاره
و من از دکتر خیر اندیش شنیدم که بوعلی زنجیر میگرفته اما واسه یه کار دیگه،در طب سنتی داروهای فراوانی برای یه بیماری وجود داره که طبیب بسته به امکان مالی بیمار،موقعیت جغرافیایی و فصلی و ... اونا رو انتخاب میکرده و برای اینکه ببینه با بیمار کدوم دارو سازگاری داره ،از روش زنجیر استفاده میکرده.البته من کمیت و کیفیت روش رو نمیدونم اما گویا دارو رو توی دستش میگرفته ....
شاید به این علته که به بوعلی ربطش میدن!
این روش بهترین شیوه برای مچ گیریه.
ابتدا خانم خونه فال بگیره.
مثلاً معلوم میشه 2تا دختر داره.
بعد آقای خونه مچشو بذاره روی میزو و فالش گرفته بشه.
بعد کاشف به عمل بیاد که این آقا بین این دو تا دختر یه کاکل زری هم داشته.
بعد خانوم خونه با ماهی تابه بزنه توی سر همسرش که ای داد و بیداد رو سر من هوو میاری؟
تازه خانوم پسرزاست؟
D:
اما از شوخی گذشته، من و همسرم این کار رو امتحان کردیم.
مال من اومد اولی پسر و دومی دختر.
مال همسرم هم اومد 2 تا دختر.
این در حالیه که فرزند اول ما دختر شده.
اما نکته جالب اینه که این فال روی مامان و بابام، 2 تا از دایی ها و زن دایی هام و مامان بزرگام و 3 تا عمو و زن عموم کاملاً درست پیش بینی کرده.
و جالب تر این که سقطی ها رو هم محاسبه کرده.
لذا نتیجه گیری شخصی من:
اینم مثل هزار و یک روش علمی و غیر علمی، قرآن نیست که وحی منزل باشه.
ممکنه درست باشه و ممکنه درست نباشه.
و من الله التوفیق
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
اگه خانومه نازا بود چی ؟؟؟؟
بعد ازازدواج اگه بفهمبن خانومشون نازاست...
من اعتقاد ندارم به این چیزا

بله بلاخره من دیشب این بازی رو با همسرم انجام دادم ولی یجورایی ضایع شدم اول اینکه واسه من پسر میومد اولین بچه واسه همسرم دختر!!!
بعدشم معلوم شد هر چقدر هم سعی کنیم دست رو ثابت نگه داریم این چرخیدن ها برای لرزش دسته اونیه که زنجیر رو داره چون بلاخره دست رو هوا خسته میشه!!!!
و ربطی به نبض دست چپ طرف مقابل نداره ولی من قانع نمیشدم پس زنجیر رو زیر لپتاپ (یعنی بین میز و لپتاپ) قرار دادیم به طوری که آویزون بود و هیچ لرزشی نداشت یه 10 دقیقه ای دستمون رو زیرش گرفتیم ولی زنچیر هیچ حرکتی نکرد!!!
بعله

به نام خدا
با سلام
چه درست باشه چه درست نباشه فرضا اگر علمی هم باشه پیشگویی سحر وحرام است ما در روایات معتبر داریم که پیش گویی حرام است
پیش گویی با استفاده از علم نجوم نیز حرام است و اگر توسط توسل به شیاطین باشد که گناه بسیار بزرگی است
من تحقیقات زیادی درباره ابن سینا داشتم و کتابهای ایشان را مطالعه وبررسی کردم ایشان تنها در برخی زمینه های پزشکی تبحر دارد اما درکتاب قانون تجویزاتی داشته که با شرع مقدس وآیات قرآن سازگار نیست! به طور مثال در قرآن صراحتا آمده که شراب منافعی دارد اما اثم آن از منافعش بیشتر است ورجس وپلید معرفی گردیده ونوشیدنش حرام!
ابن سینا این آیه را نادیده میگیرد وبا شراب دستور دارو می دهد وظاهرا به طور کامل اثم آن را نادیده می گیرد وشاید به دلیل ارتباط او با یونانیان این بلا بر سر علم وتلاش او آمده بود!!!
والسلام
(۲۲/مهر/۹۲ ۲۳:۵۸)یاقوت نوشته است: [ -> ]بسیاربسیار متشکرم از تلاش و پاسخ شما
هرچند لازم نیست بحث رو ادامه بدم و این برای هر شخصی مبین است که فرق بین پیش گویی فرزندان ده سال آینده شخصی با پیش بینی مردن با بریدن سر شخصی چه قدر تفاوت دارد! وهر خواننده ای عادی درک کند که منبع سخنم از روایات بوده نه از خودم و نزد علما تمام شده است!ومقصود روایت چنین پیش گویی هایی است نه اینکه اگر شخصی سرش از تنش جدا شود می میرد!
درباره تجویز ابن سینا نیز اگر واقعا درک نمی کنید بهتر است تمام جلد های کتاب قانون را مطالعه بفرمایید تا قصد ایشان از چنین تجویزهایی را درک کنید وایشان از پلید ترین اجزای سگ در همین کتاب دستور داروی خوراکی داده است!
من از علم ایشان تا حدی که دینم اجازه بده بهره می برم وکتاب های ایشان را مطالعه می کنم اما تعصب داشتن روی اشخاص به هیچ وجه در دین توجیه پذیر نیست!
ادامه دادن بیشتر بحث فقط موجب کدورت بین اعضاء خواهد شد
باز هم از زحمت شما خیلی خیلی متشکرم
قال النبّی صلی الله علیه وآله: انّی تارک فیک الثّقلین کتاب الله و عترتي
والسّلام علی من التّبع الهدی
بنده هم از شما و حسن توجهتان سپاسگزارم.
البته زمان ملاک نیست. مثلا از الان می شود گفت که صد سال دیگر محل فلان شهاب سنگ در کجای آسمان است. البته به امر الهی اگر واقعه رخ ندهد. آنچه موثر است تعداد مولفه های دخیل بر پیش بینی و توانایی جمع بندی آن هاست. بحث علمی هم کدرورت ندارد. بسیاری از رموز طب سنتی هنوز مبهم است و این ها دلیل نمی شود بگوییم مثلا خوردن گل گاو زبان چون پیش گویی می کنیم آرامش می دهد باطل است. نخیر برخی فلزات یا گیاهان شاید به اینکه اسپرم و تخمک چگونه واکنش می دهند حساسند و می توانند تشخیص نوع نوزاد دهند. البته این را من باب مثال عرض کردم اگر اصل موضوع صحیح باشد.
این اجزای سگ را هم اگر آدرسش را دارید بفرمایید ببینیم که آیا واقعا ابن سینا این حرف را زده و اگر گفته باشد و مخالف شرع بوده باشد بنده همینجا اشتباه ایشان را کامل می آورم و عرض کردم بنده حقیر غیر از معصوم ع روی کسی تعصب خاص ندارم مگر من باب اتصال به ایشان ع. همانطور که عرض کردم ابن سینا فواید شراب را از باب شرح سخن و آیه دادند نه توصیه طبی.
دیگر اینکه قطعا هر سخن درستی به واسطه علم معصومین ع به ما می رسد اما لازم نیست خودشان شخصا گفته باشند؛ بلکه بسیار در زمان ائمه ع اتفاق افتاد که ایشان سخن دیگری را تایید نمودند. پس این امر تایید در آینده هم می تواند ادامه یابد و بنده و امثال بنده باید تلاش نماییم این مصادیق را پیدا کنیم. حقیر فکر می کنم سخنانی از ابن سینا است که رتبه ی قابل توجهی از عقلانیت دینی را دارد و کلیت کلامشان همسو با موضع دین است ان شاء الله.
تشکر از شما.