تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تعیین جنسیت فرزند با طب ابوعلی سینا
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
غربیان کافر دارن روی نامرئی سازی انسان و کشتیها و رفتن به کرات دیگر و درمان بیماریهای صعب العلاج کار می کنن ما داریم توی بیداری اندیشه فکر می کنیم بچه مون پسر می شه یا دختر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(۶/شهریور/۹۲ ۱۲:۵۱)فرمیسک نوشته است: [ -> ]غربیان کافر دارن روی نامرئی سازی انسان و کشتیها و رفتن به کرات دیگر و درمان بیماریهای صعب العلاج کار می کنن ما داریم توی بیداری اندیشه فکر می کنیم بچه مون پسر می شه یا دختر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه کلمه هم از مادر عروس !
شما مطلبو کامل خوندی میای اظهار نظر میکنی؟
(۴/شهریور/۹۲ ۲۰:۵۵)arnh نوشته است: [ -> ]به این تکنیک میگن شاقول.
فقط مختص ایران هم نیست.
مربوط میشه به چاکراها و انرژی کی.

اما همیشه جواب ثابت نیست.
و بسته به روحیات طرف جواب متفاوت میشه.
این بیشتر به پیشگویی مربوط میشه. تا پیش بینی.

فکر می کنم توی کتاب یکی از افرادی که درزمینه خودهیپنوتیزم کار می کرد چیزی شبیه به این رو خوندم. دقیق یادم نیست کتاب کابوک بود یا ....
ولی به این شکل بود که یک دایره می کشیدی و در طرفین بله - خیر - نامشخص و ... می نوشتی بعد یک شاقول مانند را درست می کردی و در مرکز دایره نگه می داشتی و در ذهنت سوالی را به طور مشخص می پرسیدی. شاقول شروع به حرکت می کرد و به سمت پاسخ می رفت.
یکی دوبار امتحان کردم درست بود ولی آن را جدی نگرفتم ...

(۶/شهریور/۹۲ ۱۲:۵۶)boghz نوشته است: [ -> ]یه کلمه هم از مادر عروس !
شما مطلبو کامل خوندی میای اظهار نظر میکنی؟
یادم باشه دفعه بعد برای اظهار نظر از شما اجازه بگیرم!!!!!!!! Smile

(۵/شهریور/۹۲ ۱۷:۴۸)namekarbary نوشته است: [ -> ]همونی که جزم باورا و دین دارا و غیر عالما مجازاتش کردن منظورتونه؟

پاسخ کوبنده به این می گن!!
(۶/شهریور/۹۲ ۱۲:۵۷)فرمیسک نوشته است: [ -> ]یادم باشه دفعه بعد برای اظهار نظر از شما اجازه بگیرم!!!!!!!! Smile

نه عزیزم یادت باشه اول مطلبو بخونی بعد !!Smile
(۶/شهریور/۹۲ ۱۳:۰۴)boghz نوشته است: [ -> ]نه عزیزم یادت باشه اول مطلبو بخونی بعد !!Smile

نه عزیز من اسمم بد دررفته که مطلب رو نخونده میام پاسخ می گذارم!
اینها تبلیغات استکبار جهانی و بوقهای استعماری هست.
شما اصلا و ابدا باور نکن.
یه بنده خدایی واسه من اینو خیلی وقت پیشها آزمایش کرد 2تا بچه دارم(مثل اینکهBig Grin) یه پسر و یه دختر....
واسه چندین نفر که متاهل بودن هم آزمایش کرد کاملا درست بود!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ولی من همچنان میگم اینا خرافات هستنWink واسه سرگرمی خوبه...هیچکی نمیتونه از آینده خبر بده
(۶/شهریور/۹۲ ۱۳:۱۴)فرمیسک نوشته است: [ -> ]نه عزیز من اسمم بد دررفته که مطلب رو نخونده میام پاسخ می گذارم!
اینها تبلیغات استکبار جهانی و بوقهای استعماری هست.
شما اصلا و ابدا باور نکن.
نه آبجی جان اصلا مباحثی رو که شما توش شرکت کردین رو خیلی نخوندم
یا اطلاعی از نظرات بقیه نسبت به شما نداشتم
فقط از روی نظرتون گفتم :

(۶/شهریور/۹۲ ۱۲:۵۱)فرمیسک نوشته است: [ -> ]غربیان کافر دارن روی نامرئی سازی انسان و کشتیها و رفتن به کرات دیگر و درمان بیماریهای صعب العلاج کار می کنن ما داریم توی بیداری اندیشه فکر می کنیم بچه مون پسر می شه یا دختر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اولا که اگر شما مطالب تاپیک رو میخوندین متوجه میشدین که اینجا هیچ کس دنبال این نبود که ببینه بچه ش دختر میشه یا پسر

همه نظریه ی احتمالیه یکی از دانشمندای بزرگمون ( که سالها کتابهاش در همون جوامع غربی تدریس میشدن ) بررسی میکردیم و نظر میدادیم رابجش
این طریقه ی نظر دادن شما نشون از این داره که شما از قبل قضاوت هاتون رو کردین و فقط اومدین بکوبین
لطفا این ارسال بنده رو بخونینلینک

ثانیا همون غربیان کافر رو میگین که بچه سوراخ میکننو خونشو هدیه میکنن به ارواح و اجنه؟ یا اگه دانشمندای بزرگ و افراد موفق رو میگین که اکثرا کافر نبودن چرا حرف در میارین؟
زندگی آدمهای موفق رو نگاه کنید همه به خدا اعتقاد داشتن
(۶/شهریور/۹۲ ۱۳:۲۹)boghz نوشته است: [ -> ]ثانیا همون غربیان کافر رو میگین که بچه سوراخ میکننو خونشو هدیه میکنن به ارواح و اجنه؟

بله همونها را می گم!
البته توجه بفرمایین که این مسئله (یعنی قربانی کودک) که جزء مناسک برخی آیینها و مکاتب هست یک مسائلی پشتش هست که حالا جای ذکرش نیست. منظورم این هست که فکر نکنین خیلی خرافاتی و غیرعلمی هست!
(حالا از من توضیح و سند و ... نخواین که معذورم!)
(۶/شهریور/۹۲ ۱۴:۰۶)فرمیسک نوشته است: [ -> ]بله همونها را می گم!
البته توجه بفرمایین که این مسئله (یعنی قربانی کودک) که جزء مناسک برخی آیینها و مکاتب هست یک مسائلی پشتش هست که حالا جای ذکرش نیست. منظورم این هست که فکر نکنین خیلی خرافاتی و غیرعلمی هست!
(حالا از من توضیح و سند و ... نخواین که معذورم!)

نه از شما مدرک نمیخوام
این بستگی به این داره که تعریف شما از علم چی باشه
قربانی کردن کودک قبل از هر چیز یک عمل غیر انسانیه ....من عملی که غیر انسانی باشه رو اسمشو علم و اون افراد رو عالم نمینامم اگر شما اسمشو علم میزارید که مسئله ی دیگریست
خب پریشب قبل خواب یه سرچی زدم ببینم چه چیزایی از این قضیه موجود هست و باید اعتراف کنم که متوجه شدم قویا ناقص العقل هستم.

اول رفتم سایتای خارجی رو نگاه کردم دیدم این قضیه به وفور پیدا می شه. اولا که در مغرب زمین این یکی از افسانه های قدیمی زنو شوهرا! (Old Wives Tales) هست.
تعداد صفحاتی که مشترکا حرفی از ابن سینا و این روش زده باشن: دقیقا صفر عدد
تعداد قابل توجهی از این روش نتیجه نگرفتن. (حتی برای خانوم های نابارور هم اعلام فرزند می کنه!)
روش های متناقضی براش گفته شده. از این که پسر باشه دایره می زنه تا پسر باشه جلو و عقب حرکت می کنه و چپ و راست می ره و نمی دونم فقط اگه حامله باشی جواب می ده و غیره و غیره...
به ادعای این صفحه اگه حلقه رو روی یه تیکه سنگم نگه داریم بازم حرکت می کنه.
http://www.babiesonline.com/articles/pre...stales.asp

بعد رفتم سراغ پیج های فارسی تا شاید سرنخی از نسبت دهی این شایعه به ابن سینا پیدا کنم و... بعــــله، خرافه ای دیگه منسوب به ابن سینا:
http://khatere88.persianblog.ir/post/79

و چرا متوجه شدم قویا ناقص العقلم:
اول وقتی که صرف کار نامهمی کردم
و دوم، به واضح ترین دلیل غیر عقلانی بودن این ادعا توجه نکرده بودم:
اگه زنجیر گفت سه تا بچه داریم کافیه بعد سه تا بچه یه بچه دیگه هم بیاریم
اگه زنجیر گفت 2 تا بچه داریم می تونیم 1 بچه بیاریم
اگه زنجیر گفت بچه مون پسره کافیه دختر بیاریم و اگه گفت دختره خیلی راحت می تونیم پسر بیاریم
عجب فرضیه ای!!!!!

بــــــــله، بسیاری از ما تعقل نمی کنیــــم......

نقل قول:یا اگه دانشمندای بزرگ و افراد موفق رو میگین که اکثرا کافر نبودن چرا حرف در میارین؟
Surprise این یه ادعای خیلی خیلی بزرگه
من منتظر اثباتشم.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع