تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ویژه کسانی که مثل من بلد نیستند با خدا خوب ...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

احساس می کردم که خوب بلد نیستم با خدا حرف بزنم

رفتم سراغ صحیفه و احساس کردم .... چه تفاوتی!!!!!!!!!!!!!!

احساس میکردم که چقدر امام بهتر از من تمام آنچه را که میخواهم به خدا بگویم را گفته اند

در این تاپیک پیشنهاد میکنم هر کس نابترین فرازهای دعاهای صحیفه سجادیه
که به دل خودش نشسته است موقع خواند را در اینجا ذکر کند تا دیگر دوستان ایمانی هم بهره مند شوند إن شاء الله

فرازی از دعای نهم صحیفه در نيايش آن حضرت در اشتياق به آمرزش گناهان:

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ صَيِّرْنَا إِلَى مَحْبُوبِكَ مِنَ التَّوْبَةِ، و أَزِلْنَا عَنْ مَكْرُوهِكَ مِنَ الْإِصْرَارِ

بارالها بر محمد و آلش درود فرست
و ما را به سوی توبه‌ای كه مورد پسند تو باشد بگردان،
و از پا فشاری (و اصرار) بر آنچه نمي‌پسندی دور فرما.
خداوندا
اسباب پیوندها
از دستم بیرون رفته ،
جز آنچه به رحمتت وصل شده .
دعای 32 بند9
اى پروردگارمن، به فضل خویش در آسایش بر من بگشاى و به قدرت خویش، ‏هجوم اندوه را بر من بشکن و در آنچه زبان شکایت گشوده‏ام به‏ رحمت نظر کن و مرا حلاوت استجابت در هر چه خواسته‏ام بچشان و از نزد خویش رحمتى و گشایشى خوشگوار بر من ارزانى دار و راه رهایى‏ در پیش پاى من بگشاى.Heart
بسم الله الرحمن الرحیم
یکی از فرازها که خیلی دوسش دارم و از خدا میخوام هیچ وقت نصیب برادر هاو خواهرهام تو تالار و بعد هم عزیزانم و خودم نشه قسمته بنفشه !

عذاب پاینده آن راست که از تو رخ برتافته
نومیدی خوار کننده کسی راست که از تو نومید شده
و بدترین بدبختی ها برای کسی ست که به ( لطف ) تو مغرور گشته . چه بسیار شکنجه های گوناگون که خواهد چشید ! و چقدر سرگشتگیش در عقاب تو طول خواهد کشید ! و چه دیر , هنگام گشایش گرفتاریش خواهد رسید ! و چه نومیدی که از زود رهیدن خواهد دید !
دعای 46 بند پنجم

به نظرم خیلی معنای عمیقی داره ....
خدای من
در تمام کارهایم به من بنگر
که اگر مرا به آفریدگانت واگذار کنی،
روی در هم کشند.
(دعای 22 بند 3)
خدایا
برای ما در هر ساعتی از ساعات روز ،
سهمی از سپاس گزاری ات قرار ده .

(دعای 6 بند 16)
هر چقدر گشتم یه بندی توی دعای شماره 20 صحیفه سجادیه (دعای مکارم الاخلاق) پیدا کنم که از همه بهتر باشه به نتیجه نرسیدم
به نظر بنده بند بند این دعا بسیار تاثیر گذاره

این دعا از 30 بند تشکیل شده و تنها دعای صحیفه سجادیه هست که توی کتاب مفاتیح الجنان هم آمده و خواندش رو بطور مداوم حداقل هفته ای یکبار توصیه می کنم. (البته بنده در حدی نیستم که بخواهم توصیه ای بکنم. شما بخوانید خواهش می کنم)

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ ، وَ بَلِّغْ بِإِيمَانِي أَکْمَلَ الْإِيمَانِ ، وَ اجْعَلْ يَقِينِي أَفْضَلَ الْيَقِينِ ...

با صلوات بر محمد و آل محمد به روح کسی که این دعا رو به بنده معرفی کرد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
دعای هشتم بند نهم
و پناه میبرم به تو از بزرگترین تاسف و افسوس (در آخرت برای نداشتن اعمال صالحه در دنیا) و بزرگترین مصیبت و اندوه (در دین از حضرت امیرالمومنین علیه السلام پرسیدند : سختترین مصیبتها کدام است؟ فرمود:مصیبت در دین) و بدترین بدبختی (دخول در آتش) و از بدی بازگشت (بدوزخ) و نومیدی از پاداش (بهشت) و رسیدن کیفر (در قیامت)
صلوات
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یا الله
خدایا
مرا با نیروی صبر
بر همنشینی فقیران
.مدد ده

(دعای 30 بند 4)
نه آن قدر پاکم که کمکــــم کنی و نه آن قدر بدم که رهـــایم کنی …

میــــــــان این دو گمم !

هم خــــود را و هم تــــــو را آزار میدهم …

هر چه قدر تلاش کردم نتوانستم آنـــــــــی باشم که تو خواستی و

هــــــرگز دوست ندارم آنی باشم که تو رهـــــــایم کنی …

آنقدر بــی تو تنهــــــا هستم که بی تو یعنی “هیــــچ” یعنی “پـــــوچ” !

خـــــــــدایا هیــــــــچ وقت رهـــایم نکن... !
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع