کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ویژه کسانی که مثل من بلد نیستند با خدا خوب ...
۱۸:۵۶, ۳/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۲ ۱۸:۵۹ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

احساس می کردم که خوب بلد نیستم با خدا حرف بزنم

رفتم سراغ صحیفه و احساس کردم .... چه تفاوتی!!!!!!!!!!!!!!

احساس میکردم که چقدر امام بهتر از من تمام آنچه را که میخواهم به خدا بگویم را گفته اند

در این تاپیک پیشنهاد میکنم هر کس نابترین فرازهای دعاهای صحیفه سجادیه
که به دل خودش نشسته است موقع خواند را در اینجا ذکر کند تا دیگر دوستان ایمانی هم بهره مند شوند إن شاء الله

فرازی از دعای نهم صحیفه در نيايش آن حضرت در اشتياق به آمرزش گناهان:

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ صَيِّرْنَا إِلَى مَحْبُوبِكَ مِنَ التَّوْبَةِ، و أَزِلْنَا عَنْ مَكْرُوهِكَ مِنَ الْإِصْرَارِ

بارالها بر محمد و آلش درود فرست
و ما را به سوی توبه‌ای كه مورد پسند تو باشد بگردان،
و از پا فشاری (و اصرار) بر آنچه نمي‌پسندی دور فرما.

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آلاله ، Hadith ، mohammad reza ، آفتاب ، علمدار133 ، mohamad ، yamin ، میلاد.م ، Farzaneh ، netlog36 ، محب الزهرا ، Agha sayyed ، faateme-313 ، Fatemeee ، مرتاح ، boghz ، یوسف خان ، ساقی ، مجید املشی ، منادی حق ، mahdy30na ، AFG Shia ، ats ، Havbb 110 ، أین المنتظر ، Tolou ، paradise ، حسن.س. ، سید ابراهیم ، خیبر110 ، sarallah ، حسن عزتي ، عدالت ، Aryha ، hesam110 ، MANI110 ، black ، بیداری اندیشه ، در جستجوی سختی ، شیدا ، ali.khm ، فرمیسک ، احیاء ، ZaHrA110M ، وحید110 ، s-r ، 135 ، بیداری12 ، parisan ، MESSENGER ، aboutorab ، fazel ، راحیل ، MohammadMeraj ، مجنون الحسین ، ali0077 ، نسیم ، خادمة الزهرا ، رهگذر. ، sagheb ، ANTI satan ، یا امام رضا ، help me ، محیصا ، صبا ، Night_World ، السا ، mahyamatin ، soshiant ، Bamdaad ، عبدالرحمن ، SHA.453 ، fiftynine ، SAViOR
۱۹:۱۷, ۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
خداوندا
اسباب پیوندها
از دستم بیرون رفته ،
جز آنچه به رحمتت وصل شده .
دعای 32 بند9
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، netlog36 ، boghz ، مجید املشی ، منادی حق ، AFG Shia ، Tolou ، paradise ، سید ابراهیم ، sarallah ، Aryha ، fiftynine ، hesam110 ، علمدار133 ، در جستجوی سختی ، شیدا ، احیاء ، علی 110 ، Farzaneh ، parisan ، راحیل ، وحید110 ، نسیم ، خادمة الزهرا ، ANTI satan
۲۱:۱۷, ۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #3

اى پروردگارمن، به فضل خویش در آسایش بر من بگشاى و به قدرت خویش، ‏هجوم اندوه را بر من بشکن و در آنچه زبان شکایت گشوده‏ام به‏ رحمت نظر کن و مرا حلاوت استجابت در هر چه خواسته‏ام بچشان و از نزد خویش رحمتى و گشایشى خوشگوار بر من ارزانى دار و راه رهایى‏ در پیش پاى من بگشاى.Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، جویای حقیقت ، آفتاب ، مجید املشی ، منادی حق ، AFG Shia ، میلاد.م ، Tolou ، paradise ، سید ابراهیم ، fiftynine ، hesam110 ، علمدار133 ، در جستجوی سختی ، شیدا ، علی 110 ، بیداری12 ، yek Montazer ، وحید110 ، نسیم ، خادمة الزهرا ، ANTI satan
۲۱:۴۷, ۳/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/شهریور/۹۲ ۱۳:۱۸ توسط boghz.)
شماره ارسال: #4
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
یکی از فرازها که خیلی دوسش دارم و از خدا میخوام هیچ وقت نصیب برادر هاو خواهرهام تو تالار و بعد هم عزیزانم و خودم نشه قسمته بنفشه !

عذاب پاینده آن راست که از تو رخ برتافته
نومیدی خوار کننده کسی راست که از تو نومید شده
و بدترین بدبختی ها برای کسی ست که به ( لطف ) تو مغرور گشته . چه بسیار شکنجه های گوناگون که خواهد چشید ! و چقدر سرگشتگیش در عقاب تو طول خواهد کشید ! و چه دیر , هنگام گشایش گرفتاریش خواهد رسید ! و چه نومیدی که از زود رهیدن خواهد دید !
دعای 46 بند پنجم

به نظرم خیلی معنای عمیقی داره ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرتاح ، Night_World ، جویای حقیقت ، آفتاب ، مجید املشی ، منادی حق ، AFG Shia ، میلاد.م ، Tolou ، paradise ، sarallah ، Aryha ، fiftynine ، hesam110 ، Asma ، علمدار133 ، در جستجوی سختی ، شیدا ، بیداری12 ، آلاله ، وحید110 ، خادمة الزهرا ، ANTI satan ، آیلار
۲۳:۲۸, ۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
خدای من
در تمام کارهایم به من بنگر
که اگر مرا به آفریدگانت واگذار کنی،
روی در هم کشند.
(دعای 22 بند 3)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، منادی حق ، AFG Shia ، میلاد.م ، Tolou ، paradise ، sarallah ، حسن عزتي ، fiftynine ، hesam110 ، علمدار133 ، در جستجوی سختی ، شیدا ، علی 110 ، s-r ، 135 ، بیداری12 ، Farzaneh ، آلاله ، وحید110 ، خادمة الزهرا ، ANTI satan ، محیصا
۱۴:۴۳, ۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
خدایا
برای ما در هر ساعتی از ساعات روز ،
سهمی از سپاس گزاری ات قرار ده .

(دعای 6 بند 16)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fiftynine ، hesam110 ، علمدار133 ، میلاد.م ، boghz ، در جستجوی سختی ، شیدا ، علی 110 ، s-r ، SAViOR ، 135 ، بیداری12 ، Farzaneh ، آلاله ، وحید110 ، خادمة الزهرا ، ANTI satan ، محیصا
۱۰:۳۰, ۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
هر چقدر گشتم یه بندی توی دعای شماره 20 صحیفه سجادیه (دعای مکارم الاخلاق) پیدا کنم که از همه بهتر باشه به نتیجه نرسیدم
به نظر بنده بند بند این دعا بسیار تاثیر گذاره

این دعا از 30 بند تشکیل شده و تنها دعای صحیفه سجادیه هست که توی کتاب مفاتیح الجنان هم آمده و خواندش رو بطور مداوم حداقل هفته ای یکبار توصیه می کنم. (البته بنده در حدی نیستم که بخواهم توصیه ای بکنم. شما بخوانید خواهش می کنم)

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ ، وَ بَلِّغْ بِإِيمَانِي أَکْمَلَ الْإِيمَانِ ، وَ اجْعَلْ يَقِينِي أَفْضَلَ الْيَقِينِ ...

با صلوات بر محمد و آل محمد به روح کسی که این دعا رو به بنده معرفی کرد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، شیدا ، mohammad reza ، علی 110 ، آفتاب ، s-r ، SAViOR ، 135 ، بیداری12 ، آلاله ، وحید110 ، Farzaneh ، خادمة الزهرا ، ANTI satan
۱۱:۳۳, ۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
دعای هشتم بند نهم
و پناه میبرم به تو از بزرگترین تاسف و افسوس (در آخرت برای نداشتن اعمال صالحه در دنیا) و بزرگترین مصیبت و اندوه (در دین از حضرت امیرالمومنین علیه السلام پرسیدند : سختترین مصیبتها کدام است؟ فرمود:مصیبت در دین) و بدترین بدبختی (دخول در آتش) و از بدی بازگشت (بدوزخ) و نومیدی از پاداش (بهشت) و رسیدن کیفر (در قیامت)
صلوات
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یا الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، آفتاب ، s-r ، SAViOR ، 135 ، بیداری12 ، boghz ، آلاله ، وحید110 ، Farzaneh ، خادمة الزهرا ، ANTI satan ، محیصا
۱۹:۲۳, ۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
خدایا
مرا با نیروی صبر
بر همنشینی فقیران
.مدد ده

(دعای 30 بند 4)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: s-r ، SAViOR ، 135 ، در جستجوی سختی ، بیداری12 ، رهگذر. ، boghz ، Farzaneh ، وحید110 ، نسیم ، ANTI satan ، محیصا
۱:۱۷, ۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
نه آن قدر پاکم که کمکــــم کنی و نه آن قدر بدم که رهـــایم کنی …

میــــــــان این دو گمم !

هم خــــود را و هم تــــــو را آزار میدهم …

هر چه قدر تلاش کردم نتوانستم آنـــــــــی باشم که تو خواستی و

هــــــرگز دوست ندارم آنی باشم که تو رهـــــــایم کنی …

آنقدر بــی تو تنهــــــا هستم که بی تو یعنی “هیــــچ” یعنی “پـــــوچ” !

خـــــــــدایا هیــــــــچ وقت رهـــایم نکن... !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، 135 ، در جستجوی سختی ، بیداری12 ، رهگذر. ، boghz ، آفتاب ، آلاله ، وحید110 ، خادمة الزهرا ، ANTI satan
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]