تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: #چرا ساپورت می پوشم#
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
هزار و یک دلیل برای یک انتخاب اما چرا دختران ایرانی ساپورت)جوراب شلواری( میپوشند. انگیزه ها و پاسخ ها کاملا متفاوت است. فاطمه، خبرنگار 27 ساله ساکن تهران می گوید:»بیشتر به خاطر راحتی و زیبایی است که ساپورت می پوشم. خوش هیکل تر به چشم می آیم و قیمتش هم مناسب است.« توضیح می دهد:»اکنون در بازار برندهای ترکیه ای و چینی به وفور به چشم می خورند. قیمت ها به شدت متنوع است، از هفت هزار تا60 هزار تومان. ساپورت هایی که طراحی دارند و رنگی هستند، قیمت بیش تری هم ممکن است داشته باشند. با افزایش گرایش دختران ایرانی به پوشیدن ساپورت، تولیدکنندگان داخلی هم به فکر تولید افتاده اند و در بازار تهران به ویژه پله نوروزخان، انواع تولیدات داخلی با قیمت شش هزار تومان به فروش می رسند.« از او می پرسم تا حالا تذکر گرفته ای؟ می گوید:»گیر گشت ارشاد نیفتاده ام ولی در نشست های خبری مانع از ورودم می شوند، به ویژه اگر ساپورت رنگی بپوشم.

مهسا، دختر 29 ساله ساکن تهران، همیشه ساپورت می پوشد. می گوید:»خیلی راحت هستم، به ویژه وقتی می خواهم رانندگی کنم.« او یک بار در اصفهان به دام گشت ارشاد افتاده است. او را به مرکز پلیس می برند واز دوستانش می خواهند به خانه بروند و شلوار گشاد بیاورند. مهسا موفق می شود با تظاهر به داشتن بیماری قلبی، خودش را از دست گشت ارشاد نجات دهد ولی این تجربه سبب نشده که ساپورت پوشیدن را کنار بگذارد. مهسا دلگیر است که در ماه های اخیر جنس های چینی، بازار ساپورت را هم خراب کرده اند. می گوید جنس ترک خیلی بهتر است و به ویژه دختران و زنانی که از ترکیه لباس میآورند، ساپورت های خوب و خوشگلی ارایه می دهند و او هم ترجیح می دهد از مزون های خانگی ساپورت بخرد.

فرزانه،25 سال دارد و در رشت زندگی می کند:»ساپورت می پوشم چون از پوشیدن شلوار خسته شده ام و از این که می توانم، هرچند نصفه و نیمه از قاعده کلی پوشش در جمهوری اسلامی خارج بشمکنم، خرسندم.« او می گوید تاکنون موفق شده از دست گشت ارشاد فرار کند. یک چادر هم همیشه برای روز مبادا در کیفش دارد تا بتواند در زمان های اضطراری از آن استفاده کند.

فرزانه خیلی خوشحال است که انواع ساپورت های رنگی و طرح دار مد شده و می گوید پیش از این همه ساپورت ها مشکی، سرمه ای و یا طوسی بودند و او بایدمدت ها وقت می گذاشت تا یک ساپورت رنگی پیدا کند، ولی اکنون با دنیایی از طرح و رنگ روبه رو شده و حق انتخاب دارد. به گفته او، تنوع و فراوانی ساپورت در بازار هم اثر گذاشته و قیمت ها را تعدیل کرده و این به نفع مصرف کننده است.

نوش آفرین، 28 ساله ساکن اصفهان در گفتوگو با »ایران وایر«، به جنبه های دیگری از دلایل ساپورت پوشیدن دختران ایرانی اشاره می کند. می گوید:»وقتی مانتوی گشاد می پوشیم، نمی شود شلوار گشاد هم پوشید، باید این ها با هم "ست" شوند.« او که متاهل است، می گوید همسر و اعضای خانواده اش با پوشیدن ساپورت مشکلی ندارند: »همسرم بارها گفته که دوست دارد من زیباتر به نظر بیایم و خوش تیپ باشم.«

سمیه، دختر 26 ساله از شیراز هم بخشی از نظرات نوش آفرین درباره ست کردن لباس ها را تایید می کند، اما توضیح می دهد که اساسا چنین پوششی در مناطق جنوبی ایران به صورت سنتی همیشه رواج داشته است. زنان لباس های گشاد دارند و شلوارهای تنگ که گاه گلدوزی هم شده اند، می پوشند.
با این وجود سمیه از دخترانی که تنها به جنبه های جنسی ساپورت پوشیدن توجه کنند، انتقاد می کند. می گوید:»برخی تنها برای این که به پسران نشان بدهند اندام جذّاب تری دارند، ساپورت می پوشند.«

زهرا، دختر 31 ساله ساکن کیش هم نظر سمیرا راتایید می کند و می گوید:»وقتی یک نوع پوشش مد می شود، سریع آن را به حاشیه می کشانند.« اضافه می کند:»در جزیره کیش هم گشت ارشاد به ساپورت پوشیدن حساس شده وگیر می دهند، اما دختران و به ویژه مسافران اهمیتی نمی دهند.« او خودش دلیل دیگری برای ساپورت نپوشیدندارد:»در گرمای کیش ممکن است لباس هایی که خیلی تنگ و چسبان باشند، سبب حساسیت های پوستی شود و به همین خاطر، ترجیح می دهد شلوارهای گشاد بپوشد.« سمیه، 26 ساله که در تهران زندگی می کند هم به «ایران وایر« می گوید:»تنها در میهمانی ها ساپورت می پوشم. در واقع از ساپورت به عنوان مکمل دامن استفاده می کنم. در خیابان چون خیلی پسرها به ساپورت ها دقیق می شوند، نمی پوشم.«
ساپورت می پوشم چون .....
حدیثی شنیدم از پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) که

در آخرالزمان، زنان لباس هایی خواهند پوشید که در عین پوشیدگی، عریانند!

اینان بویی از بهشت نخواهند برد.

و واقعا هم این حدیث کاربردی شده این روزها. امیدوارم با این مدل استفاده این محصول بسیار مفسده انگیز، هرچه زودتر برخورد بشه.

یه پسری می گفت

ظلمی که ساپورت به پسرا کرد، هیتلر به بشریت نکردDodgy
نمیدونم چی بگم :-( ساپورت می پوشن طوری که ...... بعد میگن نمیدونیم چرا پسرا با دید جنسی نگاه می کننن!!!!!! اره خب شاید مشکل از اوناست که تمام حجم بدن شما توش پیداست!!!!!
سلام.خیلی ببخشید.در‍‍‍‍‍پاسخ به mehdad sefid:اگر پاش بیفته با اون بحران هم کنار میان.نسل امروزی بعضیاشون فکر همه جا رو میکنننننننننننننننننننننننن.برا بعضیا باید تءسف خوردDodgy
اي كاش مردهاي ما به اندازه يه خروس غيرت داشتند.
نقل قول:اي كاش مردهاي ما به اندازه يه خروس غيرت داشتند.

با این مقایستون غیرت خروس رو هم زیر سوال بردیدBig Grin آخه خروس خیلی غیرتیه، حتی وقتی من که یک آدم هستم هم طرف مرغ ها میرفتم ناراحت میشدن و دنبالم میکردن!Big Grin خروس های مذهبیBig Grin که دیگه پاش بیفته با آدم ها هم دعوا میکننSmile

البته مرغ هاشونEyeglasses هم خیلی باحیا و سربه زیر هستن.

ولی خیلی خوب گفتین. دختره چقدر بی حیا شده که بدون خجالت میگه من اینجوری راحتترم و خوشکل میشم و.... اگه مرداشون غیرت داشتن جرات نمیکردن اینجوری باشن.
بعضی وقتا تو خیابون که راه میرم هرچند سعیم رو میکنم که نگاهم رو کنترل کنم ولی بعضی خانوما واقعا انقدر بد لباس میپوشن که ناخود آگاه جلب توجه میکنن
البته متاسفانه این بد حجابی ها تقریبا داره عادی میشه
(۷/شهریور/۹۲ ۲۲:۱۶)DRiVeR نوشته است: [ -> ]همسرم بارها گفته که دوست دارد من زیباتر به نظر بیایم و خوش تیپ باشم.«

یعنی فقط میشه گفت خاک بر سر بی غیرتش...زیباتر برای کی ؟ برای مردای غریبه ؟ زنانها از نگاه جنسی که به زنها توجه ندارن ...یعنی زنش رو تشویق میکنه ساپورت بپوشه واسه اینکه مردای تو خیابون به زنش نگاه کنن !!! شعور در حد جلبک
(۹/شهریور/۹۲ ۲۳:۳۳)hooman-za نوشته است: [ -> ]یعنی فقط میشه گفت خاک بر سر بی غیرتش...زیباتر برای کی ؟ برای مردای غریبه ؟ زنانها از نگاه جنسی که به زنها توجه ندارن ...یعنی زنش رو تشویق میکنه ساپورت بپوشه واسه اینکه مردای تو خیابون به زنش نگاه کنن !!! شعور در حد جلبک
خب وقتی که میگه شوهرم میخواد خوشگل تر بشم دیگه به این فکر نکرده که شوهرم میره بیرون نگاه زن های دیگه میکنه و میاد به من این حرفارو میزنه و این درخواست رو میکنه...بنظر من بدترین مرد مردهای هیز هستن...
الان ساپورت های گل گلی و رنگاورنگ مد شده...بعد جالب اینجاست که دخترا می پوشنMat یعنی اگه به من بگن 200 میلیار بهت میدیم اینو تو خونهههههههههههه بپوشها نمی پوشمMat لااقل ساپورت میپوشن یه خورده سلیقه به خرج بدن و مشکی بپوشن انگار با لباس راحتی توخونه میان بیرون...Matیکی از دوستام ساپورت رنگی راه راه پوشیده بود بهش گفتم : ساپورتت با
زیر شلواری پدر بزرگم مو نمیزنه....!!فقظ مال تو جذبه....گفت دیگه نمی پوشمMat
سلام
چند روز پيش توي ارايشگاه يكي رو به من كرد كه
شما چادريها اصلا از آرايش استفاده نمي كنيد
خدا به داد شوهراتون برسه
من بهش گفتم كه شما فقط ظاهر رو ميبينيد
ما تو خونه براى شوهرامون مثل باربي هستيم
اينكه من جلوي مردم تو خيابون آرايش نميكنم
دليل نميشه كه تو خونه هم اينطورى باشم
ما همه زينت خودمون رو فقط براى همسران خودمون
نگه ميداريم مثل شما تكرارى نيستيم
اين خانم هم حسابى جا خورد
اينو ميخوام بگم كه اينايي كه تو خيابون اينجوري ميان بيرون خيلي زود تكرارى ميشن
خصوصا از اونجايي كه همه شبه هم شده اند اما اون گوهرى كه خود را براى يك نفر تزيين
ميكند هيچ و قت تكراري نميشود
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع