نقل قول:والا یادمه ما از بچگی تو خونه با دامن رنگی ازینا می پوشیدیم (اون موقع اسمش جوراب شلواری بود) قشنگم بود
اما الان دیگه نیس
![[تصویر: confused.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/confused.png)
... بخاطر استفاده اشتباه...
منم منظورم همینه.....تو کوچه خیابون ......اونم یه خانوم با اون سن خیلی مسخرست...خب از سنت خجالت بکش...!!!...تازه یه مدت مد شده بود مانتو کوتاه با دامن گل منگلی میپوشیدن با خلخال...!!!!!!!!!......خودشون باعث میشن آدم بهشون بخنده....

سوال اول: چرا این پوشش های زشت به راحتی در کشور ما رواج داده می شوند؟ اوج این بی بند و باری از کجا شروع شد؟
سایت فارسی دویچه وله آلمان نوشت:فرناز عبدلی طراح لباس برند "پوش" در ایران به دویچه وله می گوید سعی کرده لباس های زنانه ای را برای بهار 1392 طراحی کند که با توجه به شرایط اجتماعی ایران قابل پوشیدن در خیابان باشند.وی می گوید: ویژگی لباس های زنانه بهارانه سال 92 خصوصیت کاربردی آنهاست. او می گوید: " من خودم به عنوان یک دختر جوان ایرانی که در این جامعه با محدودیت های خیلی زیادی زندگی می کنم اصلی ترین معیارهایم برای شروع کار این بود که لباس هایی طراحی کنم که در عین کاربردی بودن زیبا هم باشند...."این دلسوزی از طرف شخصی صورت می گیرید که وی مرتبط با سازمانهای جاسوسی دشمن به ویژه سرویس جاسوسی آلمان و عناصر ضد انقلاب میباشد. طراح لباسی که از زنان ایرانی خواسته است تا حملهای علیه حجاب اصیل اسلامی ـ ایرانی یعنی چادر به عنوان حجاب برتر که قرنهاست بانوان ایرانی آن را به عنوان پوشش خود انتخاب کردهاند، ترتیب دهد.سازمان جاسوسی آلمان و رسانهای که مأموریت جنگ روانی در راستای اهداف آن سازمان را بر عهده دارد تمرکز ویژهای بر موضوعات فرهنگی، استحاله فکری و فرهنگی جامعه ایران اسلامی به خصوص موضوع حجاب و پوشش زنان ایرانی دارد.چند وقتی است که سایت دویچه وله در سطحی وسیع اقدام به انتشار گزارشاتی درباره حجاب در ایران می کند و سعی در القای خسته شدن زنان جامعه ایرانی از حجاب به خصوص حجاب اسلامی و برتر یعنی چادر دارد. این سایت با طرح دروغهایی درباره ایران اسلامی عمق عناد و دشمنی خود را با جمهوری اسلامی به نمایش میگذارد.دویچه وله پیشتر در گزارشهایی از طریق "فرناز عبدلی"، طراح لباسی که نقش مزدبگیر سرویسهای جاسوسی در استحاله فرهنگی جامعه اسلامی را بازی میکند و به عدم استفاده از رنگ مشکی در طراحیهایشان اشاره میکند و با طرح این ادعا از قول زنان ایرانی که آنان از رنگ مشکی در لباسهایشان خوششان نمیآید، خواسته تا حملهای علیه حجاب اصیل اسلامی ـ ایرانی یعنی چادر به عنوان حجاب برتر که قرنهاست بانوان ایرانی آن را به عنوان پوشش خود انتخاب کردهاند، ترتیب داده باشد.این اظهارات وی در حالیست که در قرون گذشته، در جامعه عرب از روبنده(=نقاب) استفاده میشدهاست و در جامعه ایرانی از چادر و چارقد استفاده میشدهاست و استفاده از چادر در میان ایرانیان به دوران پیش از اسلام و به زمان اشکانیان و پس از آن ساسانیان باز میگردد.
سلام دوستان ،
بحث ها رو دیدم و بعضیاشون واقعا فوق العاده بودن ، اما بعضی هم نشان از بی غیرتی و سیب زمینی بودن!!!
نقل قول:خوش هیکل تر به چشم می آیم.
واقعاااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زیبایی برا کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آدمای غریبه ی تو خیابون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه غیر از اینه که ماها هرکدوم قیمت داریم؟! قیمتمون خداس؟! پس چرا خودتو به دلالا و قاچاق فروشا حراج میکنی؟؟؟
نقل قول:از این که می توانم، هرچند نصفه و نیمه از قاعده کلی پوشش در جمهوری اسلامی خارج بشمکنم، خرسندم.
ببین خانم! تو هر قاره ای و با هر دولتی زندگی کنی ، یه سری قوانین دارن تا از جنگل بودن دور شن!!
اینجا ، که وطنه منه ، و آغشته به خونه شهدایی که برا ما رفتن جونشونو دادن ،
قانون داره...
اینجا جمهوری
اسلامی ایرانه ، و قانونش اسلامیه!
پس شما موظفی از این قانون تبعیت کنی ، مث همه ی قانون های دیگه..
حالا اگه مشکل داری ، راه باز ، جاده کوتاه! برو ببینم کجا میتونی قانون شکنی کنی!!
نقل قول:همسرم بارها گفته که دوست دارد من زیباتر به نظر بیایم و خوش تیپ باشم
دلم برات خیلیییییییییییییییییییی سوخت!
چه ساده ای که متوجه نشدی ، همسرت، چشمش اونقدر چرخیده که اینو پسندیده!
خدا نصیب نکنه همچین همسری...............
نقل قول:وقتی یک نوع پوشش مد می شود
همه جا و همه ، تک بودن رو میپسندن !
بیچاره خانمای ما ، که همشون یه شکلن!!!
مد: یعنی سنجشه حماقته افراد!
آره ، تعجب نکن ،
مد یعنی ، تو اونقد عرضه نداری برا خودت تصمیم بگیری ، که من برات میگیرم
و تو اونقد ساده و کم عقلی ، که بی چون و چرا تبعیت میکنی!
خانما............ قدر خودتونو بدونید...........اونقد قیمت دارید که ، نخواید حراج شید..................
یاعلی
به نام خدا
چون در تاپیک دیگر راجب به این قضیه حسابی صحبت کرده ام در اینجا خلاصه میگویم که:
میدانید چرا ساپورت میپوشند؟؟؟؟؟؟ چون همه اینها یک برنامه برای اشاعه فساد در جامعه است و در واقع ساپورت پوشها به دنبال تحریک جنسیه مردان میباشند و به این وسیله میخواهند باعث اغتشاشه فکری جوانان بشوند. چون اینها علاوه بر اینکه ساپورت میپوشند، مانتوی جلو باز هم میپوشند و علنا تمام بدن و اندام جنسی خود را برای مردان به نمایش میگذارند.
با ساپورت پوشهایه مانتو باز باید به شدت برخورد شود و حتی آنها را به زندان فرستاد چون بحث اینها از بحثه بی حجابی گذشته و علنا در حال ترویج سکس و فحشا هستند.
بهتر است گشت ارشاد به جای گرفتن دخترانی که موی آنها تا حدودی پیداست یا از روی جوانی حالا یک تیپی زده اند که هر چه باشد سکسی و جنسی نیست، برود این ساپورت پوشها را از سطح شهر جمع کند و مجازات کند.
به نام خدا
صحبت آخر را میگویم و بحث خودم را به اتمام میبرم:
به نظر میرسد تمام این ماجرای مد جدید ساپورت پوشی، به نوعی نقشه و طرحی برای ضربه زدن به اخلاق جامعه میباشد و نوع لباسی که اکنون خیلی از زنها در حال پوشش آن هستن به شدت زننده و غیر قابل قبول برای جامعه اسلامی میباشد. به هر حال طراح اصلی این لباسها بیشتر دو زن میباشند که گویا برند لباس آنها هم در داخل کشور به فروش میرسد. مقصر اصلی آنها هستند و اگر در ایران حضور دارند باید با آنها به شدت برخورد شود.
با تندرویهای گشت ارشاد هم مخالف هستم چون به همه مدل دختر تذکر میدهد بجز زنهایی که پوشش زننده یا بسیار زننده دارند.
افراط و تفریط در جامعه ما بیداد میکند. والسلام