تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: #چرا ساپورت می پوشم#
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
بسم الله
(۷/شهریور/۹۲ ۲۲:۱۶)DRiVeR نوشته است: [ -> ]»همسرم بارها گفته که دوست دارد من زیباتر به نظر بیایم و خوش تیپ باشم.«
منم با یه نفر برخورد داشتم گفت آقام میگه راحت باش می خواستم بگم اگه آقای من راضی شه هرکسی به من نگاه کنه ینی خودش به هرکسی نگاه می کنه خوب خیلی بهم برمیخوره دیدم خانم دوبرابره من سن داره از خودم خجالت کشیدم

سمیه، 26 ساله که در تهران زندگی می کند هم به «ایران وایر« می گوید:»تنها در میهمانی ها ساپورت می پوشم. در واقع از ساپورت به عنوان مکمل دامن استفاده می کنم. در خیابان چون خیلی پسرها به ساپورت ها دقیق می شوند، نمی پوشم.«
باز گلی به جمال سمیه

راستی خانم های جنوبی مگه یه چیز بلند مثله چادر ندارن؟؟؟ تازه شلوار اونا مثله ساپورت کشی نیس که فقط لنگش تنگ میشه
اشتباه می کنم؟؟؟
همان مادرانی که خودشان محجبه اند ولی برای دخترشان کم میگذارند...
به بهانه تجدد و مد و ... ساپورت پای بچه میکنند موهایش را بیرون میریزند
و حتی آرایشش میکنند... به خیالشان چادر خود را سفت بچسبند کافی است!
پس این بچه ی بیگناهی که توی مادر پرورشش میدهی چه؟!
اگر همینطور ادامه بدهی امیدوار نباش که بهشتی زیر پایت باشد...
بلکه منتظر عذاب خدا باش...
چون خدا پرورش و هدایت اولیه ی بچه ات را به تو سپرده...
[b]رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند:
«دو گروه اهل آتش هستند و نمی خواهم آن ها را ببینم:
گروهی که تازیانه در دست دارند ومردم را با آن ها می زنند (ظالمین)
و دیگر، زن هایی که پوشیدگان برهنه اند؛ به شهوات متمایل هستند
و مردان را به سوی خود جذب می کنند و موهای سرشان بر آمده است.
این ها وارد بهشت نمی شوند و با این که بوی بهشت از مسافت های دور
به مشام می رسد، بوی آن را استشمام نمی کنند».(میزان الحکمه ج 2 ص 259)
باز هم برای دخترت ساپورت میخری؟!![/b]

[تصویر: sitW3H_451.jpg]
نمی دونم جای این حرفم این جاست یا نه ولی چند روز پیش رفته بودم خیابون یه جایی دعوا شده بود بد.منم رفتم جلو ببیتم چی شده.جریان از قرار بود که خواهران زحمت کش گشت ارشاد گیر داده بودن به یه خانوم خیییییییییلیییییییییی بد حجاب. این که می گم بد حاب اصلا یه وضعی داشتا اصلا الان که یادش میفتم(استغفرلاااا)خلاصه داشتم می گفتم خواهر گشت ارشاد داشت خیلی با اون زن بد حجابه بد حرف می زد البته زنه هم فحشو کشیده بود به جون خانومه.زنه برگشت گفت اصلا به شما ها هیچ ربطی نداره شوهرم دوست داره من این طوری لباس بپوشم جالبه که شوهرشم کنارش واساده بود همون موقع یه پسر سوسوله فشن بر گشت گفت :ای خاک بر سر اون شوهر بی غیرتت کنن.زنه لال شده بود دیگه هیچی نمی گفت آخرشم خواهران زحمت کش نیروی انتظامی خانوم رو بردن تا ازش تغهد کتبی بگیرن.ولی حقش بود.ملعون مفسد.
دوستان گرامی علی رغم تذکر حقیر بحث ها بسیار حاشیه ای و بی نتیجه شده، من فعلا موضوع را می بندم تا ناظر تخصصی این بخش بیاید و تصمیم نهایی را بگیرد.
یا علی مدد.
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع